Νέα

προβλημα με πρωην

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 440
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
παντος τυχερος θα εχεις βαρεθει το μουνι εσυ με τοσες γυναικες
φιλε διαβασα 21 σελιδες με το προβλημα σου και νομιζω πως ξερω τη λυση
Ειναι Αυγουστος εχει 40 βαθμους ολα τα νυσια αλλα και οι πολεις ειναι γεματα απο γυναικες που ψαχνονται κανε τωρα λογκ αουτ και βουρ στον πατσα. Ετσι και εσυ δεν θα σκας για την τυπησα και η τυπησα που θα δει οτι σε χανει η θα κανει κατι να το επισπευσει η θα μαθεις οτι σε δουλευει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα...ας κραταγε λογκ το τσατ με το δακρυ πουριχνες καθε μερα να στοριχνα μια παραθεση να σουλεγα εγω τι ηξερες απο την αρχη, βοιδι  :2funny:

εγω ειμαι το βοιδι... η εσυ που πιστευεις οτι ακριβως σου παρουσιαζει καποιος μεσω του ιντερνετ? τα λεγαμε και πιο πανω πριν απο λιγο αλλα κοιμασαι ε??? δουλευες νυχτα?  :2funny: :2funny: :2funny:

Οπως θελω μπορω να παρουσιαστω απο το ιντερνετ... και καποιες φορες αμα εισαι και λιγο μισοκακομοιρος... σε προσεχουν περισσοτερο και ασχολουνται με το θεμα σου... α οπως ακριβως κανει και ο φιλος μας εδω μεσα...  ;) :sunglasses: Ξυπνα μεγαλέ... δουλευεις και νυχτα ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Που ειναι ο χοντρος?

στα μακ ντόναλντς :zfuck:

ναι 27 ειμαι.
πρωτη φορα ηταν μια απο τσατ
στα 23
κρατησε ενα μηνα

ok

Κι εσυ τωρα θα δωσεις συμβουλες? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σταμ!Σκασμουλης ειπαμε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι σκατά διαβάζω τα βιβλία του Ασκητή? για πλάκα ναούμε?

χλεπίτσα, να σου ρίξω και εσένα μία σεξουαλική ψυχολόγηση να καβλώσεις? :humpleg:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εγω ειμαι το βοιδι... η εσυ που πιστευεις οτι ακριβως σου παρουσιαζει καποιος μεσω του ιντερνετ? τα λεγαμε και πιο πανω πριν απο λιγο αλλα κοιμασαι ε??? δουλευες νυχτα?  :2funny: :2funny: :2funny:

Οπως θελω μπορω να παρουσιαστω απο το ιντερνετ... και καποιες φορες αμα εισαι και λιγο μισοκακομοιρος... σε προσεχουν περισσοτερο και ασχολουνται με το θεμα σου... α οπως ακριβως κανει και ο φιλος μας εδω μεσα...  ;) :sunglasses: Ξυπνα μεγαλέ... δουλευεις και νυχτα ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

οκ. αυτη τη στιγμη πως ακριβως μας παρουσιαζεσαι? μουσχαρος?  :jerking:

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
φιλε διαβασα 21 σελιδες με το προβλημα σου και νομιζω πως ξερω τη λυση
Ειναι Αυγουστος εχει 40 βαθμους ολα τα νυσια αλλα και οι πολεις ειναι γεματα απο γυναικες που ψαχνονται κανε τωρα λογκ αουτ και βουρ στον πατσα. Ετσι και εσυ δεν θα σκας για την τυπησα και η τυπησα που θα δει οτι σε χανει η θα κανει κατι να το επισπευσει η θα μαθεις οτι σε δουλευει

τωρα θα παω μαγαζι σε λιγο γιατι εχουμε και δουλεια.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Κι εσυ τωρα θα δωσεις συμβουλες? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Σταμ!Σκασμουλης ειπαμε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

άσε να μιλήσει το ψήσιμο στο αλάτι της ζωής, μικρή

αααα δηλαδή επίτηδες έχυνες το δάκρυ για να τους κοροϊδέψεις
πονηρούλη
κρυφογελούσες μπροστά στην οθόνη που το πίστεψαν?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οκ. αυτη τη στιγμη πως ακριβως μας παρουσιαζεσαι? μουσχαρος?  :jerking:

Ακριβως... και εσυ το χαφτεις. Αυτο ειναι το καλυτερο... οχι πως σου παρουσιαζομαι εγω....  :sunglasses: ελα ελα κοροιδακι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αααα δηλαδή επίτηδες έχυνες το δάκρυ για να τους κοροϊδέψεις
πονηρούλη
κρυφογελούσες μπροστά στην οθόνη που το πίστεψαν?

Γιατι υπηρχε καμια περιπτωση εγω να ερωτευτω αυτη την τυπισσα???? χαχαχαχαχα με ενα 20ευρω ερωτευομαι για τα καλα...

Μαλλον εχετε μεγαλη ιδεα για την παρτη σας ορισμενες , και συνηθως αυτη την μεγαλη ιδεα εκμεταλευομαστε και εμεις για να σας εξαπατησουμε. Ο ερωτας κοστιζει 20 ευρω ετσι σταμ τυπε μου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom