Νέα

Προβλημα Γκαστρωματος της Γυναικας του?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ερώτηση ενήλικου άντρα που ψηφίζει.  :headbang:

μπορει να ειναι συμβουλος γαμου τωρα ρε ο ματζεστικ και να συμβουλευει φιλους εναντι αμοιβης για το πως να κανουν παιδι, να μην ρωτησει λοιπον; γιαι εισαι σπασικλακι;

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
ωραια απαντηση "δεν ξερω τι μου γινεται και δινω συμβουλες"  :jerking: ακομα και ο βοσκος την γιδα στον κτηνιατρο θα την παει. ο ματζεστικ ρωταει τους περαστικους  :headbang:
Δεν είμαι γιατρός. Αλλά πολλοί γιατροί θέλουν να στα πάρουν με εξετάσεις και εξωσωματικές. Οι συμβουλές μου είναι όπως έχω γράψει και πριν αν δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και εφόσον δεν περάσουν 12 μήνες προσπάθειας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Δεν είμαι γιατρός. Αλλά πολλοί γιατροί θέλουν να στα πάρουν με εξετάσεις και εξωσωματικές. Οι συμβουλές μου είναι όπως έχω γράψει και πριν αν δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και εφόσον δεν περάσουν 12 μήνες προσπάθειας.

δεν νοειται γυναικα στα 30 να μην εχει εδω και χρονια γιατρο που την ελεγχει τουλαχιστον μια φορα το χρονο (παπ τεστ ) αυτος ο γυναικολογος θα ξερει και την γενικη κλινικη της εικονα ωστε να την καθοδηγησει σε θεματα γονιμοτητας κτλ. αν ειναι εκμεταλευτης ηδη θα το γνωριζει η κοπελα τοσα χρονια, εκτος αν ειναι βοδι σαν τον ματζεστικ και τοτε καλο ειναι να μην τεκνοποιησει.

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
13η γόνιμη μέρα από την μέρα που ξεκινάει η περίοδος. Από την αρχή είπα πως αν δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ίσως έτσι τα καταφέρουν. Και μίλησα και για εξέταση σπέρματος.
Σωστός.
Αλλά με την προϋπόθεση ότι έχουμε κύκλο 28 ημερών. Αλλά και λίγο πιο πριν δεν ειναι άσκοπο, το σπέρμα φυλάει καραούλι μερικές μέρες στη μήτρα αλλά και το ωάριο μπορεί να "κατέβει" μια μέρα νωρίτερα.
Πάντως το να έχουν την απαίτηση να πιασουν παιδί μέσα σε δυο μήνες ή πολύ άσχετοι ειναι ή πολύ γκάου. :headbang:
Να ειχαν περάσει δυο χρόνια να ελεγα οκ, έχουν δίκιο να ανησυχούν.

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Τι να το κανεις ρε φιλε το παιδι σημερα ?

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Φιλος εχει παντρευτει και προσπαθει εδω και δυο μηνες να κανει παιδι αλλα η γκομενα δεν μενει εγκυος.Εχει αγχωθει και τον πιεζει και η γυναικα.Τι λετε να παιζει?Γενικα ποιανει ευκολα μια γυναικα παιδι?Σας εχει τυχει κατι παρομοιο?Ποιες ειναι οι επομενες κινησεις?
τι εννοεις οτι τον πιεζει η γυναικα.δν καταλαβαινω
για να εχουν πιο πολλες επαφες?

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
ματζεστικ γυναικολογο δεν εχει η γυναικα σου να την πας και καθεσαι και ρωτας στα φορουμ ;τετοια καταντια; μην μιλησω δε για την ασχετοσυνη των οσων απαντουν  όπως οτι γονιμη ειναι η 13 μερα απο οταν τελειωσει η περιοδος :jerking:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Majestic, άφησες τις επιχειρήσεις και το 'ριξες στην τεκνοποιία;

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
Ε καλα μεχρι τα 45 της εχει χρονο ακομα... :)

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Φιλος εχει παντρευτει και προσπαθει εδω και δυο μηνες να κανει παιδι αλλα η γκομενα δεν μενει εγκυος.Εχει αγχωθει και τον πιεζει και η γυναικα.Τι λετε να παιζει?Γενικα ποιανει ευκολα μια γυναικα παιδι?Σας εχει τυχει κατι παρομοιο?Ποιες ειναι οι επομενες κινησεις?
Φιλε επειδη το εχω ψαξει προσωπικα, παιζουν τα εξης σεξ καθε 4 μερες μιας που τοσο θελει το σπερμα να φτασει στο καλυτερο του σημειο και περιπου τοσο μενουν ενεργα στην κοπελα τα σπερματοζωαρια.
Συνηθως οι πιο γονιμες μερες της γυναικας ειναι η 13η - 14η μετρωντας απο την μερα που της ηρθε περιοδος.
Αν το ζευγαρι δεν εχει προβλημα χρονου και η γυναικα ειναι κατω απο 36 37 δοκιμαζει για ενα περιπου χρονο. Τοτε θα πρεπει να αρχισουν να ανησυχουν.
Ενεργειες? Μια εξεταση σπερματος θα μας πει τα παντα για την πλευρα του αντρα.
Μια μικροβιολογικη εξεταση που δειχνει αν η γυναικα εχει ωορηξια θα πρεπει να γινει για 3 μηνες.
Τα βασικα ειναι αυτα.
Στη συνεχεια ραντεβου με το γυναικολογο της για συμβουλες και καθοδηγηση.
Αιτιες που μπορει να τους ανησυχησουν ειναι καποια σοβαρη παθηση η παθησεις του αιματος , αλκοολισμος , ναρκωτικα η γενικα κατι σοβαρο.
Στα κεντρα εξωσωματικης.... αν φτασουν εκει... θα τους φυγουν μερικα χιλιαρικα

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
Και κάτι τελευταίο το οποίο θα ξεσηκώσει τους κομπλεξικούς που όλο θέλουν να την λένε. Την μέρα εκείνη αυστηρά ΟΧΙ πίπα. Το σάλιο είναι κακός παράγοντας

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
μαγκες ευχαριστω ολους για τις γνωμες σας......θα δωσω καποιες συμβουλες στο φιλο μου και βλεπουμε.....Και κατι αλλο. εδω μεσα ανοιγουμε θεματα για να ακουστουν γνωμες και γιατι μπορει ο καθενας μας να εχει παθει κατι και να ξερει.Εννοειται οτι αν ειναι κατι σοβαρο θα επισκεφτει το γιατρο του.Οποτε τον κομπλεξισμο καποιοι πρεπει να τον σταματησετε αν ειναι δυνατον.......Ευχαριστω και παλι.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Και κάτι τελευταίο το οποίο θα ξεσηκώσει τους κομπλεξικούς που όλο θέλουν να την λένε. Την μέρα εκείνη αυστηρά ΟΧΙ πίπα. Το σάλιο είναι κακός παράγοντας

Φιλε τρελή ιδέα αντί για αντισυλληπτικά  θα κανω ενα καλο γλυφομουνι με μπόλικο φτυσιμο !

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Εννοειται οτι αν ειναι κατι σοβαρο θα επισκεφτει το γιατρο του.
Σπερμοδιάγραμμα και έλεγχος για σμν.Ήξερα ζευγάρι που προσπαθούσε ανεπιτυχώς να τεκνοποιήσει και μετά από εξετάσεις που έκανε προέκυψε ότι ο άντρας είχε χλαμύδια(παρεμπιπτόντως δεν είχε κανένα σύμπτωμα) τα οποία είναι αιτία στείρωσης.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Υπάρχει ενα πραγμα σαν το predictor που το κατουρα η κοπέλα και βλέπει αν ειναι στην γόνιμη ημέρα. Σε καποιες κοπέλες ο κύκλος δεν ειναι σταθερός  και μια η γόνιμη μερα ειναι στις 5 ημερες και την αλλη στις 10 .

Βαλε την κοπέλα να μετρησει σωστα τις γονιμες ημέρες και  :knockinb:

Το σπερμοδιαγραμμα ειναι ταλαιπωρία και δεν ξερουν οι γιατροι να ερμηνευσουν τα αποτελέσματα .

Μικρή ειναι η κοπελα να μην αγχωνεται. Εκανε και αυτη 2 μήνες σεξ και κουράστηκε . Αλλή μια Ελληνιδα που θα κανει παιδί  και θα το κανει μια φορα το χρόνο. Συνταξη και απο το σεξ στα 40 θέλουν όλες .

Υγ Αν κανει καποιος σπεροδιαγραμμα υπάρχει βιοιατρικη κατω (ή πάνω) απο μασατζίδικο όποτε μπορει να τα συνδυάσει .

ΥΓ2 Ξερω ζευγαρι που εκανε παιδια με τεχνητη γονιμοποιηση , (τους ελεγε ο γιατρος οτι δεν μπορουν να πιασουν), και μετα απο 3 χρόνια εκαναν παιδι με φυσιολογική σύλληψη.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
έβγαλαν τελικά πόρισμα οι ειδήμονες?

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Σωστός.
Αλλά με την προϋπόθεση ότι έχουμε κύκλο 28 ημερών. Αλλά και λίγο πιο πριν δεν ειναι άσκοπο, το σπέρμα φυλάει καραούλι μερικές μέρες στη μήτρα αλλά και το ωάριο μπορεί να "κατέβει" μια μέρα νωρίτερα.
Πάντως το να έχουν την απαίτηση να πιασουν παιδί μέσα σε δυο μήνες ή πολύ άσχετοι ειναι ή πολύ γκάου. :headbang:
Να ειχαν περάσει δυο χρόνια να ελεγα οκ, έχουν δίκιο να ανησυχούν.

πλακα μας κανεις.εδω η δικια μου εμεινε εγγυος
μονο με τα αρχικα χυσια ,ισα-ισα που ξεκινησα
να πυροβολαω κατευθειαν τραβηχτηκα.κι ομως
ειχε γινει η ζημια.ειδαμε και παθαμε για να ξεμπερδεψουμε

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
πλακα μας κανεις.εδω η δικια μου εμεινε εγγυος
μονο με τα αρχικα χυσια ,ισα-ισα που ξεκινησα
να πυροβολαω κατευθειαν τραβηχτηκα.κι ομως
ειχε γινει η ζημια.ειδαμε και παθαμε για να ξεμπερδεψουμε
Παιζει και μεγαλο ρολο ποσο καρπερη ειναι η γυναικα.
Αλλες πιανουν και με τα πρωτα κ αλλες δεν πιανουν με τιποτα.
Επισης παιζει ρολο κ σε ποια μερα του κυκλου ειναι.Μια βδομαδα μετα την περιοδο και μια βδομαδα πριν ειναι οι γονιμες μερες της γυναικας συνηθως...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom