Νέα

Πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά πρώην σύντροφό της μετά από διαπληκτισμό

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα O Mitsos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 229
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

O Mitsos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2017
Μηνύματα
768
Κριτικές
6
Like
2.461
Πόντοι
726
Τώρα θα μιλάμε για "ανδροκτονία" ?


Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στο Χαλάνδρι το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν γυναίκα εξαπέλυσε πυρά εναντίον άνδρα.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε στήσει καρτέρι στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρείας και άρχισε να πυροβολεί τον άνδρα όταν βγήκε από την πυλωτή της πολυκατοικία για να παραλάβει την 13χρονη κόρη του. Από τα πυρά τραυματίστηκε σοβαρά στο στομάχι.
Άνδρες της αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο την ακινητοποίησαν και τη συνέλαβαν.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ξεκαθαριστεί η αιτία του αιματηρού συμβάντος. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή T Live στον Alpha, η γυναίκα φέρεται να είχε αποκτήσει ένα παιδί με τον εν λόγω άνδρα, το οποίο μεγάλωνε μαζί του. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, φώναζε κατά τη σύλληψή της: «Μου απήγαγαν και μου βίασαν το παιδί».
Το θύμα της επίθεσης που είναι οφθαλμίατρος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος, έχοντας ωστόσο τις αισθήσεις του.


Σοκ σήμερα το μεσημέρι στο Χαλάνδρι, όταν γυναίκα πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της στη μέση του δρόμου. Ο άνδρας, γιατρός-οφθαλμίατρος στο επάγγελμα, τραυματίστηκε από τις σφαίρες στην κοιλιά και στη μασχάλη και μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο, έχοντας τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με πληροφορίες οι καβγάδες ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί μια 12χρονη κόρη, δεν είναι όμως παντρεμένοι, ήταν συνεχείς το τελευταίο διάστημα.
Η γυναίκα, αλβανικής καταγωγής, τον περίμενε σήμερα το μεσημέρι στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διαμένει στη συμβολή των οδών Ζαν Μορέας και Φιλικής Εταιρείας και για μια ακόμη φορά ξεκίνησαν έντονοι διαπληκτισμοί. Κάποια στιγμή η δράστις έβγαλε περίστροφο και πυροβόλησε τον πρώην σύντροφό της δύο φορές, μια στην κοιλιά και μια στη μασχάλη, μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης τους. Η δράστις συνελήφθη
Σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο Γεννηματάς νοσηλεύεται ο 68χρονος άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά από τα πυρά πυροβόλου όπλου που έστρεψε εναντίον του η πρώην σύντροφός του, στο Χαλάνδρι. Το θύμα είναι γνωστός γιατρός-οφθαλμίατρος στα βόρεια προάστια, από τους πρώτους ιατρούς στην Ελλάδα που πραγματοποιούσαν επεμβάσεις λέιζερ ενώ συνεργάζεται και με γνωστή ιδιωτική κλινική. Το θύμα φέρεται να μεγάλωσε το παιδί με την Αγγλίδα σύζυγό του, έχοντας πάρει την αποκλειστική επιμέλεια, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε η βιολογική μητέρα του παιδιού. Γείτονες αναφέρουν πως η γυναίκα από την Αλβανία τον ενοχλούσε πάντα, πιθανότατα με αφορμή το παιδί που είχαν αποκτήσει μαζί καθώς ο ίδιος σύμφωνα πάντα με πληροφορίες φέρεται λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα της να μην την άφηνε να βλέπει το παιδί της.
Το πρώην ζευγάρι είχε συχνές και έντονες προστριβές με αφορμή κυρίως το παιδί τους. Η 13χρονη κόρη διαμένει μαζί με τον πατέρα της και αυτή ήταν η αιτία το ζευγάρι να έρχεται συχνά σε σύγκρουση. Σήμερα το μεσημέρι η 49χρονη δράστις, αλβανικής καταγωγής, είχε στήσει καρτέρι στον πρώην σύντροφό της και μόλις βγήκε από την πολυκατοικία για να παραλάβει την κόρη του από το σχολικό, μετά από έναν έντονο καβγά, έβγαλε περίστροφο και τον πυροβόλησε δυο φορές.


Έλληνας γιατρός είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο άνδρας που τραυματίστηκε σοβαρά από πυροβολισμούς που δέχθηκε το μεσημέρι, από αλλοδαπή γυναίκα, η οποία συνελήφθη, στη συμβολή των οδών Ζαν Μωρεάς και Φιλικής Εταιρίας, στο Χαλάνδρι.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές είχαν σχέση, από την οποία απέκτησαν ένα κορίτσι, που είναι 12 ετών σήμερα.
Σημειώνεται, ότι το μεσημέρι προηγήθηκε διαπληκτισμός των δύο και στη συνέχεια η γυναίκα έβγαλε ένα πυροβόλο όπλο και τον πυροβόλησε.
Ο γιατρός διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».
 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
15.153
Like
34.426
Πόντοι
9.931

Εικαστικός από την Αλβανία, η Κλοντιάνα Τσέλο - Παυλίδη είναι η γυναικα που έστησε καρτέρι και πυροβόλησε, τραυματίζοντας πολύ σοβαρά τον γιατρό, πατέρα του παιδιού της, που είναι σήμερα 13 ετών....

Χρονια μετα το Αλβανος-τουριστας εχουμε και την Αλβανεζα-εικαστικος :confused:
 

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Μηνύματα
6.028
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
Ειδα κατι φωτο χωρις προσωπο... αλλα με ωραια βυζοχωριστρα. Καλο μουνακι η λεγαμενη.... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Μηνύματα
1.247
Like
875
Πόντοι
96
AΝΔΡΟΚΤΟΝΙΑ

Επιτέλους

ΥΓ
Εχω πεθυμήσει την εποχή που τους τον κόβανε, ενώ κοιμόταν.
 
  • Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Μηνύματα
70.018
Like
72.049
Πόντοι
12.756
τα ειπε ολα η γειτονισσα/ρουφιανα/τσατος/καθαριστρια στην Τατιαννα ..
η κοπελα δεν εργαζόταν , εκανε σχεσεις με πλουσιους κυρίους για να την συντηρουν
και απο τους αλλους γκομενους που ειχε ολοι την απεφευγαν , αλλαζαν κλειδαριες στα σπιτια τους
 
Τελευταία τροποποίηση:

Jack Skellington

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
29 Ιαν 2015
Μηνύματα
1.034
Κριτικές
242
Like
22.338
Πόντοι
31.628
Α Ν Δ Ρ Ο Κ Τ Ο Ν Ι Α !

Αίσχος! Ντροπή! Επειδή έχουν μουνί, νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν με τους άνδρες. Ως εδώ, αρκετά, εμπρός όλοι μαζί να ανατρέψουμε αυτο το κοινωνικό καρκίνωμα! Αρκετά πια με τον φασισμό του μουνιού!

:cheesy::buck2::cheesy::buck2::cheesy::buck2::cheesy::buck2::cheesy::buck2:
 

It's All Good Man

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2019
Μηνύματα
510
Like
753
Πόντοι
86
Κλοντιάνα Τσέλο: Η δικαστική διαμάχη με τον μεγαλογιατρό πριν τον πυροβολήσει εν ψυχρώ στο Χαλάνδρι (video)




Ο γιατρός είχε αρνηθεί να αναγνωρίσει το παιδί - Τι έγραφε στις τελευταίες αναρτήσεις της​

Στα μαχαίρια βρίσκονταν ο μεγαλογιατρός των βορείων προαστείων και η πρώην σύντροφός του και εικαστικός Κλοντιάνα Τσέλο, πριν εκείνη αποφασίσει να τον πυροβολήσει εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι.
Το έγκλημα που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο, κρύβει πίσω του μια μεγάλη διαμάχη ανάμεσα σε δύο πρώην εραστές που απέκτησαν ένα κοριτσάκι. Η εικαστικός με καταγωγή από την Αλβανία, είχε στήσει καρτέρι στον 71χρονο γιατρό, ο οποίος είχε την επιμέλεια του παιδιού τους και μόλις τον είδε, τον προσέγγισε προκειμένου να του ζητήσει να δει το παιδί της. Ανάμεσά τους υπήρξε ένταση και η εικαστικός έβγαλε ένα όπλο και τον πυροβόλησε μπροστά στην 12χρονη κόρη τους.
57057853 144722183239099 5463497746847629312 n

Ο οφθαλμίατρος Γιώργος Νέος. έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
.jpg

Η δράστις συνελήφθη από τις αρχές, ενώ δεν είχε κάνει καμία προσπάθεια να διαφύγει. Μάλιστα ενώ βρισκόταν στο περιπολικό φώναζε: «Απήγαγαν και βίασαν το παιδί μου».

Ο δικαστικός πόλεμος για το παιδί​

Ανάμεσα στους πρώην εραστές υπήρχε «πόλεμος» για την επιμέλεια του παιδιού, όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα Espresso. Το 12χρονο αγγελούδι, που αποτελούσε μήλον της Εριδος για τους δύο γονείς, έμενε από τον Ιανουάριο του 2016 με τον πατέρα του και τη Βρετανίδα σύζυγό του, ύστερα από δικαστική απόφαση που του έδινε την προσωρινή επιμέλειά του. Αν και ο ίδιος μετά τη γέννηση της κόρης του το 2009 αρνούνταν να την αναγνωρίσει, καθώς αμφέβαλλε για την πατρότητά της, το τεστ DNA επιβεβαίωσε ότι ο οφθαλμίατρος Γ.Ν. ήταν ο βιολογικός πατέρας της.
238206770 553569155687731 7661538539799298999 n

Αυτή ήταν και η απαρχή του «πολέμου» για τις δύο πλευρές που αντιδίκησαν στα δικαστήρια για την επιμέλεια αλλά και για το ύψος της διατροφής- με θύμα το ανήλικο κοριτσάκι. Αγωγές, μηνύσεις, απειλές, ανταλλαγή ύβρεων και βαριές κατηγορίες για έκλυτο βίο της μητέρας και κακοποίηση του παιδιού από τον πατέρα συνθέτουν την αρρωστημένη ατμόσφαιρα μέσα στην οποία φέρεται ότι μεγαλώνει το κοριτσάκι τα τελευταία χρόνια.
Καταθέτοντας στο δικαστήριο ως μάρτυρας οικογενειακή φίλη του γιατρού, είχε υποστηρίξει ότι η εννιάχρονη ήθελε να παραμείνει με τον πατέρα και τη μητριά της και ότι η επαφή με τη μητέρα της «την ταράζει». «Η διαμάχη υπήρχε από την πρώτη στιγμή. Μάλιστα υπήρχαν στιγμές που είχαν πιαστεί και στα χέρια» είχε πει αναφερόμενη στην κόντρα των δύο άλλοτε εραστών, που γνωρίστηκαν το 2007 σε έκθεση ζωγραφικής της εικαστικού. Και πρόσθεσε: «Το παιδί εμφάνισε επιληπτικές κρίσεις πέρυσι το καλοκαίρι. Είχε αγωνία πριν και μετά από κάθε επίσκεψη στη μητέρα του». Η κατάθεσή της διακόπηκε αρκετές φορές από τις παρεμβάσεις της ζωγράφου, που εμφανώς ταραγμένη τη διέκοπτε λέγοντας: «Είστε ψευδομάρτυρας, θέλω να δω το παιδί μου»!
151971585 452362202475094 573571074885432359 n

Σύμφωνα με την Espresso, από την πλευρά της εικαστικού είχε καταθέσει η μητέρα της, η οποία υποστήριξε: «Το παιδί θέλει τη μάνα του, όχι τη μητριά. Εχει τρελαθεί η κόρη μου, έχει να δει το παιδί της τόσους μήνες, δεν την αφήνουν καν να το πλησιάσει. Η μητριά της ασχολείται πιο πολύ με τον σκύλο παρά με το παιδί. Βάζουν λόγια στο παιδί για τη μαμά του και τη βρίζουν». Μάλιστα πρόσθεσε ότι η κόρη της, απόφοιτη της σχολής καλών τεχνών του Μιλάνου, μεγάλωνε το παιδί από τη γέννησή του ως τον Ιανουάριο του 2016 και υπήρξε μια αφοσιωμένη μητέρα, που παραμελούσε ακόμη και τη δουλειά της για να περνάει χρόνο με τη μικρή. «Δεν ζωγράφιζε για να είναι με το παιδί της, ποτέ δεν το άφησε, παρά μόνο όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με θρόμβωση το άφησε για λίγες ημέρες στον πατέρα!» ανέφερε και συνέχισε: «Ποτέ το παιδί μέχρι επτά χρονών δεν παρουσίασε καμία επιληπτική κρίση, αυτός και η γυναίκα του φοβίζουν το παιδί και βρίζουν τη μαμά του».
f2 275 1

Ταυτόχρονα, η Κλοντιάνα ισχυριζόταν ότι ο οφθαλμίατρος προσπαθούσε να της «φάει» την μεγάλη περιουσία της στην Αλβανία και γι’ αυτό της είχε «αρπάξει» τη μικρή.

Οι αντιδράσεις από τον κύκλο του γιατρού και οι τελευταίες αναρτήσεις της​

Την ίδια ώρα, άτομα από τον κύκλο του γιατρού αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είχε ιδιόρρυθμη συμπεριφορά και ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ ήταν ακατάλληλη να αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού.
Στην τελευταία της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Κλοντια Τσέλο έγραφε: «ΕΛΛΗΝΕΣ…..Όσοι από εσάς νιώθετε ακόμα άνθρωποι βοηθήστε με να σώσω το ανήλικο παιδί μου από τους ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΤΗΣ . Στην θέση μου θα μπορούσε να είναι κάθε μάνα- Ελληνίδα, στην θέση της κόρης μου θα μπορούσε να είναι κάθε ελληνόπουλο . Η εισαγγελέας ανηλίκων πρωτοδικείων Αθηνών που μάλλον ή πλήρομενη ή τρελή είναι ) πράττει συναυτουργία με τους εγκληματίες στην αρπαγή και κακοποίηση της ανήλικης κόρης μου διότι κάθε φορά που απευθύνθηκα ενώπιον της ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΕΤΗ μου ” πουλάει ” τρέλα λέγοντας με ” δεν είναι αρμοδιότητα μου η προστασία ανηλίκων, αλλά των δικαστηρίων “
104537826 288485778862738 8733772002647937229 n

Όταν της θύμισα το άρθρο 1532 του αστικού κώδικα περί ιδιαίτερης νομικής ευθύνης της για την προστασία της ζωής ανηλίκων παιδιών μας σε τέτοιες περιπτώσεις, τότε μου ζήτησε να απομάκρυνθω από το γραφείο της. Τότε και εγώ της ζήτησα να απομάκρυνθει αυτή διότι ξεφτιλίζει τον εαυτό της και την θέση που η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΎΤΗΚΕ . Τέτοιους εγκληματίες Εισαγγελείς έχουμε για την προστασία των παιδιών μας! Το παιδί μου από τότε έως σήμερα παραμένει στους κακοποιούς, δεν άλλαξε τίποτα . Με την συγκατάθεση της Εισαγγελέας ανηλίκων το παιδί μου που απέκτησα εκτός γάμου παραμένει μακριά μου χωρίς καμία επαφή μαζί μου και βασανίζεται από τον πρώην βιαστή μου και την σύζυγο αυτού. Τα συμπεράσματα δικά σας».
Σε μια άλλη ανάρτησή της επιτίθεται στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές:
«Τα πιο ειδεχθή εγκλήματα όπου εμπλέκονται αστυνομικοί έως και εισαγγελείς και που αποδεικνύουν ότι ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ είναι η αδιαφορία των αρχών της Ελλάδας για την 5 έτους αρπαγή και κακοποίηση της ανήλικης κόρης μου με δράστες τον βιαστή μου και την συζύγο αυτού που όποιος ενδέχεται να μην είναι εν τέλη ο βιολογικός πατέρας του παιδιού μου και να εξαπάτησε εμένα, την Δικαιοσύνη, τον νόμιμο σύζυγο μου με πλαστά έγγραφα αποτελεσμάτων DNA, αφότου εν τέλη ο μικροβιολόγος που έκανε την πραγματογνωμοσύνη ΤΟ ΕΤΟΣ 2012 ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΆΦΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ (!) Αναρωτιέμαι σε πιο δίκαιο σύμπαν ο βιαστής και η σύζυγος του βιαστή αποπειράθηκαν μανιωδώς να κλείσουν στο ψυχιατρείο το θύμα- μητέρα και αστυνομικοί-μαφιόζοι και Εισαγγελέας έκαναν δεκτό το αίτημα τους αντί να τους οδηγήσουν σε Δίκη για να μπούνε φυλακή;
51133938 127296651648319 1104143818724212736 n

Σε πιο δίκαιο σύμπαν η αστυνομία και Εισαγγελέας αποπειράθηκαν 17 φορές μέσα σε τρία έτη να κλείσουν στο ψυχιατρείο ΜΗΤΕΡΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥ επειδή καταγγέλλει αρπαγή και κακοποίηση του παιδιού της, κλεψιά της περιουσίας της και απάτες από τον πρώην βιαστή της , την συζύγου – τέρας αυτού και συνεργών τους;; Αυτά γίνονται στην Ελλάδα – Ζούγκλα με αστυνομικούς να τα αρπάζουν από τους εγκληματίες(;!) Η γυναίκα- μητέρα αυτή είμαι εγώ και κάποιοι αστυνομικοί που υπηρετούν στο ΑΤ Αμαρουσίου είναι αυτοί που εγκληματούν σε βάρος του παιδιού και εμού, που καλύπτουν και πληρώνονται από τους δράστες με χρήματα από την περιουσία μου που άρπαξαν οι δράστες και σε αυτό συμμετέχει και ο Εισαγγελέας υπηρεσίας πρωτοδικών Αθηνών και ανηλίκων.
Κάποιες γυναίκες που δυστυχώς δολοφονήθηκαν πέθαναν μια φορά, εγώ και το παιδί μου πεθαίνουμε κάθε μέρα και στην περίπτωση μάς οι δράστες έχουν την συναυτουργία των ” αρχών ” που έχουν την υποχρέωση να προστατέψουν τους πολίτες! ….Αλλά αυτά θα τελειώσουν σύντομα διότι απλά κατάλαβα τι καθάρματα έχουν χωθεί στην ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ σε εισαγγελίες»
έγραφε στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.
 

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Μηνύματα
13.729
Like
17.787
Πόντοι
3.656
Αγγλίδα σύζυγος,Αλβανέζα γκόμενα,δικός μας ο ντόκτορ,δε γούσταρε ελλεεινίδες :rockon:

Πάντως καλό κομμάτι η Αλβανέζα
 

Συνημμένα

  • drastida_xalandr__2_.jpg
    drastida_xalandr__2_.jpg
    190,7 KB · Εμφανίσεις: 30
  • drastida_xalandr__1_.jpg
    drastida_xalandr__1_.jpg
    235,7 KB · Εμφανίσεις: 29

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Μηνύματα
15.815
Like
15.555
Πόντοι
3.656
Α Ν Δ Ρ Ο Κ Τ Ο Ν Ι Α !

Αίσχος! Ντροπή! Επειδή έχουν μουνί, νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν με τους άνδρες. Ως εδώ, αρκετά, εμπρός όλοι μαζί να ανατρέψουμε αυτο το κοινωνικό καρκίνωμα! Αρκετά πια με τον φασισμό του μουνιού!

:cheesy::buck2::cheesy::buck2::cheesy::buck2::cheesy::buck2::cheesy::buck2:

τυπε οι φεμινιστριες με μουνοψειρες στη μασχαλη και μπλε μαλλια παλι θα πουν οτι φταιει η πατριαρχια :confused: :confused: :confused:
και θα φταιει ο τυπος που εκανε εξωσυζυγικη σχεση μαζι της :headbang::headbang::headbang:
 

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Μηνύματα
6.037
Κριτικές
48
Like
6.424
Πόντοι
11.445
71 χρονων ο γερομπισμπικης :tooth: ηθελε δραματα στα γεραματα :woldman:
 

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Μηνύματα
6.037
Κριτικές
48
Like
6.424
Πόντοι
11.445
Θεοτρελη αλβανεζα με ροπη στα γεροντια :woldman: . Μαλλον δεν προλαβε να του το ξεριζωσει :confused:

Η αλαβανεζα καυθαριστρια εδωσε στεγνα την αλβανεζα - φονια στον Ευαγγελατο :tooth:
 

Easy Rider

Μέγας
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Μηνύματα
9.203
Κριτικές
18
Like
19.976
Πόντοι
4.546
Και τι καταλαβαίνει κάθε τρελός/τρελή με αυτή την πράξη;;; Το ΜΟΝΟ κακό που ΘΑ γίνει από εδώ και στο εξής, θα είναι στο ΙΔΙΟ το παιδί που δεν θα έχει κανέναν γονεά δίπλα του, και ας ελπίσουμε οι συγγενείς να μην το κακοποιούν συναισθηματικά/σωματικά.
Σε κάθε τέτοια παρόμοια ιστορία, είτε από την μία είτε από την άλλη πλευρά, δυστυχώς κανένας δεν σκέφτεται τις συνέπειες της πράξης του μελλοντικά στο παιδί.
 

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Μηνύματα
15.815
Like
15.555
Πόντοι
3.656

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom