Νέα

Ψάχνω str8 άντρες να με ξεφτιλίζουν και να ανεβάζω φώτος εδώ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μασάζ Αθήνα
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
βρε άντρακλα εμένα αυτό μου αρέσει, να χαζεύω τα αρσενικά, να τα μυρίζω, να τα γεύομαι. δεν με καυλώνει τόσο το να έχω ένα πράγμα στο κώλο μου. αν ήθελα αυτό αγόραζα και δονητή.
αυτό το ένα.

αλλά δεν σημαίνει πως δεν δίνω κώλο. φυσικά και γαμιέμαι.
αλλά υποτίθεται απευθύνομαι σε str8 αρσενικά :P
και str8 ψάχνω από εδώ.... αλλιώς θα έβαζα αυτό το θέμα στο gayromeo :P

οπότε αν θέλει κάποιος να με γαμήσει απλά, θα το σκεφτώ.... προτιμούνται str8 άντρακλες που γουστάρουν απλά να δοκιμάσουν κάτι, να με ξεφτιλίσουν, να τους κάνω κάποια δουλειά/περιποίηση όσο αράζουν και διαβάζουν εδώ τις χαζομάρες σου κτλπ :P  :kissass:

:coffee:

Συνημμένα

• Κωστας.jpg
    Κωστας.jpg
    38,5 KB · Εμφανίσεις: 43

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
βρε άντρακλα εμένα αυτό μου αρέσει, να χαζεύω τα αρσενικά, να τα μυρίζω, να τα γεύομαι. δεν με καυλώνει τόσο το να έχω ένα πράγμα στο κώλο μου. αν ήθελα αυτό αγόραζα και δονητή.
αυτό το ένα.

οπότε αν θέλει κάποιος να με γαμήσει απλά, θα το σκεφτώ.... προτιμούνται str8 άντρακλες που γουστάρουν απλά να δοκιμάσουν κάτι, να με ξεφτιλίσουν, να τους κάνω κάποια δουλειά/περιποίηση όσο αράζουν και διαβάζουν εδώ τις χαζομάρες σου κτλπ :P  :kissass:
και ο αλλος τυπε,αν ηθελε κομοδινο θα πηγαινε στο ικεα,αν ηθελε παραδουλευτρα θα επαιρνε καμια Γεωργιανη χοντροκωλα :S :S :S

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
αυτό το ένα.

Σκουπα μαπα πλυντηριο λατζα κανεις :think:

OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Θα τα πούμε σύντομα  :coffee:

καταρχάς εσείς που έχετε τέτοια γούστα και έχετε επαφή με τόσο αίμα, θα πρέπει να προσέχετε για hiv και άλλους ιούς που μεταφέρονται με το αίμα :P

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
ναι λέμε... έλεος ο καθένας ρωτάει τα ίδια και τα ίδια :cheesy:

Aκόμα να βρεις ρε τύπε...
Ολόκληρο site και δε βρέθηκε ούτε ένας str8 που να θέλει να του τον πάρεις στο στόμα; :think:

Πάει χάλασε το bou..

Tόσες χιλιάδες μέλη και ούτε ένας str8 με πούστικες συνήθειες :-

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
11 μέλη και 22 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

:gay:

OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Aκόμα να βρεις ρε τύπε...
Ολόκληρο site και δε βρέθηκε ούτε ένας str8 που να θέλει να του τον πάρεις στο στόμα; :think:

Πάει χάλασε το bou..

Tόσες χιλιάδες μέλη και ούτε ένας str8 με πούστικες συνήθειες :-

βρε καυλιάρη ψωλαρά γιατί δεν κανονίζουμε μαζί για αρχή... που τον έχετε και τεράστιο :)
να σας πω... βαλκάνιος γιατί? δεν πιστεύω να είστε κανας αλβάνουρας γιατί θα ήθελα και ξύλο με παλιά στρατιωτική καφέ σαγιονάρα να ξέρετε :cheesy:

OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
πάντως αν δεν πάρει μπρος αυτό το θέμα, να ξέρετε την κυριακή θα ανοίξω άλλο. πιο ανωμαλιάρικο και πιο βρώμικο :cheesy: :shit:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
βρε καυλιάρη ψωλαρά γιατί δεν κανονίζουμε μαζί για αρχή... που τον έχετε και τεράστιο :)
να σας πω... βαλκάνιος γιατί? δεν πιστεύω να είστε κανας αλβάνουρας γιατί θα ήθελα και ξύλο με παλιά στρατιωτική καφέ σαγιονάρα να ξέρετε :cheesy:

Τύπε,μόνο αν σε λένε σπύρο ρέβη,΄δέχομαι να γίνεις το τραπεζάκι για τα πόδια μου.

Αδιάβαστο σε βρίσκω

LgpXai9.jpg

MADE IN GREECE :rockon:

OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Βρε μαλακιστηρι τι θες εδω μεσα.. εδω ειμαστε μονο αντρακλες που γαμαμε πουτανες.. εσυ τι θες τωρα? αν θες να μυρισεις αντριλα να σου στειλω ενα σωβρακο μου απλυτο να το φας.. αιντε

καταρχάς βλέπω κάνετε πρόοδο, μάλλον πήρατε τα χάπια σας σήμερα και μιλάτε λογικά.
1. μαλακιστήρι, ακριβώς αυτό που δείχνει και η φώτο του προφίλ μου. ακριβώς αυτό είμαι, απλά τόσες μέρες με είχατε παρεξηγήσει.
2. που γαμάνε πουτάνες?  :2funny: :2funny: :2funny: ανεβάστε και καμία φωτογραφία να είμαστε σίγουροι για τι μιλάμε.
3. εγώ τι θέλω τώρα. το γράφει στο τίτλο...
και
4. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ. αυτό φυσικά και είναι κάτι που ψάχνω και για σώβρακα από γνήσια αρσενικά, που τα φοράνε μέρες βέβαια θα πλήρωνα κιόλας για να τα αποκτήσω και να απολαμβάνω τη μυρωδιά σας και τη γεύση σας.

tumblr_mo1327_Jpp01s9ol2lo1_250.jpg

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
καταρχάς βλέπω κάνετε πρόοδο, μάλλον πήρατε τα χάπια σας σήμερα και μιλάτε λογικά.
1. μαλακιστήρι, ακριβώς αυτό που δείχνει και η φώτο του προφίλ μου. ακριβώς αυτό είμαι, απλά τόσες μέρες με είχατε παρεξηγήσει.
2. που γαμάνε πουτάνες?  :2funny: :2funny: :2funny: ανεβάστε και καμία φωτογραφία να είμαστε σίγουροι για τι μιλάμε.
3. εγώ τι θέλω τώρα. το γράφει στο τίτλο...
και
4. ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ. αυτό φυσικά και είναι κάτι που ψάχνω και για σώβρακα από γνήσια αρσενικά, που τα φοράνε μέρες βέβαια θα πλήρωνα κιόλας για να τα αποκτήσω και να απολαμβάνω τη μυρωδιά σας και τη γεύση σας.

tumblr_mo1327_Jpp01s9ol2lo1_250.jpg

Ελα λέγε τώρα αποκλείετε να τα γουστάρεις ολα αυτα? Σε ψυχίατρο έχεις πάει? ξέρω κάποιους πολύ καλούς...

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.938
Πόντοι
206
Ζωστήρα σ'αρεσει ?

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
160
Πόντοι
16
Ρε πουστακι καημένο δεν βρίσκεις κανέναν γιατί είσαι σίχαμα.  Και στην τουαλέτα που πάμε δεν θέλουμε να έχει χεσει άλλος πριν .

pswlas

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2016
Like
5
Πόντοι
1
Φορά γυναικεία εσώρουχα και βάλε φωτό σου εδώ να σε δούμε

Stories

Νέο!

Stories