loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
αδιαφορο .Με την οπισθεν ομωs
αδιαφορο .Με την οπισθεν ομωs
Δεν έκανα σύγκριση,απλά αναφορά.συγκρινεις τρια παντελως ασχετα κ διαφορετικα ατομα απλα κ μονο επειδη ειναι ολοι γκευ?!ε λολ!καλα λολ ειναι ολο το θρενντ βεβαια....βρωμισε τεστοστερονη το σαιτ...
Μπα φίλε δεν το θες αυτό,κοντός-μαύρος-αξύριστος είμαι,πιστεψέ με αν ήμουν gay δεν θα με ήθελε κανείς.παπαζολη βαλε και την δικη σου φωτο απο κατω...
αδιαφορο .
παντως το τζιπσι σταιλ εχει περασει να ξερεις...Μπα φίλε δεν το θες αυτό,κοντός-μαύρος-αξύριστος είμαι,πιστεψέ με αν ήμουν gay δεν θα με ήθελε κανείς.
τζιπσι σταιλ;;;παντως το τζιπσι σταιλ εχει περασει να ξερεις...
ναι ρε..ειδικα αν εχεις και αραια γενια....κατι σε τζακ σπαροουτζιπσι σταιλ;;;
Ισχύει όμως,κομμωτές,μόδιστρους κτλ δεν θα βρεις κ πολλούς που να μην είναι gay(βασικά έναν αν βρεις τον κρατάς).δηλαδη πραγματικα...γτ παντα πρεπει να σχετιζετε την σεξουαλικη ταυτοτητα ενος ανθρωπου με τον χαρακτηρα /δουλεια του;;!
ειναι γελοιο....και οχι μονο....
Ρε τζιπσι σταιλ τί εννοούμε;ναι ρε..ειδικα αν εχεις και αραια γενια....κατι σε τζακ σπαροου
υπερβολλικος....Ισχύει όμως,κομμωτές,μόδιστρους κτλ δεν θα βρεις κ πολλούς που να μην είναι gay(βασικά έναν αν βρεις τον κρατάς).
Και είναι να απορείς ρε γμτ,μέσα σε τόσο μουνιά... και τι μουνιά.
ασχετος....Ρε τζιπσι σταιλ τί εννοούμε;
γυφτο εχεις δει? ε κατι τετοιο...Ρε τζιπσι σταιλ τί εννοούμε;
Ισχύει όμως,κομμωτές,μόδιστρους κτλ δεν θα βρεις κ πολλούς που να μην είναι gay(βασικά έναν αν βρεις τον κρατάς).
Και είναι να απορείς ρε γμτ,μέσα σε τόσο μουνιά... και τι μουνιά.
Πραγματιστής-ρεαλιστής!!!!υπερβολλικος....
οκ....Πραγματιστής-ρεαλιστής!!!!
παντως σε κομμωτικη/μακιγιαζ οι αντρες εχουν καλυτερο χερι απο τις γυναικες.
δεν ξερω πως το καταφερνουν!
Υποννοειs δλδ οτι αι γυναι θα σκεφτουν σοβαρα την αναλογια????δειτε την θετικη πλευρα αυτης της εκπομπης ....οσοι το σκεφτονταν τωρα θα απελευθερωθουν και θα γινουν γκει οποτε περισσοτερες γυναικες για εμας...