CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Δεν εχω παει Μυτιληνη........φιλε ινδιανε φανταροσ στην μυτιληνη το 1989 ερωτευτηκα μια ΚΑΤΣΙΚΑ
Τοσο χαλια ειναι απο πλευρας "γυναικας" ?
Δεν εχω παει Μυτιληνη........φιλε ινδιανε φανταροσ στην μυτιληνη το 1989 ερωτευτηκα μια ΚΑΤΣΙΚΑ
Καλα ειστε σοβαροι εδω μεσα? Καθεστε και απαντατε σε εναν τυπο που βρηκε μια μυθομανη απο το ιντερνετ που τον κοροιδευει χωρις να εννοει ο ιδιος να το καταλαβει? Ο συγκεκριμενος εχει ξανακανει θρεντ για αυτην...
Τυπε ακουσε να δεις 2 λογια.... Δυστυχως ειχες την ατυχια να μπλεξεις με εναν μυθομανη ανθρωπο... τετοιοι ανθρωποι κυκλοφορουν παντου αναμεσα μας.. Και το παιχνιδι το οποιο παιζουν ειναι να εκμεταλευονται τις φαντασιωσεις των ανθρωπων... Εκατσε και σε μενα ενα παρομοιο περιστατικο απο το ιντερνετ πριν απο μερικους μηνες ετσι επλαθε και αυτη ιστοριες... αλλα εγω της το εκοψα .. της κανω πες μου σε παρακαλω το επιθετο σου... η δωσε μου το σταθερο σου τηλεφωνο διοτι μονο σε σταθερα μπορω να παιρνω πλεον κατι εγινε και μου κοψανε τα κινητα.... αυτο της το ειπα πανω στις 2 βδομαδες που ειδα οτι η τυπισσα ηθελε να μιλαμε καθε μερα με την προοπτικη καποια στιγμη να βρεθουμε... και ως δια μαγειας? Μου ειπε οτι την προσβαλλω και οτι δεν την εμπιστευομαι και οτι τελος. Της κανω αντε γεια κοριτσακι αντε να δουλεψεις καναν αλλον και εληξε εκει...
Τυπε... σταματα να κανεις αυτο που κανεις γιατι δεν κερδιζεις τιποτα και δεν αξιζει τον κοπο... Ζητα της επιθετο... ειδαλλως σταματα εδω.
Καλη σου τυχη
θα βγαλω τη ταπα να πνιγεις ρε
Δεν εχω παει Μυτιληνη........
ΕΧΕΙ αλλα τισ εχουνε δεμενεσ με χειροπαιδεσ γιατι και καλα ολεσ θελουνε να φυγουν απο τα χωρια, και να πανε στισ πολεισ ναΔεν εχω παει Μυτιληνη........
Δεν εχω παει Μυτιληνη........
συ δεν ελεγες οκτακοσιες φορες οτι δε κανεις καμακι απο ιντερνετε ρε?
αααααααααααααααααααααααΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
σειρα πηγαινεσ και στο ΣΥΝΥΠΕΘ?Το 1988 που ήμουν εκεί, έτσι ήταν......
Μην πας καθόλου..
δεν το συνηθιζω... απλα εκατσε απο μονο του και ηθελα να δω τι παιζεται.... Μεγαλη Απατη τετοιες τυπισσες.
Λενε ψεμματα συνεχως και πανε να σε μπλεξουν στην κακη ζωη που εχουν μπλεξει και τους εαυτους τους.
δηλαδη τοσο ασχημα ειναι στο μερος μου?
περιπου τι ατομα μπαινεται εδω?
κοιτα σου εχω πει οτι εισαι ενα απο τα ατομα που περνω σοβαρα την γνωμη τους γιατι πιστευω οτι μιλας σωστα.
απλως πιστευω οτι δεν ειναι μυθομανεις απλως απο τοτε που πεθανε ο πατερας της εχει χασει την μπαλα και δεν ξερει απο που να πιαστει.
παμε να τους γαμησουμε για τα αναδρομικα τους κατσαπλιαδες παιχτη
πρωτα πρωτα οι μισοι ειναι μπραβοι ,δηλαδη τοσο ασχημα ειναι στο μερος μου?
περιπου τι ατομα μπαινεται εδω?
δηλαδη ειστε ατομα που ασχοληστε με υπολογιστες και εχετε χομπι να πηγενετε σε μπουρδελα?
να πιαστει απ'ταρχιδια μας τοτε
κοινωσ σφιχτερμανκυριως φουσκωτοι παιχτη. τη γαμησες
πρωτα πρωτα οι μισοι ειναι μπραβοι ,
ελενχουν τισ γυναικεσ οπωσ εγω.......γιατι μπραβοι ομως?
η αλλοι μιση
τανες.γιατι μπραβοι ομως?
η αλλοι μιση