Νέα

Προξενιό - πρόβλημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 175
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αν γινει παντως η φαση να απλωσετε και σεντονι....

Επισκέπτης
με μερικες απο  τις απαντησεις μου δινετε να καταλαβω οτι ειμαι κανας κομπλεξικος μαλακας που φοβαται τις σχεσεις ενω ολοι εσεις ειστε ανετοι

Επισκέπτης
με μερικες απο  τις απαντησεις μου δινετε να καταλαβω οτι ειμαι κανας κομπλεξικος μαλακας που φοβαται τις σχεσεις ενω ολοι εσεις ειστε ανετοι
30 χρονω εισαι η 15?περιμενεις σοβαρες απαντησεις εδω?

Επισκέπτης
νταξει παιδια τελος θα εχετε νεα μου

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
με μερικες απο  τις απαντησεις μου δινετε να καταλαβω οτι ειμαι κανας κομπλεξικος μαλακας που φοβαται τις σχεσεις ενω ολοι εσεις ειστε ανετοι
ναι ειναι το χομπυ μου να μειωνω και να υποβιβαζω αλλους ανθρωπους.... συνελθε..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Ισα-ίσα που δεν είμαστε καθόλου άνετοι σε αυτά που μας συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας. Εξω από το χορό πολλά τραγούδια, άμα μπεις μέσα, χάνεις τα βήματα. Απλά όλοι εμείς βλέπουμε το θέμα από μακριά, επιδερμικά ίσως, χωρίς να μας αγγίζει όσο εσένα. Γι'αυτό υπάρχει τόση ανετότητα. Αλλά οι γνώμες αυτές ίσως σε βοηθήσουν να λειτουργήσεις καλύτερα και όχι υπό το άγχος της στημένης συνάντησης.

Επισκέπτης
   [size=20pt] εγω αν ημουν αντρας θα πηγαινα!!![/size] δεν θα ειχα τπτ να χασω,μια φραπεδια θα επινα και αν δεν καθοταν η φαση οκ δεν τρεχει τπτ!!!! το θεμα ειναι ομως θελεις να πας? θες να κανεις σχεση?? η ολα για τα ματια του κοσμου??? κι αν θελεις γτ ντρεπεσαι??? δεν θα σε φαει κανενας ξερεις... τι ειχαμε τι χασαμε.....(στο λεω σε ξεχασαμεεεεεεε!!!) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν το τελείωσες καλά, αν ήσουν άντρας έπρεπε να πεις και αν δεν κάτσει η φάση στα αρχίδια μου! :grin:

Επισκέπτης
Δεν είναι θέμα άνεσης, είσαι λίγο περίεργος για να κρατάς μια εβδομάδα μόνο σχέση! Τζάμπα προσπαθείς να το αλλάξεις!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Δεν είναι θέμα άγχους, δεν μπορείς να πνίγεσαι μέσα σε μια εβδομάδα!
Εκτός αν έχει πετύχει όλες τις τρελές που στο 2ο ραντεβού έρχονται με νυφικο!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ??????????? :huh: :huh: :huh: :huh: :2funny: :2funny: :2funny:

electra(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Πέρασε μια εβδομάδα απο τότε που γράφτηκες, δεν θα διαγραφείς? :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ωχ !! δε μπορω,θα βγαλω το φαγητο που εφαγα απο το γελιο!!πονεσε η κοιλια μου!! ταρατσα ΔΕ ΠΑΙΖΕΣΑΙ !!! ALL THE MONEY!

Επισκέπτης
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ??????????? :huh: :huh: :huh: :huh: :2funny: :2funny: :2funny:
Ουυυυ μια και δυο?
Μια φορά βγήκα ραντεβού και μου λέει θα συναντηθούμε έξω απο τον Αγ Δημήτριο και μου πετάει την βόμβα εδώ θέλω να παντρευτώ κάποια μέρα ελπίζω σύντομα!
Της λέω και εγώ εδώ θέλω να μου κάνουν την κηδεία και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ουυυυ μια και δυο?
Μια φορά βγήκα ραντεβού και μου λέει θα συναντηθούμε έξω απο τον Αγ Δημήτριο και μου πετάει την βόμβα εδώ θέλω να παντρευτώ κάποια μέρα ελπίζω σύντομα!
Της λέω και εγώ εδώ θέλω να μου κάνουν την κηδεία και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! απιστευτε!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Δεν κάθομαι να μιλήσω για σοβαρά θέματα εδώ μέσα όταν το 99% αυτών τον θεμάτων τα ανοίγουν κάποιοι απο το πουθενά, δηλαδή τι τους εμπνέει και μόλις γράφονται ανοίγουν τέτοια θέματα? το όνομα?
Σαν τον άλλο τον παπάρα που είχε ανοίξει θέματα πήδηξα την μάνα μου πήδηξα την ξαδέλφη μου πήδηξα την θεία μου, μόνο ο παππούς του γλύτωσε, ξεπάστρεψε όλη την οικογένεια ο πούστης! :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom