rafman
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2007
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μη μου γαμάτε τη συζήτηση.
κωλοπαίδια.
Μαλακιστηρι μια πλακα σου καναμε !!!
αντε φευγω...
μη μου γαμάτε τη συζήτηση.
κωλοπαίδια.
Μαλακιστηρι μια πλακα σου καναμε !!!
αντε φευγω...
και γω πλάκα κάνω.
αυτό δε σημαίνει ότι δεν είσαι κωλοπαίδι......
ααααααααααααααχχααχαχαχχααχαχαχαχα
Γιατι δεν με αγαπας ρε Περσονα ......ΚΛΑΨ !!!
δεν θα σε βρισω σημερα....ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
μια εικονα θα σου βαλω..
τι κάνει αυτός;
ζει ή πέθανε από καμμιά σύφιλη;
ααααχαχαχαχαχαχαχα
Η λειψή και άσκοπη απάντηση σου έχει ενσωματωμένη την α-νοησία... (και όχι την ανοησία, για να μην παρεξηγηθείς στο λέω...)αφού δεν υπήρξαν έλληνες πριν τους αρχαίους πως γίνεται να υπάρξουν μετά;
εσύ τώρα λογίζεσαι ως έξυπνος;
Το άσχετο το έχετε κάνει επιστήμη ρε πούστη μου...Η λειψή και άσκοπη απάντηση σου έχει ενσωματωμένη την α-νοησία... (και όχι την ανοησία, για να μην παρεξηγηθείς στο λέω...)
Το ότι δεν υπήρξαν Έλληνες πριν τους αρχαίους (Έλληνες υποθέτω ε?) ... σημαίνει ότι δεν μπορούν να υπάρξουν μετά?
Αυτό ακριβώς σημαίνει!!! ... πως δηλαδή υπήρξαν αρχαίοι και δνε υπάρχουν σύγχρονοι για το καταλάβω δλδ. πως αυτό είναι εφικτό...
Κοντά ταυτολογία είναι...
Για να μην μπερδευτείς (πάλι) στις διαδικασίες λογικής που απαιτούνται ... βάλε όπου Έλληνες κάτι "ανάποδο" π.χ. Οστρογότθοι, ελπίζω το αρχαίοι Οστρογότθοι πλέον να σου κάνει λίγο ...τζιζζζζ!!!
Προφανώς είμαι πανίβλακας λοιπόν...
Έλα πάμε πάλι ... στράτα ... στρατούλα ...
Αλλά δεν έχει σημασία αυτό ... δες τι σε ρώτησα και τι απάντησες...
Δεν είναι κάτι παράλογο αυτό, γιατί το τονίζεις? ... όποιος δεν το κατανοεί είναι πλήρως ανίδεος...εγώ δεν είμαι κομμουνιστής και ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΟΣ.
Ο κομμουνισμός είναι εξ ορισμού αθειστικός (όπως και πολλά άλλα π.χ. εξισωτικός μεταξύ των δύο φύλων κτλ)ακόμα και σήμερα στην Κύπρο σε πολλά χωριά υπάρχουν ΠΑΠΑΔΕΣ κομμουνιστές παλαιοί Μακαριακοί.
τα έχετε ισοπεδώσει όλα γαμώ τα καμμένα μυαλά σας γαμώ.
Κοίτα τι απορία έχω ο πανίβλακας ο καραγκιοζάκος?ρε καραγκιοζάκο πάνε πάρε κάνα πανεράι.....
δε γαμάω στράκια..
απάντησα στα πλαίσια του διαλόγου αλλά για άλλη μια φορά διαπιστώνω ότι άμα ξεκινάς ως καραγκιόζης δεν αλλάζεις ποτέ ρόλο.
και ξαναλέω και τέλος
μη ξεχάσεις να πας να γαμηθείς.
μην απαντήσεις πάλι με σεντόνι.
τα ποστς σου κατά βάση δεν τα διαβάζω ποτέ.
o αρχαιος πλευρης ρε! τοχει κανει και βιβλιο!μεμάκο
ποιός είπε το πας μη Ελλην βάρβαρος;
o αρχαιος πλευρης ρε! τοχει κανει και βιβλιο!
αχαχαχαχαχχαχαχαα
ancient Plevris?πώς λεγόταν ο πλεύρης ο Αρχαίος;
ancient Plevris?
Σοβαρα τωρα, αποτι ξερω δεν υπαρχει ταυτοποιηση του συγγραφεως. Καπιοι λενε οτι ειναι συμπερασμα ενος Βρετανου μελετητη( δε θυμαμαι το ονομα του) καποιοι αλλοι λενε οτι το ρητο εχει βρεθει γραμμενο στην Ελληνικην σε κατι μαρμαρα. Να το εγραψε με σπραιυ ο Πλεζουρας αποκλειεται αρα μαλλον πρεπει να ειναι παλιο! αχαχαχαχαχαχα
Σοβαρα τωρα, αποτι ξερω δεν υπαρχει ταυτοποιηση του συγγραφεως. Καπιοι λενε οτι ειναι συμπερασμα ενος Βρετανου μελετητη( δε θυμαμαι το ονομα του) καποιοι αλλοι λενε οτι το ρητο εχει βρεθει γραμμενο στην Ελληνικην σε κατι μαρμαρα. Να το εγραψε με σπραιυ ο Πλεζουρας αποκλειεται αρα μαλλον πρεπει να ειναι παλιο! αχαχαχαχαχαχα
και μετα θα εσπαγε και θα εκαιγε και το μαρμαρο! αχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα τιποτα δε θα βρησκανε οι μεταγενεστεροι! αχαχαχαχαχαχαχαχαο πλέ το μόνο που θα μπορούσε να έχει γράψει είναι
ΠΑΣ μη ΓΑΒΡΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ...
αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα