Επισκέπτης
ρε μπαγκλαμα συρε τραβα στην τρυπα σου και σκασε επιτελους !!!!!
Μην μου κωλοτριβεσαι ρε..... δεν σε πηδαω ειπαμε !!!
γουατ ιζ μπαγκλαμα?
ρε μπαγκλαμα συρε τραβα στην τρυπα σου και σκασε επιτελους !!!!!
Μην μου κωλοτριβεσαι ρε..... δεν σε πηδαω ειπαμε !!!
ωχ μπαμπεση...χτυπησες καιριο σημειο :S
γουατ ιζ μπαγκλαμα?
ρε τον κουραμπιε .... πλακα εχεις !!!!!
παω για μπανακι ρε συ θα ριξω και βουτιες για παρτη σου
πάλι ξεκατινιάζεσαι ρε..."μπαγκλαμα"?θα βγαλω τη ταπα να πνιγεις ρε
παντος αν δεν γινει κατι με την κοπελια.
θα κατεβω χριστουγενα αθηνα.
τοτε θα ζητησω συμβουλη απο εσας να με στειλετε σε μια καλη.
αν και δεν ειμαι τυπος που παει σε τετοια μερη αλλα δεν γινεται αλλιως θα βιασω καμια.
Ρε άσπλαχνη Ελληνίδα.... από το δράμα που ζει ο γκασμάς φίλος μας, μόνο αυτό βρήκες να ρωτήσεις....?????
μαι μπραδερΠαουερ του δε πιπολ οβ μπου!!!
Αν περιμένεις μέχρι τα Χριστούγεννα..... μάλλον αυτό (ο βιασμός) θα συμβεί!
Κανόνισε να κατέβεις νωρίτερα, κι εμείς....εδώ είμαστε!!!
και εμεισ φουσκωτοι ειμαστε και εχουμε και εργαλεια , και ΚΑΘΑΡΑ ,ΤΟΝ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΔΕ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΩ ΣΤΑ ΤΣΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΑ ΨΑΡΙΑ
Aπο ατα που διαβασα στα "πεταχτα" εβγαλα το συπερασμα οτι ειναι μια "αρωστη" κατασταση.....
6 μηνες (διαδυκτιακη) γνωριμια, εχετε βρεθει μια φορα μονο, υπαρχει ο προβληματικος πρωην.......
Δεν μπορω να πιστεψω οτι την εχεις εωτευτει και σου ειναι τοσο απαραιτητη.......
Ζητα της να βρεθειται, να ξεκαθαρισεται που παει η κατασταση και αναλογα προχωρας.
Αμα "δεσετε" μαζι, ο πρωην, θα τσινισει μια, δυο και θα αποσυρθει.....
"Πολυ σκληρος εισαι ρε φιλε," μπορεις να μου πεις.
Ισως να ειναι και ετσι, αλλα με το να βαυκαλιζεσαι τοσο καιρο χωρις αποτελεσμα δεν νομιζω να οδηγει πουθενα.
Βεβαια ειμαι εξω απο τον χορο.......
Καλή τυχη, ουτως ή αλλως.
νωριτερα εχω το μαγαζι μεχρι σεμτεμβριο εχει δουλεια.
να μαζεψω λεφτα να κανω σωστη δουλεια οταν ερθω.
να μεινω καμια βδομαδουλα.
φιλε ινδιανε φανταροσ στην μυτιληνη το 1989 ερωτευτηκα μια ΚΑΤΣΙΚΑAπο αυτα που διαβασα στα "πεταχτα" εβγαλα το συμπερασμα οτι ειναι μια "αρωστη" κατασταση.....
6 μηνες (διαδυκτιακη) γνωριμια, εχετε βρεθει μια φορα μονο, υπαρχει ο προβληματικος πρωην.......
Δεν μπορω να πιστεψω οτι την εχεις εωτευτει και σου ειναι τοσο απαραιτητη.......
Ζητα της να βρεθειται, να ξεκαθαρισεται που παει η κατασταση και αναλογα προχωρας.
Αμα "δεσετε" μαζι, ο πρωην, θα τσινισει μια, δυο και θα αποσυρθει.....
"Πολυ σκληρος εισαι ρε φιλε," μπορεις να μου πεις.
Ισως να ειναι και ετσι, αλλα με το να βαυκαλιζεσαι τοσο καιρο χωρις αποτελεσμα δεν νομιζω να οδηγει πουθενα.
Βεβαια ειμαι εξω απο τον χορο.......
Καλή τυχη, ουτως ή αλλως.
Καλα ειστε σοβαροι εδω μεσα? Καθεστε και απαντατε σε εναν τυπο που βρηκε μια μυθομανη απο το ιντερνετ που τον κοροιδευει χωρις να εννοει ο ιδιος να το καταλαβει? Ο συγκεκριμενος εχει ξανακανει θρεντ για αυτην...
Τυπε ακουσε να δεις 2 λογια.... Δυστυχως ειχες την ατυχια να μπλεξεις με εναν μυθομανη ανθρωπο... τετοιοι ανθρωποι κυκλοφορουν παντου αναμεσα μας.. Και το παιχνιδι το οποιο παιζουν ειναι να εκμεταλευονται τις φαντασιωσεις των ανθρωπων... Εκατσε και σε μενα ενα παρομοιο περιστατικο απο το ιντερνετ πριν απο μερικους μηνες ετσι επλαθε και αυτη ιστοριες... αλλα εγω της το εκοψα .. της κανω πες μου σε παρακαλω το επιθετο σου... η δωσε μου το σταθερο σου τηλεφωνο διοτι μονο σε σταθερα μπορω να παιρνω πλεον κατι εγινε και μου κοψανε τα κινητα.... αυτο της το ειπα πανω στις 2 βδομαδες που ειδα οτι η τυπισσα ηθελε να μιλαμε καθε μερα με την προοπτικη καποια στιγμη να βρεθουμε... και ως δια μαγειας? Μου ειπε οτι την προσβαλλω και οτι δεν την εμπιστευομαι και οτι τελος. Της κανω αντε γεια κοριτσακι αντε να δουλεψεις καναν αλλον και εληξε εκει...
Τυπε... σταματα να κανεις αυτο που κανεις γιατι δεν κερδιζεις τιποτα και δεν αξιζει τον κοπο... Ζητα της επιθετο... ειδαλλως σταματα εδω.
Καλη σου τυχη
μπορω να γνωριζω ποτε λενε ψεμματα.
πιστεψεμε λεει αληθεια.
αλλωστε θα μεινει εδω ενα μηνα θα καρφωθει μονη της αν μου λεει παραμυθια