tomcat00
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
ΧΟΥ ρε..
ανοιξτε αλλο θρεντ..
να κερασω μια lacta;
ΧΟΥ ρε..
ανοιξτε αλλο θρεντ..
εχεις μπερδευτει???να κερασω μια lacta;
Οι υπολογιστες;;
εχεις μπερδευτει???
το τραβελια με υδραυλικα ειναι παρακατω..
τραβηξου..
Υ.Γ περσονα στειλε τιποτε ψιλα μην πεσω στα νυχια του tomcat00 & μου παρει τα σωβρακα μεχρι να τον ξεχρεωσω..
πουτσες μπλε..Out and over. Δεν έχει νόημα. Χάνω τον χρόνο μου.
για να κανουμε και καμια προβλεψη, βλεπω τις ελληνικες τραπεζες να εξαγοραζοντε σιγα σιγα (και τα 28 δις πηρανε και μπαλοσανε αρκετες τρυπες στα βαλκανια, και δανειζονται με 1% και αγραζουν κρατικα ομολογα με 5%, και εκτεθειμενες στις αμερικανικες χρηματοπιστωτικες φουσκες δεν ηταν (σε σχεση με αλλες) και τα υψηλοτερα επιτοκια στην ευρωζωνη εχουν και κανεις μας δε μιλαει πολλοι απο παντου θα ενδιαφερθουν να τις εξαγορασουν! προυποθεση! να βεβαιωθουν οτι η ψωροκωσταινα δε θα βαρεσει κανονι! κανα 2 χρονια υπομονη θα κανουν για να τους στρωσει ο γιωργακης το δρομο! 3ετες απο 4ετες εγινε το προγραμα περιορισμου του ελλειματος οι ελληνικες τραπεζες ειναι μαγαζι γωνια (με τετοια επιτοκια) και ο ελληνικος ηλιος και η θαλασσα ως επι το πλειστον ανεκμεταλευτος! αντι να τον εκμεταλευτουμε ομως εμεις, πολυ φοβαμαι οτι σε καμια 20 χρονια θα τον πουλανε οι διεθνεις τραπεζες που θα εχουν εξαγιρασει τις δικες μας! τελικα θα γινουμε τα "γκαρσονια της ευρωπης" αλλα χωρις μισθο χωρις πουρπουαρ! αντι το μαγαζι να το κρατησουμε δικο μας, θα δουλευουμε για αλλους με ενα μεροκαματο της πεινας!
ο λαυρεντιαδης εισαι???πολλοι απο παντου θα ενδιαφερθουν να τις εξαγορασουν!
Πόσο ανόητος μπορεί να είσαι.
Περίμενες να κατασκευάζονται υπολογιστές στην Ελλάδα;;; Και φταίει το ΠΑΣΟΚ που δεν παράγονται;;;
Για πες μου τι έγιναν εταιρείες που παρήγαγαν υπολογιστές για παράδειγμα στην Ευρώπη;;;;
Τι έγινε με την Olivetti στην Ιταλία, την Accorn στην Αγγλία;;
Τι παράγει σήμερα η Bull και ποιά θα ήταν η θέση της στην διεθνή αγορά αν δεν υπήρχε το Γαλλικό κράτος;;;
Γιατί η Siemens-Niexdorf πούλησε το κατασκευαστικό της τμήμα στην Acer;; (που μάλλον δεν θα ξέρεις ότι είναι Ταϊβανέζικη).
Εδώ ρε έκλεισε η Compaq (κλάαααααααααψε εσύ κουφάλα, ξέρεις).
Και αν θέλεις ακόμη γιατί έκλεισε πέρυσι η Qimanda, ο μεγαλύτερος εργοδότης στην Σαξωνία και βύθισε σε πένθος την Δρέσδη;;;
Γιατί η Blue Wonder Foundries ανοίγει εργοστάσιο στην Νέα Υόρκη και όχι στην Σαξωνία;;;;
Φταίει το SPD, η Μέρκελ, το ΠΑΣΟΚ, ο Σημίτης ή τα πράγματα είναι πολύ πιό πολύπλοκαααα
Πολύ πιό πολύπλακα για κάτι χαϊβάνια σαν του λόγου σου που πιστεύουν ότι ο Καρατζαφέρης έχει την δυνατότητα να λύσει τέτοια προβλήματα ή ο Μπουμπούκος ή ο Ανατολάκης. Ή ακόμη ο Ψινάκης.
Out and over. Δεν έχει νόημα. Χάνω τον χρόνο μου.
πουτσες μπλε..
παλι θα σε ριξει στο τρυπακι του & θα του απαντησεις..
εδω απαντας στην τερας..
ΧΟΥ ρε πρεζακια..
εχουν βρει το κουμπακι σου & οποτε τους καυλωσει στο πατανε..
ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ & ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ..
δεν πουλαω σε αγραμματες φασιστοειδεις αμοιβαδες..
Λες για τα ασφάλιστρα των ομολόγων? Βέβαια ξέρω τι είναι. Πως ακριβώς συντονίζεται η εν λόγω αγορά?
πολλα ξενα κεφαλαια αλλα και αρκετοι δικοι μας παραληδες αγοραζανε γη τη τελευταια 10ετια (πελλοπονησο και κυκλαδες κυριως) με σκοπο 1) να μεταπουλησουν με κερδος σχετικα συντομα σε 5-10 χρονια 2) στην εσχατη να φτιαξουν τουριστικες μοναδες τωρα που το πρωτο σεναριο απομακρυνετε σιγα σιγα λογω κρισης, δεν ειναι μαλακες να πουλησουν φθηνοτερα, θα περιμενουν ωστε να διμιουργηθουν οι προυποθεσεις για επενδυση! λιγοτερη γραφειοκρατια, χαμηλοτεροι μισθοι! (γι αυτο και οι ελληνοποιησεις μεταναστων) ο γιωργακης θα δουλεψει για το κεφαλαιο οπως τους υποσχεθηκε! (στους μπιλνερμεργκ)η χωρα εχει ηδη προσημειω8ει
sale and lease back - το επιτοκιο συζητανε τωρα...8α μας το ανακοινωσουν συντομα
Τι ΑΕΠ εχεις; Ποια η αξια των CDS, Ποσοι παιζουν και κυριως ποιο προγραμμα χρησιμοποιουν (s/w);
Οπως ειπε και ο μεγαλος James Carville 'I used to think that if there was reincarnation, I wanted to come back as the president or the pope or as a .400 baseball hitter. But now I would like to come back as the bond market. You can intimidate everybody.'
Που ξέρω εγώ ρε? Εγώ σε ρωτάω, εσύ τώρα ξανά ερωτήσεις μου κάνεις?
τραβα οσα μπορεις...οι μερες πλησιαζουν... ;)Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι η ΕΚΤ προειδοποίησε την Ελλάδα πως σε περίπτωση εθνικής χρεοκοπίας δεν πρόκειται να σπεύσει να τη βοηθήσει. Η εφημερίδα αναφέρει και τις δηλώσεις του κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος απάντησε ότι «δεν έχουμε ανάγκη να μας σώσει κανείς».
αυτα ειναι..
την δευτερα απο τις 6 θα ειμαι εξω απο την τραπεζα..
Υ.Γ ποσα μπορω να τραβηξω μεσα στο ΣΚ απο το ΑΤΜ???