mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.454
- Πόντοι
- 216
Δεν ειμαι γκομενα να με νοιαζουν τα likes
Μια κοντή ασχημουλα με δυνατά βυζιά... τουλάχιστον είναι φυσικά? αλλιώς είναι απόλυτο μηδένφουλ ψωνισμένη!
Την έχω πετύχει αεροδρόμιο και είχε υφάκι 1000 καρδιναλίων!
Σιγά μαρη...ποια είσαι?
Όχι και άσχημη,μια χαρά προσωπαρα έχει!!!Μια κοντή ασχημουλα με δυνατά βυζιά... τουλάχιστον είναι φυσικά? αλλιώς είναι απόλυτο μηδέν
Ισχύει τα περί προστυχου..Βγάζει απίστευτη προστυχιά και καυλα, κοντοπουτανο με βυζαρες και φάτσα για ατελείωτες εκσπερματώσης, να την λούσεις στο σπέρμα!!!
Λες να μην έχει κάνει τα κουμάντα της; Πως την κόβεις; Εκτός Αθηνών ζει κυρίως με έναν πιτσιρικά με φράγκα και πρόσβαση σε απολαύσεις που γουστάρει!κατσε να δουμε τωρα που μεγαλωνει αμα δεν εχει καβατζες σε λεφτα, πως θα την βγαζει. κι αυτην και αλλες.
αμα ξερεις, παμε πασοΛες να μην έχει κάνει τα κουμάντα της; Πως την κόβεις; Εκτός Αθηνών ζει κυρίως με έναν πιτσιρικά με φράγκα και πρόσβαση σε απολαύσεις που γουστάρει!
Εκτός Αθηνών που μένει δηλαδή;Πάει και έρχεται κάθε μέρα...;Λες να μην έχει κάνει τα κουμάντα της; Πως την κόβεις; Εκτός Αθηνών ζει κυρίως με έναν πιτσιρικά με φράγκα και πρόσβαση σε απολαύσεις που γουστάρει!
Η απάντηση έχει δοθεί στο νήμα πιο πριν αλλά ας το πούμε πάλι, μαγευτικό Διακοφτό !Εκτός Αθηνών που μένει δηλαδή;Πάει και έρχεται κάθε μέρα...;
Φαντάσου δηλαδή και να τα γουσταρε?εχω κατι πληροφοριες απο πολυ αξιοπιστο ατομο , οτι δεν γουσταρει και πολυ τα αγορακια . αντιθετως ειναι πολυ θερμη με τα ατομα του ιδιου φυλου..