Νέα

Γ.A.Π: Ιθαγένεια στη δεύτερη γενιά μεταναστών!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 570
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Στη Γερμανια προσφατα οπως και στη Γαλλια θεσπιζετε υπογραφη συμβο

• Να εφαρμοστη και εδω αμεσα

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Να μην εφαρμοστη εδω

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αδιαφορω

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δεν είναι κάτι κρυφό, η ιδεολογική σύγχυση είναι κάτι απολύτως φανερό στην Ελλάδα του σήμερα...

Εδώ λοιπόν ένα πολύ σχετικό (πιθανόν και για πολύ καιρό επίκαιρό) άρθρο πάνω σε αυτό το θέμα ... Ο συγγραφέας του είναι λίγο πιο οξύς, το ονομάζει "Ιδεολογική στρέβλωση"...

Νίκος Δήμου...Ο κύριος "τα πάντα όλα"... Ξέρει από αυτοκίνητα, απο pc, από κάμερες, από ηχοσυστήματα, από φιλοσοφία, από οικονομία και ενδεχομένως από κβαντομηχανική, μοριακή βιολογία και διάβασμα καφέ...
Πέρα από την πλάκα, ο ν.δ. είχε στη δεκαετία του '80 και '90 αξιόλογες απόψεις και ξεχώριζε μέσα στην δημοσιοϋπαλληλική, στρατευμένη και στερεότυπη σκέψη της εποχής, εγκλωβισμένη από αμέτρητα κλισέ και καθηλώσεις...
Ωστόσο, στην προσπάθειά του να παραμείνει στην πρωτοπορία, όπως και πολλοί φιλελεύθεροι, έφτασαν στο σημείο να γίνονται απολογητές και συνοδοιπόροι των σκοπιανών, των ρεπούσηδων, του νεοοθωμανισμού.

Έτσι είναι.
Φαντάσου ότι ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ θεωρούνται προοδευτικά κόμματα... :headbang: :headbang: :headbang:

Εδώ θεωρείται η ήττα των συμμάχων του νοφ και των τσάμηδων και πιστών σταλινικών η χαμένη ευκαιρία της ελλάδας ακόμη και σήμερα, στην προοδευτικότητα του κκε και του τσύριζα κολλάς εσύ;  :2funny:  :2funny:  :2funny:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
ποιός τα θεωρεί;
το άκουσες στο καφενείο το έλεγαν τα γερόντια όταν βαρούσαν προσχή στον φύρδομίγδο;
Ειλικρινά τώρα αντί να πεις κάτι ουσιαστικό ... (αλλά που να αρθρώσεις κάτι?)
Η αναζήτηση σου σε φαντάσματα και το να αναπαράγεις παλαιά μυνήματα νομίζεις ότι δεν είναι εμμονή και δείγμα ψυχικής διαταραχής?

Και εγώ που νόμιζα ότι σπαταλάω τον χρόνο μου μαζί σου ... εδώ εσύ σε λίγο θα γίνεις ο βιογράφος μου!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ειλικρινά τώρα αντί να πεις κάτι ουσιαστικό ... (αλλά που να αρθρώσεις κάτι?)
Η αναζήτηση σου σε φαντάσματα και το να αναπαράγεις παλαιά μυνήματα νομίζεις ότι δεν είναι εμμονή και δείγμα ψυχικής διαταραχής?

Και εγώ που νόμιζα ότι σπαταλάω τον χρόνο μου μαζί σου ... εδώ εσύ σε λίγο θα γίνεις ο βιογράφος μου!!!

γαμώ τις βιογραφίες....

ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ......

ρε μαλάκες
Κάντε τον
ΜΠΑΝ ΜΠΑΝ ΜΠΑΝ

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Νίκος Δήμου...Ο κύριος "τα πάντα όλα"... Ξέρει από αυτοκίνητα, απο pc, από κάμερες, από ηχοσυστήματα, από φιλοσοφία, από οικονομία και ενδεχομένως από κβαντομηχανική, μοριακή βιολογία και διάβασμα καφέ...
Και μπράβο του! ... εσένα ποιο το πρόβλημα?
Στον συγγραφέα επιτέθηκες αν και δεν ήταν το ζητούμενο ... στο άρθρο όλοι κάνετε τις πάπιες ε?
Πέρα από την πλάκα, ο ν.δ. είχε στη δεκαετία του '80 και '90 αξιόλογες απόψεις και ξεχώριζε μέσα στην δημοσιοϋπαλληλική, στρατευμένη και στερεότυπη σκέψη της εποχής, εγκλωβισμένη από αμέτρητα κλισέ και καθηλώσεις...
Όπα? ... τότε δεν ήταν τα πάντα όλα όταν σου άρεσε?
Πιθανόν όχι γιατί διάβαζε ακόμα τα manual από αυτοκίνητα, απο pc, από κάμερες, από ηχοσυστήματα κτλ.
Ωστόσο, στην προσπάθειά του να παραμείνει στην πρωτοπορία, όπως και πολλοί φιλελεύθεροι, έφτασαν στο σημείο να γίνονται απολογητές και συνοδοιπόροι των σκοπιανών, των ρεπούσηδων, του νεοοθωμανισμού.
Διαβάσανε και άλλοι τα manual και έπρεπε κάτι να λέει ο άνθρωπος...

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Αν κάποιοι βλέπετε φαντάσματα εδώ πέρα, και απολύτως λογικό αφού έτσι δικαιολογείται η ψυχική σας διαταραχή, δεν σημαίνει ότι αυτά τα φαντάσματα υπάρχουν ... τουλάχιστον όπου τα ψάχνετε.

Δικαιώμα σας να τα ψάχνετε αλλά μην σπαταλάτε την ενέργεια σας σε μέρη άσκοπα, αλλάξτε απλά κατεύθυνση...

-Ι see dead people.. σκεφτηκα χωρις να δινω προσοχη στο δρομο..

-Παρτο αλλιως γιατι θα βρεις..

Μηπως μου μιλαει καποιο φαντασμα? σκεφτηκα..

τελικα ηταν η φωνη του (πουθενα) αισιχτιρμιδ απο το πουθενα, που με εσωσε και με εκαναν ταινια..

οι γνωσεις σου με ανατριχιαζουν.. οι τροποι σου με συναρπαζουν.. τα επιχειρηματα σου με κουρελιαζουν.. εισαι απιστευτος τυπος (εντελως)

σε παω γιατι σε συνιστουν 29 γεροντια στο καφενειο.

:rockon:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
γαμώ τις βιογραφίες....

ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ ΜΠΑΜ......

ρε μαλάκες
Κάντε τον
ΜΠΑΝ ΜΠΑΝ ΜΠΑΝ

Όπα...

Αυτό τι ήταν?
Κομμουνιστικό ή φασιστικό?
Μήπως χριστιανικό...?

Πάντως αυταρχισμό και διάθεση για κτήση και εξουσία μου δείχνει...

Περσονα η υποσχεση μου προς εσενα....

persona.jpg

Μην με παρεξηγησεις χαβαλε κανω....

Και σταματα τα ρουφιανεματα.... ΦΙΛΙΚΑ 

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Και μπράβο του! ... εσένα ποιο το πρόβλημα?

Έχω ένα ζήτημα με τους ξερόλες...Μου θυμίζουν αφόρητηα τα τυπάκια που συχνάζουν σε καφενεία και ήδη σε ιντερνετικά φόρα και η μόνιμή τους επωδός είναι το "εγώ θα σου πω".

Όπα? ... τότε δεν ήταν τα πάντα όλα όταν σου άρεσε?
Πιθανόν όχι γιατί διάβαζε ακόμα τα manual από αυτοκίνητα, απο pc, από κάμερες, από ηχοσυστήματα κτλ.

Ίσως είναι λιιιιγο πιο πέρα από τις δυνατότητες αντίληψης που έχεις, αλλά είναι καθόλα δυνατό και συνηθισμένο μια περίοδος ενός συγγραφέα να σου αρέσει και κάποια άλλη όχι...Βλέπεις, καμια φορά οι εξελίξεις τρέχουν πιο γρήγορα από τη σκέψη ορισμένων και οι πρωτοπόροι του χθες είναι οι ουραγοί του αύριο...

Διαβάσανε και άλλοι τα manual και έπρεπε κάτι να λέει ο άνθρωπος...

Α, γεια σου...Όταν κάποια στιγμή αυτά που έλεγε έπαψαν να αποτελούν πρωτοτυπία, το έχασε ελαφρώς...Τόσο ώστε να πάει στο τελευταίο κόμμα του μάνου!  :2funny:  :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Καλα το οτι ητανε και ο μεγαλυτερος εραστης των 80's γιατι το αποκρυπτετε κυριε?????????????? εεεεεεε????????????

χαχαχαχαχα

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Έχω ένα ζήτημα με τους ξερόλες...Μου θυμίζουν αφόρητηα τα τυπάκια που συχνάζουν σε καφενεία και ήδη σε ιντερνετικά φόρα και η μόνιμή τους επωδός είναι το "εγώ θα σου πω".
Πρώτον ....ψάξ' το το ζήτημα σου!
Δεύτερον .... παώ στόιχημα ότι τα έχεις με τον εαυτό σου ... με τόσα ποστ που έχεις πρέπει να είσαι Ο ΞΕΡΟΛΑΣ σε αυτό το φόρουμ, και σε ποικίλα θέματα .... εγώ μπροστά σου είμαι ένα τίποτα στην ξερολίαση. :dancing: :2funny: ;) ;) ;)

Ίσως είναι λιιιιγο πιο πέρα από τις δυνατότητες αντίληψης που έχεις, αλλά είναι καθόλα δυνατό και συνηθισμένο μια περίοδος ενός συγγραφέα να σου αρέσει και κάποια άλλη όχι...Βλέπεις, καμια φορά οι εξελίξεις τρέχουν πιο γρήγορα από τη σκέψη ορισμένων και οι πρωτοπόροι του χθες είναι οι ουραγοί του αύριο...
Και εσύ με λίγα λόγια προσπέρασες τον Δήμου!!!      (το παλιό σου πρωτοπόρο-ίνδαλμα)
Καλά ρε βλήμα :2funny: (σόρυ για το βλήμα :-, αλλά δεν κρατήθηκα από το γέλιο :2funny:) ... δεν είναι αυτή η μέγιστη ομολογία ξερολίασης???!!!
Προσπέρασες ένα ξερόλα ... και μάλιστα την εποχή που υπερ-ξερόλιαζε επικίνδυνα!!! (έως άσκοπα κατά τα λεγόμενα σου)

Και μετά λες μένα για δυνατότητες αντίληψης.... εδώ εσύ
Α, γεια σου...Όταν κάποια στιγμή αυτά που έλεγε έπαψαν να αποτελούν πρωτοτυπία, το έχασε ελαφρώς...Τόσο ώστε να πάει στο τελευταίο κόμμα του μάνου!  :2funny:  :2funny:
A la carte αντίληψη της πρωτοτυπίας???? ... εναντίον προσώπων και πάλι?

Όσον αφορά το κόμμα ... για πες μου το δικό σου "άριο" κόμμα "αποκλειστικά" αγίων, αν επιτρέπεται???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε ίσιε τι μαλάκας είναι αυτός;
μέσα σε μερικές δεκάδες ποστ συναγωνίζεται τον φέθρυ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πρώτον ....ψάξ' το το ζήτημα σου!
Δεύτερον .... παώ στόιχημα ότι τα έχεις με τον εαυτό σου ... με τόσα ποστ που έχεις πρέπει να είσαι Ο ΞΕΡΟΛΑΣ σε αυτό το φόρουμ, και σε ποικίλα θέματα .... εγώ μπροστά σου είμαι ένα τίποτα στην ξερολίαση. :dancing: :2funny: ;) ;) ;)

Όπως σε κόβω, όταν η γυναίκα σου μείνει έγκυος και κάνει καμια ερώτηση για τους πόνους του τοκετού θα πεταχτείς και θα πεις "εγώ θα σου πώ!"
:2funny:  :2funny:  :2funny:

Και εσύ με λίγα λόγια προσπέρασες τον Δήμου!!!      (το παλιό σου πρωτοπόρο-ίνδαλμα)
Καλά ρε βλήμα :2funny: (σόρυ για το βλήμα :-, αλλά δεν κρατήθηκα από το γέλιο :2funny:) ... δεν είναι αυτή η μέγιστη ομολογία ξερολίασης???!!!
Προσπέρασες ένα ξερόλα ... και μάλιστα την εποχή που υπερ-ξερόλιαζε επικίνδυνα!!! (έως άσκοπα κατά τα λεγόμενα σου)

Είπα πουθενά ότι υπήρξε ίνδαλμά μου;  :idiot:
Το ότι κάπου- κάπως - κάποτε είχε ενδιαφέρουσες απόψεις σημαίνει ότι θα έχει και σήμερα;
Ή αν βρίσκω στα 15-16 μου κάποια άτομα ενδιαφέροντα σημαίνει ότι πρέπει να τα βρίσκω και στα 32;
Οι άνθρωποι εξελίσσονται, διευρύνονται οι ορίζοντές τους...Απλό είναι...Ή μήπως όχι;

Όσον αφορά το κόμμα ... για πες μου το δικό σου "άριο" κόμμα "αποκλειστικά" αγίων, αν επιτρέπεται???

Κατάλαβα...Πρώτα οι φιλελεύθεροι, μετά η δράση, αλλά δεν φταίνε ρε οι φιλελεύθεροι, ο λαός δεν πιάνει τα προχωρημένα νοήματά σας!

ρε ίσιε τι μαλάκας είναι αυτός;
μέσα σε μερικές δεκάδες ποστ συναγωνίζεται τον φέθρυ.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν πειράζει ανεπιθύμητε! Αν δεν υπήρχαν και αυτοί θα πλήτταμε!

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Τυπε και εσυ ψαχνεις τον Φεθρυ (Με την απόχη) ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
λες να ειναι ο sirtimid ο Φεθρυ  :tooth:?
δεν ξερω ρε τυπε αν ειναι αυτος
εχει εμφανιστει με διαφορα νικς :2funny:
θα υπαρχει παντα στο σαιτ
ζει αναμεσα μας
οταν τον αφηνουν απτο ιδρυμα ετσι :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom