Νέα

Πρόβλημα Windows 7 Update (home prem)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sonia26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν είναι αυτό το θέμα. Στην παρούσα καλά κάνει ο Bold και ωρύεται!

Δεν αντιλέγω, ο τρόπος του κλώνου, ήταν αισχρός. Αλλά οκ το είπες. Κάποιος μπορεί να θέλει ν'απαντήσει, πρέπει να τον προγκάς?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν αντιλέγω, ο τρόπος του κλώνου, ήταν αισχρός. Αλλά οκ το είπες. Κάποιος μπορεί να θέλει ν'απαντήσει, πρέπει να τον προγκάς?

Ναι πρεπει γιατι χαλαει την πιάτσα.
Απο ολους εμας (Ροκαβλον , εμενα , Τσολια Ψωλια) θα φαει κραξιμο
επειδη ειναι κοροιδο οποιος καθεται να απαντησει μετα απο τετοια αντιμετωπιση
(Για μερικους καποιοι ειναι κοροιδα που απαντανε και στο τσαμπα βεβαια
αλλα αυτο το εχουμε ξεχασει)

Θα πρεπει δηλαδη καποιοι να θυμιζουν στον εθελοντη με τον κακο τους τροπο
ποσο μαλακας ειναι που ασχολειται στο τσαμπα? Λογικευτειτε λιγο ρε σεις.

Επισκέπτης
Πως θα τον πείσει αλλιώς να μην απαντήσει, αφού όλο το νόημα της υπόθεσης αυτό είναι;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πως θα τον πείσει αλλιώς να μην απαντήσει, αφού όλο το νόημα της υπόθεσης αυτό είναι;

Οταν αυτη τους προγκαει επειδη δεν της εκατσε ο γκομενος
ειναι λογικο τυπε , εμεις που εχουμε και λογο σημερα δεν ειναι
γαμω την ελλεινιδιαση μου μεσα γαμω... γροθια στο μαχαιρι
τριπλη ενημερωση σε λιγο απο φυλης - λιοσιων και μεταξουργειο  :rockon:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Γιατί να τον πείσει για κάτι καλέ? Άμα θέλει ας απαντήσει, μάτια έχει και τα βλέπει τα ποστς. Εξήγησε τους *σωστούς ξαναλέω* λόγους που δεν το κάνει, κι άραξε.

Οταν αυτη τους προγκαει επειδη δεν της εκατσε ο γκομενος
ειναι λογικο τυπε , εμεις που εχουμε και λογο σημερα δεν ειναι
γαμω την ελλεινιδιαση μου μεσα γαμω... γροθια στο μαχαιρι
τριπλη ενημερωση σε λιγο απο φυλης - λιοσιων και μεταξουργειο  :rockon:

Να αυτό εννοώ.
Παραλήρημα once again.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γιατί να τον πείσει για κάτι καλέ? Άμα θέλει ας απαντήσει, μάτια έχει και τα βλέπει τα ποστς. Εξήγησε τους *σωστούς ξαναλέω* λόγους που δεν το κάνει, κι άραξε.

Να αυτό εννοώ.
Παραλήρημα once again.

Ποτε τον εφαγες τελευταια φορα ?  :-

Επισκέπτης
Για τον ίδιο λόγο που δεν αράζεις κι εσύ και συνεχίζεις να τον προγκάς... :sunglasses:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
OP
OP
Sonia26

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
αιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :uglystupid: :2funny:

Τελικά το βρήκα και χωρίς να είμαι κουμπιουτερας! Πήγα και απεγκατέστησα τα ανεπιτυχείς updates, έκανε restart και μετά τα επανεγκατέστησα με επιτυχία! Τόσο απλό! Και το office είχε αυτό που μου είπε ο φίλος ο Heartbreaker83! Thank you Heartbreaker83!  :thumbsup:

Τόσο απλό ήταν και δεν μπορούσατε να το βρείτε... Και επειδή δεν μπορούσατε γράφατε ένα σωρό δικαιολογίες από τον εγωισμό σας... Λες και αυτό το θρεντ είναι μόνο για εμένα...ντεμέκ το ένα και το άλλο... Φταίω εγώ μετά που σας ειρωνεύομαι... Τι να κάνω? Μετά θέλετε λέει να δουλέψετε και πάνω στο αντικείμενο σας...Πως να δουλέψετε? Μόνο αν πουλάτε καφέδες στο Σιλικον Βαλει!  :2funny:

:birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Τελικά το βρήκα και χωρίς να είμαι κουμπιουτερας! Πήγα και απεγκατέστησα τα ανεπιτυχείς updates, έκανε restart και μετά τα επανεγκατέστησα με επιτυχία! Τόσο απλό! Και το office είχε αυτό που μου είπε ο φίλος ο Heartbreaker83! Thank you Heartbreaker83!  :thumbsup:

Τόσο απλό ήταν και δεν μπορούσατε να το βρείτε... Και επειδή δεν μπορούσατε γράφατε ένα σωρό δικαιολογίες από τον εγωισμό σας... Λες και αυτό το θρεντ είναι μόνο για εμένα...ντεμέκ το ένα και το άλλο... Φταίω εγώ μετά που σας ειρωνεύομαι... Τι να κάνω? Μετά θέλετε λέει να δουλέψετε και πάνω στο αντικείμενο σας...Πως να δουλέψετε? Μόνο αν πουλάτε καφέδες στο Σιλικον Βαλει!  :2funny:

Εικασίες ενος Κουτοπόνηρου.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

Τελικά το βρήκα και χωρίς να είμαι κουμπιουτερας! Πήγα και απεγκατέστησα τα ανεπιτυχείς updates, έκανε restart και μετά τα επανεγκατέστησα με επιτυχία! Τόσο απλό! Και το office είχε αυτό που μου είπε ο φίλος ο Heartbreaker83! Thank you Heartbreaker83!  :thumbsup:

Τόσο απλό ήταν και δεν μπορούσατε να το βρείτε... Και επειδή δεν μπορούσατε γράφατε ένα σωρό δικαιολογίες από τον εγωισμό σας... Λες και αυτό το θρεντ είναι μόνο για εμένα...ντεμέκ το ένα και το άλλο... Φταίω εγώ μετά που σας ειρωνεύομαι... Τι να κάνω? Μετά θέλετε λέει να δουλέψετε και πάνω στο αντικείμενο σας...Πως να δουλέψετε? Μόνο αν πουλάτε καφέδες στο Σιλικον Βαλει!  :2funny:

και άνοιξες ολόκληρο θρεντ για αυτή τη μαλακία;
joker.gif

τώρα που μου έφυγε το άγχος για το πρόβλημα γυρνάω στο isim και στην fpga μου.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Τελικά το βρήκα και χωρίς να είμαι κουμπιουτερας! Πήγα και απεγκατέστησα τα ανεπιτυχείς updates, έκανε restart και μετά τα επανεγκατέστησα με επιτυχία! Τόσο απλό! Και το office είχε αυτό που μου είπε ο φίλος ο Heartbreaker83! Thank you Heartbreaker83!  :thumbsup:

Τόσο απλό ήταν και δεν μπορούσατε να το βρείτε... Και επειδή δεν μπορούσατε γράφατε ένα σωρό δικαιολογίες από τον εγωισμό σας... Λες και αυτό το θρεντ είναι μόνο για εμένα...ντεμέκ το ένα και το άλλο... Φταίω εγώ μετά που σας ειρωνεύομαι... Τι να κάνω? Μετά θέλετε λέει να δουλέψετε και πάνω στο αντικείμενο σας...Πως να δουλέψετε? Μόνο αν πουλάτε καφέδες στο Σιλικον Βαλει!  :2funny:

Eίσαι ζώον βασικά. Αλλά είσαι και μαλάκας γιατί με αναγκάζεις να δώσω συγχαρίκια στον Μπόλντη. Ουστ.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Λεγε θα ρθεις ή οχι?
Αρχισες τα κοτοπουλίστικα και εσυ?
Και μετα λετε πως δεν υπάρχουν αντρες , ελα εδω ειμαι.

Βλαμμένο είσαι καλέ? Ε εντάξει βρήκα μια φορά γκόμενο από δω, δεν το έχω και σύστημα χαχα. Μια χαρά υπάρχουν άντρες, δε νομίζω ποτέ να είπα το αντίθετο. :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom