pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
το ειδα οτι με μπλοκαρες
ενημερωσα τον στεφαν να διαγραψει το θρεντ
ενημερωσα τον στεφαν να διαγραψει το θρεντ
ζεμπου εχεις πμ
αν εισαι τοσο αναρχιδος βγαλτο στη φορα
ζεμπου εχεις πμ
Σημασία δεν έχει τι μου έγραψε αυτός, αλλά που τον έγραψα εγώ...Τι του έγραψες?
Αυτά τα αίσχη επί σύριζα δεν γινόντουσαν...
Σημασία δεν έχει τι μου έγραψε αυτός, αλλά που τον έγραψα εγώ...Τι του έγραψες?ζεμπου εχεις πμ
ζεμπου εχεις πμ
Σημασία δεν έχει τι μου έγραψε αυτός, αλλά που τον έγραψα εγώ...Τι του έγραψες?
καλα μαθε να κανεις μια παραθεση πρωτα
και που είναι το κακο ρε ζεμπου?Εν συντομία. Ο μουνιβαγονης, σήμερα κατάφερε να πάρει και φετος, τον τίτλο του μίστερ μαλακά σπίτι του και ακόμα η buefa δεν έχει ξεκινήσει το εναρκτήριο λάκτισμα. Άχρηστος θα είναι. Πώς το κατάφερε; (Κλαίει ο στέκας που θα χάσει τα πριμ των χορηγών)ρε ζεμπού κάνε περίληψη στα τεκτενόμενα...
Ζητησε, το παλικάρι μας, από την Αρτεμις σκοντο για ραντεβού με αντάλλαγμα καλή κριτική. Η Άρτεμις, τον έβγαλε στο τακο. Και κάπως έτσι όλα πήραν το δρόμο τους για να ανοίξει το νήμα τούτο.
Ίσως βάλω και ψηφοφορία. Ανάλογα την κίνηση.
μανια με την ψηφοφορια εσυ.δεν βλέπω καμια ψηφοφορία
κοκκινοσκουφιτσα εχω να σου χωσω ψηφαλακια φετος για μιστερ μαλακας.Μετά απο απαιτηση του λαού η ψηφοφορια προστέθηκε.
Ψήφισα το βου μόνο και μόνο για να μη γλιτώσει την καραμούζα, αυτός αλλά και ο άλλος που είναι το φαβορί φέτος αλλά ακόμα κρύβεται.
Σοβαρά τώρα; Και αν η Άρτεμις και η κάθε Άρτεμις δεν αξίζει μια δηλαδη, να διαβάσουμε την κριτική του λεβέντη μας επειδή της έταξε καλή κριτική για το ψαλίδι.και που είναι το κακο ρε ζεμπου?Εν συντομία. Ο μουνιβαγονης, σήμερα κατάφερε να πάρει και φετος, τον τίτλο του μίστερ μαλακά σπίτι του και ακόμα η buefa δεν έχει ξεκινήσει το εναρκτήριο λάκτισμα. Άχρηστος θα είναι. Πώς το κατάφερε; (Κλαίει ο στέκας που θα χάσει τα πριμ των χορηγών)ρε ζεμπού κάνε περίληψη στα τεκτενόμενα...
Ζητησε, το παλικάρι μας, από την Αρτεμις σκοντο για ραντεβού με αντάλλαγμα καλή κριτική. Η Άρτεμις, τον έβγαλε στο τακο. Και κάπως έτσι όλα πήραν το δρόμο τους για να ανοίξει το νήμα τούτο.
ισα ισα που η αρτεμις εκτεθηκε γιατι ένα βασικο κανονα που πρεπει να τηρει μια ιερεια είναι η ευχεμυθεια.
δεν επρεπε να τα βγαλει στη φορα και αντι εσεις να τα χωσετε σ αυτην καθεστε και κοροϊδεύετε τον βαγκον.
Σοβαρά τώρα; Και αν η Άρτεμις και η κάθε Άρτεμις δεν αξίζει μια δηλαδη, να διαβάσουμε την κριτική του λεβέντη μας επειδή της έταξε καλή κριτική για το ψαλίδι.και που είναι το κακο ρε ζεμπου?Εν συντομία. Ο μουνιβαγονης, σήμερα κατάφερε να πάρει και φετος, τον τίτλο του μίστερ μαλακά σπίτι του και ακόμα η buefa δεν έχει ξεκινήσει το εναρκτήριο λάκτισμα. Άχρηστος θα είναι. Πώς το κατάφερε; (Κλαίει ο στέκας που θα χάσει τα πριμ των χορηγών)ρε ζεμπού κάνε περίληψη στα τεκτενόμενα...
ισα ισα που η αρτεμις εκτεθηκε γιατι ένα βασικο κανονα που πρεπει να τηρει μια ιερεια είναι η ευχεμυθεια.
δεν επρεπε να τα βγαλει στη φορα και αντι εσεις να τα χωσετε σ αυτην καθεστε και κοροϊδεύετε τον βαγκον.
Η Άρτεμις μια χαρά έπραξε. Στην ουσία ενημέρωσε εμάς τους υπόλοιπους να ξέρουμε με ποιον έχουμε να κάνουμε...
και εγω γουστάρω ντηλ βαγκον μεσα στο παιχνιδι είναι κ αυτό.στα αρχιδια μας ρε ζαν κλοντ
τους πονεσε γιατι ειδαν οτι κανεις ντηλια για να γαμησεις
γιατι μιλανε κατι αγαμητοι ρε οπως ο μπαροκ που δεν εχει παει ουτε εξω απο μπουρδελο
κατι τετοιοι αρχιδες μιλανε
εχω πμ απο χιλιαδες πουταναρια και εχω κανει καλα ντηλ
ετσι γινεται η δουλεια σε αυτο το χωρο
αιντε με τους μαλακες
δηλαδη υπηρχε περιπτωση αμα ηταν μπαζολα να εγραφα καλη κριτικη??
απλα αν ηταν καλη θα τις εγραφα λιγο πιο ωραιες κουβεντες αντι να γραψ γαμιεται καλα θα το εγραφα πιο λογοτεχνικα
δε πειραζει στα ρχιδια μου τους γραφω
τους τσουζει που ειμαστε αριστεροι και εγω και αναρχοκομμουνιστης και γαμαω πουτανες σε χοτελια μ σαμπανιες
ζηλευουνε τα στρακια