Νέα

PUA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bps001
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Είναι η pick-up art εφαρμόσιμη στην ελληνική πραγματικότητα;

• Τα μαθηματικά εφαρμόζονται παντού

Ψήφοι: 8 42,1%
  • Μόνο στις προχώ γκόμενες

Ψήφοι: 2 10,5%
  • Κατηγορηματικά όχι

Ψήφοι: 2 10,5%
  • Γιατί όχι;

Ψήφοι: 4 21,1%
  • Άλλη όρεξη δεν είχαμε

Ψήφοι: 3 15,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    19

bps001

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Οι πρώτοι δάσκαλοι του pick-up ήταν Ελληνες!

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
το γραφει πανω pick up art γουγλαρε. αν φυγουν τα θρησκευτικα απο τα σχολεια , μπει η σεξουαλικη διαπαιδαγωγιση, κρατησει και η κριση καμια 20ετια τοτε και μονο τοτε θα γινουν και οι δικες μας σαν τις πολωνεζες και τις τσεχες και τις αμερικανες

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
το καμακι στο δρομο οπως ειχαμε τα πολυ παλια τα χρονια και εδω

MpourdeliarisMitsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
1
αν κατάλαβα καλά μιλάμε για την "τέχνη" να καμακώνεις γκόμενες .... 
και αν είναι εφαρμόσιμη στην Ελλάδα ? ?  :think:

Φυσικά και είναι ...

bourdeliotis

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
23
Like
5
Πόντοι
26
ασκοπος χρονος ειναι στον δρομο, πολυ περισσοτερες πιθανοτητες εχεις σε μια παραλια ή στο ιντερνετ, στα μεσα μεταφορας επισης κατι παιζει λες και κραταν ασπιδα στο δρομο ειναι και με το που καθονται σε λεωφορειο, τρενο, καραβι αφηνουν την ασπιδα στο πλαϊ για ξεκουραση

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
ασκοπος χρονος ειναι στον δρομο, πολυ περισσοτερες πιθανοτητες εχεις σε μια παραλια ή στο ιντερνετ, στα μεσα μεταφορας επισης κατι παιζει λες και κραταν ασπιδα στο δρομο ειναι και με το που καθονται σε λεωφορειο, τρενο, καραβι αφηνουν την ασπιδα στο πλαϊ για ξεκουραση

Υπάρχουν πάντα και εξαιρέσεις.

Φιλαράκι καμάκωσε πριν 15 ημέρες στο εντελώς ξεκάρφωτο γκομενίτσα στο δρόμο. Αυτός στη μηχανή και η άλλη πεζή. :)

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1
είναι εφικτό αλλά κατά τη γνώμη μου θέλει αρκετή προσπάθεια, αρκετό χρόνο όπως και χρήματα για ποτά(αν μιλάμε για παιχνίδι σε bar,club,cafe κλπ.)..που είναι κατα κανόνα πιο εύκολο από ότι στο δρόμο τουλάχιστον στην Ελλάδα(γνώμη μου πάντα μπορεί να κάνω και λάθος)...να ξέρετε πάντως είναι πολύ καλή φασή..έχω "μπει" στο παιχνίδι εδώ και κάποιο καιρό και σκοπεύω να μείνω..θέλω να τονίσω τρία πράγματα:

1)είναι δύσκολο για κάποιον που είναι πάνω από 27-28 να μπει στο παιχνίδι (αν είναι εξοικειωμένος με το γυναικείο φύλο προφανώς και μπορεί, αν οχι πολύ δύσκολο..οχι όμως ακατόρθωτο..)...εγώ είμαι λίγο πάνω από 20 οπότε δεν ήταν τόσο δύσκολο..εννοώ ότι οταν είσαι μεγλύτερος έχεις αποκτήσει μια στάση ζωής την οποία δύσκολα αλλάζεις(υπάρχουν και εξαιρέσεις...)

2)το μεγάλο αρνητικό είναι ότι οι ελληνίδες έχουν τεράστιο bitch shield(όρος του game)...το οποίο είναι και το κύριο πράγμα που πρέπει να αντιμετωπίσεις..εγώ το έχω βρει μπροστά μου στα περισσότερα sets που έχω ανοίξει...

3)αν είσαι άτομο που απογοητεύεσαι εύκολα θα δυσκολευτείς πολύ...

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Τι pick up κ μαλακιες ρε μαγκες με δουλευετε? Που νομιζετε οτι ζειτε?
Θελετε κ πικ απ στην ελλαδα μη χεσω?
Παρτε παραδειγμα απο το δασκαλο εδω! Πηγαινετε για μαθηματα να σας φαει κ τα λεφτα χαχαχαχα!
Να σας μαθει να λετε στις γκομενες οτι εχουν αρμονικο βαδισμα για να σας κατσουν!

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Μάγκες το καμάκι στο δρόμο υπάρχει και παραυπάρχει...

Φιλαράκι μου καμακώνει εδώ και πολλά χρόνια στον δρόμο και εχει βγάλει κατά καιρούς απίστευτα κομμάτια τα οποία έχω δει με τα ματάκια μου!
Βεβαια έχει φάει και αμέτρητες χυλόπιτες, ούτε το κρύβει ούτε είναι ντροπή. Απλά θέλει θαρρος, επιμονή, ευγένια και αυτοπεποίθηση...
Είναι κάτι που έχουν το θάρρος να το κάνουν λίγοι (με επιτυχία ακόμα λιγότεροι)

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1
Μάγκες το καμάκι στο δρόμο υπάρχει και παραυπάρχει...

Φιλαράκι μου καμακώνει εδώ και πολλά χρόνια στον δρόμο και εχει βγάλει κατά καιρούς απίστευτα κομμάτια τα οποία έχω δει με τα ματάκια μου!
Βεβαια έχει φάει και αμέτρητες χυλόπιτες, ούτε το κρύβει ούτε είναι ντροπή. Απλά θέλει θαρρος, επιμονή, ευγένια και αυτοπεποίθηση...
Είναι κάτι που έχουν το θάρρος να το κάνουν λίγοι (με επιτυχία ακόμα λιγότεροι)

συμφωνώ και θέλω να πω και κάτι ακόμα..χρειάζεται αρκετό θάρρος το οποίο θα το αποκτήσεις σε μεγάλο βαθμό δοκιμάζοντας..εγώ το απέκτησα μετά από μερικές φορές προς το παρόν σε bar..πιστεύω είναι θέμα χρόνου να το κάνω στο δρόμο..επιτυχία δεν ξέρω αν θα έχει βέβαια..ο τολμών νικά θέλω να πιστεύω..

Sea_Lover

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Τι να σου πω.. Εγώ είμαι τις γνώμης πως ή το χεις ή δεν το χεις αυτό!!!
Οι γκόμενες μυρίζονται το άγχος του άντρα όπως ο καρχαρίας το αίμα... από χιλιομετρα

nikosxp

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
1
Δείτε εδώ πως ρίχνουν γκομενάκια στον δρόμο.. απλά μαθηματικά....χωρίς καν να μιλάει...

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Εγω οταν μιλαω σε γκομενες στο δρομο με σκοπο καμακι μονο καγκουριες και καφριλες μου βγαινει να λεω και δεν πιανουν ποτε φυσικα αλλα εχουν πλακα να τις λες μετα στα φιλαρακια σου για να γελατε.
Σε λεωφορειο η τρενο αν καθεσαι διπλα σε γκομενακι μπορει να προκυψει πιο ευκολα κουβεντα και ισως γνωριμια μετα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom