1) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που δεν είναι κυριακάτικη μούφα η ιστορία σου:
2) Δεν χρειάζεται να είσαι καθόλου αγχωμένος.
3) "Κάποιοι που ξέρουν". Αρχίδια, την τύφλα τους ξέρουν. Για όλα σε οδηγεί η φύση. Δηλαδή τι, ο γάτος μου που πέρασε την εφηβεία και κυνηγάει γάτες για να τις κουτουπώσει πέρασε κανένα φροντιστήριο? Εσύ γιατί να χρειάζεσαι φροντιστήριο? Σου λείπει κάτι?
4) Εφ' όσον "Η κοπέλα μια χαρά είναι", ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ ότι δεν έχεις άλλες εμπειρίες, δηλ. ότι "δεν έχεις πάει με άλλη γυναίκα" δηλαδή (πρόσεξε μόνο μη της μπουν τίποτα ιδέες ότι έχεις πάει με άντρα) στα ίσα και κανονικά. Δεν είναι ντροπή αυτό, όλοι κάποτε πήγαμε για πρώτη φορά με γυναίκα, εσύ άργησες λίγο, ε, αν ενδιαφερθεί, πες της και τους λόγους. Ούτε αυτοί είναι ντροπή. Έχω δε την εντύπωση πως θα το γουστάρει αυτό (το πρώτη φορά - όχι τους λόγους), ΕΦ' ΟΣΟΝ "μια χαρά κοπέλα είναι". Να της το πεις χαμογελαστός, σαν καλή έκπληξη, σαν να της χάριζες κάτι. Όχι φοβισμένος, σαν το σκυλί στο δρόμο που φοβάται την κλωτσιά.
5) Τίποτα δεν θα κάνεις "μαντάρα", εκτός κι' αν φοβάσαι την περίπτωση να μην σου σηκωθεί. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να της κάνεις κακό, να την πονέσεις, ή κάτι τέτοιο (εκτός κι αν το θέλεις, αλλά δε νομίζω να είσαι η περίπτωση). Από τεχνικής πλευράς, θα βοηθήσει κι αυτή, αφού το έχει ξανακάνει. Μαλακία δεν έχεις τραβήξει ποτέ? Έχεις, προφανώς. Ε, το ίδιο γίνεται με το πουλί σου, μόνο που τη δουλειά της παλάμης σου την κάνει το μουνί της γκόμενας.
6) Η περίπτωση του να μη σου σηκωθεί υπάρχει, και θα υπάρχε πάντα, και θα υπάρχει και με την πληρωμένη. Την αγνοούμε. Δε νομίζω όμως πως αυτό είναι που σε απασχολεί.
7) Επομένως ξέχνα τα CG και τις τέτοιες ανοησίες, γιατί πας να μπλέξεις σε κάτι που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ. Πας να κάνεις κάτι για να αποδείξεις (σε ποιον? στον εαυτό σου?) ΜΕΤΑ, αφού το έχεις κάνει, πως είσαι "πεπειραμένος". Αρχίδια. Δεν γίνεσαι πεπειραμένος με μια βίζιτα, η πείρα θα αποκτηθεί σιγά-σιγά, και μην αμφιβάλλεις πως θα την αποκτήσεις.
8) Άσε που αν ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ η γκόμενα πως έκανες κάτι τέτοιο θα σε πάρει ο διάολος. Τότε είναι που θα προβληματιστεί πως ΕΣΥ δεν είσαι "μια χαρά παιδί", αλλά κάπου χάνεις.
9) Και τέλος, φρόντισε (από τεχνικής πλευράς) να μην έχεις/χετε εξωτερικά σπασίματα. Δηλαδή: Άνεση χώρου, άνεση χρόνου, ιδιωτικότητα (μην έρθει καμιά μάνα και χτυπάει πόρτες), καθαρό κι άνετο περιβάλλον (όχι στο πίσω κάθισμα του Yaris, ούτε καν της Mercedes) να υπάρχει κάποιο λουτρό (όχι στο δασάκι τα φασώματα - έχει και κινδύνους μπανιστηρτζήδων), να έχεις ΑΡΚΕΤΕΣ (6+) καπότες μαζί σου, τέτοια.
Νορμάλ πράματα. Και κυρίως ΜΗΝ πας να της περάσεις ότι είσαι κάτι το οποίο δεν είσαι (πεπειραμένος), γιατί θα το καταλάβει, και τότε δεν σε ξεπλένει τίποτα. Τότε είναι που θα τα έχεις κάνει μαντάρα.
Άντε, με το καλό και να μας γράφεις.