Μασάζ Αθήνα
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Τελικά βρέθηκε κανείς;
κανείς. τώρα αυτό είναι καλό ή ανησυχητικό για τους str8 άντρες του site?
Τελικά βρέθηκε κανείς;
περιμενουμε τυπε τοσες χιλιαδες μελη εδώ μεσα κανεις δεν θελει έναν υπηρετη? :S
Τεταρτες εισαι ελευθερος για σιδερο 6 με 7 το απογευμα?- σας καθαρίζω το σπίτι όσο εσείς είστε αραχτός.
τυπε giasoy ισχυουν ολα αυτα που ακουγονται?παρεχεις κωλοτρυπιδα για σπατουλαρισμα στον φιλο εδω μεσα? :S :S :SΑπ: γλιφονγκωνλι με το ζορι θελη να με καμει η ποθτανα μ !τι μπορει να παθω μετα?
« Απάντηση #49 στις: χθες στις 21:38 »
Απάντηση με παράθεση
δοκίμασε πρώτα ένα σπέσιαλ γλυφοκώλι από εμένα.... που καθαρίζω και άπλυτες τις αντρικές κωλάρες, να δεις και μόνος σου πόσο ωραίο είναι, και θα την αφήσεις σίγουρα Cheesy
αν και πολύ φοβάμαι ότι αυτές μόνο φρεσκοπλυμένους κώλους θα γλύφουν.
υπήρξε επίσημη πρόταση στο νήμα του γειασου χτες και από τότε και οι δύο αγνοούνται από το φόρουμ. περιμένουμε με αγωνιά να δούμε ποστάρισμα με φωτογραφία από το πληκτρολόγιο του γειασου
Γιωργο γιατι ενιωσες την αναγκη να διευκρινισεις :S :S :Sδεν χρειαζομαι ανδρα υπηρετη εγω εχω γυναικα υπηρετρια και ομορφη
Γιωργο αφηνεις ανοιχτο το ενδεχομενο να τον γαμησουμε εμεις :S :S :S :S :Sγιατι θελω να δω και απο εσας να διευκρινιζεται
βάλε περούκα να με καυλώσεις να σε ξεκωλιάσωμάλλον όχι. μόνο λόγια
έτσι κι εγώ γαμάω
Γιωργο αφηνεις ανοιχτο το ενδεχομενο να τον γαμησουμε εμεις :S :S :S :S :S
βάλε περούκα να με καυλώσεις να σε ξεκωλιάσω
τυπε πως και κανεις ολα αυτα τα ξεφτιλικια και δεν δινεις κωλοβρε καυλιάρηδες! δεν ψάχνω γαμήσι! str8 αρσενικά ψάχνω που δεν γαμάνε αγοράκια!
πιοωσ ιπε τετια πραματα?καλα τι μεπερασεσ ?εγο δεν τον αχνιζο τον κοθραμπιε!!τυπε giasoy ισχυουν ολα αυτα που ακουγονται?παρεχεις κωλοτρυπιδα για σπατουλαρισμα στον φιλο εδω μεσα? :S :S :S
τυπε πως και κανεις ολα αυτα τα ξεφτιλικια και δεν δινεις κωλο
Για πουστη τον περασες τυπε :S :S :S
giasou η οληγοημερη απουσια σού σε συνδυασμο με την θεληση να σε γλυφοκωλιασουν ενεγειρε υποψιες :S :S :Sπιοωσ ιπε τετια πραματα?καλα τι μεπερασεσ ?εγο δεν τον αχνιζο τον κοθραμπιε!!
giasou η οληγοημερη απουσια σού σε συνδυασμο με την θεληση να σε γλυφοκωλιασουν ενεγειρε υποψιες :S :S :S
τυπε πως και κανεις ολα αυτα τα ξεφτιλικια και δεν δινεις κωλο