Μασάζ Αθήνα
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ελα λέγε τώρα αποκλείετε να τα γουστάρεις ολα αυτα? Σε ψυχίατρο έχεις πάει? ξέρω κάποιους πολύ καλούς...
είμαι σίγουρος ότι θα γνωρίζετε πολλούς
Ελα λέγε τώρα αποκλείετε να τα γουστάρεις ολα αυτα? Σε ψυχίατρο έχεις πάει? ξέρω κάποιους πολύ καλούς...
Ρε πουστακι καημένο δεν βρίσκεις κανέναν γιατί είσαι σίχαμα. Και στην τουαλέτα που πάμε δεν θέλουμε να έχει χεσει άλλος πριν .
Φορά γυναικεία εσώρουχα και βάλε φωτό σου εδώ να σε δούμε
αυτο με τα κλανιδια μου αρεσε!
κιριε μποθστρακι για σασ τι κανεται!ησυχία σήμερα. κλασμένο με έχετε
κιριε μποθστρακι για σασ τι κανεται!
ησυχία σήμερα. κλασμένο με έχετε
κιριε μποθστρακι για σασ τι κανεται!
μι στεναχοριεστε ποθ σασ εχοθνε γκλασμενο ολοι
ιπα να καμο μια καλι μπραξιν τορα μερεσ ποθ ινε πρεπι να σκεφτομασται τον παραδιπλανο μασ!Αμέσως να τον παρηγορίσεις εσύ... Όταν εγώ τα λέω...
Γεια σου giasou ψυχάρα! Αφού σκέφτεσαι τον συγκεκριμένο παραδιπλανό, ρίχτου και έναν πήδουλο να ολοκληρώσεις την καλή την πράξη!ιπα να καμο μια καλι μπραξιν τορα μερεσ ποθ ινε πρεπι να σκεφτομασται τον παραδιπλανο μασ!
Δε εχο σαλονι στο τραπεζακη!giasou τραπεζακι στο σαλονι εχεις ? μαλακια εκανα παμε παλι
giasou τραπαιζακι στο σαλωνοι αιχις?
s;ory είμαι biκι εγώ στην τουαλέτα που πάω δεν θέλω να έχει χέσει άλλος πριν.
όπως και τη τρύπα που θα γαμούσα δεν θα ήθελα να έχει χύσει άλλος πριν, αλλά εσείς πηγαίνετε στα bourdela ;)
επίσης δεν βρίσκω κανέναν, γιατί ψάχνω για str8 οπότε λογικό.
τυπε τελικα που καταληξαμε?ζμπρωχνει o giasoy τον Μ.Α. :S :S :SΑμέσως να τον παρηγορίσεις εσύ... Όταν εγώ τα λέω...
τυπε ανημερα της 2017ης γεννησης του θεανθρωπου θα διαβαζουμε για χυσιματα στην μαπα,παρακολουθηση ταινιων καβαλα στον σβερκο του τυπου και εκτονωσης ουρινης στο λαρρυγι του :S :S :S :SΤυπε δωσε μας μια προγευση να ξερουμε τι να περιμενουμε :S :S :S
τυπε ανημερα της 2017ης γεννησης του θεανθρωπου θα διαβαζουμε για χυσιματα στην μαπα,παρακολουθηση ταινιων καβαλα στον σβερκο του τυπου και εκτονωσης ουρινης στο λαρρυγι του :S :S :S :S
"Ψήνεται" το πράμα, παίκτη... Αν είμαστε τυχεροί, μπορεί και να έχουμε λίαν συντόμως και φωτογραφικό υλικό... Το χαλασμένο πληκτρολόγιο του giasou θα πιστοποιήσει τη γνωσιότητα των φωτογραφιών!!!τυπε τελικα που καταληξαμε?ζμπρωχνει o giasoy τον Μ.Α. :S :S :S
τυπε δεν το περιμενα απο τον giasou :S :S :S"Ψήνεται" το πράμα, παίκτη... Αν είμαστε τυχεροί, μπορεί και να έχουμε λίαν συντόμως και φωτογραφικό υλικό... Το χαλασμένο πληκτρολόγιο του giasou θα πιστοποιήσει τη γνωσιότητα των φωτογραφιών!!!
βρε καυλιάρη ψωλαρά γιατί δεν κανονίζουμε μαζί για αρχή... που τον έχετε και τεράστιο
να σας πω... βαλκάνιος γιατί? δεν πιστεύω να είστε κανας αλβάνουρας γιατί θα ήθελα και ξύλο με παλιά στρατιωτική καφέ σαγιονάρα να ξέρετε