Νέα

Ψάχνω str8 άντρες να με ξεφτιλίζουν και να ανεβάζω φώτος εδώ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μασάζ Αθήνα
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.021
Πόντοι
2.606
τη σελίδα αυτή την έχω αποθηκεύσει στον υπολογιστή μου. και αν δεν το σβήσει κάποιος σήμερα αυτό το σχόλιό σας, το στέλνω στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
και ναι θα μου πείτε ότι εκεί είναι μόνο για οικονομικές απάτες κτλπ και δεν δίνουν σημασία.... αλλά σημασία έχει που θα τους το έχω στείλει κάπου.  :-*
τυπε ελπιζω για σενα η διωξη να μην διαβασει και τις προηγουμενες τεσσερις ομως  :grin:

OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
βρες τίποτα αβγανούς-αλβανούς-πάκιδες τύπε μασάζ-αθήνα
ψοφάνε τα μουσλίμια για τέτοια ξεφτιλίκια που αναφέρεις πως θες να σου κάνουν

σκουπίδι θα σε κάνουν  :2funny:

τους λατρεύω τους αλβανούς και θα χαρώ πολύ αν θέλει κάποιος αφέντης αλβανός να με ξεφτιλίσει.

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
Μπανοθ στον μπλικτρολογιον χυνιθ μυστη;

ο γειασου έχει θέμα με την τάνα που θέλει να του κάνει με το ζόρι "γλυφονγκώνλι" και φοβάται μην κολλήσει τπτ αλλά δεν φοβάται να του γλύψει το πληκτρολόγιο την κωλοτρυπα το πουστράκι  :rockon:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266
Μπηκε κ αυτος να βρει αυτο που ψαχνει στο χειροτερο σαιτ ρατσιστων
Κλαιω αχαχχα
Εδω φιλε μονο μουνι γουσταρουν να βλεπουν κ αυτο μονο ναι να τους λεει γιατι εστω κ μια αντιρρηση να υπαρξει βγαινει ο μισογυνισμος απο μεσα τους!!! Κανε την πλακα σου κ μεχρι εκει φιλαρακι!! Γλεντησε τους!!! Ειναι για τον μπουτσο ολοι σχεδον απο διαχειρηση μεχρι μελη! Γλεντησε τους κ μην ψαχνεσαι!
Tυπε δηλαδη οποιος δε γαμαει πουστρακια ειναι για τον πουτσο?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.139
Πόντοι
2.266

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Είμαι πουστράκι 30χρ αδύνατο και μου αρέσει να υπηρετώ str8 αρσενικά.
Δεν με ενδιαφέρει το σεξ, αλλά να τους υπηρετώ όπως επιθυμούν και να με ξεφτιλίζουν γνήσιοι άντρες.

Θα ήθελα να συναντώ μέλη από εδώ, να με ξεφτιλίζουν όπως γουστάρουν, να μου ζητάνε ότι θέλουν να τους κάνω, και μετά να ανεβάζω φώτος εδώ, χωρίς να φαίνονται πρόσωπα ή λεπτομέρειες από τον χώρο.
Ανεβάζω δύο φωτογραφίες από πρόσφατη επαφή που είχα για να καταλάβετε.

Οι υπηρεσίες που μπορώ να σας παρέχω είναι.
- τρομπάρισμα. σας παίζω τη πούτσα όσο αράζετε με ποτάκι, τσοντούλα ή όσο σχολιάζετε στο bourdela.
- σας κάνω μπανάκι, σας τρίβω με σαπουνάδα και σας παίζω τη πούτσα στο μπάνιο.
- σας γλύφω τα πόδια. ή κάθομαι στα 4 σαν τραπεζάκι να απλώνετε τις ποδάρες σας όσο πίνετε το ποτάκι σας ή βλέπετε ειδήσεις.
- σας καθαρίζω το κώλο με τη γλώσσα.
- ανοίγω το στόμα και με κάνετε δοχείο σας.
- σας καθαρίζω το σπίτι όσο εσείς είστε αραχτός.
- με κάνετε τουαλέτα σας και με κατουράτε στο στόμα.
- αφήνετε κλανίδια και εγώ τα μυρίζω.
- οτιδήποτε άλλο γουστάρετε, εκτός από πόνο. οτιδήποτε βρώμικο και ανώμαλο που με ξεφτιλίζει εκτός από πόνο.

Παικταρά μου, σου έχω τη λύση:  :rockon: :rockon: :rockon:

θελο να μοθ φτιαξησ το μπλικτρολογιο κ να μοθ το καθαρισησ λιγακι μπορισ?

Εσείς οι δύο πρέπει να μιλήσετε σοβαρά και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος ότι κάτι καλό θα βγει!!! Για ποιόν θα είναι το καλό δεν ξέρω, ωστόσο!!!  :grin: :grin: :grin:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
Παικταρά μου, σου έχω τη λύση:  :rockon: :rockon: :rockon:

Εσείς οι δύο πρέπει να μιλήσετε σοβαρά και είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος ότι κάτι καλό θα βγει!!! Για ποιόν θα είναι το καλό δεν ξέρω, ωστόσο!!!  :grin: :grin: :grin:

Απ: γλιφονγκωνλι με το ζορι θελη να με καμει η ποθτανα μ !τι μπορει να παθω μετα?
« Απάντηση #49 στις: χθες στις 21:38 »
Απάντηση με παράθεση
δοκίμασε πρώτα ένα σπέσιαλ γλυφοκώλι από εμένα.... που καθαρίζω και άπλυτες τις αντρικές κωλάρες, να δεις και μόνος σου πόσο ωραίο είναι, και θα την αφήσεις σίγουρα Cheesy
αν και πολύ φοβάμαι ότι αυτές μόνο φρεσκοπλυμένους κώλους θα γλύφουν.

υπήρξε επίσημη πρόταση στο νήμα του γειασου χτες και από τότε και οι δύο αγνοούνται από το φόρουμ. περιμένουμε με αγωνιά να δούμε ποστάρισμα με φωτογραφία από το πληκτρολόγιο του γειασου  :2funny:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
Απ: γλιφονγκωνλι με το ζορι θελη να με καμει η ποθτανα μ !τι μπορει να παθω μετα?
« Απάντηση #49 στις: χθες στις 21:38 »
Απάντηση με παράθεση
δοκίμασε πρώτα ένα σπέσιαλ γλυφοκώλι από εμένα.... που καθαρίζω και άπλυτες τις αντρικές κωλάρες, να δεις και μόνος σου πόσο ωραίο είναι, και θα την αφήσεις σίγουρα Cheesy
αν και πολύ φοβάμαι ότι αυτές μόνο φρεσκοπλυμένους κώλους θα γλύφουν.

υπήρξε επίσημη πρόταση στο νήμα του γειασου χτες και από τότε και οι δύο αγνοούνται από το φόρουμ. περιμένουμε με αγωνιά να δούμε ποστάρισμα με φωτογραφία από το πληκτρολόγιο του γειασου  :2funny:
:think: :think: :think: Δεν το είχα προσέξει, για να είμαι ειλικρινής...

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: Σκέφτεσαι αυτό που σκέφτομαι;;;

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
:think: :think: :think: Δεν το είχα προσέξει, για να είμαι ειλικρινής...

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: Σκέφτεσαι αυτό που σκέφτομαι;;;

ο γειασου δεν ήθελε, αλλά το "κακό" και "χαλασμένο" πληκτρολόγιο από τα lidl έκλεισε το ραντεβού μέσω pm

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
ο γειασου δεν ήθελε, αλλά το "κακό" και "χαλασμένο" πληκτρολόγιο από τα lidl έκλεισε το ραντεβού μέσω pm
κανενα ραντεβοθ δεν γκλιστικε ! Προτα θα Πάρο προσφορε κ απο αλοθ!ιπαρχοθν κ αλοι μαστοραις!

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.854
Πόντοι
5.975
κανενα ραντεβοθ δεν γκλιστικε ! Προτα θα Πάρο προσφορε κ απο αλοθ!ιπαρχοθν κ αλοι μαστοραις!
Ναι, αλλά ο συγκεκριμένος θα σου κάνει "γλυφονγκώλι" χωρίς να πληρώσεις 9,99€  ;) ;) ;).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom