Νέα

προβλημα με πρωην

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 440
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
πως ξέρεις οτι the fat girls do it better?
και βασικά σε τι ακριβώς αναφέρεσαι?

Γιατί έχοντας κόμπλεξ με το σώμα τους θα κάνουν τα πάντα για να νιώσεις υπέροχα.
Οπότε τα δίνουν όλα χωρίς να περιμένουν τίποτα.

Σε αντίθεση με τις λεπτές-ξυνές και "μη μου άπτου γιατί σε γάμησα".

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Το πιο σοβαρο προβλημα ειναι να σου πει η πρωην(ειτε αληθεια..ειτε ψεμματα)...οτι ειναι εγκυμονουσα, σε αρχικο σταδιο(το συνελαβε στις τελευταιες επαφες, πριν το χωρισμο)........αυτο ειναι προβλημα..........το υπαρχον, που ανοιξε ο συναγωνιστης(πιθανον για την πλακα του, οπως αντιλαμβανομαι)....ειναι :jerking: :jerking: :jerking:!!!!!

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Το πιο σοβαρο προβλημα ειναι να σου πει η πρωην(ειτε αληθεια..ειτε ψεμματα)...οτι ειναι εγκυμονουσα, σε αρχικο σταδιο(το συνελαβε στις τελευταιες επαφες, πριν το χωρισμο)........αυτο ειναι προβλημα..........το υπαρχον, που ανοιξε ο συναγωνιστης(πιθανον για την πλακα του, οπως αντιλαμβανομαι)....ειναι :jerking: :jerking: :jerking:!!!!!

μπορείς πάντα να'σαι κυνικός, αφού είναι πρώην, και να προτείνεις έκτρωση

βέβαια μετά από κανά 18 χρόνια ίσως σε επισκεφθεί το παιδί σου και σου πει,
ΠΑΤΕΡΑ !

Αυτό είναι όντως πρόβλημα, όπως και να το δει κανείς.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Εγω δεν έχω καταλάβει αν ο terminator την έχει έστω συναντήσει απο κοντά.

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
παιχτουρα ετσι και πιασεις σημερα τζοκερ θα μας κερασεις ολους απο ενα σιτυ τουρ.
Φιλε μου, θα ειμαι απο τους λιγους που δεν θα παιξω Τζοκερ...δεν τα πιστευω αυτα....στοιχημα παιζω μονο!!!

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
θα βρεις τα καταληλα ατομα που με 200-300€ακια θα του δωσουν να καταλαβει οτι δεν πρεπει να τον ξαναδεις μπροστά σου. :dancing:

έτσι ε ; με μπράβους ε;
έτσι παίζουν ξύλο οι άντρες;
για πες, να γαμάει με αρχίδια δικά του ή να φωνάζει τίποτα δανεικά;

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
προσπαθησαμε να βρεθουμε αλλα ειχα δουλειες και δεν μπορεσα παντος τις ειποα που ημουν και με ειδε κρυφα απο μακρια και τις αρεσα.
εχουμε κανει τηλεφωνικο σεξ και συνεχεια οταν μιλαμε μου λεει πονιρα εχει ενα τροπο και σε κανει τουρμπο  απο το τηλ.
πρωτη φορα συνανταω τετοια γυναικα.

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Παίχτουρα σε άλλο θέμα σου έδωσα συγχαρητήρια (στο Υποκρισία Αμάθεια ...) , εδώ όμως μου τα χαλάς . Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνονται προσωπικές επιθέσεις στις κοπέλες - εκτός αν είναι κάποιος δικός σας κώδικας χιούμορ αποδεκτός απο τις κοπέλες οπότε πάω πάσο . Φτάνει που αποκαλούνται ελεεινίδες και τα σχετικά ...Νομίζω ότι οι κοπέλες που συμμετέχουν εδώ είναι βασικά πανέμορφες . Άλλωστε έχω την εντύπωση ότι θα συμμετείχαν και άλλες κοπέλες στις συζητήσεις αν δεν φοβόντουσαν το κράξιμο ...

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
προσπαθησαμε να βρεθουμε αλλα ειχα δουλειες και δεν μπορεσα παντος τις ειποα που ημουν και με ειδε κρυφα απο μακρια και τις αρεσα.
εχουμε κανει τηλεφωνικο σεξ και συνεχεια οταν μιλαμε μου λεει πονιρα εχει ενα τροπο και σε κανει τουρμπο  απο το τηλ.
πρωτη φορα συνανταω τετοια γυναικα.
στον πρωην ειπε τιποτα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom