Νέα

προβλημα με πρωην

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 440
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ούτε να τους ακούω,ούτε να τους βλέπω.
Κι αν ποτέ πάω πάλι,θα πάω ζωσμένος..

ετσι παιχτη. θα ζωστουμε μασουρια και θα το κανουμε ασφαλτο το ρημαδι. θα κανουμε τον Μολυβο παραθαλασσιο να βρεχεις τα ποδια σου απο το καστρο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κοιτα σου εχω πει οτι εισαι ενα απο τα ατομα που περνω σοβαρα την γνωμη τους γιατι πιστευω οτι μιλας σωστα.
απλως πιστευω οτι δεν ειναι μυθομανεις απλως απο τοτε που πεθανε ο πατερας της εχει χασει την μπαλα και δεν ξερει απο που να πιαστει.

Αν την επαιρνες στα σοβαρα θα την ακολουθουσες φιλε μου.... αστο. Χεστηκες για την γνωμη μου... με το συμπαθειο κιολας... Οσο για το οτι πεθανε ο πατερας της συλληπητιρια στην κοπελιτσα αλλα εγω τουλαχιστον για ενα πηδημα και για ενα σκηνικο δεν θα καθομουν να καταπιαστω με τα προβληματα των αλλων... η τιμη που πληρωνεις ειναι πολυ υψηλη στο τελος.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
απλως πιστευω οτι δεν ειναι μυθομανεις απλως απο τοτε που πεθανε ο πατερας της εχει χασει την μπαλα και δεν ξερει απο που να πιαστει.

Εδω παω πασο ...

Δεν μας τα ειπες αυτα (οχι πως μας πεφτει λογος αλλα εχει μια διαφορα)

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δηλαδη οι μισοι ειναι αφεντικα και προοθουνε κοπελες και οι αλλοι μισοι σεκουριταδες ?
95 χιλιαδες μελη αυτο ειναι?
ΤΙ σεκιουριταδεσ??/ μπραβοι ειμαστε νταβαδεσ μαγκεσ δαγκεσ μορτεσ ολα τα συνιαφια τισ αθηνασ  θεσ/κησ πατρασ λαρισασ και λοιπων νησων ειμαστε μια παρεα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εδω παω πασο ...

Δεν μας τα ειπες αυτα (οχι πως μας πεφτει λογος αλλα εχει μια διαφορα)

Και τι του δινει? Για να πιανεται απο αυτον? Τι του δινει? για πες μας... και εσυ υπομονετικε τυπε  :grin:

Του δινει το κρεβατι της??? Σε αυτη τη ζωη δεν υπαρχει τιποτα χωρις ανταλαγμα... αν με θες για στηριγμα θα μου δωσεις κατι παραπανω... και παλι θα το σκεφτω ομως αν αξιζει τον κοπο να αναμειχθω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Να σου πω την αληθεια... καλα κανουν αυτες οι τυπισσες και παιζουν τα παιχνιδια τους.

Αφου υπαρχουν ατομα τα οποια τα δεχονται...

Αξιζει τωρα ο Τερμινειτορ_1983 να καθεται τοσες ωρες στα τηλεφωνα να ακουει τα προβληματα της αλλης??? να καθεται να σκεφτεται τα προβληματα της μετα... να σκεφτεται ποτε θα της καπνισει να βγουν... να καθεται να σκεφτεται πως θα της λυσει το ΔΙΚΟ ΤΗΣ προβλημα με τον πρωην... να καθεται να αγχωνεται... να μην ψαχνει τιποτα αλλο και ολα αυτα γιατι? Για μια εξοδο καποια στιγμη... η για ενα κρεβατι της πλακας.

ΚΑΙ ομως.... χαχαχα ειναι απιστευτο. (για μενα τουλαχιστον)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Και τι του δινει? Για να πιανεται απο αυτον? Τι του δινει? για πες μας... και εσυ υπομονετικε τυπε  :grin:

Του δινει το κρεβατι της??? Σε αυτη τη ζωη δεν υπαρχει τιποτα χωρις ανταλαγμα... αν με θες για στηριγμα θα μου δωσεις κατι παραπανω... και παλι θα το σκεφτω ομως αν αξιζει τον κοπο να αναμειχθω.

Ετσι οπως γιναμε ετσι ειναι ..... εχεις ενα δικιο !!!

Δεν αποκλειεται τιποτα τελικα.... γιαυτο λεω παντα να κραταμε μια πισινη για ολα
και αυτο παει στο ενδεχομενο να παιζει παιχνιδακια η κοπελια

αν και στην περιπτωση της κοπελας αν αληθευει αυτο που λεει ο εξολοθρευτης
το βρισκω καπως....

οσο για τα προβληματα της ας τα λυσει πρωτα και μετα να κανει σχεση με καποιον

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
θα φανει τι θα γινει.
αν δω και δεν προχωρισει λιγες μερες ακομα θα ξεκοψω.

παιδια εγω δεν εχω σχεση με μπουρδελα
μια φορα πηγα στην ζωη μου εδω σε ενα μαγαζι που κερνας ποτο και σου ερχεται
και μιλας και χουφτωνεις.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Δεν αποκλειεται τιποτα τελικα.... γιαυτο λεω παντα να κραταμε μια πισινη για ολα

το βρισκω καπως....

ακομα στη θαλασσα για μπανιο πας ρε πανιβλακα αγγελικη?  :jerking:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266

το βρισκω καπως....

η αγγελικη τι κανει;
ολα κομπλε;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παιδια εχω ενα προβλημα. γνωρισα μια κοπελα μεσω ιντερνετ ανταλαξαμε φωτο
και αρεσουμε και οι δυο ο ενας στον αλλον. το προβλημα ειναι ο πρωην της
ο οποιος την κερατωσε και τον εχει χωριση και δεν το θελει πια ο πρωην εχει αλλη γκομενα
αλλα συνεχιζει να την ενοχλαει και να την ζηταει πισω περνει συνεχεια τηλ και περιμενει εξω απο το σπιτι
της. εγω με την κοπελα την ξερω μια εβδομαδα.

τι πρεπει να κανω σε περιπτωση που με την κοπελα τα βρουμε και θελω
να ειμαι μαζι της? πως αντιμετωπιζω τον πρωην χωρις φασαριες?

Κατσε ρε τυπε γιατι μας μπερδεψες με τις περιεργες ιστοριες σου....  Αυτη η τυπισσα που λες... δεν ειναι η μυτιλινια που το παλευες κανα 6μηνο?

Τελοςπαντων... αν ειναι αλλη.... ξεχασε το... και κοψε απο τωρα....θα σε παει ετσι κανα 6μηνο και αυτη... αν ειναι η αρχικη που τρεχετε κανα 6μηνο ηδη ξεκοψε και αυτην... Σου ζηταω να γινεις απολυτος και να μην ακους τις δικαιολογιες που χρησιμοποιουν για να καλυψουν τον εαυτο τους διοτι σιγουρα εχεις να χασεις περισσοτερα απο αυτα που εχεις να κερδισεις.

Μπορει ο απολυτος καποιες φορες οπως λενε να μην ζει καποιες καταστασεις και καλα ωραιες αλλα μηπως και αυτος που τελικα τις εζησε το πληρωσε αρκετα ακριβα μεχρι να το πετυχει? Τιποτα αν δεν εχεις χειροπιαστη γνωση για το σχεδιο η την τυπισσα που πας να προσεγγισεις.. ειτε απο φιλους και κοινες παρεες ειτε απο οτιδηποτε αλλο μην το κανεις μαν... οι κινδυνοι ειναι μεγαλυτεροι

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αυτα ειναι καταστασεις το λιγοτερο φοιτητικες για να μην πω τιποτα αλλο...

κοιτα να την πας στο κρεββατι να περασεις καλα κι αστα υπολοιπα...αν δεις οτι σου τα μασαει κλοτσα κι οξω που λενε στο χωριο μου...

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Κατσε ρε τυπε γιατι μας μπερδεψες με τις περιεργες ιστοριες σου....  Αυτη η τυπισσα που λες... δεν ειναι η μυτιλινια που το παλευες κανα 6μηνο?

Τελοςπαντων... αν ειναι αλλη.... ξεχασε το... και κοψε απο τωρα....θα σε παει ετσι κανα 6μηνο και αυτη... αν ειναι η αρχικη που τρεχετε κανα 6μηνο ηδη ξεκοψε και αυτην... Σου ζηταω να γινεις απολυτος και να μην ακους τις δικαιολογιες που χρησιμοποιουν για να καλυψουν τον εαυτο τους διοτι σιγουρα εχεις να χασεις περισσοτερα απο αυτα που εχεις να κερδισεις.

Μπορει ο απολυτος καποιες φορες οπως λενε να μην ζει καποιες καταστασεις και καλα ωραιες αλλα μηπως και αυτος που τελικα τις εζησε το πληρωσε αρκετα ακριβα μεχρι να το πετυχει? Τιποτα αν δεν εχεις χειροπιαστη γνωση για το σχεδιο η την τυπισσα που πας να προσεγγισεις.. ειτε απο φιλους και κοινες παρεες ειτε απο οτιδηποτε αλλο μην το κανεις μαν... οι κινδυνοι ειναι μεγαλυτεροι

ναι η ιδια ειναι

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αυτα ειναι καταστασεις το λιγοτερο φοιτητικες για να μην πω τιποτα αλλο...

κοιτα να την πας στο κρεββατι να περασεις καλα κι αστα υπολοιπα...αν δεις οτι σου τα μασαει κλοτσα κι οξω που λενε στο χωριο μου...

ακριβως. Αυτα ειναι για μεχρι και τα 22 σου που εισαι πιτσιρικας και δεν σκαμπαζεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom