House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
1)Κυρίως είναι ψωνάρες-φιλάρεσκες
2)Περιμένουμε να μας τις γνωρίσεις τις 2-3
χωρις φασαριες δε ξερω..πως αντιμετωπιζω τον πρωην χωρις φασαριες?
πες στο νιμου οτι εχεις μια ψωλη σα βγαλμενο χερι και ενα πουτσοκεφαλο σαν σκασμενη πατατα και θα δεις πως θα της λυθουν ολα τα προβληματα!!
Oλάλαλαλα με εντυπωσίασες!!!
Το πιστευευείς αυτό;!
Γιατί εγώ πιστεύω:προκλητική= ανοίγει εύκολα τα πόδια!!! ;)
Και στο καπάκι το τηλέφωνο θα βραχυκυκλώσει από τα σάλια τηςκαι στανταρ θα του πει "πανω απ'ολα θελω να εισαι ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ και να με ΑΓΑΠΑΣ,εγω δεν ειμαι ΣΑΝ ΤΙ ΑΛΛΕΣ"!!!!
1)Συμφωνώ.1)Κυρίως είναι ψωνάρες-φιλάρεσκες
1)Συμφωνώ.
2)Η μία πάει για την δεύτερη έκτρωση γιατί εκτός από πουτάνα είναι και ούφο οπότε μάλλον θα το κόψει,η άλλη ήταν στο λύκειο καμία επαφή δεν έχω πλέον,την τρίτη που πήρα και εγώ αν και είναι μπαζόλα όταν ξανα έρθω σε επαφή ευχαρίστως!!!
Δεν είπα ότι θα το κάνω εγώ στον house θα την πασάρω!!!εμ το έκανες μια φορά το λάθος, γτ θα το κάνεις και δεύτερη???
Δεν είπα ότι θα το κάνω εγώ στον house θα την πασάρω!!!
Αγαμίες,το έδαφος εύκολο,τίποτα καλύτερο να κάνω εκείνο το βράδυ,καμία καλύτερη διαθέσιμη,αστά να πάνε μεγάλη ατυχία το πούλι μας το οποίο μας ελέγχει πολλές φορές αντί του μυαλού!!!
ελα πες μου γτ πηγες μαζί της αφου ήταν μπαζο?
MΠΑΖΑ ΟΧΙ ΕΔΩΔεν είπα ότι θα το κάνω εγώ στον house θα την πασάρω!!!
Τα μπάζα ρε κάνουν καλό κρεβάτι!!!!MΠΑΖΑ ΟΧΙ ΕΔΩ
ελα πες μου γτ πηγες μαζί της αφου ήταν μπαζο?
Αγαμίες,το έδαφος εύκολο,τίποτα καλύτερο να κάνω εκείνο το βράδυ,καμία καλύτερη διαθέσιμη,αστά να πάνε μεγάλη ατυχία το πούλι μας το οποίο μας ελέγχει πολλές φορές αντί του μυαλού!!!
Εεε ναι και αυτό!!!προφανώς και αφραγκίες, γτ θα μπορουσες ανετα να πας σε καποιο στουντιο και να βρεις καποια πολυ καλύτερη και να σου κάνει και τα γούστα
sexoula πιστευεις πραγματικα ;; πως υπαρχει αντρας που δεν εχει παει με μπαζο;;
στο λογο σουπας καλά???
εδώ κάνω σεξ εγώ, δεν θα κάνουν κι άλλες πολλές