Νέα

Γ.A.Π: Ιθαγένεια στη δεύτερη γενιά μεταναστών!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 570
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Στη Γερμανια προσφατα οπως και στη Γαλλια θεσπιζετε υπογραφη συμβο

• Να εφαρμοστη και εδω αμεσα

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Να μην εφαρμοστη εδω

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αδιαφορω

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ρε ίσιε;
το γραψες 2 φορές.

ο αισχύλος το έγραψε αυτό σε τραγωδία.......
ποιητής ήταν ο άνθρωπας......

δλδ ο Τρωικός Πόλεμος έγινε όντως όπως έγραψε ο Ομηρος για το μουνί της Ελένης;
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Γαμώ την πρώτη δέσμη σου!  :2funny:  :2funny:
Μάθε πότε γράφηκαν οι Πέρσες του αισχύλου και με ποια αφορμή και μετά έλα πες μου!

Το ίτε παιδες ελλήνων φανερώνει εθνική συνείδηση όχι ιστορικό γεγονός...Όπως και η επιγραφή του Μ. Αλεξάνδρου (πλην λακαιδεμονίων) και ένα σωρό άλλα πράγμτα (ολυμπιακοί αγώνες πχ)...
Προφανώς η εθνική συνείδηση του 500 πχ δεν είναι ακριβώς το ίδιο με αυτήν του 2000 μχ...
Πράγματι δεν είχαν κοινή σημαία, ούτε διαβατήρια ούτε την κατάληξη .gr στα domain names τους...
Αλλά ήταν όλοι έλληνες ανεξαρτήτως του κρατικού μορφώματος του οποίου ήταν υπήκοοι- πολίτες...

baware of the Danaous even with gifts coming......

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

η Τροία που ήταν;
οι Ιωνες είναι έλληνες;
οι Τρώες τι ήταν;

Ρε κουρκουμπίνι μου, ούτε ο πι- πι δεν θα αμφισβητούσε την ελληνικότητα των Ιώνων...Ελληνικό φύλο ήταν οι άνθρωποι που μετανάστευσε στη Μικρά Ασία γνωστή τότε ως Ιωνία και παρέμειναν εκεί (με τις απαραίτητες προσμίξεις, μετακινήσεις, αλλαξοκωλιές κτλ) μέχρι το 1922...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έλα πανεράι...
ο δικός μου Φυτράκης κάνει κόπι παστ...

κομουνισμός [<γαλλ. communisme < λατιν. communis (= κοινός)]

(ο) [size=18pt]ουσ.  πολιτικοκοινωνικό σύστημα που βασίζεται στην κοινοκτημοσύνη των αγαθών (των μέσων παραγωγής, διανομής και ανταλλαγής τους) και στην εξαφάνιση των τάξεων[/size]

που διάλο ρε βλαμμένε η ύπαρξη θεού αναιρεί τον συγκεκριμένο ορισμό;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γαμώ την πρώτη δέσμη σου!  :2funny:  :2funny:
Μάθε πότε γράφηκαν οι Πέρσες του αισχύλου και με ποια αφορμή και μετά έλα πες μου!

Το ίτε παιδες ελλήνων φανερώνει εθνική συνείδηση όχι ιστορικό γεγονός...Όπως και η επιγραφή του Μ. Αλεξάνδρου (πλην λακαιδεμονίων) και ένα σωρό άλλα πράγμτα (ολυμπιακοί αγώνες πχ)...
Προφανώς η εθνική συνείδηση του 500 πχ δεν είναι ακριβώς το ίδιο με αυτήν του 2000 μχ...
Πράγματι δεν είχαν κοινή σημαία, ούτε διαβατήρια ούτε την κατάληξη .gr στα domain names τους...
Αλλά ήταν όλοι έλληνες ανεξαρτήτως του κρατικού μορφώματος του οποίου ήταν υπήκοοι- πολίτες...

Ρε κουρκουμπίνι μου, ούτε ο πι- πι δεν θα αμφισβητούσε την ελληνικότητα των Ιώνων...Ελληνικό φύλο ήταν οι άνθρωποι που μετανάστευσε στη Μικρά Ασία γνωστή τότε ως Ιωνία και παρέμειναν εκεί (με τις απαραίτητες προσμίξεις, μετακινήσεις, αλλαξοκωλιές κτλ) μέχρι το 1922...

βρε μαλέα μη σε γαμήσω στο μπάσκετ....
ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ;
τελικά ΠΟΣΑ ΠΟΣΤ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ; για τη γαμημένη εθνική συνείδηση που την ταυτίζουν τα εθνίκια με τη σημερινή μιλάμε...

Είμαι βέβαιος πώς πολλοί από αυτά τα καραγκιόζια πιστεύουν ότι η ελληνική σημαία υπήρχε από τότε......

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
μάστα...
στον ορισμό του Κομμουνισμού υπάρχει στο Φυτράκη συνωνυμία με τον Αθεισμό;

αστο ρε πανεράι....
δε σε πάει....
πάνε να γαμήσεις με κάνα ρολόι καλύτερα....
Και γιατί να υπάρχει? ... ούτε συνωνυμία με την ισότητα των δύο φύλων υπάρχει...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
βρε μαλέα μη σε γαμήσω στο μπάσκετ....
ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΛΛΗΝΕΣ;
τελικά ΠΟΣΑ ΠΟΣΤ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ; για τη γαμημένη εθνική συνείδηση που την ταυτίζουν τα εθνίκια με τη σημερινή μιλάμε...

Για το μπάσκετ, σέβομαι το γεγονός ότι σου ρίχνω 2 κεφάλια και δεν θα αναφερθώ στις τάπες που έχεις φάει...
:2funny:  :2funny:  :2funny:

Κρατάω την τελική σου διατύπωση, την οποία συνυπογράφω αν και έχω την αμυδρά υποψία ότι διαφέρει κατά τι από την αρχική σου : τελικά ΠΟΣΑ ΠΟΣΤ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ; για τη γαμημένη εθνική συνείδηση που την ταυτίζουν τα εθνίκια με τη σημερινή μιλάμε...

Είμαι βέβαιος πώς πολλοί από αυτά τα καραγκιόζια πιστεύουν ότι η ελληνική σημαία υπήρχε από τότε......

Να πίστευαν μόνο ότι υπήρχε σημαία καλά θα ήταν...Εδώ πιστευουν ότι υπηρχαν διαστημόπλοια, υπολογιστές, αποικίες στη σελήνη, συγγένεια με τους μάγιας, τους ίνκας και τους παπούα και κακά νεφελίμ που μας καταδιώκουν ακόμη και σήμερα!  :2funny:  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και γιατί να υπάρχει? ... ούτε συνωνυμία με την ισότητα των δύο φύλων υπάρχει...

αφού ρε βλαμμένε δεν έχεις πάρει γραμμή....
τι το κουράζεις;
η Αθεία σχετίστηκε με τον κομμουνισμό στην ΕΣΣΔ προκειμένου να εξαφανισθεί η πολιτική εξουσία που ασκούσε η Εκκλησία τότε και η δύναμη που είχε στον κρατικό μηχανισμό.
Από αυτό μέχρι την εξίσωση του επίγειου κομμουνισμού (με την ευρεία του έννοια) με τον Αθεισμό μόνο ένας βλαμμένος σαν και σένα μπορεί να την πραγματοποιήσει.
Και σου ξαναλέω και τελειώνουμε αυτη τη μαλακία.
Η επίγεια ΕΦΑΡΜΟΓΗ ενός κοινωνικού μοντέλου ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ όπως ο κομμουνισμός δεν έχει καμμία σχέση με την ύπαρξη θεού ή όχι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για το μπάσκετ, σέβομαι το γεγονός ότι σου ρίχνω 2 κεφάλια και δεν θα αναφερθώ στις τάπες που έχεις φάει...
:2funny:  :2funny:  :2funny:

Κρατάω την τελική σου διατύπωση, την οποία συνυπογράφω αν και έχω την αμυδρά υποψία ότι διαφέρει κατά τι από την αρχική σου : τελικά ΠΟΣΑ ΠΟΣΤ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ; για τη γαμημένη εθνική συνείδηση που την ταυτίζουν τα εθνίκια με τη σημερινή μιλάμε...

Να πίστευαν μόνο ότι υπήρχε σημαία καλά θα ήταν...Εδώ πιστευουν ότι υπηρχαν διαστημόπλοια, υπολογιστές, αποικίες στη σελήνη, συγγένεια με τους μάγιας, τους ίνκας και τους παπούα και κακά νεφελίμ που μας καταδιώκουν ακόμη και σήμερα!  :2funny:  :2funny:
  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Εγω παντως ειμαι απο τον Σειριο....... ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΜΑΙ  :uglystupid:

ΟΥΤΕ Ο ΠΟΡΝΟΠΑΠΟΣ μπορει να με αμφισβητησει.....

τα κακά νεφελίμ ΞΕΡΟΥΝ....

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
έλα πανεράι...
ο δικός μου Φυτράκης κάνει κόπι παστ...

κομουνισμός [<γαλλ. communisme < λατιν. communis (= κοινός)]

(ο) [size=18pt]ουσ.  πολιτικοκοινωνικό σύστημα που βασίζεται στην κοινοκτημοσύνη των αγαθών (των μέσων παραγωγής, διανομής και ανταλλαγής τους) και στην εξαφάνιση των τάξεων[/size]

Παίζεις με τις λέξεις ... και παράλληλα είσαι και άσχετος, επικίνδυνος συνδυασμός...

Ο Μαρξ για να ορίσει τον κομμουνισμό έγραψε βιβλία, αρθρογραφούσε, πήγαινε σε μπυραρίες κοκ
Το πως εσύ πιστεύεις ότι ο ορισμός του κομμουνισμού ενός λεξικού ισοδυναμεί με τον ίδιο τον κομμουνισμό ... πραγματικά ρε βλακέντιε ΤΕΤΟΙΟ ΘΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ... πες κάτι ρε, πες έστω και στα ψέματα ότι είσαι δρ. πολιτικών επιστημών ... και ετοιμάσου να σε κάνω να παραιτηθείς...

Με την δική σου λογική...
Δεν θυμάμαι ο ορισμός του χριστιανού να απαγορεύει να πιστεύεις και τον Βούδα ... αυτός όμως δεν λογίζεται χριστιανός, λέω εγώ τώρα...
Δεν θυμάμαι ο ορισμός του χριστιανού να απαγορεύει να πιστεύεις στο ότι τα ζώα έχουν ψυχή (μόνιμο λάθος των χριστιανών) ... αυτός όμως δεν λογίζεται χριστιανός, λέω εγώ τώρα...
Ένα τέτοιο μόνιμο λάθος είσαι και εσύ...

Ο ορισμός του τι είναι κομμουνισμός είναι συγκεκριμένος ... και τον πληρεί μόνο το ΚΚ, για αυτό και πολλά "σχετικά" κόμματα δεν ονομαζονται κομμουνιστικά, αλλά "ολίγον από τα πάντα"  για να μην χάνουν πελάτες...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
αφού ρε βλαμμένε δεν έχεις πάρει γραμμή....
τι το κουράζεις;
η Αθεία σχετίστηκε με τον κομμουνισμό στην ΕΣΣΔ προκειμένου να εξαφανισθεί η πολιτική εξουσία που ασκούσε η Εκκλησία τότε και η δύναμη που είχε στον κρατικό μηχανισμό.
μπαρδόν? :2funny:

Έτσι όπως το λες και μόνο, φαίνεται σαν να συμφωνούσαν οι Ρώσοι με την μειοψηφία των Μπολσεβίκων... :jerking: :uglystupid:

Από αυτό μέχρι την εξίσωση του επίγειου κομμουνισμού (με την ευρεία του έννοια) με τον Αθεισμό μόνο ένας βλαμμένος σαν και σένα μπορεί να την πραγματοποιήσει.
Και σου ξαναλέω και τελειώνουμε αυτη τη μαλακία.
Το πως από την ευρεία έννοια περνάς στον (μη-ευρύ ιδίως για πολιτική έννοια) μινιμαλιστικό ορισμό ενός λεξικού ... είναι πράγματι το άκρον άωτον της καιροσκοπίας...

Η επίγεια ΕΦΑΡΜΟΓΗ ενός κοινωνικού μοντέλου ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΑΞΙΩΝ όπως ο κομμουνισμός δεν [glow=red,2,300]ενδέχεται να μην [/glow] έχει καμμία σχέση με την ύπαρξη θεού ή όχι.
Τώρα που το διόρθωσα βγαίνει νόημα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μόλις γίναμε μάρτυρες μιας λαμπρής κωλοτούμπας.
όπως και καταλάβαμε ότι για τον απλό μαλάκα ο κομμουνισμός ως έννοια έχει μόνο σχέση με το ΚΚ.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
[quote author=1personanongrata link=topic=75346.msg1455428#msg1455428]
[/quote]

Για να το βρεις αυτό , πρέπει να διαβάσεις το Κομμουνιστικό Μανιφέστο ,
των Μαρξ-Ένγκελς .
Εκεί θα το βρείς.
Και θα καταλάβεις γιατί όλοι οι ηγέτες του ΚΚΕ , κηδεύονταν άνευ παπάδων και εκκλησιών (όπως θάβουμε τους σκούλους π.χ.)

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Για να το βρεις αυτό , πρέπει να διαβάσεις το Κομμουνιστικό Μανιφέστο ,
των Μαρξ-Ένγκελς .
Εκεί θα το βρείς.
Και θα καταλάβεις γιατί όλοι οι ηγέτες του ΚΚΕ , κηδεύονταν άνευ παπάδων και εκκλησιών (όπως θάβουμε τους σκούλους π.χ.)

καλα τωρα το σκοτωσε..

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
μόλις γίναμε μάρτυρες μιας λαμπρής κωλοτούμπας.
όπως και καταλάβαμε ότι για τον απλό μαλάκα ο κομμουνισμός ως έννοια έχει μόνο σχέση με το ΚΚ.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Ενώ για τον σπέσιαλ μαλάκα ... ο κομμουνισμος σταυροκοπιέται στον δρόμο... :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ενώ για τον σπέσιαλ μαλάκα ... ο κομμουνισμος σταυροκοπιέται στον δρόμο... :2funny: :2funny: :2funny:

Σε είχα ρωτήσει κάτι.....

Φιλαράκι ψάχνω αλλά δεν τα βρίσκω.
Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.

Είχες δηλώσει σε κάποιο ποστ σου ότι είσαι της "επαναστατικής δεξιάς" μαζί με διάφορα άλλα.
Ήθελα λοιπόν πρώτα να σε ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο κόμμα που να εκφράζει αυτές σου τις θέσεις.
Σε άλλο ποστ ανέφερες ότι είσαι υπέρ των οικολόγων. Αυτό μήπως είναι το κόμμα που σε εκφράζει?

Είπες επίσης ότι είσαι άθεος!
και σήμερα ούτε λίγο ούτε πολύ ότι είναι προνόμιο ΜΟΝΟ των κομμουνιστών να είναι άθεοι.

Μπορείς να βάλεις σε μια σειρά τις απορίες μου αυτές?

και μετά βλέπουμε......

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Οι κομμουνιστές είναι άθεοι εξ ορισμού.
Οι μασόνοι πιστεύουν σε θεό εξ ορισμού.

Οι διάφορες ομάδες αυτοκαθορίζονται ... όποιος θέλει να τις φέρει στα μέτρα του, προφανώς είναι ανεπακής σαν άτομο, ψάχνει ταυτότητες που δεν του κάνουν ... αλλά το χειρότερο τις παραποιεί, σιγά το νέο...

Άρπατην Μέμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom