You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Infected_Mushroom
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
Παιδες την είδα φέτος το καλοκαίρι στο Αίγιο.....
Είναι κοντο πουτανάκι , και πάρα μα πάρα πολύ ψωνισμένο.
Είναι η κλασική ραδιοφωνική παραγωγός ,ψιλο-βύσμα που έχει πλούσιο μπαμπά , 40άρα που το παίζει 25άρα , που την έχει δει ότι είναι κάποια , και φυσικά το djιλικι της είναι για τον πουτσο ! Μιλάμε χειρότερες αλλαγές δεν έχω ξανα-ακούσει !
Επειδή το μαγαζί ήτανε μικρό , μας είχανε βάλει να πληρώσουμε +2 ευρώ για την Κωστάκη. Οκ λέω , πάω και κοντά να την γνωρίσω , της λέω :"χαίρω πολύ που σε γνωρίζω απο κοντά είσαι κούκλα...."
Η αντίδραση? Μια σνομπίστικη χειραψεία......Όχι μόνο σε μένα αλλά και στους άλλους.
Σε όλο το βράδυ , κουνιότανε σαν μαλακισμένη , χτυπιότανε σε κάτι ηλίθια τραγούδια του Tus , και γενικά προσπαθούσε να ξεσηκώσει και καλά το μαγαζί , που είχε ξενερώσει τελείως και όλοι την κράζανε.....
Στυλάκι "Σας κάνω χάρη που είμαι εδώ ........"
Γνώμη μου? Να είσαι ο τρελο-γκόμενος , και να σε παρακαλάει να την γαμήσεις....να πέφτει στα πόδια σου να την γαμήσεις , και όταν της κάνεις την χάρη , να την γαμήσεις τόσο ταπεινωτικά που να ντρέπεται να βγει στο περίπτερο της γειτονιάς της.
Πούτσα και ταπείνωση !
Είναι η κλασική ραδιοφωνική παραγωγός ,ψιλο-βύσμα που έχει πλούσιο μπαμπά , 40άρα που το παίζει 25άρα , που την έχει δει ότι είναι κάποια , και φυσικά το djιλικι της είναι για τον πουτσο ! Μιλάμε χειρότερες αλλαγές δεν έχω ξανα-ακούσει !
Επειδή το μαγαζί ήτανε μικρό , μας είχανε βάλει να πληρώσουμε +2 ευρώ για την Κωστάκη. Οκ λέω , πάω και κοντά να την γνωρίσω , της λέω :"χαίρω πολύ που σε γνωρίζω απο κοντά είσαι κούκλα...."
Η αντίδραση? Μια σνομπίστικη χειραψεία......Όχι μόνο σε μένα αλλά και στους άλλους.
Σε όλο το βράδυ , κουνιότανε σαν μαλακισμένη , χτυπιότανε σε κάτι ηλίθια τραγούδια του Tus , και γενικά προσπαθούσε να ξεσηκώσει και καλά το μαγαζί , που είχε ξενερώσει τελείως και όλοι την κράζανε.....
Γνώμη μου? Να είσαι ο τρελο-γκόμενος , και να σε παρακαλάει να την γαμήσεις....να πέφτει στα πόδια σου να την γαμήσεις , και όταν της κάνεις την χάρη , να την γαμήσεις τόσο ταπεινωτικά που να ντρέπεται να βγει στο περίπτερο της γειτονιάς της.
Πούτσα και ταπείνωση !
manasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Τι ειναι ταπεινωτικό γαμησι;
No feelings, no kisses, no looks. Όπως θα γάμαγες μια πουτάνα κάποια που για σένα είναι ένα τίποτα, ένα κομμάτι κρέας ρε παιδί μου.
No feelings, no kisses, no looks. Όπως θα γάμαγες μια πουτάνα κάποια που για σένα είναι ένα τίποτα, ένα κομμάτι κρέας ρε παιδί μου.
μάλλον θα το γούσταρε και η ίδια...
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
να της αφήσεις 5ευρο στο κομοδίνο και να της ζητήσεις και ρέστα.Τι ειναι ταπεινωτικό γαμησι;
χαχαχανα της αφήσεις 5ευρο στο κομοδίνο και να της ζητήσεις και ρέστα.
kavlotikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2014
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Παιδες την είδα φέτος το καλοκαίρι στο Αίγιο.....
Πούτσα και ταπείνωση !
Καταρχήν φίλε σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες!
Ειλικρινά αν και κάνει μπαμ ότι είναι τέρμα ψώνιο καθώς φαίνεται από τον τρόπο ομιλίας της αλλά και το στυλάκι της γενικότερα δεν γνώριζα και τόσες λεπτομέρειες.
Ωστόσο πιστεύω (λέμε τώρα) ότι αν έπεφτε στα χέρια μου θα την πήγαιναν με φορείο μετά την ξυνομούνα.
Συνημμένα
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
να της αφήσεις 5ευρο στο κομοδίνο και να της ζητήσεις και ρέστα.
οσο για την Ρανια κανονικα θα επρεπε να την παρει νουμερατζα ολο του μπου.κομ σε ενα βραδι.... απο κωλο ...
kavlotikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2014
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
τι ειναι παλι αυτη ; πρωτη φορα τη βλεπω
Για ραδιοφωνική παραγωγός μας συστήθηκε αλλά αμφιβάλλουμε (σχεδόν) όλοι για την ιδιότητα της τύπε
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Ξεκωλιασμα και πεταμα στη θαλασσα
company of heroes tho
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.626
- Πόντοι
- 30.558
όχι πέταμα στην θάλασσα θα υπάρξει ρύπανση υδάτων
να της αφήσεις 5ευρο στο κομοδίνο και να της ζητήσεις και ρέστα.
kavlotikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2014
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Ξεκωλιασμα και πεταμα στη θαλασσα
;) ;)
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 442
- Πόντοι
- 166
Dimitrios_76_Ps
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
Θελω να την σαπισω στο ξυλο και την πουτσα την πουτανα!
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.677
- Πόντοι
- 9.931
Θελω να την σαπισω στο ξυλο και την πουτσα την πουτανα!
Αυτο ακριβως βγαζει η φατσα της και το ολο στυλακι και σε μενα, πουτσα και ξυλο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 522
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 7K