Νέα

Προξενιό - πρόβλημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 175
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οχι ρε σιγα τι απολογεισαι.....απλα ειχα την απορια γιατι τον λες μουν :P :P
απλα δε σκεφτηκα οτι μπορει να μπερδευτεις ρε...σαν''μουνοδουλο''τον ''γνωρισα'' εξου κ το μουν!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
απλα δε σκεφτηκα οτι μπορει να μπερδευτεις ρε...σαν''μουνοδουλο''τον ''γνωρισα'' εξου κ το μουν!!!

α ναι???
υπηρξε και μουνοδουλος??????? χαχαχαχαχαχαχα

επιασε τοπο η ψυχαναλυση βυζο μουυυυυυυυυυ????????????

Επισκέπτης
Φιλαρακο πηδα τη και μετα ειτε σου αρεσει ειτε οχι, τραβα για μπυρες με τους φιλους σου. Κι ασε το γαμο, δεν ειναι οι εποχη για τετοιες κουταμαρες.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Κάνε μου το προξενιό εσύ κι ας με λες και Φούφουτο!!! :happy:
μουν...λιγο μακρια δε σου πεφτω;;;ελα τωρα που θες προξενια...γ να σου λεμε καλα λογακια τα λες αυτα εεε???? :-* :-* :-*  και σταματηστε να λετε ολοι:πηδα την!!!δεν ειναι μαντρα κ αυτος δεν ειναι ο κουγιας!!!ελεος!!! :headbang: :headbang: :2funny:

Επισκέπτης
Πρέπει να βρει γκόμενα που την λένε Κυριακή μήπως και δει προκοπή! :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα :2funny:

πηδα τηννννννννννννν πηδα τηνννννννννννννννν πηδα τηνννννννννννννννννν

Επισκέπτης
Για σας ειμαι 30 χρονων και εχω κανει πολες εφημερες σχεσεις ,εχω παει με παρα πολλες ιεροδουλες,η μεγαλυτερη μου σχεση ηταν 1 εβδομαδα και ετσι οι συγγενεις μου και οι γονεις μου μου εχουν φαει τα αυτια να κανω επιτελους κατι σοβαρο στη ζωη μου και να δω πιο σοβαρα τις σχεσεις που κανω .Πριν απο μερικα χρονια μου ειχαν κανει γνωριμια που εγω το λεω προξενιο με μια κοπελα και που ειχαν πει ειναι σοβαρη κοπελα και προσεχε μην την χασεις ,εγω ομως πιεστικα και δεν μπορουσα να ειμαι ανετος μαζι της φοβομουν μηπως κανω καμια βλακεια και την χασω ,αυτο ομως αποδειχθηκε χειροτερο και μετα απο 1 εβδομαδα τελος.
Φτανοντας στο τωρα καποιος απο το συγγενικο μου περιβαλλον μου βρηκε παλι μια καλη κοπελα και μου ειπε να την παει σε μια καφετερια με την γυναικα του και εγω να περασω δηθεν τυχαια απο εκει για να γνωριστουμε ,οταν ακουω κατι τετοια ,σφιγγομαι με πιανει κρυος ιδρωτας δεν ξερω πως να φερθω ,λετε να εχω προβλημα πειτε μου σας παρακαλω σοβαρα τι να κανω για να αποβαλω το αγχος που εχω.
δοκιμασε τις νοτιες χωρες για αρχη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom