Επισκέπτης
ακριβως. Αυτα ειναι για μεχρι και τα 22 σου που εισαι πιτσιρικας και δεν σκαμπαζεις.
στα 23 σου κανεις την μεγαλη ανατροπη?
ακριβως. Αυτα ειναι για μεχρι και τα 22 σου που εισαι πιτσιρικας και δεν σκαμπαζεις.
οσο συντομοτερα μαθεις τοσο καλυτερα...κι εμενα τωρα μια ''φιλη'' την κερατωσε ο γκομενος και ψαχνεται, ολο μου την πεφτει και μαλακιες,και σε μενα και σε ενα φιλο μας...οταν παιζει πρωην συνηθως ειναι και νυν...ακριβως. Αυτα ειναι για μεχρι και τα 22 σου που εισαι πιτσιρικας και δεν σκαμπαζεις.
ναι η ιδια ειναι
Και ολα αυτα φιλαρακο μου επειδη δεν εχεις αποφασισει να χωνεσαι και να μιλας στις εξω τυπισσες ε?
Βλεπεις τελικα ποσο ακριβα πληρωνει ο ανθρωπος την τεμπελια και την πλεονεξια του? Τι θα σου ηταν δηλαδη να αρχιζες σιγα σιγα και ας ετρωγες χυλοπιτες απεξω... παντως να σε κοροιδευανε ετσι ξεχασε το... απο εξω η αλλη δεν κανει τετοιες μαγκιες... δεν την παιρνει.. αλλα λογικο εχουν βρει ολες το ιντερνετ... και κρυβονται πισω απο αυτο... μεχρι να κατσουν σε εναν καλο χακερα... να του την βιδωσουν να τους καψει το σκληρο δισκο να τρεχουν μετα να αγοραζουν αλλον υπολογιστη για να μαθουν οτι οπως δεν πρεπει μεν να εμπιστευεσαι καποιον που δεν ξερεις... ετσι δεν πρεπει και να εξαπατας καποιον που δεν γνωριζεις.. επειδη ανθρωπος με ανθρωπο διαφερει και αν πας να εξαπατησεις καποιον αλλον να σε τσακισει χωρις ελεος.
ναι δεν εχω κανει καμακι στην ζωη μου ποτε.
Και πιστευεις οτι αυτο σε εχει βοηθησει? Γιατι εγω βλεπω το αντιθετο. Σαφως και καποιος μπορει να κανει σεξ απο το ιντερνετ αμα το ψαξει... αλλα και τι να λεει αυτο? Αν εχεις να αντιμετωπισεις αυριο μεθαυριο τυπισσα πολυ πιο εμπειρη απο σενα θα ειναι ματαιο... θα σε καταπιει και θα σε χωνεψει... και ξερεις γιατι? γιατι δεν θα το χεις δουλεψει καθολου... απεξω βλεπεις και γινεσαι καλος ψυχολογος και εκπαιδευεις τα ματια σου να πιανουν τις λεπτομερειες... και να εισαι παντα σε ετοιμοτητα... και για μενα δικαιως καποια θα σε εξαπατησει διοτι κ εσυ κατα βαθος εισαι ενας πλεονεκτης που δεν θελει να το δουλεψει και θελει να πετυχει τα αλλα που πανε να πετυχουν οι αλλοι με σοβαρη προσπαθεια στο ετσι. Δεν καταλαβα δηλαδη εσυ θες την μουναρα με την λιγοτερη δυνατη προσπαθεια και εμεις που θελουμε το ιδιο και παμε να εκθεσουμε τους εαυτους μας και να τις κανουμε καμακι ειμαστε τα κοροιδα
Δικαιως θα στο κανει.
Ισα ισα πολλοι καυχιουνται οτι τις βγαζουν απο το ιντερνετ και οτι ολοι οσοι κανουνε καμακι απεξω ειμαστε μαλακες και χανουμε τον χρονο μας... αλλα δεν μπορουν να καταλαβουν πως δεν γινεται να κερδισεις κατι αυθεντικο χωρις να δαπανησεις σωστα και εσυ κατι.. Αν το καταλαβαιναν θα σταματουσαν να εξαπατωνται και θα ζουσαμε ολοι πιο ειρηνικα σε αυτο το κοσμο
εχεις δικιο σ'αυτο.
αλλα πιστευω το καμακι ειναι ξεπερασμενο η ειναι ιδεα μου?
το εχω προσπαθησει να μιλησω αλλα μολις παω να κανω την προσπαθεια κοβονταιν τα ποδια μου σκεφτομαι ολα τα αρνητικα που μπορει να συμβουν.
δεν βλεπω καμια να με γλυκο κοιταζει και ειναι δυσκολο να παω ετσι ξεκαρφωτα
εχεις φωνη σα τον Τσιου παιχτη?
εχεις δικιο σ'αυτο.
αλλα πιστευω το καμακι ειναι ξεπερασμενο η ειναι ιδεα μου?
το εχω προσπαθησει να μιλησω αλλα μολις παω να κανω την προσπαθεια κοβονταιν τα ποδια μου σκεφτομαι ολα τα αρνητικα που μπορει να συμβουν.
δεν βλεπω καμια να με γλυκο κοιταζει και ειναι δυσκολο να παω ετσι ξεκαρφωτα
ποιος ειναι ο τσιου?
... ε σε πληροφορω ακομα και αν το προσπαθησα για 2-3 βδομαδες... ηξερα απο την αρχη τι ρολο βαρουσε και δεν διαψευστηκα...
δεν καταλαβα και πολλα.
καλα...ας κραταγε λογκ το τσατ με το δακρυ πουριχνες καθε μερα να στοριχνα μια παραθεση να σουλεγα εγω τι ηξερες απο την αρχη, βοιδι
Ναι τυπε εσυ φοβασαι εναν ανυπαρκτο προην και εγω ποσταρω τα ξενα εμπορευματαμια απορια ειδα σε ενα αλλο θρεντ ανεβαζαν φωτο απο κοπελες τους.
εσυ αναβαζες συχνα αλλες ειναι απο μπουρδελα αυτες?
τοτε καλα κανεις και δε τη πεφτεις παιχτη. αν δε καταλαβες αυτο φανταζομαι απο μουνι τι καταλαβαινεις
καλα...ας κραταγε λογκ το τσατ με το δακρυ πουριχνες καθε μερα να στοριχνα μια παραθεση να σουλεγα εγω τι ηξερες απο την αρχη, βοιδι