TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
πηρα αποφαση να κανω την πλακα μου θα την εχω σε επαφη και αν ερθει θα της ριξω ενα δεν χανω κατι.
Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν αγάμητες, εφόσον το πιο εύκολο πράγμα για ένα κοριτσάκι είναι να γαμηθεί...
Αλλά υπάρχουν και αυτές που γουστάρουν να ρίχνουν χυλόπιτες για να τονώνεται ο εγωισμός κ' ας γυρνάνε σπίτι
στο σκύλο και τον δονητή τους ε ;
μαζεψε 5-6 μαγκες και πηγαινε και τραμπουκησε το τυπο... φιλικα παντα...
Μα δεν θα το κανεις για αυτην,για τη καυλα σου θα το κανεις.μπα θα φαει σουτ κουραστικα
θα παω να μαλωσω με ενα ατομο για την πλακα μου?Μα δεν θα το κανεις για αυτην,για τη καυλα σου θα το κανεις.
Ήρθε από χτες στο νησί με μια φιλη και δεν με φώναξε να την δω. Ούτε σπίτι δεν πήγε για να μην την πάρουν χαμπάρι. Μου φαίνεται ότι πρόβλημα σοβαρό με τον πρώην και δεν μπορεί να τον κάνει να την αφήσει ήσυχη.
Για να μην με φώναξε θα πει ότι τον φοβάται μη μας δει μαζί. Οπότε μάλλον δεν θα με φωνάξει καθόλου.
πηρα αποφαση να κανω την πλακα μου θα την εχω σε επαφη και αν ερθει θα της ριξω ενα δεν χανω κατι.
Με πήρε τηλ το πρωί και μου το είπεΉ αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα η κοπέλα, ή σου έχει πουλήσει τα φίδια της ζωής σου, για να σε αποφύγει.
Εσύ πως το έμαθες ότι είναι στο νησί? Το έμαθες από τρίτον ή σε ενημέρωσε αυτή?
Για να μην με φώναξε θα πει ότι τον φοβάται μη μας δει μαζί. Οπότε μάλλον δεν θα με φωνάξει καθόλου.
κάπως έτσιΝα της πεις να συνατηθείτε από την άλλη πλευρά του νησιού. Δόξα τω Θεώ, το νησί είναι τεράστιο! Αν αρνηθεί και τότε, δεν θα έχει δικαιολογία!!! Σούταρέ την, γιατί είναι χάσιμο χρόνου, δυνάμεων και θετικής διάθεσης για σένα!
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ!
γιατι δεν τρως τη φιλη τηςΉρθε από χτες στο νησί με μια φιλη και δεν με φώναξε να την δω. Ούτε σπίτι δεν πήγε για να μην την πάρουν χαμπάρι. Μου φαίνεται ότι πρόβλημα σοβαρό με τον πρώην και δεν μπορεί να τον κάνει να την αφήσει ήσυχη.
έχει αναστολέςγιατι δεν τρως τη φιλη της
αφιστε τις αναστολες και ριξτε 2-3 ψωλεςέχει αναστολές
γιατι δεν τρως τη φιλη της
αφιστε τις αναστολες και ριξτε 2-3 ψωλες
Ναι, αλλα εχει παρει αδεια απο τον πρωην.μια απορια ειδα σε ενα αλλο θρεντ ανεβαζαν φωτο απο κοπελες τους.
εσυ αναβαζες συχνα αλλες ειναι απο μπουρδελα αυτες?
χαχα καλο.Ναι, αλλα εχει παρει αδεια απο τον πρωην.