kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 456
εχει φαγουρα στη γλωσσα μαλλον
Σεξομωρουδιστικη...Βυζάρα ναι, όμορφη ναι, καυλοφωνη ναι, ντεκαβλε μαλλί ναι. Το χειρότερο όλων είναι όμως ότι σε ΟΛΕΣ τις φωτογραφίες δαγκώνει τη γλώσσα της. Τι φάση;
Γιαγκουλα ζειςχαστούκια και χύσια. και πάτημα στο κεφάλι.
Με συγχωρείς δεν είδα πιο πίσω...Η απάντηση έχει δοθεί στο νήμα πιο πριν αλλά ας το πούμε πάλι, μαγευτικό Διακοφτό !
Εγλειψε κωλοτρυπιδα;?εχει φαγουρα στη γλωσσα μαλλον
Δεν θελουμε να τις εκθεσουμε.Έχω κα ταλάβει ότι πολλοί από σας ξέρουν πολλά και δεν μιλάνε...για πολλά κορίτσια διάσημες.. τι φοβάστε ;
Kι εμενα μου αρεσει η Νικολ Κιντμαν...ομως ποτε δεν βγηκα να ρωτησω αν κανει ραντεβου...περιορισε λιγο τις πολλες τσοντες γιατι υπαρχει διαφορα αναμεσα στην πραγματικη ζωη και τις ταινιες.Ξέρεις κάποιος συναγωνιστής αν κάνει ραντεβού;
Απάντηση και με πμ
Ευχαριστώ εκ των πρπτερων
Μου αρέσει που κάνει και γκριμάτσες... Αφού, μωρή όλοι τα βυζια σου κοιτάμε... Με την Πέμπτη είδα ότι κάνει και γκριμάτσες!
Δεν την βγάλαμε ρε τυπε απο, το κουρεμα. αλλα οταν βλεπεις καποιον διασημο/η ανδρα η γυναικα χωρις σύντροφο κατι δεν παει καλα!Το ότι την βγάλατε λεσβία είναι τουλάχιστον χαζό! Όλα αυτά από ένα κούρεμα! Χαχαχα!
Υπάρχει σύντροφος σταθερός απλά δεν τον βγάζει κάθε Σάββατο στον Σπύρο Παπαδόπουλο! Ειπώθηκε ήδη στο νήμα!Δεν την βγάλαμε ρε τυπε απο, το κουρεμα. αλλα οταν βλεπεις καποιον διασημο/η ανδρα η γυναικα χωρις σύντροφο κατι δεν παει καλα!
Μας διαβάζει το μωράκι;εμεις γραφουμε οτι μαλακια μας κατεβει κι αυτη ηδη γελαει μαζι μας