Νέα

Προβλέψεις για την οικονομική κρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 110K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Η οικονομική κατάσταση είναι αυτή που μας παρουσιάζουν;

• Είναι χειρότερη

Ψήφοι: 3 100,0%
  • Είναι καλύτερη

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Είναι ακριβής

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Πόσο ανόητος μπορεί να είσαι.

Περίμενες να κατασκευάζονται υπολογιστές στην Ελλάδα;;; Και φταίει το ΠΑΣΟΚ που δεν παράγονται;;;

Για πες μου τι έγιναν εταιρείες που παρήγαγαν υπολογιστές για παράδειγμα στην Ευρώπη;;;;

Τι έγινε με την Olivetti στην Ιταλία, την Accorn στην Αγγλία;;
Τι παράγει σήμερα η Bull και ποιά θα ήταν η θέση της στην διεθνή αγορά αν δεν υπήρχε το Γαλλικό κράτος;;;

Γιατί η Siemens-Niexdorf πούλησε το κατασκευαστικό της τμήμα στην Acer;; (που μάλλον δεν θα ξέρεις ότι είναι Ταϊβανέζικη).

Εδώ ρε έκλεισε η Compaq (κλάαααααααααψε εσύ κουφάλα, ξέρεις).

Και αν θέλεις ακόμη γιατί έκλεισε πέρυσι η Qimanda, ο μεγαλύτερος εργοδότης στην Σαξωνία και βύθισε σε πένθος την Δρέσδη;;;
Γιατί η Blue Wonder Foundries ανοίγει εργοστάσιο στην Νέα Υόρκη και όχι στην Σαξωνία;;;;

Φταίει το SPD, η Μέρκελ, το ΠΑΣΟΚ, ο Σημίτης ή τα πράγματα είναι πολύ πιό πολύπλοκαααα

Πολύ πιό πολύπλακα για κάτι χαϊβάνια σαν του λόγου σου που πιστεύουν ότι ο Καρατζαφέρης έχει την δυνατότητα να λύσει τέτοια προβλήματα ή ο Μπουμπούκος ή ο Ανατολάκης. Ή ακόμη ο Ψινάκης.

Out and over. Δεν έχει νόημα. Χάνω τον χρόνο μου.

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
για να κανουμε και καμια προβλεψη, βλεπω τις ελληνικες τραπεζες να εξαγοραζοντε σιγα σιγα (και τα 28 δις πηρανε και μπαλοσανε αρκετες τρυπες στα βαλκανια, και δανειζονται με 1% και αγραζουν κρατικα ομολογα με 5%, και εκτεθειμενες στις αμερικανικες χρηματοπιστωτικες φουσκες δεν ηταν (σε σχεση με αλλες) και τα υψηλοτερα επιτοκια στην ευρωζωνη εχουν και κανεις μας δε μιλαει :jerking: πολλοι απο παντου θα ενδιαφερθουν να τις εξαγορασουν! προυποθεση! να βεβαιωθουν οτι η ψωροκωσταινα δε θα βαρεσει κανονι! κανα 2 χρονια υπομονη  θα κανουν για να τους στρωσει ο γιωργακης το δρομο! 3ετες απο 4ετες εγινε το προγραμα περιορισμου του ελλειματος :uglystupid: οι ελληνικες τραπεζες ειναι μαγαζι γωνια (με τετοια επιτοκια) :uglystupid: και ο ελληνικος ηλιος και η θαλασσα ως επι το πλειστον ανεκμεταλευτος! αντι να τον εκμεταλευτουμε ομως εμεις, πολυ φοβαμαι οτι σε καμια 20 χρονια θα τον πουλανε οι διεθνεις τραπεζες που θα εχουν εξαγιρασει τις δικες μας! τελικα θα γινουμε τα "γκαρσονια της ευρωπης" αλλα χωρις μισθο χωρις πουρπουαρ! αντι το μαγαζι να το κρατησουμε δικο μας, θα δουλευουμε για αλλους με ενα μεροκαματο της πεινας!

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
εχεις μπερδευτει???
το τραβελια με υδραυλικα ειναι παρακατω..
τραβηξου..
Υ.Γ περσονα στειλε τιποτε ψιλα μην πεσω στα νυχια του tomcat00 & μου παρει τα σωβρακα μεχρι να τον ξεχρεωσω..

:2funny: :2funny: :2funny:

δεν εχεις φοβο απο μενα - αεργος ειμαι με 10 ευρο στην τσεπη

Επισκέπτης
πουτσες μπλε..
παλι θα σε ριξει στο τρυπακι του & θα του απαντησεις..
εδω απαντας στην τερας..
ΧΟΥ ρε πρεζακια..
εχουν βρει το κουμπακι σου & οποτε τους καυλωσει στο πατανε..
ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ & ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ..

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
για να κανουμε και καμια προβλεψη, βλεπω τις ελληνικες τραπεζες να εξαγοραζοντε σιγα σιγα (και τα 28 δις πηρανε και μπαλοσανε αρκετες τρυπες στα βαλκανια, και δανειζονται με 1% και αγραζουν κρατικα ομολογα με 5%, και εκτεθειμενες στις αμερικανικες χρηματοπιστωτικες φουσκες δεν ηταν (σε σχεση με αλλες) και τα υψηλοτερα επιτοκια στην ευρωζωνη εχουν και κανεις μας δε μιλαει :jerking: πολλοι απο παντου θα ενδιαφερθουν να τις εξαγορασουν! προυποθεση! να βεβαιωθουν οτι η ψωροκωσταινα δε θα βαρεσει κανονι! κανα 2 χρονια υπομονη  θα κανουν για να τους στρωσει ο γιωργακης το δρομο! 3ετες απο 4ετες εγινε το προγραμα περιορισμου του ελλειματος :uglystupid: οι ελληνικες τραπεζες ειναι μαγαζι γωνια (με τετοια επιτοκια) :uglystupid: και ο ελληνικος ηλιος και η θαλασσα ως επι το πλειστον ανεκμεταλευτος! αντι να τον εκμεταλευτουμε ομως εμεις, πολυ φοβαμαι οτι σε καμια 20 χρονια θα τον πουλανε οι διεθνεις τραπεζες που θα εχουν εξαγιρασει τις δικες μας! τελικα θα γινουμε τα "γκαρσονια της ευρωπης" αλλα χωρις μισθο χωρις πουρπουαρ! αντι το μαγαζι να το κρατησουμε δικο μας, θα δουλευουμε για αλλους με ενα μεροκαματο της πεινας!

η χωρα εχει ηδη προσημειω8ει

sale and lease back - το επιτοκιο συζητανε τωρα...8α μας το ανακοινωσουν συντομα

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Πόσο ανόητος μπορεί να είσαι.

Περίμενες να κατασκευάζονται υπολογιστές στην Ελλάδα;;; Και φταίει το ΠΑΣΟΚ που δεν παράγονται;;;

Για πες μου τι έγιναν εταιρείες που παρήγαγαν υπολογιστές για παράδειγμα στην Ευρώπη;;;;

Τι έγινε με την Olivetti στην Ιταλία, την Accorn στην Αγγλία;;
Τι παράγει σήμερα η Bull και ποιά θα ήταν η θέση της στην διεθνή αγορά αν δεν υπήρχε το Γαλλικό κράτος;;;

Γιατί η Siemens-Niexdorf πούλησε το κατασκευαστικό της τμήμα στην Acer;; (που μάλλον δεν θα ξέρεις ότι είναι Ταϊβανέζικη).

Εδώ ρε έκλεισε η Compaq (κλάαααααααααψε εσύ κουφάλα, ξέρεις).

Και αν θέλεις ακόμη γιατί έκλεισε πέρυσι η Qimanda, ο μεγαλύτερος εργοδότης στην Σαξωνία και βύθισε σε πένθος την Δρέσδη;;;
Γιατί η Blue Wonder Foundries ανοίγει εργοστάσιο στην Νέα Υόρκη και όχι στην Σαξωνία;;;;

Φταίει το SPD, η Μέρκελ, το ΠΑΣΟΚ, ο Σημίτης ή τα πράγματα είναι πολύ πιό πολύπλοκαααα

Πολύ πιό πολύπλακα για κάτι χαϊβάνια σαν του λόγου σου που πιστεύουν ότι ο Καρατζαφέρης έχει την δυνατότητα να λύσει τέτοια προβλήματα ή ο Μπουμπούκος ή ο Ανατολάκης. Ή ακόμη ο Ψινάκης.

Εισαι παπαρας για αυτο που λες...

δεν ενοω οτι αυτο συμβαινει μονο στην Ελλαδα (και φυσικα το ξερεις)
αλλα απαντας Μουφες ως συνηθως για να πεις μαλακιες..

Η γερμανια αγαπητε εχει και μια αυτοκινητοβιομηχανια (Α)

εχει και πολλα αλλα που δεν εχουμε εμεις γιατι οι κολωπασοκοι
απο το 1981 και οχι μονο, τα χαντακωσαν...

δεν μου απαντησες ομως στο που γενιουντε χρηματα στην Ελλαδα για να δουμε τις προοπτικες
μας ως οικονομια..

ΑΛΛΑ τι να απαντησεις..αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
πουτσες μπλε..
παλι θα σε ριξει στο τρυπακι του & θα του απαντησεις..
εδω απαντας στην τερας..
ΧΟΥ ρε πρεζακια..
εχουν βρει το κουμπακι σου & οποτε τους καυλωσει στο πατανε..
ΕΙΣΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ & ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ..

Τρελενομαι για τρυπακια πρεζα και αφγανολαδο... :grin:

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Συνημμένα

• heroin.jpg
    heroin.jpg
    22,9 KB · Εμφανίσεις: 8

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Λες για τα ασφάλιστρα των ομολόγων? Βέβαια ξέρω τι είναι. Πως ακριβώς συντονίζεται η εν λόγω αγορά?

Τι ΑΕΠ εχεις; Ποια η αξια των CDS, Ποσοι παιζουν και κυριως ποιο προγραμμα χρησιμοποιουν (s/w);

Οπως ειπε και ο μεγαλος James Carville 'I used to think that if there was reincarnation, I wanted to come back as the president or the pope or as a .400 baseball hitter. But now I would like to come back as the bond market. You can intimidate everybody.'

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
η χωρα εχει ηδη προσημειω8ει

sale and lease back - το επιτοκιο συζητανε τωρα...8α μας το ανακοινωσουν συντομα
:thumbsup: πολλα ξενα κεφαλαια αλλα και αρκετοι δικοι μας παραληδες αγοραζανε γη τη τελευταια 10ετια (πελλοπονησο και κυκλαδες κυριως)  με σκοπο 1) να μεταπουλησουν με κερδος σχετικα συντομα σε 5-10 χρονια 2) στην εσχατη να φτιαξουν τουριστικες μοναδες  τωρα που το πρωτο σεναριο απομακρυνετε σιγα σιγα λογω κρισης, δεν ειναι μαλακες να πουλησουν φθηνοτερα,  θα περιμενουν ωστε να διμιουργηθουν οι προυποθεσεις για επενδυση! λιγοτερη γραφειοκρατια, χαμηλοτεροι μισθοι! (γι αυτο και οι ελληνοποιησεις μεταναστων) ο γιωργακης θα δουλεψει για το κεφαλαιο οπως τους υποσχεθηκε! (στους μπιλνερμεργκ)  :2funny:

Επισκέπτης
Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι η ΕΚΤ προειδοποίησε την Ελλάδα πως σε περίπτωση εθνικής χρεοκοπίας δεν πρόκειται να σπεύσει να τη βοηθήσει. Η εφημερίδα αναφέρει και τις δηλώσεις του κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος απάντησε ότι «δεν έχουμε ανάγκη να μας σώσει κανείς».

αυτα ειναι..
την δευτερα απο τις 6 θα ειμαι εξω απο την τραπεζα..
Υ.Γ ποσα μπορω να τραβηξω μεσα στο ΣΚ απο το ΑΤΜ???

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Τι ΑΕΠ εχεις; Ποια η αξια των CDS, Ποσοι παιζουν και κυριως ποιο προγραμμα χρησιμοποιουν (s/w);

Οπως ειπε και ο μεγαλος James Carville 'I used to think that if there was reincarnation, I wanted to come back as the president or the pope or as a .400 baseball hitter. But now I would like to come back as the bond market. You can intimidate everybody.'

Που ξέρω εγώ ρε? Εγώ σε ρωτάω, εσύ τώρα ξανά ερωτήσεις μου κάνεις? :cheesy:

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
Στο δημοσίευμα αναφέρεται επίσης ότι η ΕΚΤ προειδοποίησε την Ελλάδα πως σε περίπτωση εθνικής χρεοκοπίας δεν πρόκειται να σπεύσει να τη βοηθήσει. Η εφημερίδα αναφέρει και τις δηλώσεις του κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος απάντησε ότι «δεν έχουμε ανάγκη να μας σώσει κανείς».

αυτα ειναι..
την δευτερα απο τις 6 θα ειμαι εξω απο την τραπεζα..
Υ.Γ ποσα μπορω να τραβηξω μεσα στο ΣΚ απο το ΑΤΜ???
τραβα οσα μπορεις...οι μερες πλησιαζουν... ;)

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ρε μαγκες οσο και να το συζηταμε το συμπερασμα ειναι ενα

οταν εισαγεις προιοντα αξιας 1000€ και εξαγεις προιοντα 100€

και απο τα 1000€ βγαζεις ενα 20% (ως μεταπωληση)

μαθηματικα θα χρεοκοπησεις...(στο περασμα του χρονου) :headbang: :headbang:

ΤΕΛΟΣ

καλο σας βραδυ... τα λεμε αργοτερα

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
2.945
παντως νομιζω πως οσοι εχετε δανεια παρτε ολα τα φραγκα..γιατι απλα σε 1-2 μηνες δεν θα υπαρχουν τραπεζες να σας τα ζητησουν... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom