hunter1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Για να παρουν αυτοι ψηφους θα δοσουν και το ...ι της μανας τους δεν εχουν τσιπα για αυτο ειναι και πολιτικοι
Όλοι ξέρουμε ότι πολλά από αυτά που εμφανίζονται στα διάφορα κανάλια, μπαίνουν για να κρατάει περισσότερη ώρα το δελτίο. Κανένας μα κανένας που κάνει "λαμογιές" δεν είναι τόσο ηλίθιος που να βγει πρώτη μούρη στην ΤV ώστε να τον δουν όλοι και να μπει στο στόχαστρο Δίωξης και ΣΔΟΕ. Όσο για το πως πλούτισαν κάποιοι, έχω δει περιπτώσεις αλλοδαπών και συμπατριωτών μας, οι οποίοι έχουν κάνει λεφτά-και καλά να είναι οι άνθρωποι να τα χαίρονται-κάνοντας δουλειές που κανείς προηγουμένως δεν είχε σκεφτεί να κάνει. Τέλος για τα δάνεια, επειδή ξέρω το χώρο πολύ καλά, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχουν χαριστικές ρυθμίσεις για τους Αλβανούς και άλλους αλλοδαπούς, ενώ υπάρχουν φτηνά στεγαστικά για τους τσιγγάνους.
Φυσικά αυτός που τους δίνει το δικαίωμα. Είναι σίγουρο πάντως, ότι με δεδομένο ότι οι περισσότεροι μετανάστες ανήκουν στον συντηρητικό χώρο, η επικείμενη μπούρδα της ψήφου προς τους ομογενείς δίνεται για να εξυπηρετήσει τις επιδιώξεις του κόμματος που αυτή τη στιγμή "κυβερνά" την Ελλάδα.
Το όργιο με τους ρωσοπόντιους (περισσότερο ρώσους, λιγότερο πόντιους) δεν το έκανε η παρούσα κυβέρνηση..Ούτε και κατέστησε το ελληνικό διαβατήριο το νο 1 αξιδιωτικό έγγραφο επιλογής των απανταχού αλλοδαπών μαφιόζων...
Σε πια εθνικά ζητήματα έχει περάσει η γνώμη του Ελληνικού λόμπυ; Μια ζωή τον πίνουμε.
Μόνο κάθε 25 Μαρτίου ο κάθε Αμερικανός πρόεδρος καλεί στον Λευκό Οίκο κάτι παπάδες και λέει το ίδιο ποιήμα. Και μια παρέλαση στους δρόμους της Αμερικής. Και εμείς εδώ καμαρώνουμε. Αυτοί εκεί πάνω είναι μόνο για να κάνουν μπάρμπεκιου στις αυλές των σπιτιών τους. Αν είχαν τα μπαλάκια να ερχόντουσαν να φυλάξουν θερμοπύλες. Συμφωνώ μαζί σου στο θέμα τον αλλοδαπών απολύτως, αλλά για τους ομογενείς να μου επιτρέψεις να έχω προσωπική γνώμη γιατί τους έχω ζήσει από κοντά. Όπως είπε και ο liomas πρίν έχουν μία μικρή κρίση ταυτότητας. ʼλλοτε Αμερικάνοι, Αυστραλοί και Καναδοί και άλλοτε Έλληνες.
Οποιος δε ζει εδω να μη ψηφιζει. Δεν ξερει την Ελληνικη πραγματικοτητα και δεν μπορει να κρινει σωστα.
"ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ"
Το αλλο με τον Τοτο το ξερεις?
Αν γινόσουν και λίγο πιο σαφής...
Εννοείς ότι δεν υπάρχουν βορειοηπειρώτες;
Ή ότι πολλοί αλβανοί το παίζουν βορειοηπειρώτες;
Οταν ζεις σε ενα τοπο ειναι η πατριδα σου Οταν ζεις στην αμερικη αυτη ειναι η πατριδα σου μπορει να εχεις γενιθει στην ελλαδα αλλα τα συμφγεροντα σου ειναι εκει τα παιδια σου ειναι εκει αρα εισαι εκει τα λομπυ τον αγονα που κανουν δεν ειναι για θεματα ελληνικα αλλα για προσοπικα τους , μπορει να γινετε αποβαση στην κυπρο και εκει να μην κουμιετε φυλλο που ηταν το ελληνικο λομπυ = το συμφερον της αμερικης ηταν ποιο πρωτα .αυτη ειναι η αληθεια αρα θα ψηφιζουν οι αμερικανοι
Σε πια εθνικά ζητήματα έχει περάσει η γνώμη του Ελληνικού λόμπυ; Μια ζωή τον πίνουμε.
Μόνο κάθε 25 Μαρτίου ο κάθε Αμερικανός πρόεδρος καλεί στον Λευκό Οίκο κάτι παπάδες και λέει το ίδιο ποιήμα. Και μια παρέλαση στους δρόμους της Αμερικής. Και εμείς εδώ καμαρώνουμε. Αυτοί εκεί πάνω είναι μόνο για να κάνουν μπάρμπεκιου στις αυλές των σπιτιών τους. Αν είχαν τα μπαλάκια να ερχόντουσαν να φυλάξουν θερμοπύλες. Συμφωνώ μαζί σου στο θέμα τον αλλοδαπών απολύτως, αλλά για τους ομογενείς να μου επιτρέψεις να έχω προσωπική γνώμη γιατί τους έχω ζήσει από κοντά. Όπως είπε και ο liomas πρίν έχουν μία μικρή κρίση ταυτότητας. ʼλλοτε Αμερικάνοι, Αυστραλοί και Καναδοί και άλλοτε Έλληνες.