Νέα

Ράνια Κωστάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 133851
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 731
  • Εμφανίσεις 342K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
ειμαι ο μοναδικος που αηδιαζω και ξενερωνω με το συγκεκριμενο στυλακι νεοελληνιδας ψευτοχειραφετημενης?
το ιδιο στυλακι που εχουν και η Μελετη,Νομικου και διαφορες αλλες ψευτοχειραφετημενες ελλεεινιδες..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο ορισμός της σύγχρονης Ελλεινίδας

Infected_Mushroom

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
8
Like
63
Πόντοι
1
Παιδες την είδα φέτος το καλοκαίρι στο Αίγιο.....

Είναι κοντο πουτανάκι , και πάρα μα πάρα πολύ ψωνισμένο.

Είναι η κλασική ραδιοφωνική παραγωγός ,ψιλο-βύσμα που έχει πλούσιο μπαμπά , 40άρα που το παίζει 25άρα , που την έχει δει ότι είναι κάποια , και φυσικά το djιλικι της είναι για τον πουτσο ! Μιλάμε χειρότερες αλλαγές δεν έχω ξανα-ακούσει !

Επειδή το μαγαζί ήτανε μικρό , μας είχανε βάλει να πληρώσουμε +2 ευρώ για την Κωστάκη. Οκ λέω , πάω και κοντά να την γνωρίσω , της λέω :"χαίρω πολύ που σε γνωρίζω απο κοντά είσαι κούκλα...."

Η αντίδραση? Μια σνομπίστικη χειραψεία......Όχι μόνο σε μένα αλλά και στους άλλους.

Σε όλο το βράδυ , κουνιότανε σαν μαλακισμένη , χτυπιότανε σε κάτι ηλίθια τραγούδια του Tus , και γενικά προσπαθούσε να ξεσηκώσει και καλά το μαγαζί , που είχε ξενερώσει τελείως και όλοι την κράζανε.....

Στυλάκι "Σας κάνω χάρη που είμαι εδώ ........"

Γνώμη μου? Να είσαι ο τρελο-γκόμενος  , και να σε παρακαλάει να την γαμήσεις....να πέφτει στα πόδια σου να την γαμήσεις , και όταν της κάνεις την χάρη , να την γαμήσεις τόσο ταπεινωτικά που να ντρέπεται να βγει στο περίπτερο της γειτονιάς της.

Πούτσα και ταπείνωση !

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Τι ειναι ταπεινωτικό γαμησι;

kavlotikos

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2014
Like
9
Πόντοι
16
Παιδες την είδα φέτος το καλοκαίρι στο Αίγιο.....

Είναι κοντο πουτανάκι , και πάρα μα πάρα πολύ ψωνισμένο.

Είναι η κλασική ραδιοφωνική παραγωγός ,ψιλο-βύσμα που έχει πλούσιο μπαμπά , 40άρα που το παίζει 25άρα , που την έχει δει ότι είναι κάποια , και φυσικά το djιλικι της είναι για τον πουτσο ! Μιλάμε χειρότερες αλλαγές δεν έχω ξανα-ακούσει !

Επειδή το μαγαζί ήτανε μικρό , μας είχανε βάλει να πληρώσουμε +2 ευρώ για την Κωστάκη. Οκ λέω , πάω και κοντά να την γνωρίσω , της λέω :"χαίρω πολύ που σε γνωρίζω απο κοντά είσαι κούκλα...."

Η αντίδραση? Μια σνομπίστικη χειραψεία......Όχι μόνο σε μένα αλλά και στους άλλους.

Σε όλο το βράδυ , κουνιότανε σαν μαλακισμένη , χτυπιότανε σε κάτι ηλίθια τραγούδια του Tus , και γενικά προσπαθούσε να ξεσηκώσει και καλά το μαγαζί , που είχε ξενερώσει τελείως και όλοι την κράζανε.....

Στυλάκι "Σας κάνω χάρη που είμαι εδώ ........"

Γνώμη μου? Να είσαι ο τρελο-γκόμενος  , και να σε παρακαλάει να την γαμήσεις....να πέφτει στα πόδια σου να την γαμήσεις , και όταν της κάνεις την χάρη , να την γαμήσεις τόσο ταπεινωτικά που να ντρέπεται να βγει στο περίπτερο της γειτονιάς της.

Πούτσα και ταπείνωση !

Καταρχήν φίλε σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!

Ειλικρινά αν και κάνει μπαμ ότι είναι τέρμα ψώνιο καθώς φαίνεται από τον τρόπο ομιλίας της αλλά και το στυλάκι της γενικότερα δεν γνώριζα και τόσες λεπτομέρειες.

Ωστόσο πιστεύω (λέμε τώρα) ότι αν έπεφτε στα χέρια μου θα την πήγαιναν με φορείο μετά την ξυνομούνα.

Συνημμένα

• rania-kostaki-instagram-14.jpg
    rania-kostaki-instagram-14.jpg
    103,9 KB · Εμφανίσεις: 61

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
τι ειναι παλι αυτη ; πρωτη φορα τη βλεπω

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Ξεκωλιασμα  :zfuck: και πεταμα στη θαλασσα

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.626
Πόντοι
30.558
όχι πέταμα στην θάλασσα θα υπάρξει  ρύπανση υδάτων

kvent6

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
60
Πόντοι
1
ρε το κοντοπουτανο την Κωστακη

Dimitrios_76_Ps

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Θελω να την σαπισω στο ξυλο και την πουτσα την πουτανα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom