pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
σαλτα και γαμησου γαμω την χα σου
Eίσαι τόσο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΡΑ που για κανά μεροκάματο ακόμη και χ.α. θα ψήφιζες ΙΣΟΒΙΕ ΜΑΛΑΚΑ και θα έγραφες και υπέρ της εδώ μεσα
Έκπτωση με αντάλλαγμα καλή κριτική, κλασσικός ψεύτης παρτάκιας αριστερόπουστας που ξεπουλάει τους συνπουτανιάρηδες μέλη του bou για λίγα ψωροευρώ
Εσύ που τόσα χρόνια μας έχει ζαλίσει τα αρχίδια με τις παπαριές περί αλληλεγγύης και συντροφικότητας, απέδειξες στην ΠΡΑΞΗ ότι άμα σου χώσουν μια χούφτα ευρώ στη σούφρα,ξεπουλάς όλο το forum
Πέρα από ΙΣΟΒΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ,είσαι και ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ
Τελεία και παύλα,ούτε για χλέπα στη μούρη δεν είσαι
εγώ γιατί νομίζω ότι μας γλεντάει ο πουσιβαγκον που ασχολούμαστε με την πάρτι του?
Μόλις τσέκαρα τη θετική σου κριτική για Ariana...
Τι έγινε; Σε κέρασε καμιά μπουγάτσα και milko με αντάλλαγμα καλή κριτική;
ΜΑΛΑΚΑ,έχουν γίνει κατά καιρούς χοντράδες εδώ μέσα,
αλλά όποιος και αν έκανε αυτό που προσπάθησες να κάνεις,
θα έτρωγε καραμούζα
Οπότε με αυτά τα γραφικά περί αριστερών και δεξιών,τα κάνεις χειρότερα..
εγώ γιατί νομίζω ότι μας γλεντάει ο πουσιβαγκον που ασχολούμαστε με την πάρτι του?
Προσωπικά δεν κατακρίνω τον κ. Μουνοβαγόνι. Αυτός συνεχίζει ακάθεκτος να κάνει την δουλειά του. Γνωρίζει πολύ καλά, πως το χειρότερο από το να ασχολούνται αρνητικά μαζί σου, είναι το να μην ασχολούνται καθόλου.
Με τους άλλους που τρέχουν να τον συνδράμουν απορώ.
Εσύ "βγήκες στον τάκο" επειδή είσαι τιτλούχος, και ως εκ τούτου όσοι σε ξέρουν και διαβάζουν τις κριτικές σου είναι επιφυλακτικοί. Τουτέστιν δεν θεωρείσαι "Βαρύ χαρτί" και η κοπελιά δεν είχε κανένα συμφέρον, οπότε και κανέναν ενδοιασμό στο να σε "δώσει".
Αν ήσουν κριτικογράφος που επηρεάζει, η κατάληξη σίγουρα θα ήταν άλλη.