σταματα πια!!!!! ΣΤΑ ΜΑ ΤΑ!!!!!Ο λίγος δεν ξέρω, να σου πω τον πολύ?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
οντως σταματα!!!!!!!!!!δε γινεται!!!!!!!!!απαιτω μπαν στον ταρατσα με την δικαιολογια παρεμποδισης !!!_με εμποδιζεις να φαω κ να πιω!!!_Διαγράφτηκα? πότε? γιατί?
Επισκέπτης
Δεν πιστεύω να κάθεσαι για καμιά βδομάδα στα μπουρδέλα?Για σας ειμαι 30 χρονων και εχω κανει πολες εφημερες σχεσεις ,[size=20pt]εχω παει με παρα πολλες ιεροδουλες[/size],η μεγαλυτερη μου σχεση ηταν 1 εβδομαδα
Αλήθεια πως φτιάχνεσαι? Σου λένε ευτυχισμένος ο 1ος μας μήνας?
Επισκέπτης
Σταμάτα λέγαν την γιαγιά μου!σταματα πια!!!!! ΣΤΑ ΜΑ ΤΑ!!!!!
Επισκέπτης
Ακόμα τρως εσύ? :oοντως σταματα!!!!!!!!!!δε γινεται!!!!!!!!!απαιτω μπαν στον ταρατσα με την δικαιολογια παρεμποδισης !!!_με εμποδιζεις να φαω κ να πιω!!!_
Και πριν 2 ώρες έτρωγες?
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ΟΧΙ!!!πριν δυο ωρες προσπαθησα να φαω αλλα δε με αφησες ταρ!!!!τα νευρα μου!!!αν κ εδω που τα λεμε μια διαιτουλα την θελω...Ακόμα τρως εσύ? :o
Και πριν 2 ώρες έτρωγες?
Επισκέπτης
Ορίστε εσένα σκέφτομαι!ΟΧΙ!!!πριν δυο ωρες προσπαθησα να φαω αλλα δε με αφησες ταρ!!!!τα νευρα μου!!!αν κ εδω που τα λεμε μια διαιτουλα την θελω...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
το ξερα οτι με σκεφτεσαι κ κατα βαθος με συμπαθεις ανελεητα!!!(η μηπως απλα με λες χοντρη???)Ορίστε εσένα σκέφτομαι!
Επισκέπτης
Δεν μιλάνε ποτέ έτσι σε μια κυρία! 0το ξερα οτι με σκεφτεσαι κ κατα βαθος με συμπαθεις ανελεητα!!!(η μηπως απλα με λες χοντρη???)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
συγγνωμη δεν ηθελα να σε προσβαλλω...!!! παντως νομιζω οτι ο βοριος θα τα χει παρει στην κρανα με τα οφ τοπικ!!!Δεν μιλάνε ποτέ έτσι σε μια κυρία! 0
Επισκέπτης
Σε 1 εβδομάδα θα του περάσει!συγγνωμη δεν ηθελα να σε προσβαλλω...!!! παντως νομιζω οτι ο βοριος θα τα χει παρει στην κρανα με τα οφ τοπικ!!!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ε α να χαθεις πια!!!ανεξελεγκτος εχεις γινει!!!!!!!!!!!!Σε 1 εβδομάδα θα του περάσει!
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 506
στις 5 το πρωι?????φιλοι μου το παιδι ειπε το προβλημα του.και το μονο που δεν του δωσαμε ειναι λυση.το μπερδεψαμε πιο πολυ.παρακαλω να μπουμε ολοι εντος του θεματος παλι.
Φιλε πηγαινε κανε την γνωριμια και ποτε δεν ξερης μπορη να ερθη το καλο απο εκει που δεν το περιμενης
Σωστός ο Γιοργος
Συμπλήρωσε όμως ότι πάς με γραβάτα σαν παλαμίδα, με τούρτες με σαμπάνιες , με Dimble, με παντελόνι καμπάνα της δεκαετίας του 60 και παρδαλό σακκάκι!!!
Τώρα άν την τούρτα την τρώνε Βουλγάρες και όχι η νύφη και τα πεθερικά άλλο θέμα, η καλή προσπάθεια έγινε!!! Ο γαμβρός νάναι καλά!!!
Μπουχαχαχαχααααααχαααααα!!!!!
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14