Νέα

προβλημα με πρωην

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 440
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ακριβως. Αυτα ειναι για μεχρι και τα 22 σου που εισαι πιτσιρικας και δεν σκαμπαζεις.
οσο συντομοτερα μαθεις τοσο καλυτερα...κι εμενα τωρα μια ''φιλη'' την κερατωσε ο γκομενος και ψαχνεται, ολο μου την πεφτει και μαλακιες,και σε μενα και σε ενα φιλο μας...οταν παιζει πρωην συνηθως ειναι και νυν...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Και ολα αυτα φιλαρακο μου επειδη δεν εχεις αποφασισει να χωνεσαι και να μιλας στις εξω τυπισσες ε?

Βλεπεις τελικα ποσο ακριβα πληρωνει ο ανθρωπος την τεμπελια και την πλεονεξια του? Τι θα σου ηταν δηλαδη να αρχιζες σιγα σιγα και ας ετρωγες χυλοπιτες απεξω... παντως να σε κοροιδευανε ετσι ξεχασε το... απο εξω η αλλη δεν κανει τετοιες μαγκιες... και μιλαω εκ πειρας διοτι οταν ειχα προσεγγισει εγω την ιδια γκομενα απεξω που ο αλλος την βρηκε μετα μεσω του ΦΕΗΣΜΠΟΥΚ εμενα με χυλοπιτωσε μεν αλλα παρα πολυ ευγενικα και σε αυτον το επαιζε καμποση και του την εμπαινε... απεξω δεν τις παιρνει ετσι? να το ξερετε αυτο.. αλλα λογικο εχουν βρει ολες το ιντερνετ... και κρυβονται πισω απο αυτο... μεχρι να κατσουν σε εναν καλο χακερα... να του την βιδωσουν να τους καψει το σκληρο δισκο η να παρακολουθει την επικοινωνια τους μετα μεσω ιντερνετ και να  τρεχουν μετα μετα και να μην φτανουν για να μαθουν οτι οπως δεν πρεπει μεν να εμπιστευεσαι καποιον που δεν ξερεις... ετσι δεν πρεπει και να εξαπατας καποιον που δεν γνωριζεις.. επειδη ανθρωπος με ανθρωπο διαφερει και αν πας να εξαπατησεις καποιον αλλον να σε τσακισει χωρις ελεος.

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Και ολα αυτα φιλαρακο μου επειδη δεν εχεις αποφασισει να χωνεσαι και να μιλας στις εξω τυπισσες ε?

Βλεπεις τελικα ποσο ακριβα πληρωνει ο ανθρωπος την τεμπελια και την πλεονεξια του? Τι θα σου ηταν δηλαδη να αρχιζες σιγα σιγα και ας ετρωγες χυλοπιτες απεξω... παντως να σε κοροιδευανε ετσι ξεχασε το... απο εξω η αλλη δεν κανει τετοιες μαγκιες... δεν την παιρνει.. αλλα λογικο εχουν βρει ολες το ιντερνετ... και κρυβονται πισω απο αυτο... μεχρι να κατσουν σε εναν καλο χακερα... να του την βιδωσουν να τους καψει το σκληρο δισκο να τρεχουν μετα να αγοραζουν αλλον υπολογιστη για να μαθουν οτι οπως δεν πρεπει μεν να εμπιστευεσαι καποιον που δεν ξερεις... ετσι δεν πρεπει και να εξαπατας καποιον που δεν γνωριζεις.. επειδη ανθρωπος με ανθρωπο διαφερει και αν πας να εξαπατησεις καποιον αλλον να σε τσακισει χωρις ελεος.

ναι δεν εχω κανει καμακι στην ζωη μου ποτε.
μονο απο το τσατ ειχα βρει 4.
αν δεν ηταν αυτο δεν θα ειχα κανει σεξ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ναι δεν εχω κανει καμακι στην ζωη μου ποτε.

Και πιστευεις οτι αυτο σε εχει βοηθησει? Γιατι εγω βλεπω το αντιθετο. Σαφως και καποιος μπορει να κανει σεξ απο το ιντερνετ αμα το ψαξει... αλλα και τι να λεει αυτο? Αν εχεις να αντιμετωπισεις αυριο μεθαυριο τυπισσα πολυ πιο εμπειρη απο σενα θα ειναι ματαιο... θα σε καταπιει και θα σε χωνεψει... και ξερεις γιατι? γιατι δεν θα το χεις δουλεψει καθολου... απεξω βλεπεις και γινεσαι καλος ψυχολογος και εκπαιδευεις τα ματια σου να πιανουν τις λεπτομερειες... και να εισαι παντα σε ετοιμοτητα... και για μενα δικαιως καποια θα σε εξαπατησει διοτι κ εσυ κατα βαθος εισαι ενας πλεονεκτης που δεν θελει να το δουλεψει και θελει να πετυχει τα αλλα που πανε να πετυχουν οι αλλοι με σοβαρη προσπαθεια στο ετσι. Δεν καταλαβα δηλαδη εσυ θες την μουναρα με την λιγοτερη δυνατη προσπαθεια και εμεις που θελουμε το ιδιο και παμε να εκθεσουμε τους εαυτους μας και να τις κανουμε καμακι ειμαστε τα κοροιδα

Δικαιως θα στο κανει.

Ισα ισα πολλοι καυχιουνται οτι τις βγαζουν απο το ιντερνετ και οτι ολοι οσοι κανουνε καμακι απεξω ειμαστε μαλακες και χανουμε τον χρονο μας... αλλα δεν μπορουν να καταλαβουν πως δεν γινεται να κερδισεις κατι αυθεντικο χωρις να δαπανησεις σωστα και εσυ κατι.. Αν το καταλαβαιναν θα σταματουσαν να εξαπατωνται και θα ζουσαμε ολοι πιο ειρηνικα σε αυτο το κοσμο

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Και πιστευεις οτι αυτο σε εχει βοηθησει? Γιατι εγω βλεπω το αντιθετο. Σαφως και καποιος μπορει να κανει σεξ απο το ιντερνετ αμα το ψαξει... αλλα και τι να λεει αυτο? Αν εχεις να αντιμετωπισεις αυριο μεθαυριο τυπισσα πολυ πιο εμπειρη απο σενα θα ειναι ματαιο... θα σε καταπιει και θα σε χωνεψει... και ξερεις γιατι? γιατι δεν θα το χεις δουλεψει καθολου... απεξω βλεπεις και γινεσαι καλος ψυχολογος και εκπαιδευεις τα ματια σου να πιανουν τις λεπτομερειες... και να εισαι παντα σε ετοιμοτητα... και για μενα δικαιως καποια θα σε εξαπατησει διοτι κ εσυ κατα βαθος εισαι ενας πλεονεκτης που δεν θελει να το δουλεψει και θελει να πετυχει τα αλλα που πανε να πετυχουν οι αλλοι με σοβαρη προσπαθεια στο ετσι. Δεν καταλαβα δηλαδη εσυ θες την μουναρα με την λιγοτερη δυνατη προσπαθεια και εμεις που θελουμε το ιδιο και παμε να εκθεσουμε τους εαυτους μας και να τις κανουμε καμακι ειμαστε τα κοροιδα

Δικαιως θα στο κανει.

Ισα ισα πολλοι καυχιουνται οτι τις βγαζουν απο το ιντερνετ και οτι ολοι οσοι κανουνε καμακι απεξω ειμαστε μαλακες και χανουμε τον χρονο μας... αλλα δεν μπορουν να καταλαβουν πως δεν γινεται να κερδισεις κατι αυθεντικο χωρις να δαπανησεις σωστα και εσυ κατι.. Αν το καταλαβαιναν θα σταματουσαν να εξαπατωνται και θα ζουσαμε ολοι πιο ειρηνικα σε αυτο το κοσμο

εχεις δικιο σ'αυτο.
αλλα πιστευω το καμακι ειναι ξεπερασμενο η ειναι ιδεα μου?
το εχω προσπαθησει να μιλησω αλλα μολις παω να κανω την προσπαθεια κοβονταιν τα ποδια μου σκεφτομαι ολα τα αρνητικα που μπορει να συμβουν.
δεν βλεπω καμια να με γλυκο κοιταζει και ειναι δυσκολο να παω ετσι ξεκαρφωτα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εχεις δικιο σ'αυτο.
το εχω προσπαθησει να μιλησω αλλα μολις παω να κανω την προσπαθεια κοβονταιν τα ποδια μου σκεφτομαι ολα τα αρνητικα που μπορει να συμβουν.

εχεις φωνη σα τον Τσιου παιχτη?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχεις δικιο σ'αυτο.

Εγω καλως η κακως δεν μπορω να σου επιβαλλω τι θα κανεις... Το μονο που μπορω να σου πω τυπε ειναι να σταματησεις να σκεφτεσαι αρνητικα πραγματα να ξεκινησεις σιγα σιγα να καμακωνεις... αλλωστε αυτα που μου λες ολοι τα ειχαν... ολοι οταν πρωτοξεκινουσαν το καμακι ειχαν αυτα τα πραγματα απλα καποιοι δεν το εβαλαν κατω και συνεχισαν... αν μπορεις να κανεις το ιδιο καλως... διαφορετικα να ξερεις πως το ιντερνετ ειναι λαβυρινθος... η καθεμια τον χρησιμοποιει για τους δικους της λογους... Και δεν ειναι καθολου τυχαιο που η πληθωρα των περιπτεσεων απο οσο ακουω και απο αλλους θα ειναι Η ΜΠΑΖΑ Η' ωραιες μεν γκομενες ΑΛΛΑ αεριτζουδες και προβληματικες που επειδη εχουν ενα μουνι και μια εμφανιση παραπανω νομιζουν πως εχουν το δικαιωμα να κακομεταχειριζονται και να δινουν συνεχως υποσχεσεις.... ειναι σαδιστριες δεν το βλεπεις?

Τεσπα.. πολυ φαμφαρα για το τιποτα... και πολυ κηρυγμα. Ειναι επιλογη σου

P.S Το καμακι δεν ειναι ξεπερασμενο... αλλα σπανιο.... μπορεις βεβαια να το μοστραρεις σαν κατι το πρωτοτυπο οτι δεν ειναι μεν ξεπερασμενο τυπισσες απλα εγω επιλεγω να ειμαι πρωτοτυπος και να σας προσεγγιζω με αυτο το τροπο ΘΕΛΕΤΕ? ΟΧΙ? ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ? στα αρχιδια μου οι επομενες... κοροιδευετε τον κοσμο... αλλα τουλαχιστον τοτε δεν θα χρειαστει να περιμενεις 6 μηνες για να δεις αμα κοροιδευουν το καταλαβαινεις απο τα πρωτα 10 λεπτα και το κοβεις... ακομα και αν φας χυλοπιτα δηλαδη παλι εισαι κερδισμενος.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο εκτορ λοπεζ ξερει... τους ζαλιζα στο τσατ για μια γκομενα που ομως ειχα γνωρισει απεξω αλλα της μιλουσα απο μσν... ε σε πληροφορω ακομα και αν το προσπαθησα για 2-3 βδομαδες... ηξερα απο την αρχη τι ρολο βαρουσε και δεν διαψευστηκα... και αυτο διοτι την ειχα βρει απο κοντα... εβλεπα τι εκανε στην σχολη... πως περιτριγυριζοταν συνεχεια μονο απο αγορια κτλπ , γιατι περιτριγυριζετε μονο απο αγορια??? Μηπως τους εχει ολους απλα για να της φτιαχνουνε την αυτοπεποιθηση και στην ουσια δεν γουσταρει κανεναν και δεν εχει σκοπο να τα φτιαξει με κανεναν? -Απο ολα μπορεις να παρεις στοιχεια- ενω απο το τηλεφωνο και το ιντερνετ η αλλη μπορει να κρυφτει ενω απεξω δεν την παιρνει πως το λενε.... καταλαβα τι καπνο φουμαρει και δεν χρειαστηκαν οχι 6 μηνες... αλλα ουτε και ενας για να μπω στο τρυπακι της.  :sunglasses:

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
θα δωσω μια εβδομαδα και αν δεν σθμβει κατι θα το σταματισω.
αλλα επειδη περιμενα τοσο καιρο και τωρα ειναι εδω δεν θελω να το κοψω ετσι γιατι
γιατι τοσο καιρο παλευα για το τιποτα.

παντος εχεις δικιο απο την εμπειρια μου εχω καταλαβει οτι συνηθως παιζει παντρεμενες και προσφατα κερατωμενες
και κατι ομορφες που της αρεσει να τονιζουμε ποσο ομορφες ειναι.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
... ε σε πληροφορω ακομα και αν το προσπαθησα για 2-3 βδομαδες... ηξερα απο την αρχη τι ρολο βαρουσε και δεν διαψευστηκα...

καλα...ας κραταγε λογκ το τσατ με το δακρυ πουριχνες καθε μερα να στοριχνα μια παραθεση να σουλεγα εγω τι ηξερες απο την αρχη, βοιδι  :2funny:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
καλα...ας κραταγε λογκ το τσατ με το δακρυ πουριχνες καθε μερα να στοριχνα μια παραθεση να σουλεγα εγω τι ηξερες απο την αρχη, βοιδι  :2funny:

:headbang2:

είδες μλκ Μπολντ, που όταν στο έλεγα, μου έλεγες ότι λέω σάλια?

καλώς τα παιδιά 3-0 :birdman:

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
τοτε καλα κανεις και δε τη πεφτεις παιχτη. αν δε καταλαβες αυτο φανταζομαι απο μουνι τι καταλαβαινεις

ακουγα ραδιο φιλε συχρονος γι'αυτο δεν καταλαβα.
τωαρ που το ακουσα καταλαβα.
δεν μιλαω σαν γκευ παντος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom