Νέα

Γ.A.Π: Ιθαγένεια στη δεύτερη γενιά μεταναστών!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 570
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Στη Γερμανια προσφατα οπως και στη Γαλλια θεσπιζετε υπογραφη συμβο

• Να εφαρμοστη και εδω αμεσα

Ψήφοι: 1 100,0%
  • Να μην εφαρμοστη εδω

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Αδιαφορω

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τσκ τσκ, απ'το πρωί με τα μούτρα τους πήρες όλους  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
και γω πλάκα κάνω.
αυτό δε σημαίνει ότι δεν είσαι κωλοπαίδι......
ααααααααααααααχχααχαχαχχααχαχαχαχα

Γιατι δεν με αγαπας ρε Περσονα ......ΚΛΑΨ !!!

δεν θα σε βρισω σημερα....ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

μια εικονα θα σου βαλω..

Συνημμένα

• scorpio.gif
    scorpio.gif
    7,1 KB · Εμφανίσεις: 16

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιατι δεν με αγαπας ρε Περσονα ......ΚΛΑΨ !!!

δεν θα σε βρισω σημερα....ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

μια εικονα θα σου βαλω..

τι κάνει αυτός;
ζει ή πέθανε από καμμιά σύφιλη;
ααααχαχαχαχαχαχαχα

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Το άσχετο το έχετε κάνει επιστήμη ρε πούστη μου...
αφού δεν υπήρξαν έλληνες πριν τους αρχαίους πως γίνεται να υπάρξουν μετά;

εσύ τώρα λογίζεσαι ως έξυπνος;
Η λειψή και άσκοπη απάντηση σου έχει ενσωματωμένη την α-νοησία... (και όχι την ανοησία, για να μην παρεξηγηθείς στο λέω...)

Το ότι δεν υπήρξαν Έλληνες πριν τους αρχαίους (Έλληνες υποθέτω ε?) ... σημαίνει ότι δεν μπορούν να υπάρξουν μετά? :idiot:
Αυτό ακριβώς σημαίνει!!! ... πως δηλαδή υπήρξαν αρχαίοι και δνε υπάρχουν σύγχρονοι για το καταλάβω δλδ. πως αυτό είναι εφικτό... :2funny:
Κοντά ταυτολογία είναι...
Για να μην μπερδευτείς (πάλι) στις διαδικασίες λογικής που απαιτούνται ... βάλε όπου Έλληνες κάτι "ανάποδο" π.χ. Οστρογότθοι, ελπίζω το αρχαίοι Οστρογότθοι πλέον να σου κάνει λίγο ...τζιζζζζ!!! :2funny:
Προφανώς είμαι πανίβλακας λοιπόν...

Έλα πάμε πάλι ... στράτα ... στρατούλα ...

Αλλά δεν έχει σημασία αυτό ... δες τι σε ρώτησα και τι απάντησες... :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το άσχετο το έχετε κάνει επιστήμη ρε πούστη μου...Η λειψή και άσκοπη απάντηση σου έχει ενσωματωμένη την α-νοησία... (και όχι την ανοησία, για να μην παρεξηγηθείς στο λέω...)

Το ότι δεν υπήρξαν Έλληνες πριν τους αρχαίους (Έλληνες υποθέτω ε?) ... σημαίνει ότι δεν μπορούν να υπάρξουν μετά? :idiot:
Αυτό ακριβώς σημαίνει!!! ... πως δηλαδή υπήρξαν αρχαίοι και δνε υπάρχουν σύγχρονοι για το καταλάβω δλδ. πως αυτό είναι εφικτό... :2funny:
Κοντά ταυτολογία είναι...
Για να μην μπερδευτείς (πάλι) στις διαδικασίες λογικής που απαιτούνται ... βάλε όπου Έλληνες κάτι "ανάποδο" π.χ. Οστρογότθοι, ελπίζω το αρχαίοι Οστρογότθοι πλέον να σου κάνει λίγο ...τζιζζζζ!!! :2funny:
Προφανώς είμαι πανίβλακας λοιπόν...

Έλα πάμε πάλι ... στράτα ... στρατούλα ...

Αλλά δεν έχει σημασία αυτό ... δες τι σε ρώτησα και τι απάντησες... :2funny:

ρε καραγκιοζάκο πάνε πάρε κάνα πανεράι.....
δε γαμάω στράκια..
απάντησα στα πλαίσια του διαλόγου αλλά για άλλη μια φορά διαπιστώνω ότι άμα ξεκινάς ως καραγκιόζης δεν αλλάζεις ποτέ ρόλο.

και ξαναλέω και τέλος
μη ξεχάσεις να πας να γαμηθείς.

μην απαντήσεις πάλι με σεντόνι.
τα ποστς σου κατά βάση δεν τα διαβάζω ποτέ.

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
εγώ δεν είμαι κομμουνιστής και ΕΙΜΑΙ ΑΘΕΟΣ.
Δεν είναι κάτι παράλογο αυτό, γιατί το τονίζεις? ... όποιος δεν το κατανοεί είναι πλήρως ανίδεος...
ακόμα και σήμερα στην Κύπρο σε πολλά χωριά υπάρχουν ΠΑΠΑΔΕΣ κομμουνιστές παλαιοί Μακαριακοί. 
τα έχετε ισοπεδώσει όλα γαμώ τα καμμένα μυαλά σας γαμώ.
Ο κομμουνισμός είναι εξ ορισμού αθειστικός (όπως και πολλά άλλα π.χ. εξισωτικός μεταξύ των δύο φύλων κτλ)

Το ότι πολλοί παριστάνουν κάτι (π.χ. τους κομμουνιστές) χωρίς να ξέρουν τι είναι, δεν είναι νέο ιδίως στην Ελλάδα...
Την απάντηση την έδωσες μόνος σου άλωστε ... παλαιοί Μακαριακοί! ;)

Ερώτηση ... γιατί η Κανέλλη είναι απλά "συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ"? ;)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ΤΟΣΟΥΤΟΝ Δ ΑΠΟΛΕΛΟΙΠΕΝ Η ΠΟΛΙΣ ΗΜΩΝ ΠΕΡΙ ΤΟ ΦΡΟΝΕΙΝ ΚΑΙ ΛΕΓΕΙΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΩΣΘ΄ ΟΙ ΤΑΥΤΗΣ ΜΑΘΗΤΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΓΕΓΟΝΑΣΙΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΝΟΜΑ ΠΕΠΟΙΗΚΕΝ ΜΗΚΕΤΙ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ ΔΟΚΕΙΝ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΛΕΙΣΘΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΤΕΡΑΣ Η ΤΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ

Ισοκρατης

Αρα ο ορισμος του Ελληνα δεν ειναι εθνοτικος/εθνικος αλλα περισσοτερο επιθετικος προσδιορισμος! Πας ανθρωπος ο οποιος μετεχει στην Ελληνικη παιδεια και δρα με βαση την Ελληνικη αντιληψη ειναι Ελληνας! Αλλωστε ανεκαθεν οι Ελληνες δεν ηταν λαος που ζουσε μεσα σε περιορισμενα εδαφικα ορια, αρα δεν μπορει να θεωρηθει οτι το Ελληνικο εθνος οριζεται αυστηρα με βαση την εκαστοτε εδρα των Ελληνων.

Υπαρχει σιγουρα το στοιχειο της καταγωγης στον ορισμο της εννοιας του εθνους αλλα τα ιδιαιτερα πολιτιστικα και πολιτισμικα στοιχεια των ανθρωπων,τα εκ του εθνους παραγομενα, ειναι αυτα που τελικα ξεχωριζουν τα εθνη μεταξυ τους!

Το ρητο "πας μη Ελλην βαρβαρος" μας δειχνει 3 πραγματα
1. οτι ορισμος του εθνους υπηρχε
2. οτι το εθνος τοτε σημαινε διαφορετικα πραγματα αποτι σημερα
3. οτι η λεξη "Ελλην" ειναι περισσοτερο επιθετικος προσδιορισμος ο οποιος χρησιμοποιειται για να τονισει τη διαφορα σε επιπεδο πολιτισμου(με τα χαρακτηριστικα της εποχης) της Ελληνικης ¨φυλης¨ με τους υπολοιπους λαους...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μεμάκο

ποιός είπε το πας μη Ελλην βάρβαρος;  :rolleyes:

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
ρε καραγκιοζάκο πάνε πάρε κάνα πανεράι.....
δε γαμάω στράκια..
απάντησα στα πλαίσια του διαλόγου αλλά για άλλη μια φορά διαπιστώνω ότι άμα ξεκινάς ως καραγκιόζης δεν αλλάζεις ποτέ ρόλο.

και ξαναλέω και τέλος
μη ξεχάσεις να πας να γαμηθείς.

μην απαντήσεις πάλι με σεντόνι.
τα ποστς σου κατά βάση δεν τα διαβάζω ποτέ.
Κοίτα τι απορία έχω ο πανίβλακας ο καραγκιοζάκος?

Αφού δεν υπήρχε εθνική συνείδηση μεταξύ των Ελλήνων ... γιατί οι Αθηναίοι δεν ονόμαζαν τους Σπαρτιάτες "βάρβαρους" όπως ακριβώς τους έλεγαν ότι είναι π.χ. φτωχομπινέδες?

Που να ήξερα και πέντε πράγματα ε? :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Σοβαρα τωρα, αποτι ξερω δεν υπαρχει ταυτοποιηση του συγγραφεως. Καπιοι λενε οτι ειναι συμπερασμα ενος Βρετανου μελετητη( δε θυμαμαι το ονομα του) καποιοι αλλοι λενε οτι το ρητο εχει βρεθει γραμμενο στην Ελληνικην σε κατι μαρμαρα. Να το εγραψε με σπραιυ ο Πλεζουρας αποκλειεται αρα μαλλον πρεπει να ειναι παλιο! αχαχαχαχαχαχα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σοβαρα τωρα, αποτι ξερω δεν υπαρχει ταυτοποιηση του συγγραφεως. Καπιοι λενε οτι ειναι συμπερασμα ενος Βρετανου μελετητη( δε θυμαμαι το ονομα του) καποιοι αλλοι λενε οτι το ρητο εχει βρεθει γραμμενο στην Ελληνικην σε κατι μαρμαρα. Να το εγραψε με σπραιυ ο Πλεζουρας αποκλειεται αρα μαλλον πρεπει να ειναι παλιο! αχαχαχαχαχαχα

ο πλέ το μόνο που θα μπορούσε να έχει γράψει είναι
ΠΑΣ μη ΓΑΒΡΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ...

αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
ο πλέ το μόνο που θα μπορούσε να έχει γράψει είναι
ΠΑΣ μη ΓΑΒΡΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ...

αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
και μετα θα εσπαγε και θα εκαιγε και το μαρμαρο! αχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα τιποτα δε θα βρησκανε οι μεταγενεστεροι! αχαχαχαχαχαχαχαχα

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
5
Πόντοι
16
Τελικά οι κομμουνιστές πιστεύουν σε θεό? .... η να αμολάμε ελεύθερα ότι μαλακία μας κατέβει???  :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom