Επισκέπτης
αν γινει παντως η φαση να απλωσετε και σεντονι....
30 χρονω εισαι η 15?περιμενεις σοβαρες απαντησεις εδω?με μερικες απο τις απαντησεις μου δινετε να καταλαβω οτι ειμαι κανας κομπλεξικος μαλακας που φοβαται τις σχεσεις ενω ολοι εσεις ειστε ανετοι
ακριβως!!!καποιοι θα σ απαντησουν σοβαρα δε λεω αλλα θα ακουσεις κ @@@@@@!!!!!χαλαρωσε...εδω συνηθισα εγω...30 χρονω εισαι η 15?περιμενεις σοβαρες απαντησεις εδω?
ναι ειναι το χομπυ μου να μειωνω και να υποβιβαζω αλλους ανθρωπους.... συνελθε.....με μερικες απο τις απαντησεις μου δινετε να καταλαβω οτι ειμαι κανας κομπλεξικος μαλακας που φοβαται τις σχεσεις ενω ολοι εσεις ειστε ανετοι
με μερικες απο τις απαντησεις μου δινετε να καταλαβω οτι ειμαι κανας κομπλεξικος μαλακας που φοβαται τις σχεσεις ενω ολοι εσεις ειστε ανετοι
θα μας φερεις κουφετα?νταξει παιδια τελος θα εχετε νεα μου
Δεν το τελείωσες καλά, αν ήσουν άντρας έπρεπε να πεις και αν δεν κάτσει η φάση στα αρχίδια μου![size=20pt] εγω αν ημουν αντρας θα πηγαινα!!![/size] δεν θα ειχα τπτ να χασω,μια φραπεδια θα επινα και αν δεν καθοταν η φαση οκ δεν τρεχει τπτ!!!! το θεμα ειναι ομως θελεις να πας? θες να κανεις σχεση?? η ολα για τα ματια του κοσμου??? κι αν θελεις γτ ντρεπεσαι??? δεν θα σε φαει κανενας ξερεις... τι ειχαμε τι χασαμε.....(στο λεω σε ξεχασαμεεεεεεε!!!)
χαχαχαχαχα!!!! συγνωμη παρελειψα καλε μου!!!!!Δεν το τελείωσες καλά, αν ήσουν άντρας έπρεπε να πεις και αν δεν κάτσει η φάση στα αρχίδια μου!
καλή τύχη VORIE και ελπίζω να ξεπεράσεις το αγχος σου!!!!νταξει παιδια τελος θα εχετε νεα μου
Δεν είναι θέμα άνεσης, είσαι λίγο περίεργος για να κρατάς μια εβδομάδα μόνο σχέση! Τζάμπα προσπαθείς να το αλλάξεις!με μερικες απο τις απαντησεις μου δινετε να καταλαβω οτι ειμαι κανας κομπλεξικος μαλακας που φοβαται τις σχεσεις ενω ολοι εσεις ειστε ανετοι
Δεν είναι θέμα άγχους, δεν μπορείς να πνίγεσαι μέσα σε μια εβδομάδα!καλή τύχη VORIE και ελπίζω να ξεπεράσεις το αγχος σου!!!!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ???????????Δεν είναι θέμα άγχους, δεν μπορείς να πνίγεσαι μέσα σε μια εβδομάδα!
Εκτός αν έχει πετύχει όλες τις τρελές που στο 2ο ραντεβού έρχονται με νυφικο!
Πέρασε μια εβδομάδα απο τότε που γράφτηκες, δεν θα διαγραφείς?
Ουυυυ μια και δυο?ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ???????????
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! απιστευτε!!!!!!!!Ουυυυ μια και δυο?
Μια φορά βγήκα ραντεβού και μου λέει θα συναντηθούμε έξω απο τον Αγ Δημήτριο και μου πετάει την βόμβα εδώ θέλω να παντρευτώ κάποια μέρα ελπίζω σύντομα!
Της λέω και εγώ εδώ θέλω να μου κάνουν την κηδεία και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια!
Ουυυυ μια και δυο?
Της λέω και εγώ εδώ θέλω να μου κάνουν την κηδεία και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια!