Νέα

προβλημα με πρωην

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 440
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Παίχτουρα σε άλλο θέμα σου έδωσα συγχαρητήρια (στο Υποκρισία Αμάθεια ...) , εδώ όμως μου τα χαλάς . Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνονται προσωπικές επιθέσεις στις κοπέλες - εκτός αν είναι κάποιος δικός σας κώδικας χιούμορ αποδεκτός απο τις κοπέλες οπότε πάω πάσο . Φτάνει που αποκαλούνται ελεεινίδες και τα σχετικά ...Νομίζω ότι οι κοπέλες που συμμετέχουν εδώ είναι βασικά πανέμορφες . Άλλωστε έχω την εντύπωση ότι θα συμμετείχαν και άλλες κοπέλες στις συζητήσεις αν δεν φοβόντουσαν το κράξιμο ...
H αγνοτητα και το ηθος σου, που διαφαινεται απο το γραπτο σου κειμενο που μολις τωρα διαβασα...ας αποτελεσει παραδειγμα για μας τους υπολοιπους...Με την εξης ομως διαφορα...εδω μεσα τα περισσοτερα ειναι καλα παιδια και κανουμε την πλακα μας και ολες τις κοπελλες τις σεβομαστε!!!Και αυτες μας κανουν πλακα..και εμεις...Τωρα εγω, οπως ειδες στο σχολιο που μου απαντησες.. δεν εγραφα τιποτα..απλα ειχα δανειστει "smiley" και τιποτα παραπανω...εν αντιθεση με την σεβαστη και αξιοτιμη "σεξουλα" που στο παρελθον εχει προσβαλλει καποια αλλα ανδρικα-μελη του site, με αποτελεσμα να ειχε μουταριστει για σημαντικο διαστημα... και να ζητησει ηλεκτρονικη φιλοξενια σε αλλο εφαμιλλο site, που εκλεισε τωρα με αποτελεσμα να επιστρεψει παλι εδω!!!!

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
H αγνοτητα και το ηθος σου, που διαφαινεται απο το γραπτο σου κειμενο που μολις τωρα διαβασα...ας αποτελεσει παραδειγμα για μας τους υπολοιπους...Με την εξης ομως διαφορα...εδω μεσα τα περισσοτερα ειναι καλα παιδια και κανουμε την πλακα μας και ολες τις κοπελλες τις σεβομαστε!!!Και αυτες μας κανουν πλακα..και εμεις...Τωρα εγω, οπως ειδες στο σχολιο που μου απαντησες.. δεν εγραφα τιποτα..απλα ειχα δανειστει "smiley" και τιποτα παραπανω...εν αντιθεση με την σεβαστη και αξιοτιμη "σεξουλα" που στο παρελθον εχει προσβαλλει καποια αλλα ανδρικα-μελη του site, με αποτελεσμα να ειχε μουταριστει για σημαντικο διαστημα... και να ζητησει ηλεκτρονικη φιλοξενια σε αλλο εφαμιλλο site, που εκλεισε τωρα με αποτελεσμα να επιστρεψει παλι εδω!!!!

αγαπητε οπως με είχανε προσβάλει τι περίμενες να κατσω με άπραγη?
και δεν ζηταω φιλοξενια και δεν εχε κλείσει κανένα σαιτ

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
προσπαθησαμε να βρεθουμε αλλα ειχα δουλειες και δεν μπορεσα παντος τις ειποα που ημουν και με ειδε κρυφα απο μακρια και τις αρεσα.
εχουμε κανει τηλεφωνικο σεξ και συνεχεια οταν μιλαμε μου λεει πονιρα εχει ενα τροπο και σε κανει τουρμπο  απο το τηλ.
πρωτη φορα συνανταω τετοια γυναικα.

ε, δεν την έχεις συναντήσει κιόλας

από φωνή και τσατ την ξέρεις...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
...Μηχανικό....Εμείς θα γεφυρώσουμε τον Έβρο ποταμό.

Μην φωνάζουμε όμως, μπορεί να ακυρώσει κανένας Τούρκος την διάλεξή του στο Μέγαρο Μουσικής.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Ρε αντε απο κει που σας προσβαλλουμε κιολας κουτοπονηρα ανδρεικελα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Για να σε προσβάλλει κάποιος πρέπει να του δώσεις αξία ασχολούμενος μαζί του...

Άρα μάλλον δύσκολο να προσβληθεί κανένα αγοράκι εδώ μέσα από κάποιο κοριτσάκι του φορουμ.

(λάδι στην φωτιά κ' έτσι  :grin:)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Για να σε προσβάλλει κάποιος πρέπει να του δώσεις αξία...

Άρα μάλλον δύσκολο να προσβληθεί κανένα αγοράκι εδώ μέσα από κάποιο κοριτσάκι του φορουμ.

Για να σε προσβαλλει καποιος πρέπει καταρχας να το καταλάβεις.
Άρααααααα...μάλλον δύσκολο να προσβληθεί κανένα αγοράκι εδώ μέσα από κάποιο κοριτσάκι του φορουμ. :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Άρααααααα...μάλλον δύσκολο να προσβληθεί κανένα αγοράκι εδώ μέσα από κάποιο κοριτσάκι του φορουμ. :2funny: :2funny: :2funny:

Ωραιο συμπερασμα...........Καταλαβατε????
Δλδ ειμεθα χαμηλου IQ....αποκλειεται να το καταλαβουμε...αρα ολα μελι γαλα.......
Το δικαννο :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16

αχαχαα
εγραψες φιλενάδα :-* :-*

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ρε αντε απο κει που σας προσβαλλουμε κιολας κουτοπονηρα ανδρεικελα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μόνο την αισθητική μας. Εξ'άλλου, μπορείτε πάντα να το βάλετε στην άλμη για να διατηρηθεί φρέσκο. ΤΥΡΟΣ ΤΕΛΕΜΕΣ.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μόνο την αισθητική μας. Εξ'άλλου, μπορείτε πάντα να το βάλετε στην άλμη για να διατηρηθεί φρέσκο. ΤΥΡΟΣ ΤΕΛΕΜΕΣ.
Μην τουs λεs τετοια.....Ξερειs ποσο εχει το τολομουτυρι ????

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

o καθένας με τα βίτσια του κι εσύ με τις χονδρές στο μσν, τι να κάνουμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom