Νέα

Ψήφος ομογενών/Ψήφος μεταναστών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tomito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Για να παρουν αυτοι ψηφους θα δοσουν και το ...ι της μανας τους δεν εχουν τσιπα για αυτο ειναι και πολιτικοι

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Οσο εαν το νομοσχεδιο παυλοπουλου μπορει η δεν μπορει πιθανως δεν ξερει τον παυλοπουλο μονο μαλακας δεν ειναι και φαντασου τι νοθια μπορει να γινει εκει οι οργανοσεις ειναι πολυ ποιο οργανομενες απο εδω εχω κανει στο Σικαγο και εχω δει.......αυτοι ειναι χειροτεροι απο εμας ασε που πιστευουν οτι θα σωσουν την ελλαδα.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Οι Αλβανοί που κάνουν περιουσίες είναι από ναρκωτικά. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Ούτε οι τράπεζες χαρίζουν λεφτά. Σίγουρα έχουν φοροαπαλλαγές αλλά δε βοηθάει μόνο αυτό. Παίζει τρελό εμπόριο ναρκωτικών και όπλων. Μου το έχει αλβανός, ότι κάθε σπίτι στην αλβανία καλλιεργεί πράγμα για να το στείλει ελλάδα.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ξέρεις πόλους Αλβανούς να πληρώνουν εφορία και ικα  όλα μαύρα
Αλλά το παιχνίδι είναι για να πάνε κάποιοι βιομήχανοι  εκεί και  έπρεπε να πληρώσουμε όλοι οι άλλοι σαν μαλακές για την κονομά κάποιον για φτηνά χέρια  και εάν δεν το καταλάβατε .

Γιατί δεν κάνουμε και εδώ νόμο όπως και οι Ιταλοί ποιος μας εμποδίζει
Γιατί να έχουμε 3 εκατομμύρια Αλβανούς
Γιατί δεν ύπαρχοι έλεγχος στα σύνορα
Και εάν δεν υπάρχουν σύνορο φύλακες παλιά μου τέχνη κόσκινο οι φαντάροι να φοράνε στολή αστυφύλακα  και να φιλάμε τα σύνορα  αυτό το κάναμε στα νησιά του αιγαίου χρόνια

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Μου είχε πει κάποτε ένας Αλβανός μπογιατζής - με καμάρι - ότι να μου το θυμηθείς σε λίγα χρόνια θα έχετε Αλβανούς στο κοινοβούλιο σας. Θα το δούμε και αυτό να είστε βέβαιοι

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Μονο στη βουλη εδω μας γαμανε και δεν βγαζουμε τσιμουδια

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Όλοι ξέρουμε ότι πολλά από αυτά που εμφανίζονται στα διάφορα κανάλια, μπαίνουν για να κρατάει περισσότερη ώρα το δελτίο. Κανένας μα κανένας που κάνει "λαμογιές" δεν είναι τόσο ηλίθιος που να βγει πρώτη μούρη στην ΤV ώστε να τον δουν όλοι και να μπει στο στόχαστρο Δίωξης και ΣΔΟΕ. Όσο για το πως πλούτισαν κάποιοι, έχω δει περιπτώσεις αλλοδαπών και συμπατριωτών μας, οι οποίοι έχουν κάνει λεφτά-και καλά να είναι οι άνθρωποι να τα χαίρονται-κάνοντας δουλειές που κανείς προηγουμένως δεν είχε σκεφτεί να κάνει. Τέλος για τα δάνεια, επειδή ξέρω το χώρο πολύ καλά, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχουν χαριστικές ρυθμίσεις για τους Αλβανούς και άλλους αλλοδαπούς, ενώ υπάρχουν φτηνά στεγαστικά για τους τσιγγάνους.

Ξέρεις καλά το χώρο;
Μήπως ξέρεις και πόσοι από τους δικαιούχους δανείων του Ο.Ε.Κ. είναι αλβανοί;
Φυσικά αυτός που τους δίνει το δικαίωμα. Είναι σίγουρο πάντως, ότι με δεδομένο ότι οι περισσότεροι μετανάστες ανήκουν στον συντηρητικό χώρο, η επικείμενη μπούρδα της ψήφου προς τους ομογενείς δίνεται για να εξυπηρετήσει τις επιδιώξεις του κόμματος που αυτή τη στιγμή "κυβερνά" την Ελλάδα.

Το όργιο με τους ρωσοπόντιους (περισσότερο ρώσους, λιγότερο πόντιους) δεν το έκανε η παρούσα κυβέρνηση..Ούτε και κατέστησε το ελληνικό διαβατήριο το νο 1 αξιδιωτικό έγγραφο επιλογής των απανταχού αλλοδαπών μαφιόζων...
Και όσο για συντηρητικές επιλογές των ελλήνων μεταναστών, ειδικά αυτοί στη Γερμανία, βγάζαν ανέκαθεν Πασόκ...

Όσο για την ψήφο των ομογενών, δεν είναι λίγο αντιφατικό από τη μία να έχουμετην απαίτηση από το ελληνοαμερικάνικο, το ελληνο αυστραλιανό και άλλα λόμπυ να καθαρίζουν για πάρτη μας σε διεθνή ζητήματα, να στέλνουν λεφτά στη motherland και από την άλλη να μην τους θεωρούμε καν έλληνες;
Μόνο για ΑΤΜ και λομπίστες τους έχουμε χωρίς να τους προσφέρουμε τίποτα;

Εννοείται ότι πρέπει να υπάρξουν προσεκτικά κριτήρια επιλογής (γνώση ελληνικής γλώσσας, θητεία, έστω μειωμένη, για τους άνδρες και φυσικά ελληνική υπηκοότητα, έστω διπλή) σε όσους δοθεί το δικαίωμα ψήφου αλλά σε κάθε περίπτωση προτιμώ να ψηφίζει ο Τζον Πάπας, Ελληνας 3ης γενιάς παρά ο Ραμιζ Μπερίσα ή ο Χασάν Αλή Μπαμπά που επειδή έβγαλε δυο δεκάρες με μάλλον εκνομους τρόπους στην Ελλάδα, θέλει να γίνει και τσολιάς στα @@ μας..
Και σε τελική ανάλυση ο Τζον Πάπας δεν είναι υπηκοος κράτους που έχει εδαφικές βλέψεις στην Ελλάδα.

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Σε πια εθνικά ζητήματα έχει περάσει η γνώμη του Ελληνικού λόμπυ; Μια ζωή τον πίνουμε.
Μόνο κάθε 25 Μαρτίου ο κάθε Αμερικανός πρόεδρος καλεί στον Λευκό Οίκο κάτι παπάδες και λέει το ίδιο ποιήμα. Και μια παρέλαση στους δρόμους της Αμερικής. Και εμείς εδώ καμαρώνουμε. Αυτοί εκεί πάνω είναι μόνο για να κάνουν μπάρμπεκιου στις αυλές των σπιτιών τους. Αν είχαν τα μπαλάκια να ερχόντουσαν να φυλάξουν θερμοπύλες. Συμφωνώ μαζί σου στο θέμα τον αλλοδαπών απολύτως, αλλά για τους ομογενείς να μου επιτρέψεις να έχω προσωπική γνώμη γιατί τους έχω ζήσει από κοντά. Όπως είπε και ο liomas πρίν έχουν μία μικρή κρίση ταυτότητας. ʼλλοτε Αμερικάνοι, Αυστραλοί και Καναδοί και άλλοτε Έλληνες.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Οποιος δε ζει εδω να μη ψηφιζει. Δεν ξερει την Ελληνικη πραγματικοτητα και δεν μπορει να κρινει σωστα.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Το όργιο με τους ρωσοπόντιους (περισσότερο ρώσους, λιγότερο πόντιους) δεν το έκανε η παρούσα κυβέρνηση..Ούτε και κατέστησε το ελληνικό διαβατήριο το νο 1 αξιδιωτικό έγγραφο επιλογής των απανταχού αλλοδαπών μαφιόζων...

"ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ"

Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις?

Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
1
Σε πια εθνικά ζητήματα έχει περάσει η γνώμη του Ελληνικού λόμπυ; Μια ζωή τον πίνουμε.
Μόνο κάθε 25 Μαρτίου ο κάθε Αμερικανός πρόεδρος καλεί στον Λευκό Οίκο κάτι παπάδες και λέει το ίδιο ποιήμα. Και μια παρέλαση στους δρόμους της Αμερικής. Και εμείς εδώ καμαρώνουμε. Αυτοί εκεί πάνω είναι μόνο για να κάνουν μπάρμπεκιου στις αυλές των σπιτιών τους. Αν είχαν τα μπαλάκια να ερχόντουσαν να φυλάξουν θερμοπύλες. Συμφωνώ μαζί σου στο θέμα τον αλλοδαπών απολύτως, αλλά για τους ομογενείς να μου επιτρέψεις να έχω προσωπική γνώμη γιατί τους έχω ζήσει από κοντά. Όπως είπε και ο liomas πρίν έχουν μία μικρή κρίση ταυτότητας. ʼλλοτε Αμερικάνοι, Αυστραλοί και Καναδοί και άλλοτε Έλληνες.

+1 και να προσθέσω ότι οι περισσότεροι απο αυτούς είναι ένθερμοι υποστηρικτές των αποφάσεων των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και της Αυστραλίας, όποιες και να είναι αυτές (ο νοών νοείτω).

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Οποιος δε ζει εδω να μη ψηφιζει. Δεν ξερει την Ελληνικη πραγματικοτητα και δεν μπορει να κρινει σωστα.

θα ίσχυε αυτό που λες αν μπορούσες να αποδείξεις ότι όλοι αυτοί που μένουν εδώ μπορούν να κρίνουν σωστά...
Φοβάμαι όμως ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει...
Και σε τελική ανάλυση, γιατί να δεχθώ ως σωστή την κρίση αυτού που ψηφίζει με κριτήριο ποιος θα στείλει το παιδί του στο ναυτικό ή θα του το διορίσει στο δημόσιο και όχι αυτού που λόγω μιας κάποιας αποστάσεως βλέπει τα πράγματα σφαιρικότερα και ψυχραιμότερα;

"ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ"

Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις?

Αν γινόσουν και λίγο πιο σαφής...
Εννοείς ότι δεν υπάρχουν βορειοηπειρώτες;
Ή ότι πολλοί αλβανοί το παίζουν βορειοηπειρώτες;

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Οταν ζεις σε ενα τοπο ειναι η πατριδα σου Οταν ζεις στην αμερικη αυτη ειναι η πατριδα σου μπορει να εχεις γενιθει στην ελλαδα αλλα τα συμφγεροντα σου ειναι εκει τα παιδια σου ειναι εκει αρα εισαι εκει τα λομπυ τον αγονα που κανουν δεν ειναι για θεματα ελληνικα αλλα για προσοπικα τους , μπορει να γινετε αποβαση στην κυπρο και εκει να μην κουμιετε φυλλο που ηταν το ελληνικο λομπυ = το συμφερον της αμερικης ηταν ποιο πρωτα .αυτη ειναι η αληθεια αρα θα ψηφιζουν οι αμερικανοι

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Αν γινόσουν και λίγο πιο σαφής...
Εννοείς ότι δεν υπάρχουν βορειοηπειρώτες;
Ή ότι πολλοί αλβανοί το παίζουν βορειοηπειρώτες;

Ο φιλος μας ο Αντωνακης Σαμαρας καλεσε τα "αδερφια" μας, τους "Βορειοηπειρωτες" (Η Βορεια Ηπειρος ειναι Αλβανικη) να ερθουν εδω. Μετα απο 15 χρονια ηρθαν 2-3 εκατομυρια αδερφια μας. Το οτι οι Βορειοηπειρωτες ειναι 30-40.000 στο συνολο τους ειναι ασχετο....

ΚΑι για να μη βιαστειτε να με κρινετε οσον αφορα τις πολιτικες μου πεποιθησεις, η μεγαλη εισροη εγινε τα επομενα χρονια (φταινε και τα 2 κομματα)...

Ας ερθουν και τα αδεφια μας την Βορειας Μακεδονιας, της Κωνσταντινουπολης κτλ....
Χωρις κανεναν ελεγχο (υγειας, ποινικου μητρωου, εγγυημενης εργασιας κτλ).
Εμεις ειμαστε οι φιλανθρωποι του πλανητη.

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Οταν ζεις σε ενα τοπο ειναι η πατριδα σου Οταν ζεις στην αμερικη αυτη ειναι η πατριδα σου μπορει να εχεις γενιθει στην ελλαδα αλλα τα συμφγεροντα σου ειναι εκει τα παιδια σου ειναι εκει αρα εισαι εκει τα λομπυ τον αγονα που κανουν δεν ειναι για θεματα ελληνικα αλλα για προσοπικα τους , μπορει να γινετε αποβαση στην κυπρο και εκει να μην κουμιετε φυλλο που ηταν το ελληνικο λομπυ = το συμφερον της αμερικης ηταν ποιο πρωτα .αυτη ειναι η αληθεια αρα θα ψηφιζουν οι αμερικανοι

Εννοειται αυτο. Σωστα τα λες μεγαλε....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Η αλήθεια είναι ότι στις ΗΠΑ το ελληνικό λόμπυ δεν είναι πια ισχυρό η για την ακρίβεια δεν είναι τόσο ισχυρό όσο το εβραϊκό ή το τουρκικό...
Το κυριότερο όμως είναι ότι ουδέποτε η μητροπολιτική Ελλάδα αντιμετώπισε τους μετανάστες της ως παιδιά της για να έχει μια ενιαία δράση μαζί τους αλλά ως τους "πιατάδες" που θα στέλνουν το "τσέκι" για την προίκα της Μαριγούλας ή για να φτιαχθεί η βρύση στο χωριό...
Όταν λοιπόν δεν ενδιαφέρεται το ελληνικό κράτος γι' αυτούς, δεν είναι λίγο άδικο να έχουμε και πολλές απαιτήσεις;
Τα τελευταία χρόνια με το Συμβούλιο Αποδήμου Ελληνισμού γίνονται κάποιες προσπάθειες αλλά για τους ελληνοαμερικάνους ίσως να είναι αργά...Όχι όμως για τους έλληνες της αυστραλίας και του Καναδά που οι περισσότεροι είναι 2ης γενιάς...

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Pisoxostis, όπως τα λες είναι. O Έλληνας το παίζει μονίμως  φιλανθρωπία και έτσι.  Γραφικοί έχουμε καταντήσει με τις φιλανθρωπίες μας. Για αυτό οι παλιογύφτουλες θέτουν συνεχώς θέμα ΤΣΑΜΗΔΩΝ. Και εμείς καθόμαστε και τους προβάλουμε στις τηλεοράσεις. Οι δημοσιογράφοι που ασκούν λέει λειτούργημα... Τέλος πάντων παιδιά το θέμα είναι μεγάλο, αν δε βάλουμε μυαλό χαθήκαμε. Εδώ περπατάς στον δρόμο και δεν ξέρεις ποιος είναι Έλληνας και ποιος Αλβανός.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Νε ρε παιδια αλλα υπαρχη ευκολη λυση οτι κανουν οι ιταλοι στην θαλασσα ποσο δυσκολο ειναι το γαμιμενο στην θαλασσα.δεν χριαζομαστε 3 εκατομυρια αλβανους.

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Κλίνεις τα σύνορα βάζεις τους φαντάρους με στολή συνοροφυλακα ασφαλίζεις τα σύνορα και έχει τον έλεγχο αλλά όταν κανείς ρουσφέτια και την δουλεία τον βιομηχάνων φτηνά χέρια  ποιος θα φιλάει τα σύνορα και για ποιο λόγο και για αυτούς που έχουν το μυαλό τους σε άλλες εποχές επανάσταση και Ε.Ε δεν πάνε μαζί ??..?

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Παιδιά έχετε αναρωτηθεί πόσοι ξένοι  να υπάρχουν στην Ελλάδα (νόμιμοι και μη); Τα επίσημα στοιχεία τι λένε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom