gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
πως ξέρεις οτι the fat girls do it better?
και βασικά σε τι ακριβώς αναφέρεσαι?
you know as betterπως ξέρεις οτι the fat girls do it better?
Γιατί έχοντας κόμπλεξ με το σώμα τους θα κάνουν τα πάντα για να νιώσεις υπέροχα.
Οπότε τα δίνουν όλα χωρίς να περιμένουν τίποτα.
Σε αντίθεση με τις λεπτές-ξυνές και "μη μου άπτου γιατί σε γάμησα".
Το πιο σοβαρο προβλημα ειναι να σου πει η πρωην(ειτε αληθεια..ειτε ψεμματα)...οτι ειναι εγκυμονουσα, σε αρχικο σταδιο(το συνελαβε στις τελευταιες επαφες, πριν το χωρισμο)........αυτο ειναι προβλημα..........το υπαρχον, που ανοιξε ο συναγωνιστης(πιθανον για την πλακα του, οπως αντιλαμβανομαι)....ειναι !!!!!
ε πες του και συ...βέβαια μετά από κανά 18 χρόνια ίσως σε επισκεφθεί το παιδί σου και σου πει,
ΠΑΤΕΡΑ !
Τι να συναντησει???...την χουφτα του!!!!Εγω δεν έχω καταλάβει αν ο terminator την έχει έστω συναντήσει απο κοντά.
παιχτουρα ετσι και πιασεις σημερα τζοκερ θα μας κερασεις ολους απο ενα σιτυ τουρ.Τι να συναντησει???...την χουφτα του!!!!
Φιλε μου, θα ειμαι απο τους λιγους που δεν θα παιξω Τζοκερ...δεν τα πιστευω αυτα....στοιχημα παιζω μονο!!!παιχτουρα ετσι και πιασεις σημερα τζοκερ θα μας κερασεις ολους απο ενα σιτυ τουρ.
θα βρεις τα καταληλα ατομα που με 200-300€ακια θα του δωσουν να καταλαβει οτι δεν πρεπει να τον ξαναδεις μπροστά σου.
+1000000000000έτσι ε ; με μπράβους ε;
έτσι παίζουν ξύλο οι άντρες;
για πες, να γαμάει με αρχίδια δικά του ή να φωνάζει τίποτα δανεικά;
+1000000000000
στον πρωην ειπε τιποτα;προσπαθησαμε να βρεθουμε αλλα ειχα δουλειες και δεν μπορεσα παντος τις ειποα που ημουν και με ειδε κρυφα απο μακρια και τις αρεσα.
εχουμε κανει τηλεφωνικο σεξ και συνεχεια οταν μιλαμε μου λεει πονιρα εχει ενα τροπο και σε κανει τουρμπο απο το τηλ.
πρωτη φορα συνανταω τετοια γυναικα.
[size=13pt]Νομίζω ότι οι κοπέλες που συμμετέχουν εδώ είναι βασικά πανέμορφες .[/size]
Φλεγματικό χιούμορ...........!
να το θυμηθείς την επομενη φορα που θα δεις από κοντά κάποια απο αυτες να γελάσουμε.
Και στο καπάκι το τηλέφωνο θα βραχυκυκλώσει από τα σάλια της