Επισκέπτης
Δεν είναι αυτό το θέμα. Στην παρούσα καλά κάνει ο Bold και ωρύεται!E άμα δε θες μην απαντάς ρε Μπολντ. Σε πόσα ακόμα ποστς σκοπεύεις να το δηλώσεις?
Δεν είναι αυτό το θέμα. Στην παρούσα καλά κάνει ο Bold και ωρύεται!E άμα δε θες μην απαντάς ρε Μπολντ. Σε πόσα ακόμα ποστς σκοπεύεις να το δηλώσεις?
Δεν είναι αυτό το θέμα. Στην παρούσα καλά κάνει ο Bold και ωρύεται!
Δεν αντιλέγω, ο τρόπος του κλώνου, ήταν αισχρός. Αλλά οκ το είπες. Κάποιος μπορεί να θέλει ν'απαντήσει, πρέπει να τον προγκάς?
Πως θα τον πείσει αλλιώς να μην απαντήσει, αφού όλο το νόημα της υπόθεσης αυτό είναι;Δεν αντιλέγω, ο τρόπος του κλώνου, ήταν αισχρός. Αλλά οκ το είπες. Κάποιος μπορεί να θέλει ν'απαντήσει, πρέπει να τον προγκάς?
Πως θα τον πείσει αλλιώς να μην απαντήσει, αφού όλο το νόημα της υπόθεσης αυτό είναι;
Πως θα τον πείσει αλλιώς να μην απαντήσει, αφού όλο το νόημα της υπόθεσης αυτό είναι;
Οταν αυτη τους προγκαει επειδη δεν της εκατσε ο γκομενος
ειναι λογικο τυπε , εμεις που εχουμε και λογο σημερα δεν ειναι
γαμω την ελλεινιδιαση μου μεσα γαμω... γροθια στο μαχαιρι
τριπλη ενημερωση σε λιγο απο φυλης - λιοσιων και μεταξουργειο
Γιατί να τον πείσει για κάτι καλέ? Άμα θέλει ας απαντήσει, μάτια έχει και τα βλέπει τα ποστς. Εξήγησε τους *σωστούς ξαναλέω* λόγους που δεν το κάνει, κι άραξε.
Να αυτό εννοώ.
Παραλήρημα once again.
Για τον ίδιο λόγο που δεν αράζεις κι εσύ και συνεχίζεις να τον προγκάς...Γιατί να τον πείσει για κάτι καλέ? Άμα θέλει ας απαντήσει, μάτια έχει και τα βλέπει τα ποστς. Εξήγησε τους *σωστούς ξαναλέω* λόγους που δεν το κάνει, κι άραξε.
τυπε δεν τρωει κρεας η βελβο...Ποτε τον εφαγες τελευταια φορα ? :-
Ποτε τον εφαγες τελευταια φορα ? :-
Για τον ίδιο λόγο που δεν αράζεις κι εσύ και συνεχίζεις να τον προγκάς...
Καλό κορίτσι...Oops, owned.
Τι χρονιά έχουμε? :|
Δεν θυμαμαι απεξω...
εχω ημερολογιο στο δωματιο μου
παμε να δουμε?
Μόνος το βρήκες ή thank you ρε κεφτέ; Αποφάσισε.Τελικά το βρήκα και χωρίς να είμαι κουμπιουτερας!
Thank you Heartbreaker83!
αιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Τελικά το βρήκα και χωρίς να είμαι κουμπιουτερας! Πήγα και απεγκατέστησα τα ανεπιτυχείς updates, έκανε restart και μετά τα επανεγκατέστησα με επιτυχία! Τόσο απλό! Και το office είχε αυτό που μου είπε ο φίλος ο Heartbreaker83! Thank you Heartbreaker83!
Τόσο απλό ήταν και δεν μπορούσατε να το βρείτε... Και επειδή δεν μπορούσατε γράφατε ένα σωρό δικαιολογίες από τον εγωισμό σας... Λες και αυτό το θρεντ είναι μόνο για εμένα...ντεμέκ το ένα και το άλλο... Φταίω εγώ μετά που σας ειρωνεύομαι... Τι να κάνω? Μετά θέλετε λέει να δουλέψετε και πάνω στο αντικείμενο σας...Πως να δουλέψετε? Μόνο αν πουλάτε καφέδες στο Σιλικον Βαλει!
Αααααααχαχαχα πάει στις λέημ ατάκες με τη μία.
και άνοιξες ολόκληρο θρεντ για αυτή τη μαλακία;αιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Τελικά το βρήκα και χωρίς να είμαι κουμπιουτερας! Πήγα και απεγκατέστησα τα ανεπιτυχείς updates, έκανε restart και μετά τα επανεγκατέστησα με επιτυχία! Τόσο απλό! Και το office είχε αυτό που μου είπε ο φίλος ο Heartbreaker83! Thank you Heartbreaker83!
Τόσο απλό ήταν και δεν μπορούσατε να το βρείτε... Και επειδή δεν μπορούσατε γράφατε ένα σωρό δικαιολογίες από τον εγωισμό σας... Λες και αυτό το θρεντ είναι μόνο για εμένα...ντεμέκ το ένα και το άλλο... Φταίω εγώ μετά που σας ειρωνεύομαι... Τι να κάνω? Μετά θέλετε λέει να δουλέψετε και πάνω στο αντικείμενο σας...Πως να δουλέψετε? Μόνο αν πουλάτε καφέδες στο Σιλικον Βαλει!
αιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Λεγε θα ρθεις ή οχι?
Αρχισες τα κοτοπουλίστικα και εσυ?
Και μετα λετε πως δεν υπάρχουν αντρες , ελα εδω ειμαι.