LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.274
- Πόντοι
- 8.645
Γενικα ποιανει ευκολα μια γυναικα παιδι?
Ερώτηση ενήλικου άντρα που ψηφίζει.
Γενικα ποιανει ευκολα μια γυναικα παιδι?
Ερώτηση ενήλικου άντρα που ψηφίζει.
Δεν είμαι γιατρός. Αλλά πολλοί γιατροί θέλουν να στα πάρουν με εξετάσεις και εξωσωματικές. Οι συμβουλές μου είναι όπως έχω γράψει και πριν αν δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και εφόσον δεν περάσουν 12 μήνες προσπάθειας.ωραια απαντηση "δεν ξερω τι μου γινεται και δινω συμβουλες" ακομα και ο βοσκος την γιδα στον κτηνιατρο θα την παει. ο ματζεστικ ρωταει τους περαστικους
Δεν είμαι γιατρός. Αλλά πολλοί γιατροί θέλουν να στα πάρουν με εξετάσεις και εξωσωματικές. Οι συμβουλές μου είναι όπως έχω γράψει και πριν αν δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και εφόσον δεν περάσουν 12 μήνες προσπάθειας.
Σωστός.13η γόνιμη μέρα από την μέρα που ξεκινάει η περίοδος. Από την αρχή είπα πως αν δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ίσως έτσι τα καταφέρουν. Και μίλησα και για εξέταση σπέρματος.
τι εννοεις οτι τον πιεζει η γυναικα.δν καταλαβαινωΦιλος εχει παντρευτει και προσπαθει εδω και δυο μηνες να κανει παιδι αλλα η γκομενα δεν μενει εγκυος.Εχει αγχωθει και τον πιεζει και η γυναικα.Τι λετε να παιζει?Γενικα ποιανει ευκολα μια γυναικα παιδι?Σας εχει τυχει κατι παρομοιο?Ποιες ειναι οι επομενες κινησεις?
ματζεστικ γυναικολογο δεν εχει η γυναικα σου να την πας και καθεσαι και ρωτας στα φορουμ ;τετοια καταντια; μην μιλησω δε για την ασχετοσυνη των οσων απαντουν όπως οτι γονιμη ειναι η 13 μερα απο οταν τελειωσει η περιοδος
Majestic, άφησες τις επιχειρήσεις και το 'ριξες στην τεκνοποιία;
Φιλε επειδη το εχω ψαξει προσωπικα, παιζουν τα εξης σεξ καθε 4 μερες μιας που τοσο θελει το σπερμα να φτασει στο καλυτερο του σημειο και περιπου τοσο μενουν ενεργα στην κοπελα τα σπερματοζωαρια.Φιλος εχει παντρευτει και προσπαθει εδω και δυο μηνες να κανει παιδι αλλα η γκομενα δεν μενει εγκυος.Εχει αγχωθει και τον πιεζει και η γυναικα.Τι λετε να παιζει?Γενικα ποιανει ευκολα μια γυναικα παιδι?Σας εχει τυχει κατι παρομοιο?Ποιες ειναι οι επομενες κινησεις?
Και κάτι τελευταίο το οποίο θα ξεσηκώσει τους κομπλεξικούς που όλο θέλουν να την λένε. Την μέρα εκείνη αυστηρά ΟΧΙ πίπα. Το σάλιο είναι κακός παράγοντας
Σπερμοδιάγραμμα και έλεγχος για σμν.Ήξερα ζευγάρι που προσπαθούσε ανεπιτυχώς να τεκνοποιήσει και μετά από εξετάσεις που έκανε προέκυψε ότι ο άντρας είχε χλαμύδια(παρεμπιπτόντως δεν είχε κανένα σύμπτωμα) τα οποία είναι αιτία στείρωσης.Εννοειται οτι αν ειναι κατι σοβαρο θα επισκεφτει το γιατρο του.
Σωστός.
Αλλά με την προϋπόθεση ότι έχουμε κύκλο 28 ημερών. Αλλά και λίγο πιο πριν δεν ειναι άσκοπο, το σπέρμα φυλάει καραούλι μερικές μέρες στη μήτρα αλλά και το ωάριο μπορεί να "κατέβει" μια μέρα νωρίτερα.
Πάντως το να έχουν την απαίτηση να πιασουν παιδί μέσα σε δυο μήνες ή πολύ άσχετοι ειναι ή πολύ γκάου.
Να ειχαν περάσει δυο χρόνια να ελεγα οκ, έχουν δίκιο να ανησυχούν.
Παιζει και μεγαλο ρολο ποσο καρπερη ειναι η γυναικα.πλακα μας κανεις.εδω η δικια μου εμεινε εγγυος
μονο με τα αρχικα χυσια ,ισα-ισα που ξεκινησα
να πυροβολαω κατευθειαν τραβηχτηκα.κι ομως
ειχε γινει η ζημια.ειδαμε και παθαμε για να ξεμπερδεψουμε