Νέα

προβλημα με πρωην

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 440
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Geppetto33

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
471
Πόντοι
301
φιλτατε παντως μην κανεις τον ηρωα δεν ξερεις εαν αξιζει καν να ασχολεισαι.βεβαια αμα τα βρειται ο τυπος λογικα θα κοψει λασπη αν οχι τοτε κανε τον john rambo  ελευθερα και  :fuck2:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
μαστερ σου πληντηριου;ρε συ δημοτικο που πηγες στο πικπα;
συγνωμη ρε παιχτη που δεν μενω ακομα με την μανα μου οπως εσυ..

Άσε τώρα τα λαθάκια και πες μου τι απορρυπαντικό βάζεις

SKIP ARIEL DIXAN.... ή Tide  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΡΟΜΠΑ έχω μείνει 15 χρόνια εργένης αλλά ποτέ δεν έβαλα  πλυντήριο για χάρη μουνιού...  :uglystupid:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Άσε τώρα τα λαθάκια και πες μου τι απορρυπαντικό βάζεις

SKIP ARIEL DIXAN.... ή Tide  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΡΟΜΠΑ έχω μείνει, 15 χρόνια εργένης αλλά ποτέ δεν έβαλα  πλυντήριο για χάρη μουνιού...  :uglystupid:
γιαυτο εχεις μεινει 15 χρονια με το καυλι στο χερι,και προβλεπω να μενεις αλλα 40. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

EDIT : ραφμαν ας μην χαλασουμε το θρεντ του παιδιου,που οντως εχει προβλημα.αλωστε εσυ για το αντικιμενο δεν εχεις αποψη.δεν ειναι ταυλανδη η γκομενα. :2funny: :2funny:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Φιλαράκι επειδή έχω αντιμετωπίσει ακριβως την ίδια περίπτωση με σένα, εφόσον είσαι σίγουρος οτι η γκόμενα θέλει εσένα πραγματικά πες της να του πεί οτι έχει βρεί άλλον μήπως και το πάρει απόφαση αλλά αν συνεχίσει να ενοχλεί να τον πάρεις εσυ τηλέφωνο να του πείς δυο λογάκια.
Πάντως η φάση είναι πολύ δύσκολη και σε νοιώθω.
οχι μωρε μην μπλεχτει με τον αλλον.συνηθωσ οι γκομενες σε τετοιεσ περιπτωσεις κρυβουν πραγματακια και πρεπει να στα ξερασει αυτη.μην τον μπλεξει τον αλλον δε ξερει κιολας τι μουρλια μπορει να κουβαλαει και ο αλλος.σαν αντρες ασ μπουμε και στην ψυχολογια του αλλου.θα βραζει το παληκαρι λεμε

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
γιαυτο εχεις μεινει 15 χρονια με το καυλι στο χερι,και προβλεπω να μενεις αλλα 40. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

EDIT : ραφμαν ας μην χαλασουμε το θρεντ του παιδιου,που οντως εχει προβλημα.αλωστε εσυ για το αντικιμενο δεν εχεις αποψη.δεν ειναι ταυλανδη η γκομενα. :2funny: :2funny:

Οκ.. σταματάω αλλά με το SKIP και το ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ Καραγκιόζης πιάνεσαι και τρως χυλόπιτες ΒΛΑΚΑΚΟ

γιαυτό δεν θα βγάλεις γκόμενα ποτέ  :uglystupid:

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
οχι μωρε μην μπλεχτει με τον αλλον.συνηθωσ οι γκομενες σε τετοιεσ περιπτωσεις κρυβουν πραγματακια και πρεπει να στα ξερασει αυτη.μην τον μπλεξει τον αλλον δε ξερει κιολας τι μουρλια μπορει να κουβαλαει και ο αλλος.σαν αντρες ασ μπουμε και στην ψυχολογια του αλλου.θα βραζει το παληκαρι λεμε

Κοίτα φίλε, αν πιστεύει οτι η γκόμενα αξίζει και της έχει εμπιστοσύνη τότε θα μπορεί να καταλάβει πάνω κάτω τι έχει γίνει και στην τελική ότι και να έχει γίνει οταν λέει οτι δεν γουστάρει άλλο και του το έχει κόψει μια δυο τρείς πέντε δέκα δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε τον αφορά αν ο άλλος βράζει.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
για μια γυναικα που μολλις γνωρισε χωρις να ξερει τιποτα ?

και που ξερει αν οτι του ειπε αυτη ειναι αληθεια ?

η αληθεια εχει δυο οψεις παντα .....

ας ακουσει και την αλλη οψη απο τον πρωην και βλεπει μετα τι θα κανει......
δε θα το παίξει για τη γκόμενα το ξύλο,θα το παίξει για πάρτη του

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
3297586376_d7bac59b60.jpg

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Κοίτα φίλε, αν πιστεύει οτι η γκόμενα αξίζει και της έχει εμπιστοσύνη τότε θα μπορεί να καταλάβει πάνω κάτω τι έχει γίνει και στην τελική ότι και να έχει γίνει οταν λέει οτι δεν γουστάρει άλλο και του το έχει κόψει μια δυο τρείς πέντε δέκα δεν υπάρχουν δικαιολογίες ούτε τον αφορά αν ο άλλος βράζει.
δηλαδη εσυ πιστευεις οτι μεσα σε μια βδομαδα καταλαβε οτι μπορει να της εχει εμπιστοσυνη :think:χλωμο μου φαινεται εμενα.για αυτο πιστευω καλυτερα ειναι να την αφησει να το ξεκαθαρισει αυτη.μην ξεχναμε κιολασ βιτσια γκομενιστικα του τυπου τσακωνονται 2 για παρτη μου. που στο τελοσ καταληγει στο γνωστο σεναριο οτι πη γκομενα πεφτει στην αγκαλια του αγαπημενου τησ που οταν ενιωσε οτι την χανει εκανε τα παντα να την ξανακερδισει.εδω αυτεσ που τισ εχουμε χρονια και παλι δε ξερουμε τι θα μασ ξημερωσει :2funny: :2funny: :2funny:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ΜΑΚΡΙΑ!!! ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ. Αστην μονη της, και μην πιαστεις κοροιδο. Την παρασταση την εχουμε ξαναδει. Και δεν θες να την δεις και εσυ.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
δε θα το παίξει για τη γκόμενα το ξύλο,θα το παίξει για πάρτη του
οταν ειναι και οι2 νοημων ανθρωποι δεν προκειτε να πιαστουν στα χερια το πολυ πολυ να την παρτουζωσουν η στην χειροτερη ο πρωην θα τις τραβηξει καμια σφαλιαρα να φτασει στο σημειο να τα βαλει με τον μελλοντικο σημαινει πως ειναι μεγαλος μαλακας δηλαδη τι περιμενει μετα απο αυτον θα παραμεινη αγαμητη.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
δηλαδη εσυ πιστευεις οτι μεσα σε μια βδομαδα καταλαβε οτι μπορει να της εχει εμπιστοσυνη :think:χλωμο μου φαινεται εμενα.για αυτο πιστευω καλυτερα ειναι να την αφησει να το ξεκαθαρισει αυτη.μην ξεχναμε κιολασ βιτσια γκομενιστικα του τυπου τσακωνονται 2 για παρτη μου. που στο τελοσ καταληγει στο γνωστο σεναριο οτι πη γκομενα πεφτει στην αγκαλια του αγαπημενου τησ που οταν ενιωσε οτι την χανει εκανε τα παντα να την ξανακερδισει.εδω αυτεσ που τισ εχουμε χρονια και παλι δε ξερουμε τι θα μασ ξημερωσει :2funny: :2funny: :2funny:

Οχι δεν είπα οτι μπορεί σε μια βδομάδα να της έχει εμπιστοσύνη, μόλις όμως είναι έτοιμος να ενεργήσει ανάλογα, μέχρι τότε να κρατήσει στάση αναμονής. Σε καναδυό βδομάδες πιστεύω θα έχει καταλάβει αν η άλλη κάνει τσαλιμάκια η πραγματικά ενοεί ότι λέει και θέλει να ξεκόψει.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
76
Πόντοι
16
οταν ειναι και οι2 νοημων ανθρωποι δεν προκειτε να πιαστουν στα χερια το πολυ πολυ να την παρτουζωσουν η στην χειροτερη ο πρωην θα τις τραβηξει καμια σφαλιαρα να φτασει στο σημειο να τα βαλει με τον μελλοντικο σημαινει πως ειναι μεγαλος μαλακας δηλαδη τι περιμενει μετα απο αυτον θα παραμεινη αγαμητη.
:2funny: :2funny: :2funny:
πούτσα και ξύλο
τσα και λο

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
παιδια εχω ενα προβλημα. γνωρισα μια κοπελα μεσω ιντερνετ ανταλαξαμε φωτο
και αρεσουμε και οι δυο ο ενας στον αλλον. το προβλημα ειναι ο πρωην της
ο οποιος την κερατωσε και τον εχει χωριση και δεν το θελει πια ο πρωην εχει αλλη γκομενα
αλλα συνεχιζει να την ενοχλαει και να την ζηταει πισω περνει συνεχεια τηλ και περιμενει εξω απο το σπιτι
της. εγω με την κοπελα την ξερω μια εβδομαδα.

τι πρεπει να κανω σε περιπτωση που με την κοπελα τα βρουμε και θελω
να ειμαι μαζι της? πως αντιμετωπιζω τον πρωην χωρις φασαριες?
Προτεινε του, να την παιξετε κορωνα-γραμματα!!!!!!...λογικη και πολιτισμενη λυση!!!!!!!! :rockon: :rockon:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Οχι δεν είπα οτι μπορεί σε μια βδομάδα να της έχει εμπιστοσύνη, μόλις όμως είναι έτοιμος να ενεργήσει ανάλογα, μέχρι τότε να κρατήσει στάση αναμονής. Σε καναδυό βδομάδες πιστεύω θα έχει καταλάβει αν η άλλη κάνει τσαλιμάκια η πραγματικά ενοεί ότι λέει και θέλει να ξεκόψει.
[/quote εγω πιστευω παντωσ οτι η γκομενα ειναι πλυ μπερδεμενη

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
παιδες επειδή εγινε κατι με τους γονείς της εφυγε απο το νησι θα γυρισει σε καμια εβδομαδα.
παντός λεω να κρατισω πισινι μεχρι να καταλαβω αν με γουσταρει πραγματικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom