Νέα

Ψάχνω str8 άντρες να με ξεφτιλίζουν και να ανεβάζω φώτος εδώ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μασάζ Αθήνα
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
Φόρα τουλάχιστον μια περούκα και ένα στριγκακι, πού πας καραφλας με το σώβρακο;

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
326
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Λελέκος

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
295
Πόντοι
21
Μπηκε κ αυτος να βρει αυτο που ψαχνει στο χειροτερο σαιτ ρατσιστων
Κλαιω αχαχχα
Εδω φιλε μονο μουνι γουσταρουν να βλεπουν κ αυτο μονο ναι να τους λεει γιατι εστω κ μια αντιρρηση να υπαρξει βγαινει ο μισογυνισμος απο μεσα τους!!! Κανε την πλακα σου κ μεχρι εκει φιλαρακι!! Γλεντησε τους!!! Ειναι για τον μπουτσο ολοι σχεδον απο διαχειρηση μεχρι μελη! Γλεντησε τους κ μην ψαχνεσαι!

Για το πούτσο ειναι η μάπα σου !

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.115
Πόντοι
6.796
Αν σε ενδιαφέρει να λάβεις μέρος σε  Snuff Film και να πρωταγωνιστήσεις στείλε μου πμ...  :coffee:

OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Τυπε στανταρ θα βρεις κοινο απο εδω μεσα..Ολοι αντρακλες το παιζουν αλλα στο σπιτι τους στραπονιαζουν. :effemine:

Ρε καυλιάρη αρσενίκαρε κι εσύ. δεν ψάχνω άντρες που τον παίρνουν! αρσενικά γνήσια ψάχνω είτε να με ξεφτιλίσουν, είτε να με χύσουν, να με κατουρήσουν, οτιδήποτε.
Ούτε καν γλύφω κάποιον που τον παίρνει από πίσω. αυτά τα κάνω εγώ.

OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Εχεις παρει πολυ λαθος δρομο στην ζωη χαχα μαλλον παιδικα τραυματα απο bullying :s&m_1:

Καλώς τον ψυχολόγο :) θα χαρώ πολύ να μου τον βάλετε, εεε να με βάλετε ήθελα να πω στον ίσιο δρόμο! :cheesy:

OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
θελο να μοθ φτιαξησ το μπλικτρολογιο κ να μοθ το καθαρισησ λιγακι μπορισ?

Φυσικά άντρακλα μου. αρκεί να βγάλουμε φωτογραφία να ανεβάσω εδώ, με εμένα να το καθαρίζω. γράψτε μου εδώ πότε θέλετε ή σε μήνυμα και το τηλέφωνό σας ή καλέστε με εσείς.

OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
ειμαι μαυρος και τον εχω 26,5 ποντους ακριβως..θα περναγαμε τελεια αλλα δε σαρεσει ο πονος..

κάνω και εξαιρέσεις. αρκεί να φαίνεται στη φώτο που θα ανεβάσω η μαύρη ψωλάρα σας και το μέγεθός της... γράψτε μου σε μήνυμα να κανονίσουμε.

OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
kαι ολη αυτη η απαξιωση τυπε επειδη δεν γαμαμε το κατα δηλωση του 30χρονο αδυνατο πουστρακι :S :S :S

ρε άντρακλα :cheesy: τι κατα δήλωση..... δεν φαίνομαι στη φώτο :cheesy: αφού σας λέω όποιος θέλει με γνωρίζει από κοντά. αν δεν είμαι αυτός που γράφω... μπαίνεις στα σχόλια και το γράφεις :)

OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Αν σε ενδιαφέρει να λάβεις μέρος σε  Snuff Film και να πρωταγωνιστήσεις στείλε μου πμ...  :coffee:

αχαχχαχαχχα κι εγώ νόμιζα ότι εγώ είμαι ανώμαλος που μου αρέσει να με κλάνουν στη μάπα :) ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς και βγάζουν το ψωμί τους οι ψυχίατροι :cheesy:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.115
Πόντοι
6.796
αχαχχαχαχχα κι εγώ νόμιζα ότι εγώ είμαι ανώμαλος που μου αρέσει να με κλάνουν στη μάπα :) ευτυχώς που υπάρχετε κι εσείς και βγάζουν το ψωμί τους οι ψυχίατροι :cheesy:

Καλά ετοιμάσου. θα σου στειλω πμ απο αλλο προφιλ και χωρις να το καταλάβεις θα πάρεις μέρος στο Snuff film που ετοιμάζω.. youre next  :coffee:

Συνημμένα

• yan.jpg
    yan.jpg
    6,7 KB · Εμφανίσεις: 30
  • ΧΛ.jpg
    ΧΛ.jpg
    36,3 KB · Εμφανίσεις: 35
OP
OP
Μασάζ Αθήνα
Εγγρ.
31 Δεκ 2015
Like
2
Πόντοι
16
Καλά ετοιμάσου. θα σου στειλω πμ απο αλλο προφιλ και χωρις να το καταλάβεις θα πάρεις μέρος στο Snuff film που ετοιμάζω.. youre next   :coffee:

είστε ψυχάκιας αλλά το λυπηρό είναι ότι είστε και χαζούλης :) ελπίζω εκτός από το να βλέπετε όλη μέρα τσόντες να ρίχνετε και κανά πούτσο.
εγώ απεθύνομαι σε γνήσια καθημερινά str8 αρσενικά με αυτό το θέμα. δεν νομίζω ότι σας αφορά.
τα φιλιά μου.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.713
Πόντοι
7.715
Σε προκαλώ όταν βρεις κάποιον (αν ισχύει και δεν μας τρολάρεις) να ανεβάσεις τις όμορφες στιγμές σου και να φαίνεται και το site σε laptop πίσω.

btw βγάλε το τηλέφωνο απο την υπογραφή σου δεν επιτρέπεται
καλυτερα να διαβασεις τους κανονες του φορουμ πρωτα.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
βρες τίποτα αβγανούς-αλβανούς-πάκιδες τύπε μασάζ-αθήνα
ψοφάνε τα μουσλίμια για τέτοια ξεφτιλίκια που αναφέρεις πως θες να σου κάνουν