Νέα

προβλημα με πρωην

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 440
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
πηρα αποφαση να κανω την πλακα μου θα την εχω σε επαφη και αν ερθει θα της ριξω ενα δεν χανω κατι.

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν αγάμητες, εφόσον το πιο εύκολο πράγμα για ένα κοριτσάκι είναι να γαμηθεί...

Αλλά υπάρχουν και αυτές που γουστάρουν να ρίχνουν χυλόπιτες για να τονώνεται ο εγωισμός κ' ας γυρνάνε σπίτι
στο σκύλο και τον δονητή τους ε ; :P

γιατι φιλε οι γυναίκες δεν λειτουργεί με το κάτω κεφάλι αλλα με το πανω.
ελπιζω να σε κάλυψα

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
μαζεψε 5-6 μαγκες και πηγαινε και τραμπουκησε το τυπο... φιλικα παντα...

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Ήρθε από χτες στο νησί με μια φιλη και δεν με φώναξε να την δω. Ούτε σπίτι δεν πήγε για να μην την πάρουν χαμπάρι. Μου φαίνεται ότι πρόβλημα σοβαρό με τον πρώην και δεν μπορεί να τον κάνει να την αφήσει ήσυχη.
Για να μην με φώναξε θα πει ότι τον φοβάται μη μας δει μαζί. Οπότε μάλλον δεν θα με φωνάξει καθόλου.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ήρθε από χτες στο νησί με μια φιλη και δεν με φώναξε να την δω. Ούτε σπίτι δεν πήγε για να μην την πάρουν χαμπάρι. Μου φαίνεται ότι πρόβλημα σοβαρό με τον πρώην και δεν μπορεί να τον κάνει να την αφήσει ήσυχη.
Για να μην με φώναξε θα πει ότι τον φοβάται μη μας δει μαζί. Οπότε μάλλον δεν θα με φωνάξει καθόλου.

Ή αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα η κοπέλα, ή σου έχει πουλήσει τα φίδια της ζωής σου, για να σε αποφύγει. :think:

Εσύ πως το έμαθες ότι είναι στο νησί? Το έμαθες από τρίτον ή σε ενημέρωσε αυτή?

κυνικός

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2010
Κριτικές
4
Like
67
Πόντοι
1
Από το πρώτο κιόλας μήνυμα και τη μικρή μου εμπειρία στις διαδικτυακές γυναίκες, θα σου έλεγα οτι προκειται για σπατάλη χρόνου εκούσια ή μη απο μέρους της. Όσο νωρίτερα το αποφασίσεις τόσο το καλύτερο για σένα.
Τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα και εθελοτυφλία προσβλέποντας σε ανευ αντιτίμου συνευρέσεις.

πηρα αποφαση να κανω την πλακα μου θα την εχω σε επαφη και αν ερθει θα της ριξω ενα δεν χανω κατι.

Χάνεις, ψυχικά αποθέματα και πολύτιμη ενέργεια. Αν όχι, δε θα εφτανε 13 σελ. το θεμα (ισως δεν ανοιγε καν).

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Ή αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα η κοπέλα, ή σου έχει πουλήσει τα φίδια της ζωής σου, για να σε αποφύγει. :think:

Εσύ πως το έμαθες ότι είναι στο νησί? Το έμαθες από τρίτον ή σε ενημέρωσε αυτή?
Με πήρε τηλ το πρωί και μου το είπε

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Να της πεις να συνατηθείτε από την άλλη πλευρά του νησιού. Δόξα τω Θεώ, το νησί είναι τεράστιο! Αν αρνηθεί και τότε, δεν θα έχει δικαιολογία!!! Σούταρέ την, γιατί είναι χάσιμο χρόνου, δυνάμεων και θετικής διάθεσης για σένα!

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Να της πεις να συνατηθείτε από την άλλη πλευρά του νησιού. Δόξα τω Θεώ, το νησί είναι τεράστιο! Αν αρνηθεί και τότε, δεν θα έχει δικαιολογία!!! Σούταρέ την, γιατί είναι χάσιμο χρόνου, δυνάμεων και θετικής διάθεσης για σένα!

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΑΜΗΤΕΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ!
κάπως έτσι

Επισκέπτης
γιατι δεν τρως τη φιλη της :pipa2:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Ναι, αλλα εχει παρει αδεια απο τον πρωην.
χαχα καλο.
2 μερες εχω ακομα θα προσπαθησω και οτι γινει δεν θα κατσω να σκασω αρκετα κουραστηκα
να παρακαλαω να βρεθουμε αν θελει ας ερθει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom