TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
παντος τυχερος θα εχεις βαρεθει το μουνι εσυ με τοσες γυναικεςΝαι τυπε εσυ φοβασαι εναν ανυπαρκτο προην και εγω ποσταρω τα ξενα εμπορευματα
παντος τυχερος θα εχεις βαρεθει το μουνι εσυ με τοσες γυναικεςΝαι τυπε εσυ φοβασαι εναν ανυπαρκτο προην και εγω ποσταρω τα ξενα εμπορευματα
παντος τυχερος θα εχεις βαρεθει το μουνι εσυ με τοσες γυναικες
2 ερωτησεις...
1. είσαι 27 χρονών?
2. αν ναι, πόσο χρονών ξεπαρθενιάστηκες, και πόσο 1η σχέση?
Που ειναι ο χοντρος?σκασμούλης εσύ...
2 ερωτησεις...
1. είσαι 27 χρονών?
2 ερωτησεις...
1. είσαι 27 χρονών?
φιλε διαβασα 21 σελιδες με το προβλημα σου και νομιζω πως ξερω τη λυσηπαντος τυχερος θα εχεις βαρεθει το μουνι εσυ με τοσες γυναικες
καλα...ας κραταγε λογκ το τσατ με το δακρυ πουριχνες καθε μερα να στοριχνα μια παραθεση να σουλεγα εγω τι ηξερες απο την αρχη, βοιδι
Δημοκρατια εχουμε :-* :-* :-* :-* :-*Κι εσυ τωρα θα δωσεις συμβουλες?
Σταμ!Σκασμουλης ειπαμε.
Που ειναι ο χοντρος?
ναι 27 ειμαι.
πρωτη φορα ηταν μια απο τσατ
στα 23
κρατησε ενα μηνα
Κι εσυ τωρα θα δωσεις συμβουλες?
Σταμ!Σκασμουλης ειπαμε.
εγω ειμαι το βοιδι... η εσυ που πιστευεις οτι ακριβως σου παρουσιαζει καποιος μεσω του ιντερνετ? τα λεγαμε και πιο πανω πριν απο λιγο αλλα κοιμασαι ε??? δουλευες νυχτα?
Οπως θελω μπορω να παρουσιαστω απο το ιντερνετ... και καποιες φορες αμα εισαι και λιγο μισοκακομοιρος... σε προσεχουν περισσοτερο και ασχολουνται με το θεμα σου... α οπως ακριβως κανει και ο φιλος μας εδω μεσα... ;) Ξυπνα μεγαλέ... δουλευεις και νυχτα ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
φιλε διαβασα 21 σελιδες με το προβλημα σου και νομιζω πως ξερω τη λυση
Ειναι Αυγουστος εχει 40 βαθμους ολα τα νυσια αλλα και οι πολεις ειναι γεματα απο γυναικες που ψαχνονται κανε τωρα λογκ αουτ και βουρ στον πατσα. Ετσι και εσυ δεν θα σκας για την τυπησα και η τυπησα που θα δει οτι σε χανει η θα κανει κατι να το επισπευσει η θα μαθεις οτι σε δουλευει
Δημοκρατια εχουμε :-* :-* :-* :-* :-*
Κι εσυ τωρα θα δωσεις συμβουλες?
Σταμ!Σκασμουλης ειπαμε.
εγω ειμαι το βοιδι... η εσυ που πιστευεις οτι ακριβως σου παρουσιαζει καποιος μεσω του ιντερνετ? τα λεγαμε και πιο πανω πριν απο λιγο αλλα κοιμασαι ε??? δουλευες νυχτα?
οκ. αυτη τη στιγμη πως ακριβως μας παρουσιαζεσαι? μουσχαρος?
τωρα θα παω μαγαζι σε λιγο γιατι εχουμε και δουλεια.
χλεπίτσα, να σου ρίξω και εσένα μία σεξουαλική ψυχολόγηση να καβλώσεις?
αααα δηλαδή επίτηδες έχυνες το δάκρυ για να τους κοροϊδέψεις
πονηρούλη
κρυφογελούσες μπροστά στην οθόνη που το πίστεψαν?
Ακριβως... και εσυ το χαφτεις. Αυτο ειναι το καλυτερο... οχι πως σου παρουσιαζομαι εγω.... ελα ελα κοροιδακι.