βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
μουν!!!!εχω μια φιλη....
Στείλε μου το βυζογρα... ουπς... βιογραφικό της λέμεεεεε
μουν!!!!εχω μια φιλη....
εν το μεταξυ ολοι οσοι λετε ν την γα@@@ει...αυτη την ρωτησατε???
Στείλε μου το βυζογρα... ουπς... βιογραφικό της λέμεεεεε
ωχ σορρυ...μουν συνηθισα ν τον λεω....γιατι σε λεει μουν και οχι βυζο? προς στιγμην νομιζα οτι απευθυνοτανε σε μενα και μπερδευτηκα
και μουν...ακι να τον λες δεν έχει πρόβλημα!ωχ σορρυ...μουν συνηθισα ν τον λεω....
ωχ σορρυ...μουν συνηθισα ν τον λεω....
απλα δε σκεφτηκα οτι μπορει να μπερδευτεις ρε...σαν''μουνοδουλο''τον ''γνωρισα'' εξου κ το μουν!!!οχι ρε σιγα τι απολογεισαι.....απλα ειχα την απορια γιατι τον λες μουν
απλα δε σκεφτηκα οτι μπορει να μπερδευτεις ρε...σαν''μουνοδουλο''τον ''γνωρισα'' εξου κ το μουν!!!
ωχ σορρυ...μουν συνηθισα ν τον λεω....
μουν...λιγο μακρια δε σου πεφτω;;;ελα τωρα που θες προξενια...γ να σου λεμε καλα λογακια τα λες αυτα εεε???? :-* :-* :-* και σταματηστε να λετε ολοι:πηδα την!!!δεν ειναι μαντρα κ αυτος δεν ειναι ο κουγιας!!!ελεος!!!Κάνε μου το προξενιό εσύ κι ας με λες και Φούφουτο!!!
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχα
πηδα τηννννννννννννν πηδα τηνννννννννννννννν πηδα τηνννννννννννννννννν
δοκιμασε τις νοτιες χωρες για αρχη...Για σας ειμαι 30 χρονων και εχω κανει πολες εφημερες σχεσεις ,εχω παει με παρα πολλες ιεροδουλες,η μεγαλυτερη μου σχεση ηταν 1 εβδομαδα και ετσι οι συγγενεις μου και οι γονεις μου μου εχουν φαει τα αυτια να κανω επιτελους κατι σοβαρο στη ζωη μου και να δω πιο σοβαρα τις σχεσεις που κανω .Πριν απο μερικα χρονια μου ειχαν κανει γνωριμια που εγω το λεω προξενιο με μια κοπελα και που ειχαν πει ειναι σοβαρη κοπελα και προσεχε μην την χασεις ,εγω ομως πιεστικα και δεν μπορουσα να ειμαι ανετος μαζι της φοβομουν μηπως κανω καμια βλακεια και την χασω ,αυτο ομως αποδειχθηκε χειροτερο και μετα απο 1 εβδομαδα τελος.
Φτανοντας στο τωρα καποιος απο το συγγενικο μου περιβαλλον μου βρηκε παλι μια καλη κοπελα και μου ειπε να την παει σε μια καφετερια με την γυναικα του και εγω να περασω δηθεν τυχαια απο εκει για να γνωριστουμε ,οταν ακουω κατι τετοια ,σφιγγομαι με πιανει κρυος ιδρωτας δεν ξερω πως να φερθω ,λετε να εχω προβλημα πειτε μου σας παρακαλω σοβαρα τι να κανω για να αποβαλω το αγχος που εχω.
Διαρκεί πιο πολύ η εβδομάδα εκεί?δοκιμασε τις νοτιες χωρες για αρχη...
Διαρκεί πιο πολύ η εβδομάδα εκεί?
ο βορας τον πειραζει κατα πως φαινεται...Διαρκεί πιο πολύ η εβδομάδα εκεί?
Είπαμε πιο πάνω, να κάψει τα ημερολόγια και να βρει μια που την λένε Κυριακή!
Μια λυση ειναι να ξεκιναει της σχεσεις του μετα τα χριστουγεννα.