Επισκέπτης
Σε κόβω αντισεξούλα!!!πας καλά???
εδώ κάνω σεξ εγώ, δεν θα κάνουν κι άλλες πολλές
Σε κόβω αντισεξούλα!!!πας καλά???
εδώ κάνω σεξ εγώ, δεν θα κάνουν κι άλλες πολλές
Στην παρθενιά της
σε κοβω για μπαζο(αντρικο)....Σε κόβω αντισεξούλα!!!
υπαρχουν παρθενες σημερα αυτο ειναι αλλο θρεντΣτην παρθενιά της
Στην Ελλαδα ειναι η αληθεια οτι με τοσους μαλακες αντρες που εχουμε τα μπαζα βρισκουν χαρα.
Δεν σημαινει ομως οτι και ΟΛΟΙ θα ριχναμε τον εαυτο μας τοσο.
σε κοβω για μπαζο(αντρικο)....
αγαπημένε μου gl :-*
τεκμηρίωσε το σε παρακαλώ
Τεσπα... Η δικια μου γνωμη ειναι... Χ σε ολα αυτα.
Χ στο ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ
Χ στο Ζοο
Χ στα ΤΣΑΤ
Γενικα Χ σε ολες αυτες τις πιπες που το μονο που κανουν ειναι να μας κανουν ακοινωνητους...κομπλεξικους...ατολμους.. κ.ο.κ
Σε καποιο αλλο θρεντ καποιου εδω μεσα... μας ελεγε πως ητανε μια που κοιταζοντουσαν και φορουσε τις γοβες στην σταση μπροστα του και στο τελος μπηκανε μαζι και στο μετρο και δεν της μιλησε ΚΤΛΠ... Ετσι γινεται οταν αναλωνεσαι σε μαλακιες στο ιντερνετ... δεν σου μενει μετα ενεργεια...δεν εισαι εξασκημενος...δεν εισαι μαθημενος...και μολις παρουσιαστει τελικα η καλη ευκαιριουλα απο κοντα θα την ΧΑΣΕΙΣ.
Κρατηστε μονο το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΑΙΤ εδω να μπαινουμε να βλεπουμε και κανα καλο στουντακι σε εποχες ξηρασιας και λειψινδριας.
τεκμηρίωσε το σε παρακαλώ
Έλα, πες τι σου 'κανε το λιοντάρι να σου πει συγνώμητι περιμένεις να σου πει ένα λιοντάρι ...
παιδια εχω ενα προβλημα. γνωρισα μια κοπελα μεσω ιντερνετ ανταλαξαμε φωτο
και αρεσουμε και οι δυο ο ενας στον αλλον. το προβλημα ειναι ο πρωην της
ο οποιος την κερατωσε και τον εχει χωριση και δεν το θελει πια ο πρωην εχει αλλη γκομενα
αλλα συνεχιζει να την ενοχλαει και να την ζηταει πισω περνει συνεχεια τηλ και περιμενει εξω απο το σπιτι
της. εγω με την κοπελα την ξερω μια εβδομαδα.
τι πρεπει να κανω σε περιπτωση που με την κοπελα τα βρουμε και θελω
να ειμαι μαζι της? πως αντιμετωπιζω τον πρωην χωρις φασαριες?
Έλα, πες τι σου 'κανε το λιοντάρι να σου πει συγνώμη
Τι να τεκμηριώσω;
ασε μωρη μπετονιερα