Επισκέπτης
Ρε το άλλο με το φευγάτο και τη μάνα του το ξέρεις;οι όροι ανακοινώθηκαν, απλά αυτός που θα τους πληρώσει δε θα τους μάθει ποτέ.
Ρε το άλλο με το φευγάτο και τη μάνα του το ξέρεις;οι όροι ανακοινώθηκαν, απλά αυτός που θα τους πληρώσει δε θα τους μάθει ποτέ.
Ρε το άλλο με το φευγάτο και τη μάνα του το ξέρεις;
έφυγε και δεν πρόλαβα να το ακούσω
για σφύρα τοΑπ'ότι βλέπω πολλοί δεν πρόλαβαν να τ'ακούσουν..
για σφύρα το
[move][size=20pt]ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ!!![/size] [/move]
Παιδες εγω τοσα χρονια εχω καταλαβει ενα πραγμα.Ολα ξεκινανε απο την ΚΕΦΑΛΗ.
20 χρονια εχουμε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ (και εγω ψηφιζα ενα απο τα 2).Οσο ειναι αυτοι οι 2 θα τρωνε και δεν θα τιμωρουνται.Οποιος το καταλαβει γρηγορα
και τους διωξουμε απο την εξουσια να δοκιμασουμε και κατι αλλο , θα ειναι κερδισμενος.
Ξερω επισης οτι εμεις φταιμε για αυτα , γιατι εμεις τους βγαζουμε.Μια φορα στα 4 χρονια μας δεινετε η ευκαιρια να διαλεξουμε.
Και εμεις διαλεγουμε εναν απο τους 2.Δεν λεω οτι οι αλλοι ειναι καλυτεροι αλλα να δουμε ρε παιδια.Αφου ξερουμε αυτοι τι κανουνε, γιατι να ξαναβγαινουν?
Αντι να χτυπησουν την πορτα στους ευκαταστατους , χτυπανε την πορτα στους χαμηλομισθους.Αρα?Μια απο τα ιδια.
ΓΙΑ ολα ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΕΦΑΛΗ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΧΑΖΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ
πηγαμε να κανουμε καποιες κινησεις με τους κινεζους ,αλλα τα τουρκικα αεροπλανα φτασανε μεχρι την Παρο αυτοματως , για κατι τετοια χρειαζονται συγκεκριμενοι πολιτικοι αδενες που ο γιωργακης δεν εχει , οπως προειπα για να ανακοινωνει καποιος στους Ελληνες τις διαταγες των ξενων ειναι το μονο ευκολο , η αντισταση ειναι ζορικη...Ταυτόχρονα, δίδοντας εξωφρενικά προνόμια στους
Κινέζους (λιμάνι και ζώνη ελευθέρου εμπορίου για ίδρυση μονάδων
συναρμολόγησης και "εξευρωπαϊσμού" των προϊόντων τους) τους πουλάμε 40
με 50 δις ευρώ ομολόγα. Ένα μεγάλο μέρος των Ευρώ που μαζεύει η
Κυβέρνηση από τα παραπάνω το μετατρέπει σε δολλάρια (δείτε το γιατί
στο 4)
Παντως κλεινοντας το κεντρο το μονο που κανεις ειναι να γαμας δικους σου στα αρχιδια του του Γιωργακη ισα ισα κανει και τον ηρωα οτι προσπαθει αλλα δεν τον αφηνουνεκαλη προσεγγιση απο τον be-red ,
παντως ρε παιδια δεν πρεπει να την αφησουμε ετσι την κατασταση, πρεπει να κλεισουμε το κεντρο μεχρι να καταλαβουν οι πασοκοι και οχι μονο οτι δε γουσταρουμε το γιωργακη σε ρολο εντολοδοχου που το μονο που κανει ειναι να μας ανακοινωνει τις αποφασεις της Μερκελ.