Νέα

Ψάχνω str8 άντρες να με ξεφτιλίζουν και να ανεβάζω φώτος εδώ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μασάζ Αθήνα
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
:gay: τυπε θα πάμε και σινεμά μαζί μετα αγκαλίτσα ; :tooth:

βρε καυλιάρη... διάβασε στη πρώτη σελίδα τι μπορώ να κάνω για εσάς. όχι εννοείται :P
μόνο αν θέλει να με πάει κανείς σε τσοντοσινεμά για κανα bukkake :P δεν ξέρω και πως γράφεται.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.680
Πόντοι
2.606
βρε καυλιάρη... διάβασε στη πρώτη σελίδα τι μπορώ να κάνω για εσάς. όχι εννοείται :P
μόνο αν θέλει να με πάει κανείς σε τσοντοσινεμά για κανα bukkake :P δεν ξέρω και πως γράφεται.
τυπε μπορεις να κανεις τον αυτοφωρακια; Μετα στο κρατητήριο ταινία μπορει να μην δεις αλλα μπουκακε κατι θα γίνει

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.328
Πόντοι
24.596
τυπε τι εβλεπε ο χοντροποδαρος στη τηλεοραση οσο εσυ εκανες το τραπεζακι απο το ικεα :think:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.680
Πόντοι
2.606

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.328
Πόντοι
24.596
ελπιζω να μην έβλεπε το μπεν χουρ τυπε γιατι θα τον ειχε στημένο στα τέσσερα για κανα τετράωρο  :grin:
ακριβως τυπε,η την 'οδυσσεια του ξεριζωμενου',με τον ξανθοπουλο :S :S :S

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
τυπε τι εβλεπε ο χοντροποδαρος στη τηλεοραση οσο εσυ εκανες το τραπεζακι απο το ικεα :think:
ελπιζω να μην έβλεπε το μπεν χουρ τυπε γιατι θα τον ειχε στημένο στα τέσσερα για κανα τετράωρο  :grin:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.012
Πόντοι
3.656
olo sisters  eisaste edv mesa??? :helpplea:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.947
Πόντοι
216
Είμαι πουστράκι 30χρ αδύνατο και μου αρέσει να υπηρετώ str8 αρσενικά.
Δεν με ενδιαφέρει το σεξ, αλλά να τους υπηρετώ όπως επιθυμούν και να με ξεφτιλίζουν γνήσιοι άντρες.

Θα ήθελα να συναντώ μέλη από εδώ, να με ξεφτιλίζουν όπως γουστάρουν, να μου ζητάνε ότι θέλουν να τους κάνω, και μετά να ανεβάζω φώτος εδώ, χωρίς να φαίνονται πρόσωπα ή λεπτομέρειες από τον χώρο.
Ανεβάζω δύο φωτογραφίες από πρόσφατη επαφή που είχα για να καταλάβετε.

Οι υπηρεσίες που μπορώ να σας παρέχω είναι.
- τρομπάρισμα. σας παίζω τη πούτσα όσο αράζετε με ποτάκι, τσοντούλα ή όσο σχολιάζετε στο bourdela.
- σας κάνω μπανάκι, σας τρίβω με σαπουνάδα και σας παίζω τη πούτσα στο μπάνιο.
- σας γλύφω τα πόδια. ή κάθομαι στα 4 σαν τραπεζάκι να απλώνετε τις ποδάρες σας όσο πίνετε το ποτάκι σας ή βλέπετε ειδήσεις.
- σας καθαρίζω το κώλο με τη γλώσσα.
- ανοίγω το στόμα και με κάνετε δοχείο σας.
- σας καθαρίζω το σπίτι όσο εσείς είστε αραχτός.
- με κάνετε τουαλέτα σας και με κατουράτε στο στόμα.
- αφήνετε κλανίδια και εγώ τα μυρίζω.
- οτιδήποτε άλλο γουστάρετε, εκτός από πόνο. οτιδήποτε βρώμικο και ανώμαλο που με ξεφτιλίζει εκτός από πόνο.

tumblr_oe8u7qfZDC1vh81u1o3_500.jpg
tumblr_oe8u7qfZDC1vh81u1o7_1280.jpg

Εχεις παρει πολυ λαθος δρομο στην ζωη χαχα μαλλον παιδικα τραυματα απο bullying :s&m_1:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.408
Πόντοι
2.966
Δεν με ενδιαφέρει το σεξ, αλλά να τους υπηρετώ όπως επιθυμούν και να με ξεφτιλίζουν γνήσιοι άντρες.

Θα ήθελα να συναντώ μέλη από εδώ, να με ξεφτιλίζουν όπως γουστάρουν, να μου ζητάνε ότι θέλουν να τους κάνω, και μετά να ανεβάζω φώτος εδώ, χωρίς να φαίνονται πρόσωπα ή λεπτομέρειες από τον χώρο.

- τρομπάρισμα. σας παίζω τη πούτσα όσο αράζετε με ποτάκι, τσοντούλα ή όσο σχολιάζετε στο bourdela.
- σας γλύφω τα πόδια. ή κάθομαι στα 4 σαν τραπεζάκι να απλώνετε τις ποδάρες σας όσο πίνετε το ποτάκι σας ή βλέπετε ειδήσεις.
- οτιδήποτε άλλο γουστάρετε, εκτός από πόνο. οτιδήποτε βρώμικο και ανώμαλο που με ξεφτιλίζει εκτός από πόνο.

tumblr_oe8u7qfZDC1vh81u1o3_500.jpg
tumblr_oe8u7qfZDC1vh81u1o7_1280.jpg
:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.408
Πόντοι
2.966

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.748
Πόντοι
6.255
...

Συνημμένα

• 15220001_206916853049723_4092654059581181927_n.jpg
    15220001_206916853049723_4092654059581181927_n.jpg
    11 KB · Εμφανίσεις: 41

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
θελο να μοθ φτιαξησ το μπλικτρολογιο κ να μοθ το καθαρισησ λιγακι μπορισ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.068
Πόντοι
25.467

Έξοχα!  :)

Αν πλένετε πιάτα, σιδερώνετε και μαγειρεύετε, περάστε για πρόσληψη.

fetish33

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
6
Πόντοι
1
Εχεις παρει πολυ λαθος δρομο στην ζωη χαχα μαλλον παιδικα τραυματα απο bullying :s&m_1:

Μάλλον, αλλά από τη στιγμή που κάποιος δεν ενοχλεί τον άλλο και γίνονται με τη συναίνεση και των 2, όλα επιτρέπονται και δε μπορούμε να πούμε τί είναι σωστό και τί λάθος/
Δηλαδή άλλοι που κάνουν κανονικό, βαρετό σεξ και είναι κατά τ'άλλα άστα να πάνε, είναι σωστοί;

eleino redikolo

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2014
Like
5.583
Πόντοι
1.056
ειμαι μαυρος και τον εχω 26,5 ποντους ακριβως..θα περναγαμε τελεια αλλα δε σαρεσει ο πονος..

Kwstasikis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Μπηκε κ αυτος να βρει αυτο που ψαχνει στο χειροτερο σαιτ ρατσιστων
Κλαιω αχαχχα
Εδω φιλε μονο μουνι γουσταρουν να βλεπουν κ αυτο μονο ναι να τους λεει γιατι εστω κ μια αντιρρηση να υπαρξει βγαινει ο μισογυνισμος απο μεσα τους!!! Κανε την πλακα σου κ μεχρι εκει φιλαρακι!! Γλεντησε τους!!! Ειναι για τον μπουτσο ολοι σχεδον απο διαχειρηση μεχρι μελη! Γλεντησε τους κ μην ψαχνεσαι!

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606
Μπηκε κ αυτος να βρει αυτο που ψαχνει στο χειροτερο σαιτ ρατσιστων
Κλαιω αχαχχα
Εδω φιλε μονο μουνι γουσταρουν να βλεπουν κ αυτο μονο ναι να τους λεει γιατι εστω κ μια αντιρρηση να υπαρξει βγαινει ο μισογυνισμος απο μεσα τους!!! Κανε την πλακα σου κ μεχρι εκει φιλαρακι!! Γλεντησε τους!!! Ειναι για τον μπουτσο ολοι σχεδον απο διαχειρηση μεχρι μελη! Γλεντησε τους κ μην ψαχνεσαι!

Tυπε απαξιωσες το site τωρα.  :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom