Ευχαριστώ πολύ για τα ενδιαφέροντα σχόλια σας!
αυτη στη φωτο πχ ειναι παπια μονο για τσοντα
Να υπενθυμίσω ότι συζητάμε εάν τα τσιμπουκοχειλα αποτελούν κριτήριο επιλογής βίζιτας και όχι αν θέλαμε να είναι έτσι η γκόμενα μας ή η γυναικά μας .
Ο νηματοθέτης μού έλυσε μια απορία που πάντα είχα: Υπάρχουν άντρες που τους αρέσουν τα πρησμένα χείλη πάπιας;
και βεβαίως και υπάρχουν, για μένα είναι πολύ καυλωτικο, πχ άλλες επεμβάσεις ομορφιάς που μπορεί να κάνει μια γυναίκα, σιδεράκια ,πλαστική μύτης κτλ, μπορεί να τα δικαιολογήσει στο ότι τα κάνει για να βελτιώσει την εμφάνιση της .
Αλλά εδώ μπαίνει στην διαδικασία να παραμορφώσει το πρόσωπο της όπως είπες ΟΛΟσωστα για να προκαλέσει τους άνδρες να θέλουν να της δώσουν πιπα!
Δεν υπάρχει κάποια δικαιολογία που ευσταθεί στο να θέλει να κάνει αυτή την επέμβαση/παραμόρφωση
μέχρι και δύο κοπέλες που γούσταρα - σχεδόν στην ηλικία μου,54 - έχουνε κάνει,λέγοντας κάτι γελοίες χαζοδικαιολογίες)
Παραμονο να κανει public statement στον περίγυρο της οτι θέλει να καυλωνει τους άνδρες.
Τέλος, αμφιβάλλω αν τα τσιμπουκόχειλα κάνουν και καλύτερο τσιμπούκι. Το να είναι χοντρά και σκληρά τα χείλη δεν βελτιώνει σε κάτι την αίσθηση. Το καλό τσιμπούκι το κάνει ο συνδυασμός σωστής πίεσης, ρουφήγματος, σάλιου, χρήσης γλώσσας, αποφυγής δοντιού, σωστής τοποθέτησης χεριού και λάγνου βλέμματος. Από την πείρα μου, καμία με φουσκωμένα χείλη δεν μου έκανε καλύτερο τσιμπούκι.
Η αλήθεια είναι πως πρακτικά όχι, Εμένα προσωπικά μου αρέσει η αίσθηση να βλέπω το πεος μου ανάμεσα σε τουμπαρισμένα τσιμπουκοχειλα. Δηλαδή είναι μόνο visual!
Και η σκέψη οτι μπήκε στην διαδικασια/πουτανια να κανει τέτοια επέμβαση μου βγάζει μια πουτανια και το mood να κανω πιο βρωμοκρεβατο!
Και μια ερώτηση-απορία προς το νηματοθέτη και τους λάτρεις των φουσκωμένων χειλιών: Τα φιλάτε κιόλας αυτά τα χείλη ή είναι μόνο για τσιμπούκι;
Εγω προσωπικά μόνο για τσιμπουκι, αλλά εαν η βίζιτα εχει στο μενου french kisssing, δεν με χαλάει κιόλας, αλλά δεν είναι αυτό το μέλημα μου!