Νέα

προβλημα με πρωην

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 440
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παρα καθε βδομαδα και αλλη απο το ιντερνετ και στο τελος να γινεται μπλοκ και ντιλιτ αμεσως ειτε απο εσενα ειτε απο αυτη... η' να μην βγαινετε ποτε και να μαλακιζεστε 2-3 μηνες απο το ΜΣΝ. Εσυ μεν να προσπαθεις να την πεισεις πως δεν εισαι ψυχακιας κουκουλοφορος και αυτη να προσπαθει να σε πεισει πως ειναι η μουναρα που εντελως τυχαια (και οχι επειδη ειναι προβληματικια) κατεληξε στο ιντερνετ επειδη την οδηγησε η μοιρα στο τσατρουμ να σε συναντησει.
Γλαφυρότατος!!! ;)

Κοίτα εγώ προσωπικά ψάχνομαι από παντού,ομολογώ δε ότι από νετ δεν μου έχει βγει τίποτα καλό τις 2-3 φορές που έφτασα μέχρι ραντεβού!!! :cheesy:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γλαφυρότατος!!! ;)

Κοίτα εγώ προσωπικά ψάχνομαι από παντού,ομολογώ δε ότι από νετ δεν μου έχει βγει τίποτα καλό τις 2-3 φορές που έφτασα μέχρι ραντεβού!!! :cheesy:

Νταξει... Και απεξω θα σου ζαλισουν τα αρχιδια οι γκομενες... Αλλα τουλαχιστον απεξω.. θα βγειτε ρε φιλε.

Εσυ με αυτες που μου λες... ποσο χρονο εφαγες... τελικα βγηκες? Βγηκατε?

Επισκέπτης
Νταξει... Και απεξω θα σου ζαλισουν τα αρχιδια οι γκομενες... Αλλα τουλαχιστον απεξω.. θα βγειτε ρε φιλε.

Εσυ με αυτες που μου λες... ποσο χρονο εφαγες... τελικα βγηκες? Βγηκατε?

Με τις περισσότερες οι οποιές ήταν καμία 15 όχι,1-2 που το αποφάσισαν ναι και δεν έλεγαν τίποτα!!! :P

Μία φορά δεν έχω πηδήξει ακόμα μέσω internet!!! :cheesy:

Y.Γ.Δουλεία μήνα πάντως.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
[/u]
Με τις περισσότερες οι οποιές ήταν καμία 15 όχι,1-2 που το αποφάσισαν ναι και δεν έλεγαν τίποτα!!! :P

Μία φορά δεν έχω πηδήξει ακόμα μέσω internet!!! :cheesy:

Y.Γ.Δουλεία μήνα πάντως.

Σε πραγματικο Καμακι - Προσεγγιση . Αν δεν προσεξεις.. σε ποιες την πεφτεις.. θα εχεις στανταρ 2 στις 10 (Οχι 2 στις 15 δηλαδη)

Αν προσεχεις.. Θα χεις 5-6 στις 10.

Καλοκαιρι φαση... Γνωρισα ενα 17χρονο στις διακοπες... Τελειως στο χυμα.. εξω απο εναν φουρνο. Δουλεια μεχρι να παρω κινητο? 10 λεπτα  :grin:

Δουλεια μεχρι να βγουμε?  2 μερες.  Πολυ καλη Εμφανισιακα... Φαινοταν παρτολακι αλλα δεν σου δινε δικαιωματα πολλα....

Δεν την γαμησα... Χαμουρεμα μονο. Μου πε οτι ειχε γκομενο αλλα ελειπε αυτος... φανταρος.

Ειχε ενα κωλαρακι παντως πολυ απιστευτο... προλαβα και χουφτωσα λιγο. Η :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Σε πραγματικο Καμακι - Προσεγγιση . Αν δεν προσεξεις.. σε ποιες την πεφτεις.. θα εχεις στανταρ 2 στις 10 (Οχι 2 στις 15 δηλαδη)

Αν προσεχεις.. Θα χεις 5-6 στις 10.

Καλοκαιρι φαση... Γνωρισα ενα 17χρονο στις διακοπες... Τελειως στο χυμα.. εξω απο εναν φουρνο. Δουλεια μεχρι να παρω κινητο? 10 λεπτα  :grin:

Δουλεια μεχρι να βγουμε?  2 μερες.  Πολυ καλη Εμφανισιακα... Φαινοταν παρτολακι αλλα δεν σου δινε δικαιωματα πολλα....

Δεν την γαμησα... Χαμουρεμα μονο.
Ουτέ εγώ τις γάμησα αυτές τις δύο όπως ήταν(ψυχολογικά κυρίως αλλά και σε κιλά)!!! :rolleyes:

Eγώ είμαι της άποψης καμάκι παντού!!! :grin: :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ουτέ εγώ τις γάμησα αυτές τις δύο όπως ήταν(ψυχολογικά κυρίως αλλά και σε κιλά)!!! :rolleyes:

Eγώ είμαι της άποψης καμάκι παντού!!! :grin: :rockon:

Αν ειχες χρονο απεριοριστο...Και μονο για ΚΑΜΑΚΙ και να ασχολεισαι με τα γκομενακια.. ΟΚ

Αλλα τωρα... Θα σου φαει χρονο απο την εξω προσεγγιση... Η ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ προσεγγιση.

Και χρονο και ενεργεια... ετσι πιστευω... Μπορει να εχω και λαθος.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
αλλαξε της τα φωτα.για να ξεχασει μια γυναικα καποιον αλλον αντρα πρεπει εσυ να εισαι μαστερ στο πηδημα.να την κανεις να ξεχασει οχι αυτον,αλλα και το ονομα της ακομα.κανε την να ουρλιαζει.
+1,you Scream, Ice Cream

Επισκέπτης
Αν ειχες χρονο απεριοριστο...Και μονο για ΚΑΜΑΚΙ και να ασχολεισαι με τα γκομενακια.. ΟΚ

Αλλα τωρα... Θα σου φαει χρονο απο την εξω προσεγγιση... Η ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ προσεγγιση.

Και χρονο και ενεργεια... ετσι πιστευω... Μπορει να εχω και λαθος.
Ουδείς έχει άπειρο χρόνο,όποτε μπορώ ότι μπορώ και από όπου μπορώ.

Πάντως από το νετ είναι αρκετά δύσκολο να εμπιστευτεί κανείς με εξαίρεση κάτι χαζούτσικα μικρούλια τα οποία πολλές φορές τα βιάζουν κιόλας....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σκεψου λιγο Παπαζολ ... Γυρνας απο δουλεια... και την εχεις πεσει σε ενα γκομενακι ΠΧ στο ΜΕΤΡΟ...

Ενω ψηνοτανε αρχικα... σε γειωσε... Ε οταν γυρισεις σπιτι... δεν θα κατσεις να σκεφτει τι λαθος εκανες για να γινεις καλυτερος στο επομενο?  :2funny: εεεεε.... μετα θα χεις να τελειωσεις καμια εργασια... η να κλεισεις καμια δουλεια... ε μετα θα παει βραδυ και θα την πεσεις... οποτε που χρονος για ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ!

Επισκέπτης
Σκεψου λιγο Παπαζολ ... Γυρνας απο δουλεια... και την εχεις πεσει σε ενα γκομενακι ΠΧ στο ΜΕΤΡΟ...

Ενω ψηνοτανε αρχικα... σε γειωσε... Ε οταν γυρισεις σπιτι... δεν θα κατσεις να σκεφτει τι λαθος εκανες για να γινεις καλυτερος στο επομενο?  :2funny: εεεεε.... μετα θα χεις να τελειωσεις καμια εργασια... η να κλεισεις καμια δουλεια... ε μετα θα παει βραδυ και θα την πεσεις... οποτε που χρονος για ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ!
Καλά δεν είναι απαραίτητο να έχω κάνει και λάθος,μπορεί απλά η γκόμενα να είναι ένα λάθος από μόνη της!!! :tooth:

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
απο κοντα δεν εχουμε βρεθη ακομα. αλλα απο το τηλ μου λεει κατι πραγματα με εχει τρελανει και απο της φωτο που μου εστειλε στο κινητο πρεπει να ειναι ωραιο μωρο αλλα την κοβω για να πηγενει με πολους για ντυνεται πολυ προκλητικα.
παντος μιλαμε απο κινητο καθε μερα.

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
απο κοντα δεν εχουμε βρεθη ακομα. αλλα απο το τηλ μου λεει κατι πραγματα με εχει τρελανει και απο της φωτο που μου εστειλε στο κινητο πρεπει να ειναι ωραιο μωρο αλλα την κοβω για να πηγενει με πολους για ντυνεται πολυ προκλητικα.
παντος μιλαμε απο κινητο καθε μερα.

αμα πηγαίνει με πολλους, εσύ θα είσαι άλλος ένας, οπότε  ποιος ο λόγος που σκας για τον πρώην της?

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
δεν το ξερω. αλλα αμα γυναικα της αρεσει να προκαλει τι μπορει να συμαινει αυτο?

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
δεν το ξερω. αλλα αμα γυναικα της αρεσει να προκαλει τι μπορει να συμαινει αυτο?

οτι της αρέσει να προκαλεί, βρες μου μια γυναίκα που να μην της αρέσει να την φλερτάρουν και να ασχολούνται γενικά μαζί της, τώρα σε πόσους ανοίγει τα πόδια είναι άλλο θέμα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλά δεν είναι απαραίτητο να έχω κάνει και λάθος,μπορεί απλά η γκόμενα να είναι ένα λάθος από μόνη της!!! :tooth:

Γιατι το να πας σε μια γκομενα... να μιλησεις που ειναι ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ απο μονη της οπως υποστηριζεις...δεν αποτελει και αυτο απο μονο του ενα ΛΑΘΟΣ?!  :grin:  Σε αυτο το σημειο θα κανες το λαθος του οτι δεν "διαβασες" καλα τον στοχο  :dancing:  Πριν πας. Δεν εισαι "επιλεκτικος" δηλαδη ως προς τα θηραματα!  :2funny:

Η απο κοντα προσεγγιση σου παρεχει το πλεονεκτημα του οτι βλεπεις την αλλη... το στησιμο της/ την φατσα της (Αν εχει κομπλεξ...αν ειναι ξινη) Μπορεις να καταλαβεις απο την μαπα της αν ειναι Ζαβη η οχι... αν αξιζει να πας η δεν αξιζει.

Εμενα πχ πριν απο μερικες μερες μου αρεσε μια τυπισσα που δουλευε σε ενα σουπερ μαρκετ... ε την καταλαβα...οτι ειναι ξινιλα σκετη... δεν παλευεται με τιποτα... δεν αξιζει καν να μπεις στον κοπο να της πιασεις την κουβεντα.. εχει μιζεριασει.

TERMINATOR_1983 -> ε ΤΙ περιμενες? Να ειναι και ΩΡΑΙΑ.. και ΣΕΞΥ... και να την γνωρισες τοσο ευκολα και να εισαι και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ?

χαχαχαχ πολυ πλεονεκτη σε κοβω.

KARALIAKOURAS

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
παιδια εχω ενα προβλημα. γνωρισα μια κοπελα μεσω ιντερνετ ανταλαξαμε φωτο
και αρεσουμε και οι δυο ο ενας στον αλλον. το προβλημα ειναι ο πρωην της
ο οποιος την κερατωσε και τον εχει χωριση και δεν το θελει πια ο πρωην εχει αλλη γκομενα
αλλα συνεχιζει να την ενοχλαει και να την ζηταει πισω περνει συνεχεια τηλ και περιμενει εξω απο το σπιτι
της. εγω με την κοπελα την ξερω μια εβδομαδα.

τι πρεπει να κανω σε περιπτωση που με την κοπελα τα βρουμε και θελω
να ειμαι μαζι της? πως αντιμετωπιζω τον πρωην χωρις φασαριες?

Δεν θα αποφυγεις τις φασαριες.Διεκδικησε την,πες της επιτακτικα να σου δωσει το τηλεφωνο του,παρτον και απειλησε τον με ξυλοφορτωμα.Οι γυναικες επιλεγουν υποσυνειδητα το ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟ που διαισθανονται πως καιγεται περισσοτερο και δυναται να τους παρασχει ασφαλεια.Εγω αυτο εχω κανει σε αντιστοιχη περιπτωση(την ηξερα 2 μηνες βεβαια,οχι μονο μια βδομαδα) και τον ξεμπερδεψα με τηλεφωνικο χεσιμο.Ψαρεψε τη βεβαια μην ειναι κανενας μποξερ και ερθει και σε βρει αυτος -λολ :grin:

Επισκέπτης
οτι της αρέσει να προκαλεί, βρες μου μια γυναίκα που να μην της αρέσει να την φλερτάρουν και να ασχολούνται γενικά μαζί της, τώρα σε πόσους ανοίγει τα πόδια είναι άλλο θέμα
Oλάλαλαλα με εντυπωσίασες!!! :cheesy:

Το πιστευευείς αυτό;! :rolleyes: :think:

Γιατί εγώ πιστεύω:προκλητική= ανοίγει εύκολα τα πόδια!!! ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μην παίρνεις κι όρκο σ αυτό,έχει και "προκλητικές" αγάμητες και σιγανοπαπαδιές γαμιόλες

big_lebowski

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πες στο νιμου οτι εχεις μια ψωλη σα βγαλμενο χερι και ενα πουτσοκεφαλο σαν σκασμενη πατατα και θα δεις πως θα της λυθουν ολα τα προβληματα!!

Επισκέπτης
Μην παίρνεις κι όρκο σ αυτό,έχει και "προκλητικές" αγάμητες και σιγανοπαπαδιές γαμιόλες
Λες εεε;;; :think:

Εγώ πάντως πιστεύω ότι η προκλητική θέλει να τραβάει για να γαμιέται,βέβαια είναι και ψωνάρες οι γυναίκες οπότε μπορεί απλά να θέλει να την θαυμάζουν!!! :cheesy:

Πάντως οι 2-3 πουτανάρες που ξέρω γαμιούνται κιόλας αβέρτα κουβέρτα,η μία μάλιστα σε στιγμή που ξέμεινε μου έκανε και εμένα την χάρη!!! :booty: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom