Δεν ειναι λυση αυτη ρε θα μιλησει το βιολογικο ρολοι και θα την/τον στειλει!!!Είπαμε πιο πάνω, να κάψει τα ημερολόγια και να βρει μια που την λένε Κυριακή!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα
πηδα τηννννννννννννν πηδα τηνννννννννννννννν πηδα τηνννννννννννννννννν
Ναι να την πηδηξει και μετα να γραψει αναλυτικα πως που και τι και μετα να παμε ολοι για μπυρες.
Επισκέπτης
κοφτε το δουλεμα ρε μαγκες νταξει σας ανοιχτηκα ειπα το προβλημα μου μη το ξεφτιλιζετε
Επισκέπτης
Πέρασε μια εβδομάδα απο τότε που γράφτηκες, δεν θα διαγραφείς?κοφτε το δουλεμα ρε μαγκες νταξει σας ανοιχτηκα ειπα το προβλημα μου μη το ξεφτιλιζετε
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μη τα παιρνεις...νομιζω οτι σε χαλαρωσαμε..ε ν μη πουμε κ καμια @@@@@?κοφτε το δουλεμα ρε μαγκες νταξει σας ανοιχτηκα ειπα το προβλημα μου μη το ξεφτιλιζετε
Επισκέπτης
κοφτε το δουλεμα ρε μαγκες νταξει σας ανοιχτηκα ειπα το προβλημα μου μη το ξεφτιλιζετε
Προσωπικα δεν θεωρω εξευτελισμο να πηδηξεις τη γκομενα, ας ειναι κι απο προξενιο, ουτε το να πινεις μπυρες. Εγω πηδαω και μαντρες οχι ομως αντρες και πινω τα παντα.
Επισκέπτης
οχι λεω να παρω παραταση
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ρε σταματα!!!!!!δε μπορω ν φαω απο το γελιο!!!!!!!!!Πέρασε μια εβδομάδα απο τότε που γράφτηκες, δεν θα διαγραφείς?
Επισκέπτης
mounitsa εσύ?Προσωπικα δεν θεωρω εξευτελισμο να πηδηξεις τη γκομενα, ας ειναι κι απο προξενιο, ουτε το να πινεις μπυρες. Εγω πηδαω και μαντρες οχι ομως αντρες και [size=20pt]πινω τα παντα[/size].
Επισκέπτης
και η πλακα δεκτη ενταξει να ξερετε θα εχετε νεα μου μεσα στην βδομαδα
Επισκέπτης
Στις 8 μέρες θα έχει Τζακ Ποτ?και η πλακα δεκτη ενταξει να ξερετε θα εχετε νεα μου μεσα στην βδομαδα
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
παντως σοβαρα σκεψου οτι κ εκεινη θα ειναι αγχωμενη ισως κ περισσοτερο...μη μασας...ειναι αυτο που σ ειπε η μουνιτσα..μια γνωριμια...και η πλακα δεκτη ενταξει να ξερετε θα εχετε νεα μου μεσα στην βδομαδα
τωρα εφαγα πες οτι θες!!!!!!!Στις 8 μέρες θα έχει Τζακ Ποτ?
Επισκέπτης
και η πλακα δεκτη ενταξει να ξερετε θα εχετε νεα μου μεσα στην βδομαδα
Ωραια μεγαλε περιμενουμε λεπτομερη ανταποκριση. Θα λειψω και εγω τις επομενες μερες, οταν επιστρεψω θελω να εχεις βαλεις "γκολ".
Επισκέπτης
Στις 8 μέρες θα έχει Τζακ Ποτ?
αν σπασω το φραγμα της βδομαδας φιλαρακι θα ειναι κατορθομα για μενα μην το γελας
Ιπταμενος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Για σας ειμαι 30 χρονων και εχω κανει πολες εφημερες σχεσεις ,εχω παει με παρα πολλες ιεροδουλες,η μεγαλυτερη μου σχεση ηταν 1 εβδομαδα και ετσι οι συγγενεις μου και οι γονεις μου μου εχουν φαει τα αυτια να κανω επιτελους κατι σοβαρο στη ζωη μου και να δω πιο σοβαρα τις σχεσεις που κανω .Πριν απο μερικα χρονια μου ειχαν κανει γνωριμια που εγω το λεω προξενιο με μια κοπελα και που ειχαν πει ειναι σοβαρη κοπελα και προσεχε μην την χασεις ,εγω ομως πιεστικα και δεν μπορουσα να ειμαι ανετος μαζι της φοβομουν μηπως κανω καμια βλακεια και την χασω ,αυτο ομως αποδειχθηκε χειροτερο και μετα απο 1 εβδομαδα τελος.
Φτανοντας στο τωρα καποιος απο το συγγενικο μου περιβαλλον μου βρηκε παλι μια καλη κοπελα και μου ειπε να την παει σε μια καφετερια με την γυναικα του και εγω να περασω δηθεν τυχαια απο εκει για να γνωριστουμε ,οταν ακουω κατι τετοια ,σφιγγομαι με πιανει κρυος ιδρωτας δεν ξερω πως να φερθω ,λετε να εχω προβλημα πειτε μου σας παρακαλω σοβαρα τι να κανω για να αποβαλω το αγχος που εχω.
Κανε μια δοκιμη να τη δεις, χαλαρα, μην εχεις στο μυαλο σου οτι πρεπει να εισαι καπως για να πετυχει, να εισαι χαλαρος και μη περιμενεις κατι ιδιαιτερο.
εγω αν ημουν αντρας θα πηγαινα!!! δεν θα ειχα τπτ να χασω,μια φραπεδια θα επινα και αν δεν καθοταν η φαση οκ δεν τρεχει τπτ!!!! το θεμα ειναι ομως θελεις να πας? θες να κανεις σχεση?? η ολα για τα ματια του κοσμου??? κι αν θελεις γτ ντρεπεσαι??? δεν θα σε φαει κανενας ξερεις... τι ειχαμε τι χασαμε.....(στο λεω σε ξεχασαμεεεεεεε!!!)
Επισκέπτης
εχεις δικο σ αυτο που λες θελω αλλα να ειμαι λιγο ανχωμενος απο ολη τη φαση επειδη γινεται γνωριμια μεσω αλλουεγω αν ημουν αντρας θα πηγαινα!!! δεν θα ειχα τπτ να χασω,μια φραπεδια θα επινα και αν δεν καθοταν η φαση οκ δεν τρεχει τπτ!!!! το θεμα ειναι ομως θελεις να πας? θες να κανεις σχεση?? η ολα για τα ματια του κοσμου??? κι αν θελεις γτ ντρεπεσαι??? δεν θα σε φαει κανενας ξερεις... τι ειχαμε τι χασαμε.....(στο λεω σε ξεχασαμεεεεεεε!!!)
ε αφου θελεις... τα πρωτα 5-10 λεπτα ειναι το θεμα!!! μετα θα φυγει το αγχος!!!! ;)εχεις δικο σ αυτο που λες θελω αλλα να ειμαι λιγο ανχωμενος απο ολη τη φαση επειδη γινεται γνωριμια μεσω αλλου
εχεις δικο σ αυτο που λες θελω αλλα να ειμαι λιγο ανχωμενος απο ολη τη φαση επειδη γινεται γνωριμια μεσω αλλου
Κουλάρισε και μην το σκέφτεσαι! Πες πως θα βγεις με μία παρέα για καφέ και κάποιος έφερε και μία γνωστή του που τη συνάντησε τυχαία στο δρόμο. Μάλλον μέσα στο μυαλό σου είναι το θέμα. Συναντιέστε όλοι μαζί και βλέπεις τι παίζει. Και σχέση να κάνεις με την κοπέλα (αν ταιριάζετε) δεν είναι απαραίτητο να καταλήξει σε γάμο. Ασε τη ζωή να διαλέξει το σωστό δρόμο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 581
- Εμφανίσεις