Νέα

Πρότυπα αντρών στην TV

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 40DDD
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 78
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16

Δε γαμιέστε λούγκρες & καναλάρχες όλες μαζί πλακομούνι, πουσταριά ε πουσταριά. :jerking: :jerking:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
51
Like
1.103
Πόντοι
6.825
Οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ που εργάζονται στο ΜEGA αποτελούν το ΠΡΩΤΥΠΟ του κάθε ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ,ΤΙΜΙΟΙ,ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΟΛΟΙ MEGA

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Δε γαμιέστε λούγκρες & καναλάρχες όλες μαζί πλακομούνι, πουσταριά ε πουσταριά. :jerking: :jerking:
Ένα πράμα έχω να πω μόνο, αν και το FAB 5 έχει πλάκα να το δει κανείς μία φορά, αν κάποια πιστέψει ότι οι άνδρες πρέπει να κάνουν αποτρίχωση, μπότοξ, ανταύγειες και ούτε και εγώ δεν ξέρω τι άλλο και εμείς από σεξουαλικό αποκλεισμό το κάνουμε, δεν πάνε οι Ελλειηνίδες οι καργιόλες να φλερτάρουν τον ψινάκη και τον σαμαρά , επειδή για αυτές αυτοί θα έχουν καταλήξει να γίνουν τα καλύτερα ανδρικά πρότυπα για εκείνες?

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
http://[URL unfurl="true"]www.onlycy.com/wp-content/uploads/2011/01/fotis.jpg[/img[/URL]]

Άνδρας με Α κεφαλαίο ...  :banghead:  :banghead:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

μιλησε ο αντρας :jerking:ολη μερα στα τραβελια με προσοντα

τουλαχιστον αυτοι ειναι δηλωμενοι πουστηδες και εχουν και γελιο

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Νευράκια έχεις που σου τρώνε τίς γκόμενες έ;   :sunglasses:  :grin:

Woman_pegs_dude.gif

OP
OP
40DDD

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16

Εσύ πρέπει να είσαι ο νούμερο 1 κεφτές εδώ μέσα μια και δε μπορείς να διακρίνεις ποιος πάει με τραβεστί και ποιος κάνει πλάκα. ;)

Καταλαβαίνω ότι μπορεί να ενοχλήθηκες από το νήμα πάντως - γι' αυτό το έφτιαξα άλλωστε. Για να εκδηλωθείτε όλες οι κρυφές. :2funny:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ένα πράμα έχω να πω μόνο, αν και το FAB 5 έχει πλάκα να το δει κανείς μία φορά, αν κάποια πιστέψει ότι οι άνδρες πρέπει να κάνουν αποτρίχωση, μπότοξ, ανταύγειες και ούτε και εγώ δεν ξέρω τι άλλο και εμείς από σεξουαλικό αποκλεισμό το κάνουμε, δεν πάνε οι Ελλειηνίδες οι καργιόλες να φλερτάρουν τον ψινάκη και τον σαμαρά , επειδή για αυτές αυτοί θα έχουν καταλήξει να γίνουν τα καλύτερα ανδρικά πρότυπα για εκείνες?

Και εγώ το ίδιο το δα μια φορά, πλάκα είχε, αλλά γενικά δεν θα το ξανάβλεπα. Τώρα προφανώς δεν αποτελούν πρότυπο για κανέναν. Δεν νομίζω ότι οι Ελληνίδες γουστάρουν να φλερτάρουν τέτοιους άντρες όπως γράφεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.934
Πόντοι
25.467

καποιος που ειναι ομοφυλοφιλος δεν παυει να ναι αντρας

:think:

Θέλετε να μας εξομολογηθείτε κάτι, και μας το φέρνετε με το μαλακό;

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Και εγώ το ίδιο το δα μια φορά, πλάκα είχε, αλλά γενικά δεν θα το ξανάβλεπα. Τώρα προφανώς δεν αποτελούν πρότυπο για κανέναν. Δεν νομίζω ότι οι Ελληνίδες γουστάρουν να φλερτάρουν τέτοιους άντρες όπως γράφεις.
Πλάκα κάνω! Απλά στη σκέψη ότι γυναίκες τους κάλεσαν για να καλοπήσουν τους ανδρούληδές τους, αυτό είναι ολίγον ανυσηχητικό..... πάντως ποτέ μου δεν θα έκανα αποτρίχωση ακόμα και άμα μου το ζητούσε η maria voliadnova!

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Πλάκα κάνω! Απλά στη σκέψη ότι γυναίκες τους κάλεσαν για να καλοπήσουν τους ανδρούληδές τους, αυτό είναι ολίγον ανυσηχητικό..... πάντως ποτέ μου δεν θα έκανα αποτρίχωση ακόμα και άμα μου το ζητούσε η maria voliadnova!

Το να κάνει κάποιος αποτρίχωση εξαρτάται από κάποιους παράγοντες.. Πχ αν ο άλλος έχει του πούστη την τρίχα τι να κάνει? Να είναι σαν γορίλας μια ζωή?
Επίσης αν ο άλλος πχ έχει από φυσικού μεγάλο σμιχτό φρύδι δηλαδή τον κάνει πούστη να το βγάλει και να του δώσει γραμμή με το τσιμπιδάκι ή να κάνει λέιζερ?
Η συμπεριφορά, ο τρόπος π μιλάει π κινείται κλπ κάνουν τον πούστη και όχι η εξωτερική εμφάνιση όταν φυσικά δεν κάνει κάποιος υπερβολές!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Πλέον και να το πουν ανοιχτά ότι είναι "χαρούμενοι" δεν είναι και κάποιο κατόρθωμα, σε λίγο θα το γράφουν και στις ταυτότητες.
Παλιότερα όμως ήθελε αρχιδια να το πεις, όπως είχε κάνει ο Μαρίνος

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645
Το να κάνει κάποιος αποτρίχωση εξαρτάται από κάποιους παράγοντες.. Πχ αν ο άλλος έχει του πούστη την τρίχα τι να κάνει? Να είναι σαν γορίλας μια ζωή?
Επίσης αν ο άλλος πχ έχει από φυσικού μεγάλο σμιχτό φρύδι δηλαδή τον κάνει πούστη να το βγάλει και να του δώσει γραμμή με το τσιμπιδάκι ή να κάνει λέιζερ?
Η συμπεριφορά, ο τρόπος π μιλάει π κινείται κλπ κάνουν τον πούστη και όχι η εξωτερική εμφάνιση όταν φυσικά δεν κάνει κάποιος υπερβολές!

Πες του τύπου να πάει να πει face to face το Ζαμπίδη αδερφή επειδή βγάζει τα φρύδια του να δούμε αν θα φύγει με δύο μάτια

thumb.php

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Πλάκα κάνω! Απλά στη σκέψη ότι γυναίκες τους κάλεσαν για να καλοπήσουν τους ανδρούληδές τους, αυτό είναι ολίγον ανυσηχητικό.....

Όλα για το γυαλί .....  :P

Πάντως γενικά εκπομπές που έχουν ως αντικείμενο την βελτίωση της εμφάνισης πολύ παραμελημένων αντρών και γυναικών, έχουν πολύ πέραση στο εξωτερικό. Είχα δει συγκεκριμένη εκπομπή (το ΣΚΑΙ έδειχνε τη σειρά) που μια ασχημούλα μεταμορφώθηκε σε κουκλάρα. Παιδιά ήταν αγνώριστη. Το πριν και μετά δεν είχαν καμία σχέση. Δεν είναι άσχημο σαν concept. Βέβαια δεν είχε παρουσιαστές όπως του Fab5, είχε ένα κεντρικό παρουσιαστή ή παρουσιάστρια που είχε πιο πολύ το ρόλο του αφηγητή.

πάντως ποτέ μου δεν θα έκανα αποτρίχωση ακόμα και άμα μου το ζητούσε η maria voliadnova!

Ποια είναι αυτή;  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom