rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
και με το γκάλοπ της θείας μου πιπίτσας
ανακηρύχθηκες ΝΤΟΥΤΣΕ!
Καυλως το !!
ανακηρύχθηκες ΝΤΟΥΤΣΕ!
ΠΠ η νομαρχης ξανθης τι εθνικοτητας ειναι?και με το γκάλοπ της θείας μου πιπίτσας
ανακηρύχθηκες ΝΤΟΥΤΣΕ!
ανακηρύχθηκες ΝΤΟΥΤΣΕ!
Ραφμαν το μονο που μπορει να κερασει ο ΠΠ στο μαγαζι του ειναι καμια πιπα γυρο με απολλα!
Ερωτηση:
Πως λενε το μαγαζι(gay bar) του ΠΠ???
ΠαπιΤαϊμ! αχαχαχαχαχαχχα δειτε και τις αποδειξεις! στο τελος του βιντεο
...η θεία σου πιπίτσα ξέρει ότι είσαι κομουνιστής - φασίστας ???
Παρτους μονος σου ρε παικτη...μονος σου....τσακισε τους τους φασιστες...δωσε μας λιγη ελπιδα που μας εχει πλακωσει η μαυριλα σ αυτο το μπουρδελο-σαιτσυνεχίστε φασιστάκια την παράκρουση !!!
Θα πρέπει να ρίξετε μία ματιά στις δοκιμασίες που περνά κάποιος μέχρι να πάρει την αμερικανική υπηκοότητα. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον το θέμα.
Ένα πράγμα θα σας πω μόνο. Τον βάζουν να ορκιστεί ότι θεωρεί την Αμερική την μία και μόνη πατρίδα του και ότι εάν γινόταν κάποτε πόλεμος ανάμεσα στην Αμερική και την πρώην πατρίδα του, αυτός με πίστη θα πολεμούσε ενάντια στην παλιά του πατρίδα
Βέβαια οι Αμερικάνοι ήταν ανέκαθεν φασίστες οπότε δεν πρέπει να τους δίνουμε σημασία. Δεν είναι δημοκρατική η χώρα τους.
Την ίδια ώρα, στην Αγγλία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία και τα υπόλοιπα κράτη της λεγόμενης δυτικής Ευρώπης, εφαρμόζουν ευλαβικά τον κανόνα της ποσόστωσης στην είσοδο στη χώρα μεταναστών μη υπηκόων κρατών της Ε.Ε. Η φασιστική δικαιολογία που προφασίζονται όλα αυτά τα ρατσιστόμουτρα, είναι ότι από τη στιγμή που τα κράτη μέλη της Ε.Ε. έχουν εδώ και δεκαετίες ανοίξει τα σύνορα τους στους πολίτες τους, οι ανάγκες εργατικού δυναμικού των κρατών μελών της Ε.Ε., πρέπει πρωτίστως να καλύπτονται από τον ίδιο το πληθυσμό της Ε.Ε.
Από την άλλη, εχθές, η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως συστήνεται επιτροπή επιστημόνων και Μ.Κ.Ο η οποία θα έχει στόχο να προτείνει τρόπους να χορηγείται γρηγορότερα και σε περισσότερους αιτούντες το πολιτικό άσυλο. Η δικαιολογία που έδωσε η κυβέρνηση είναι ότι σε άλλες χώρες της Ε.Ε., χορηγείται πολιτικό άσυλο σε μεγαλύτερο ποσοστό αιτούντων από ότι στην Ελλάδα. Αυτό που ξέχασε να αναφέρει η κυβέρνηση είναι ότι στην Ελλάδα, ο αριθμός των λαθρομεταναστών που αιτούνται πολιτικό άσυλο είναι πολλαπλάσιος κάθε άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε.
Τελικά πείτε μου ειλικρινά,
Πιστεύετε πως η Αμερική και η υπόλοιπη Ε.Ε. είναι φασίστες, ξενόφοβοι και ρατσιστές και εμείς είμαστε οι μόνοι δημοκράτες; Εάν είναι όλοι οι άλλοι φασίστες, τότε δεν είναι καθήκον μας να τους το πούμε;
Υπάρχει κάποιος καλός λόγος που ειδικά στο θέμα της λαθρομετανάστευσης, η χώρα μας επέλεξε να διαφοροποιηθεί από την υπόλοιπη Ευρώπη και την Αμερική;
κύριε αναλυτά
μας βομβαρδίζετε με "στοιχεία" και δεν παραπέμπετε σε πηγές.
γιατί;
Άντε και γαμήσου ΠΠ με τις πηγές σου.
Αλλά αν το θέλεις έτσι, τότε θα σου κάνω τον κόπο να ψάξω αντί για εσένα να σου δώσω τον όρκο της αμερικανικής υπηκοότητας και την ανακοίνωση του υπουργείου προστασίας του πολίτη για την επικείμενη αλλαγή τρόπου έκδοσης πολιτικού ασύλου.
Θέλω πρώτα όμως να δεσμευτείς πως εάν χάσω το χρόνο μου για να σου κάνω τη χάρη, τότε θα μου κάνεις και εσύ τη χάρη να αποχωρίσεις από αυτό το forum για πάντα.
Τα ίδια μου έλεγες και για πηγές και στο thread για τη μουσουλμανική μειονότητα και όταν σου έδωσα όλες τις πηγές έκανες τη πάπια.
Λοιπόν, θα παραθέσω τις πηγές μου ελπίζοντας και αισιοδοξώντας πως η ΠΠ θα αποχωρίσει από το forum και θα απαλλαγούμε έτσι από ένα ακόμα φασίστα.
Ο Αμερικάνικος όρκος «United States Oath of Allegiance» είναι :
I hereby declare, on oath,
that I absolutely and entirely renounce and abjure all allegiance and fidelity to any foreign prince, potentate, state, or sovereignty of whom or which I have heretofore been a subject or citizen;
that I will support and defend the Constitution and laws of the United States of America against all enemies, foreign and domestic; that I will bear true faith and allegiance to the same;
that I will bear arms on behalf of the United States when required by the law; that I will perform noncombatant service in the Armed Forces of the United States when required by the law;
that I will perform work of national importance under civilian direction when required by the law;
and that I take this obligation freely without any mental reservation or purpose of evasion; so help me God.
Μπορείτε να τον βρείτε εύκολα στο ίντερνετ.
Οι πέντε βασικές αρχές που περιέχει και εξηγούνται λεπτομερώς στους υποψηφίους τους οποίους βάζουν να υπογράψουν κιόλας είναι:
• allegiance to the United States Constitution,
• renunciation of allegiance to any foreign country to which the immigrant has had previous allegiances to
• defense of the Constitution against enemies "foreign and domestic"
• promise to serve in the United States Armed Forces when required by law (either combat or non-combat)
• promise to perform civilian duties of "national importance" when required by law
Η δεύτερη αρχή μεταφράζεται ως ακολούθως: «αποκήρυξη – απάρνηση – αποποίηση των αρχών της προηγούμενης χώρας στην οποία υπαγόταν ο μετανάστης». Την τέταρτη αρχή μεταφράστε την μόνοι σας. ΠΠ εάν θέλεις, θα ψάξω να βρώ και τις ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσουν πριν πάρουν τον όρκο και εκεί δεσμεύονται πως κατανοούν το συνδυασμό της δεύτερης και τέταρτης αρχής αλλά θα δεσμευτείς πρώτα ότι θα αποχωρίσεις οριστικά από το forum.
Τώρα για την ανακοίνωση του υπουργείου προστασίας του πολίτη έχω μία πηγή αλλά δεν είναι καθόλου αξιόπιστη. Την παραθέτω πάντως υποσχόμενος πως θα βρω σύντομα και άλλη πηγή περισσότερο αληθινή…
«Τετάρτη 25 Νοέμβρη 2009 ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ Σελ. 29:
Αλλη μια εξαγγελία πραγματοποιήθηκε χτες από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχ. Χρυσοχοΐδη. Μετά τις εξαγγελίες για προσλήψεις κοινωνιολόγων και ψυχολόγων που θα «απαλύνουν» την άγρια καταστολή που υφίστανται οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, ανακοίνωσε την ίδρυση αυτόνομης κεντρικής υπηρεσίας ασύλου με περιφερειακή διάρθρωση. Θα λειτουργεί στα πλαίσια του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, θα στελεχώνεται κυρίως με πολιτικό προσωπικό και θα έχει στόχο «τα ποσοστά παροχής ασύλου να αυξηθούν στον ευρωπαϊκό μέσο όρο…»
Όλο το άρθρο διαβάστε το στο :
Υ.Γ. Ζητώ συγνώμη από τους συντονιστές εάν παραφέρθηκα στο προηγούμενο post μου και έβρισα αλλά έχω μπουχτίσει από φασιστόμουτρα ανθέλληνες που προσποιούνται τους δημοκράτες. Ένας από αυτούς τους φασίστες είναι και ο ΠΠ, που κάνει ότι είναι δυνατόν για να αποπροσανατολίσει κάθε συζήτηση στην οποία στερείτε των απαραίτητων επιχειρημάτων ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει.
1) δυστυχώς το αντιφασισιτικό σας μένος είναι ψευδώνυμο!
2) αναζητείται ακόμη η πηγούλα για τον ωραίο πατριωτικό όρκο των αμερικάνων
3) πολύ συγκινητικό το υγ σας κλαψ...
Ο ΠΠ είναι φασιστόμουτρο και ανθέλλην...
συγκινήθηκα βρε παίδί μου.
η ελλάς κινδυνεύει από τον ΠΠ, κλαψ...
ο ΠΠ πάντως είναι εδώ και θα λέει τη γνώμη του!
όπως όλοι!
Από πότε ρε παπάρα λέγεται "γνώμη" η ανθελληνική προπαγάνδα?
Από πότε το ξεπούλημα σε ξένους λέγεται άποψη?
και από πότε η παπαγαλία της προπαγάνδας αυτής ονομάζεται δημοκρατία?
και γω εδώ θα είμαι ρουφιανάκι του φασιστοκομμουνισμού, να σε ξεσκεπάζω....όπως όλοι μας!
οντως τα πτυελοδοχεια ειναι απαραιτητα....για να μη λερωνουμε τα χαλιαάλλοι είναι εξαρτημένοι με ουσίες
άλλοι με αλκοόλ
ο δικός σου λόγος ύπαρξης λέγεται ΠΟΡΝΟΠΑΠΟΣ!
χωρίς ΠΠ δεν έχει νόημα η μίζερη ζωή σου!
άλλοι είναι εξαρτημένοι με ουσίες
άλλοι με αλκοόλ
ο δικός σου λόγος ύπαρξης λέγεται ΠΟΡΝΟΠΑΠΟΣ!
χωρίς ΠΠ δεν έχει νόημα η μίζερη ζωή σου!