Νέα

Γ.A.Π: Ιθαγένεια στη δεύτερη γενιά μεταναστών!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 570
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Στη Γερμανια προσφατα οπως και στη Γαλλια θεσπιζετε υπογραφη συμβο

• Να εφαρμοστη και εδω αμεσα

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Να μην εφαρμοστη εδω

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αδιαφορω

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και μετα θα εσπαγε και θα εκαιγε και το μαρμαρο! αχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα τιποτα δε θα βρησκανε οι μεταγενεστεροι! αχαχαχαχαχαχαχαχα

τσιμεντόσκονη θα το έκανε ρε για να φτιάξει κεφάλι....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Μέμο και περσόνα καλημέρα!!!!

παρακολουθώ την κουβέντα αν και δεν έχω ξεμπλέξει ακόμα και δεν μπορώ να πάρω θέση.

Μια απορία μόνο γιατί μπερδεύτηκα! Ο σιρδιμήδης τι λέει ακριβώς για το θέμα γιατί τα κουλουβάχτιασε λίγο.
Διαφωνεί και με τους δυο σας (που διαφωνείτε)! πώς το πέτυχε?

δδεν θέλω να μου τον βρίσετε και εξαφανιστεί σαν τον ΠΠ που αποφεύγει να πάρει θέση....!

Μας χρειάζονται τέτοιοι τύποι αν και κανείς δεν μπορεί να πάρει τη θέση της πάπιας!

Πάπιαααααα! εσύ πώς και δεν άρπαξες την ευκαιρία ρε να διαστρεβλώσεις τα λόγια του περσόνα και να γράψεις άλλη μία αμθελληνική προπαγάνδα?

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166

παρακολουθώ την κουβέντα αν και δεν έχω ξεμπλέξει ακόμα και δεν μπορώ να πάρω θέση.

Μια απορία μόνο γιατί μπερδεύτηκα! Ο σιρδιμήδης τι λέει ακριβώς για το θέμα γιατί τα κουλουβάχτιασε λίγο.

δδεν θέλω να μου τον βρίσετε και εξαφανιστεί σαν τον ΠΠ που αποφεύγει να πάρει θέση....!

Μας χρειάζονται τέτοιοι τύποι αν και κανείς δεν μπορεί να πάρει τη θέση της πάπιας!

Πάπιαααααα! εσύ πώς και δεν άρπαξες την ευκαιρία ρε να διαστρεβλώσεις τα λόγια του περσόνα και να γράψεις άλλη μία αμθελληνική προπαγάνδα?
Καλημερα φιλαρακι,

ο ΠΠ κατι πηγε να πει αλλα αποχωρησε ελλειψει γνωσεων. οσο και να θελει δεν μπορει με τη βεσπα του να παει κοντρα με το AMG  του περσονα!

Ο φιργδινμινδης οτι και να πει εχει δικιο! Δεν του λεμε ποτε οχι!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ρε μην ασχολείσαι....
αστον τον καραγκιόζο......
υπάρχουν άνθρωποι που δηλούν κομμουνιστές και εκκλησιάζονται.
αλλοι που σιχαίνονται την εκκλησία.
το ίδιο γίνεται και με άλλους ιδεολογικούς χώρους...
τι να κάτσεις να κουβεντιάσεις με το νούμερο τώρα.
γάμα το....
ούτως ή αλλέως ο κομμονυισμός πραγματεύεται τα επί της γης... δεν ασχολείται με τα μεταφυσικά.....
το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
απλά κάποιοι μαλάκες βάζουν ταμπέλες επειδή είπε ο Μαρξ την άποψή του ή δεν ξέρω γω ποιος αλλος.
Μαγκιά του.
Μαγκιά και του κάθε ανθρώπου να πιστεύει στο θεό και να είναι και κομμουνιστής, η να γράφει και τον κομμουνισμό και το Θεό στα παπάρια του.
Πολλοί θεωρούν τον Ιησού τον πρώτο διδάξα.
τεσπα γράφτον στα πελέ σου.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλημερα φιλαρακι,

ο ΠΠ κατι πηγε να πει αλλα αποχωρησε ελλειψει γνωσεων. οσο και να θελει δεν μπορει με τη βεσπα του να παει κοντρα με το AMG  του περσονα!

Ο φιργδινμινδης οτι και να πει εχει δικιο! Δεν του λεμε ποτε οχι!

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

με καλύψατε και οι δύο πλήρως!!!!

Μέμο, να πούμε τον άμτζικ να κάνει δώρο στον ΠΠ το ποδηλατάκι του, να φύγει και η μπυροκιλίτσα του!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα!!!!

Περσόνα! ο σιρδιμίγδης δήλωνε της επαναστατικής δεξιάς ή κάτι τέτοιο όπως είπε!
μετά δήλωσε άθεος! και ταυτόχρονα ότι μόνο οι κομμουνιστες είναι άθεοι!
γι αυτό μπερδεύτηκα λιγάκι!!!!!
εκτός αν μπέρδεψε τα νικ σ όλες αυτές τις δηλώσεις!!!
χααχαχαχαχαχχα!!!

δε μου λες? ο ΠΠ σου αφιέρωσε κάνα κοματάκι απ τον πάπα του ή όχι ακόμα?
χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
βρε τζέιμς έλεος με τον ΠΠ, στον ύπνο σου τον βλέπεις?  :idiot:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

με καλύψατε και οι δύο πλήρως!!!!

Μέμο, να πούμε τον άμτζικ να κάνει δώρο στον ΠΠ το ποδηλατάκι του, να φύγει και η μπυροκιλίτσα του!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα!!!!

χααχαχαχαχαχχα!!!

δε μου λες? ο ΠΠ σου αφιέρωσε κάνα κοματάκι απ τον πάπα του ή όχι ακόμα?
χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
ο φιρδημιγδης επισης δηλωνει καπιταλιστης/παγκοσμιητης και οικολογος! Συμφερει το παιδι, ολα σε ενα ειναι!!!

Ασχετο τη νταλικα  του Βολταιρου την ειδες? Ο ραφμαν ζωγραφισε λεμε!!!

αχαχαχαχαχαχα

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Παιδια δεν ξερω τι λεει η περσονα περι αθεϊσμου ΑΛΛΑ

Εγω ειμαι χριστιανακι, επισης μου αρεσει δινω Οθωμανικο (εξου και το θα σε οθωμανισω)
μου αρεσει επισης το alla (Φενγκ σουϊ-τα) και το παπια-καμα-σουτρα......

καθως επισης ειμαι και ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ με επιροες οπο ΠΑΤΑΓΙΑ

Αυτα.....

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16

Τα πράγματα είναι και δεν είναι έτσι όπως τα λένε...

Ναι ... τα έθνη είναι εφεύρεση των δύο τελευταιων αιώνων, με την έννοια του κράτους που ουσιαστικά προσπαθούμε να τους αποδώσουμε (γιατί άλλο ετυμολογικά τι συμβαίνει, ουσιαστικά κάνουμε/-νε τα πάντα για να στριμώξουνε όλοι την μια έννοια μες την άλλη...) ... δες για παράδειγμα τους Αμερικανούς ... την έννοια του έθνους την έφερε στο προσκήνιο η Γαλ. Επανάσταση και η ανάγκη των πληθυσμών για ελευθερία που την υποστήριξε ένθερμα ο Ναπολέων ... θέλανε το άλλοθι, την ιδεολογική βάση για να μπορέσουνε να συσπειρωθούνε οι ίδιοι οι λαοί αλλά και να απαιτήσουνε με στοιχεία την απέλευθέρωση τους από τις μεγάλες αυτοκρατορίες της εποχής (Οθωμανική, Αυστρουγγαρία κτλ.) ... ο Ναπολέων υποστήριξε αυτά τα αιτήματα για προφανείς λόγους (αποδυνάμωση εχθρών της Γαλλίας).

Ναι ... τα έθνη προυπήρχαν όμως και σαν πολιτισμικές μονάδες στον χωροχρόνο, οι φυλές τι ήταν άλλωστε ... αλλά και μη νομαδικοί λαοί π.χ. Αιγύπτιοι

Το πρόβλημα είναι η αποκλειστική και υπερβολική σημασία που δίνουμε σήμερα στα έθνη ... κάνοντας πολέμιους να μην τα αποδέχονται(υποτιμώντας δικαιολογημένα δεσμούς του παρελθόντος) και φίλιους να τα υπερασπίζονται (λόγω προσπάθειας υπερτονισμού της αδιάλλειπτης συνέχειας με το παρελθόν, υποτιμώντας τον γεωπολιτικό ρόλο που παίξανε)

Αν το δεις έχουν όλοι δίκιο και άδικο ταυτόχρονα!!! :2funny:

Το θέμα είναι πάντως ότι εγώ έπιασα την κουβέντα από το ... "αν σκοτώθηκε κανείς σαν Έλληνας?" ... και ναι αυτό δυστυχώς έγινε για τους Χ λόγους....

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Τα πράγματα είναι και δεν είναι έτσι όπως τα λένε...

Ναι ... τα έθνη είναι εφεύρεση των δύο τελευταιων αιώνων, με την έννοια του κράτους που ουσιαστικά προσπαθούμε να τους αποδώσουμε (γιατί άλλο ετυμολογικά τι συμβαίνει, ουσιαστικά κάνουμε/-νε τα πάντα για να στριμώξουνε όλοι την μια έννοια μες την άλλη...) ... δες για παράδειγμα τους Αμερικανούς ... την έννοια του έθνους την έφερε στο προσκήνιο η Γαλ. Επανάσταση και η ανάγκη των πληθυσμών για ελευθερία που την υποστήριξε ένθερμα ο Ναπολέων ... θέλανε το άλλοθι, την ιδεολογική βάση για να μπορέσουνε να συσπειρωθούνε οι ίδιοι οι λαοί αλλά και να απαιτήσουνε με στοιχεία την απέλευθέρωση τους από τις μεγάλες αυτοκρατορίες της εποχής (Οθωμανική, Αυστρουγγαρία κτλ.) ... ο Ναπολέων υποστήριξε αυτά τα αιτήματα για προφανείς λόγους (αποδυνάμωση εχθρών της Γαλλίας).

Ναι ... τα έθνη προυπήρχαν όμως και σαν πολιτισμικές μονάδες στον χωροχρόνο, οι φυλές τι ήταν άλλωστε ... αλλά και μη νομαδικοί λαοί π.χ. Αιγύπτιοι

Το πρόβλημα είναι η αποκλειστική και υπερβολική σημασία που δίνουμε σήμερα στα έθνη ... κάνοντας πολέμιους να μην τα αποδέχονται(υποτιμώντας δικαιολογημένα δεσμούς του παρελθόντος) και φίλιους να τα υπερασπίζονται (λόγω προσπάθειας υπερτονισμού της αδιάλλειπτης συνέχειας με το παρελθόν, υποτιμώντας τον γεωπολιτικό ρόλο που παίξανε)

Αν το δεις έχουν όλοι δίκιο και άδικο ταυτόχρονα!!! :2funny:

Το θέμα είναι πάντως ότι εγώ έπιασα την κουβέντα από το ... "αν σκοτώθηκε κανείς σαν Έλληνας?" ... και ναι αυτό δυστυχώς έγινε για τους Χ λόγους....
Μη χασεις και δεν πεις την τελευταια κουβεντα εσυ! Θα παθει η υγεια σου!
χαχαχαχαχαχχαχαχαχα

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
ρε μην ασχολείσαι....
αστον τον καραγκιόζο......
υπάρχουν άνθρωποι που δηλούν κομμουνιστές και εκκλησιάζονται.
αλλοι που σιχαίνονται την εκκλησία.
το ίδιο γίνεται και με άλλους ιδεολογικούς χώρους...
τι να κάτσεις να κουβεντιάσεις με το νούμερο τώρα.
γάμα το....
ούτως ή αλλέως ο κομμονυισμός πραγματεύεται τα επί της γης... δεν ασχολείται με τα μεταφυσικά.....
το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
απλά κάποιοι μαλάκες βάζουν ταμπέλες επειδή είπε ο Μαρξ την άποψή του ή δεν ξέρω γω ποιος αλλος.
Μαγκιά του.
Μαγκιά και του κάθε ανθρώπου να πιστεύει στο θεό και να είναι και κομμουνιστής, η να γράφει και τον κομμουνισμό και το Θεό στα παπάρια του.
Πολλοί θεωρούν τον Ιησού τον πρώτο διδάξα.
τεσπα γράφτον στα πελέ σου.
Άμα αρχίσω τα επιχειρήματα ... δεν σε σώζει κανείς ... διάβασε απλά να μαθαίνεις...

Τελικά η Κανέλλη τι είναι? ... επανευφέυρεσες και τον κομμουνισμό ρε αστοιχείωτε ... φτιάξε κάτι δικό σου καλύτερα, τόσο απλά...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Άμα αρχίσω τα επιχειρήματα ... δεν σε σώζει κανείς ... διάβασε απλά να μαθαίνεις...

Τελικά η Κανέλλη τι είναι? ... επανευφέυρεσες και τον κομμουνισμό ρε αστοιχείωτε ... φτιάξε κάτι δικό σου καλύτερα, τόσο απλά...
φιρι φιρι το πας να σε αυτοπραγματωσει ο περσονας! (που λεγαμε και χθες) αχαχαχαχαχα

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
χααχαχαχαχαχχα!!!
Οι κομμουνιστές είναι άθεοι εξ ορισμού.
Οι μασόνοι πιστεύουν σε θεό εξ ορισμού.

Οι διάφορες ομάδες αυτοκαθορίζονται ... όποιος θέλει να τις φέρει στα μέτρα του, προφανώς είναι ανεπακής σαν άτομο, ψάχνει ταυτότητες που δεν του κάνουν ... αλλά το χειρότερο τις παραποιεί, σιγά το νέο...

Ε ψιτ μίστερ ... οι αμερικάνοι "εθνοπατέρες" ... σε τι ακριβώς πιστεύαν μερικοί, θρησκευτικά και πολιτικά .... :2funny:
Ο Μιλ τι ήτανε, αναρχοκομμούνι??? :2funny:

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Αμφισβητήθηκε αν μεχρι το 1821 κανεις δεν πεθανε για την λεξη ΕΛΛΗΝΑΣ...
Για να μη ρίξω καμια παναγία και χριστό και βούδα και δία (δεν είσαι ο μόνος που τα παίρνει όταν διαβάζει τέτοιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ) απάντησα με κείμενο από τον αισχύλο που αποδεικνεύει ότι 2.500 χρόνια πριν κάποιοι πέθαιναν για τη λέξη ΕΛΛΗΝΑΣ...

Εσύ απλά βιάστηκες να επικροτήσεις την ανοησία του βλαχοντόητς...
εισαι και μορφωμενος
πριν το 1821 κανεις δεν πεθανε για την Ελλαδα
αυτο δε σημαινει οτι δεν υπηρχαν Ελληνες η ελληνικα βασιλεια
εξαιρεση ισως αποτελουν τα ελληνικα βασιλεια της ελληνιστικης εποχης αλλα και παλι για αλλους λογους πολεμουσαν και οχι για την Ελλαδα.
σταματα να πιστευεις το χολυγουντ

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
απο σενα δεν περιμενα και κατι αλλο
υπηρχαν Ελληνες

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οι κομμουνιστές είναι άθεοι εξ ορισμού.
Οι μασόνοι πιστεύουν σε θεό εξ ορισμού.

Οι διάφορες ομάδες αυτοκαθορίζονται ... όποιος θέλει να τις φέρει στα μέτρα του, προφανώς είναι ανεπακής σαν άτομο, ψάχνει ταυτότητες που δεν του κάνουν ... αλλά το χειρότερο τις παραποιεί, σιγά το νέο...

Ε ψιτ μίστερ ... οι αμερικάνοι "εθνοπατέρες" ... σε τι ακριβώς πιστεύαν μερικοί, θρησκευτικά και πολιτικά .... :2funny:
Ο Μιλ τι ήτανε, αναρχοκομμούνι??? :2funny:

ρε παπάρα.... τι σχέση εχει η εφαρμογή του κομμουνισμού επί της γης με το εάν υπάρχει θεός ή όχι; Δλδ εάν υπάρχει Θεός ο κομμουνισμός δε μπορεί να εφαρμοστεί;

είναι σαν κι αυτά που ποστάρισες πριν...
αφού το έγραψαν κάποιοι η Αμερική ανακαλύφθηκε.

τι κάθομαι και απαντάω στο μαλάκα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απο σενα δεν περιμενα και κατι αλλο
υπηρχαν Ελληνες
ελληνική σημαία υπήρχε;
εδώ μαθαίνουμε πολλά ωραία πράγματα.
Οι κομμουνιστές έλληνες πρέπει να αλλάξουν σημαία ή ιθαγένεια γιατί είναι άθεοι και στη σημαία υπάρχει χριστιανικό σύμβολο.

ε γαμώ τον ψεκασμό που τους κάνουν λέμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom