Νέα

Ράνια Κωστάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 133851
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 731
  • Εμφανίσεις 342K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Πέρυσι που ήταν καλεσμένη σε κάποια εορταστική εκπομπή κάποια στιγμή χόρευε τσιφτετέλι , κούναγε την κωλάρα και τις βυζάρες της και έβγαζε και την γλώσσα η μουνάρα η ξινή και ήταν σαν να φώναζε κομματιάστε με και ξεκωλιάστε με και στα σουτίδια!  :zfuck: :zfuck: :rockon:

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
εχει γεμισει η κηφισιας με αφισες της απο την πρωινη εκπομπη, πας πρωι πρωι στη δουλεια σου και εχεις τους μεγαβυζους να σε καυλωνουν. :tits: :tits: :tits:

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Το απόλυτο ελλεηνίδικο σκυλεμπριτοτσοκαρότσολο με τις απόλυτες βυζάρες που ανταποκρίνεται απόλυτα στα παρακμιακά υψηλά στάνταρ και άθλια γούστα μου και με καυλώνει απόλυτα  :erection:

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
ουτε μια ξωβυζι φωτογραφιση δεν εκανε.μα ποσο μαλακες εκει στο πλειμποι? :grin:

tsontares

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
13
Like
274
Πόντοι
291
Παιδες την είδα φέτος το καλοκαίρι στο Αίγιο.....

Είναι κοντο πουτανάκι , και πάρα μα πάρα πολύ ψωνισμένο.

Είναι η κλασική ραδιοφωνική παραγωγός ,ψιλο-βύσμα που έχει πλούσιο μπαμπά , 40άρα που το παίζει 25άρα , που την έχει δει ότι είναι κάποια , και φυσικά το djιλικι της είναι για τον πουτσο ! Μιλάμε χειρότερες αλλαγές δεν έχω ξανα-ακούσει !

Επειδή το μαγαζί ήτανε μικρό , μας είχανε βάλει να πληρώσουμε +2 ευρώ για την Κωστάκη. Οκ λέω , πάω και κοντά να την γνωρίσω , της λέω :"χαίρω πολύ που σε γνωρίζω απο κοντά είσαι κούκλα...."

Η αντίδραση? Μια σνομπίστικη χειραψεία......Όχι μόνο σε μένα αλλά και στους άλλους.

Σε όλο το βράδυ , κουνιότανε σαν μαλακισμένη , χτυπιότανε σε κάτι ηλίθια τραγούδια του Tus , και γενικά προσπαθούσε να ξεσηκώσει και καλά το μαγαζί , που είχε ξενερώσει τελείως και όλοι την κράζανε.....

Στυλάκι "Σας κάνω χάρη που είμαι εδώ ........"

Γνώμη μου? Να είσαι ο τρελο-γκόμενος  , και να σε παρακαλάει να την γαμήσεις....να πέφτει στα πόδια σου να την γαμήσεις , και όταν της κάνεις την χάρη , να την γαμήσεις τόσο ταπεινωτικά που να ντρέπεται να βγει στο περίπτερο της γειτονιάς της.

Πούτσα και ταπείνωση !

Το 80 είναιγεννημένη...

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Boobs by Dr. Dre

4.jpg

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.234
Πόντοι
5.006
Το απόλυτο ελλεηνίδικο σκυλεμπριτοτσοκαρότσολο με τις απόλυτες βυζάρες που ανταποκρίνεται απόλυτα στα παρακμιακά υψηλά στάνταρ και άθλια γούστα μου και με καυλώνει απόλυτα  :erection:
τυπε το πηγες μεσω τρικαλων για να μας πεις οτι ψωλοβροντας για παρτη της... :grin:

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.363
Πόντοι
456
Παλι καλεσμενη χτες στον παπαδοπουλο και φυσικα δεν εχασε ευκαιρια να δειξει τα προσοντα της.Μονο απο κωλο της αξιζει παντως και χυσιμο στη μαπα.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Παλι καλεσμενη χτες στον παπαδοπουλο και φυσικα δεν εχασε ευκαιρια να δειξει τα προσοντα της.Μονο απο κωλο της αξιζει παντως και χυσιμο στη μαπα.
και οι βυζαρες της τουμπανο ειναι

www.yupiii.gr/photo-galleries/12492/H_Rania_Kwstakh_kai_to_epiko_sth8os_ths_.html]http://www.yupiii.gr/photo-galleries/12492/H_Rania_Kwstakh_kai_to_epiko_sth8os_ths_.html[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom