Νέα

Γ.A.Π: Ιθαγένεια στη δεύτερη γενιά μεταναστών!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 570
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Στη Γερμανια προσφατα οπως και στη Γαλλια θεσπιζετε υπογραφη συμβο

• Να εφαρμοστη και εδω αμεσα

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Να μην εφαρμοστη εδω

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αδιαφορω

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
δεν ξερω ρε τυπε αν ειναι αυτος
εχει εμφανιστει με διαφορα νικς :2funny:
θα υπαρχει παντα στο σαιτ
ζει αναμεσα μας
οταν τον αφηνουν απτο ιδρυμα ετσι :2funny: :2funny:

Η αληθεια παντως ειναι οτι εχει Ναρκισσιστικες  τασεις...  :uglystupid:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ρε απόλυτε! αυτός είναι ο ΠΠ ρε! :grin: :grin: :grin:
μεταλάχθηκε και έκανε και 3 αντίγραφα? :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid:

3 σε 1 ????? :think:

σαμπουάν είναι ρε σεις? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Στην έμπρακτη αναγνώριση της κυριαρχίας της γερμανικής γλώσσας αλλά και των αξιών του σύγχρονου γερμανικού πολιτισμού θα είναι αναγκασμένοι στο εξής να προβαίνουν όσοι αλλοδαποί επιθυμούν να διαμείνουν και να εργαστούν στη χώρα, ιδίως μάλιστα αν επιδιώκουν να αποκτήσουν τη γερμανική υπηκοότητα.
Όπως προκύπτει από δηλώσεις της επιτρόπου της καγκελαρίας για θέματα μετανάστευσης Μαρίας Μπέμερ, η κυβέρνηση πρόκειται να εισάγει τη θέσπιση ενός μοντέλου πολιτισμικής ενσωμάτωσης των μεταναστών, παρόμοιο με αυτό που έχει υιοθετήσει ήδη η Γαλλία, με πρωτοβουλία του Νικολά Σαρκοζί. Yπενθυμίζεται ότι ήδη από πέρυσι οι αλλοδαποί που επιθυμούν να παραμείνουν στη Γερμανία είναι υποχρεωμένοι να υποβληθούν σε ένα «τεστ γνώσεων και δεξιοτήτων».
«Nα πουν “ναι” στη Γερμανία»
Το σχέδιο, το οποίο αναμένεται να τεθεί σε διαβούλευση με τις οργανώσεις των μεταναστών, τα κρατίδια και τις τοπικές κοινότητες, θα έχει στόχο να προσδιορίσει επακριβώς «ποια βοήθεια και προστασία μπορούν να αναμένουν» οι μετανάστες από το κράτος, αλλά, ταυτόχρονα, όπως δήλωσε η Μπέμερ, «τι θα αναμένουμε εμείς από αυτούς».
Όποιος θέλει να μείνει και να εργαστεί στη Γερμανία για μεγάλο χρονικό διάστημα θα πρέπει να πει «“ναι” στη χώρα μας» σημείωσε η επίτροπος, προσθέτοντας ότι αυτό περιλαμβάνει «την αναγνώριση της κυριαρχίας της γερμανικής γλώσσας, αλλά και τη διάθεση συμμετοχής στις κοινωνικές δραστηριότητες». Παράλληλα, υπογράμμισε ότι οι αλλοδαποί οφείλουν να αναγνωρίσουν ορισμένες αξίες, όπως είναι η ελευθερία της έκφρασης και η ισότιμη αντιμετώπιση των γυναικών - κάτι που αφορά πρωτίστως τους μουσουλμάνους μετανάστες.

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Σαφώς και συμφωνώ..πρέπει να σεβαστούν όλοι τους κανόνες της χώρας που θα τους φιλοξενήσει.Ακόμα και αν αυτό έρθει σε αντίθεση με τα μέχρι τώρα πιστεύω τους.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Στην έμπρακτη αναγνώριση της κυριαρχίας της γερμανικής γλώσσας αλλά και των αξιών του σύγχρονου γερμανικού πολιτισμού θα είναι αναγκασμένοι στο εξής να προβαίνουν όσοι αλλοδαποί επιθυμούν να διαμείνουν και να εργαστούν στη χώρα, ιδίως μάλιστα αν επιδιώκουν να αποκτήσουν τη γερμανική υπηκοότητα.
Όπως προκύπτει από δηλώσεις της επιτρόπου της καγκελαρίας για θέματα μετανάστευσης Μαρίας Μπέμερ, η κυβέρνηση πρόκειται να εισάγει τη θέσπιση ενός μοντέλου πολιτισμικής ενσωμάτωσης των μεταναστών, παρόμοιο με αυτό που έχει υιοθετήσει ήδη η Γαλλία, με πρωτοβουλία του Νικολά Σαρκοζί. Yπενθυμίζεται ότι ήδη από πέρυσι οι αλλοδαποί που επιθυμούν να παραμείνουν στη Γερμανία είναι υποχρεωμένοι να υποβληθούν σε ένα «τεστ γνώσεων και δεξιοτήτων».
Το σχέδιο, το οποίο αναμένεται να τεθεί σε διαβούλευση με τις οργανώσεις των μεταναστών, τα κρατίδια και τις τοπικές κοινότητες, θα έχει στόχο να προσδιορίσει επακριβώς «ποια βοήθεια και προστασία μπορούν να αναμένουν» οι μετανάστες από το κράτος, αλλά, ταυτόχρονα, όπως δήλωσε η Μπέμερ, «τι θα αναμένουμε εμείς από αυτούς».
Όποιος θέλει να μείνει και να εργαστεί στη Γερμανία για μεγάλο χρονικό διάστημα θα πρέπει να πει «“ναι” στη χώρα μας» σημείωσε η επίτροπος, προσθέτοντας ότι αυτό περιλαμβάνει «την αναγνώριση της κυριαρχίας της γερμανικής γλώσσας, αλλά και τη διάθεση συμμετοχής στις κοινωνικές δραστηριότητες». Παράλληλα, υπογράμμισε ότι οι αλλοδαποί οφείλουν να αναγνωρίσουν ορισμένες αξίες, όπως είναι η ελευθερία της έκφρασης και η ισότιμη αντιμετώπιση των γυναικών - κάτι που αφορά πρωτίστως τους μουσουλμάνους μετανάστες.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ετσι πρεπει... δεν πας στο σπιτι του αλλου και του λες δεν μου αρεσουν τα πλακακια, το μπανιο και η κουζινα, και
θα πρεπει να τα αλλαξεις, αμα δεν γουσταρεις φευγεις.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
δεν πας στο σπιτι του αλλου και του λες δεν μου αρεσουν τα πλακακια, το μπανιο και η κουζινα, και

Βασικά επειδή στο σπίτι έχουν έρθει για να γεροκομίσουν τους υπέργηρους και βαρύτατα ασθενείς ενοίκους, όλα θα τα αλλάξουν απαξ και το κληρονομήσουν, όπως βάσιμα ελπίζουν.
(Το ζήτημα είναι να μην εμφανιστούν τπτ μακρινοί συγγενείς και διεκδικήσουν την περιούσια κάποτε)

ftyman

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Βασικά επειδή στο σπίτι έχουν έρθει για να γεροκομίσουν τους υπέργηρους και βαρύτατα ασθενείς ενοίκους, όλα θα τα αλλάξουν απαξ και το κληρονομήσουν, όπως βάσιμα ελπίζουν.
(Το ζήτημα είναι να μην εμφανιστούν τπτ μακρινοί συγγενείς και διεκδικήσουν την περιούσια κάποτε)
σωστός......

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ετσι πρεπει... δεν πας στο σπιτι του αλλου και του λες δεν μου αρεσουν τα πλακακια, το μπανιο και η κουζινα, και
Ρε μανια εσεις του ΛΑΟΣ με τα σπιτια και τις πολυκατοικιες... :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω που γεννηθηκα στο ιδιο "σπιτι"...και γουσταρω να κανω εστω μια ανακαινηση...λεμε τωρα...τι επιλογες εχω??

1.εγω αλλαζω το μπανιο,εσυ κρατας την κουζινα?

2.μου κανεις εξωση?

3.σου κανω εξωση?

4.κατι αλλο?????

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Βασικά οι γνωστοί προτιμούν να τους έχουν σε δωμάτια άλλων και όχι στο δικό τους. Αν πηγαίναν τα στίφη κατά Εκάλη μεριά να σας έβλεπα μερικούς-μερικούς.
Anyhow που λένε και στο χωριό μου, η ελεγχόμενη πείνα είναι η καλύτερη μέθοδος ελέγχου των πληθυσμών, 70 χρόνια υπαρκτού το μαρτυρούν...

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
ετσι πρεπει αλλιως το πουλο σπιτι τους

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ρε μανια εσεις του ΛΑΟΣ με τα σπιτια και τις πολυκατοικιες... :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω που γεννηθηκα στο ιδιο "σπιτι"...και γουσταρω να κανω εστω μια ανακαινηση...λεμε τωρα...τι επιλογες εχω??

2.μου κανεις εξωση?

3.σου κανω εξωση?

4.κατι αλλο?????

Ακολουθεις τις επιλογες των γονεων σου, δεν σημαινει οτι επειδη γενηθηκες στο σπιτι μου εισαι
και παιδι μου..  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Θα σε συμπαθω βεβαιως, αλλα δεν σημαινει οτι μπορεις να μου διεκδηκησεις να αλλαξω το μπανιο επειδη εσενα
δεν σου αρεσει  :uglystupid: :uglystupid:

ετσι δεν ειναι... :grin:

Εναλακτικα μπορεις να παρεις τους δικους σου και να νοικιασεται αλλου... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τωρα βεβαια αμα παντρευτεις την κορη μου (που ξερεις και αυτο μπορει να γινει)  :grin: :grin:

ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΧΑΡΗ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αλλιως αμα θελεις αλλη εχει εξωση.. :2funny: :2funny: :2funny:

Anal-yst

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αρα υποθετω συμφωνουμε στο αυτονοητο....για να δουμε λοιπον εφοσον εδω που φτασανε τα πραγματα και πολλοι απο τους λαθρομεταναστες τελικα θα μεινουν μονιμα στη χωρα μας ειτε μας αρεση μερικους ειτε οχι....αν οι κυβερνωντες εχουν τη βουληση να εφαρμοσουν τουλαχιστον το αυτονοητο......η αν οι γνωστοι αντιδραστικοι κυκλοι θα επικρατησουν....ιδωμεν.

ΥΓ.
προσωπικα πιστευω οτι και για καποιο χρονικο διαστημα για εκπαιδευση στο στρατο θα επρεπε να αναγκαζονται να πηγαινουν αν θελουν αδεια παραμονης.....ειδαλως εμεις που εκπληρωσαμε στρατιωτικες υποχρεωσεις θα .... :cum: :cum: :cum:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
αρα υποθετω συμφωνουμε στο αυτονοητο....για να δουμε λοιπον εφοσον εδω που φτασανε τα πραγματα και πολλοι απο τους λαθρομεταναστες τελικα θα μεινουν μονιμα στη χωρα μας ειτε μας αρεση μερικους ειτε οχι....αν οι κυβερνωντες εχουν τη βουληση να εφαρμοσουν τουλαχιστον το αυτονοητο......η αν οι γνωστοι αντιδραστικοι κυκλοι θα επικρατησουν....ιδωμεν.

ΥΓ.
προσωπικα πιστευω οτι και για καποιο χρονικο διαστημα για εκπαιδευση στο στρατο θα επρεπε να αναγκαζονται να πηγαινουν αν θελουν αδεια παραμονης.....ειδαλως εμεις που εκπληρωσαμε στρατιωτικες υποχρεωσεις θα .... :cum: :cum: :cum:

Anal-yst μου σφυριξανε, οτι καποια στιγμη θα το καταργησουν αυτο (την θητεια στρατου ενοω) δεν ξερω πότε..

Αλλα

Αποψη μου ειναι οτι γινονται πολλες μαλακεις με τους λαθρομεταναστες..

Τι ενοω

Η ελλαδα ειναι μια φτωχη χωρα και δεν εχει τα αρχιδια να φιλοξενησει ολους τους οικονομικους
μεταναστες. Οι πολιτικες ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ειναι για τον πουτσο.

Μετα αν ο καθε τεως ("Ανατολικου μπλοκ - Ασιατης - Αφρικανος") εχει δικαιωμα στο ονειρο
εγω δεν λεω οχι... αλλα δεν γουσταρω να ερθουν τα αγρια να διωξουν τα ημερα. :uglystupid:

Απο την στιγμη που ειναι φιλοξενουμενος μου οφειλει να αποδεχεται χωρις κλαψομουνιαση
την ελληνικη κουλτουρα, παιδεια......

Αν σε καποιο πραγμα αντιβαινει η δικη του κουλτουρα τοτε συγνωμη αλλα ειναι στο σπιτι μου.
και εγω αυτα εχω να προσφερω και τιποτα περισοτερο.

Τελος για να μην πλατιαζω το σπιτι μου π.χ χωραει 10 ατομα, εγω οσο καλοκαρδος και να ειμαι δεν μπορω να βαλω 20
για ενα μηνα, διοτι θα βρωμαει και αυτο δεν το γουσταρω, ασε που μπορει να μου παρτουζιασουν την γυναικα (λεμε Τωρα)
και μετα αμα τους καθαρισω θα ειμαι φασιστας και φονιας......

Αντε να δεχτω 3 ατομα επιπλεον (επειδη ειμαστε π.χ 7 εμεις) που θα ειναι (επιλεγμενα για το ηθος τους) να περναμε ολοι καλα.

Σε οποιον δεν αρεσουν οι οροι να ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ...

Αυτο δεν ειναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ ειναι ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ

Αααα... και οποιος κανει μαλακια θα παιρνει πουλο με την μια (No MERCY) σε αυτο..

Ουτως ή αλλως ή ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ για να τους αγαπαω ολους αλλα ακομη και ο θεος
αφηνει την ΑΔΙΚΙΑ να υπαρχει ή μηπως κανω λαθος.

Μια φτωχη χωρα ειμαστε.. (γεματη λαμογια, και ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ)

Αυτα.

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

Aυτη ειναι και η βασικη διαφορα μιας σοβαρης χωρας, με ενα φοβισμενο κρατιδιο που φοβαται μη βγει ο ΠΠ και κλαψομουνιασει! Η σοβαρες χωρες εχουν σχεδιο, αποφασιζουν και δε δεχονται καμια κλαψομουνιαση! Με λιγα λογια αναγνωριζουν οι ιδιες πρωτα απο ολους την ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!

Στα αριστεροσυρομενα κρατιδια των πολιτικων εξυπηρετησεων (βλ. Ελλαδα), ολοι κοιτανε να κανουνε δημοσιες σχεσεις εις βαρος των συμφεροντων της χωρας, με μονο σκοπο τη διατηρηση της θεσουλας τους!Δηλαδη ακομη και η εθνικη κυριαρχια τιθεται υπο συζητηση προκειμενου να επιτευχθει ο "ιερος" σκοπος της επανεκλογης!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Γαλλία- Γερμανία είναι βλάκες. Αυτούς θα κοιτάμε τι κάνουν; Ας κοιτάμε καλύτερα το Τρινιταντ και Τομπάνγκο

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.520
Πόντοι
566
Aυτη ειναι και η βασικη διαφορα μιας σοβαρης χωρας, με ενα φοβισμενο κρατιδιο που φοβαται μη βγει ο ΠΠ και κλαψομουνιασει!

Το πάπιο φασίστα κομουνιστή ΠΠ άστον σε μένα.  :2funny: :2funny: :2funny:

Με γκάλοπ μου ανακηρύχθηκε πανηγυρικά σε φασίστας κομουνιστής  :rockon: :rockon: :rockon:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Είναι δημοκράτης κομμουνιστής, σα να λέμε μπράβος πούστης :cheesy:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
η Γερμανια εχει μεταναστευτικο ρευμα απο το 1960
τι τους επιασε και προχωρουν τωρα σε αυτες τις ακραιες θεσεις;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ποια είναι η ακραία θέση; Ότι πρέπει να λειτουργείς ομαλά στη χώρα διαμονής;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

2.μου κανεις εξωση?

3.σου κανω εξωση?

4.κατι αλλο?????

Άλλο ανακαίνιση, άλλο βάζω κάποιον μέσα χωρίς τη συναίνεση των συγκατοίκων μου και μάλιστα με ρητή εντολή να μη σέβεται τους κανονισμούς του σπιτιού...

Για αυτό ενώ παραμένει εκκρεμές το ζήτημα ψήφου των ομογενών, οι πάσχοντες από αταβιστικό ανθελληνισμό έχουν λυσσάξει για το δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες...

Και φυσικά προκειμένου να αποτρέψουν το ενδεχόμενο κάποιος μετανάστης να γίνει έλληνας συνειδησιακά, προχωρούν σε συστηματικό αφελληνισμό της παιδείας...

η Γερμανια εχει μεταναστευτικο ρευμα απο το 1960
τι τους επιασε και προχωρουν τωρα σε αυτες τις ακραιες θεσεις;

Το 1960 διαφέρει από το 2009...Ως εκ τούτου διαφέρει και η αντιμετώπιση σε θέματα μετανάστευσης...Απλό δεν είναι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom