Νέα

Πρώτη φορά...βοήθεια !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα al capone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Ενα απο τα αρχαιοτερα μελη του bourdela.com ο τυπος  :rockon:

Respect.

Κοπανα απο το σχολειο θα κανεις για να γαμησεις φανταζομαι ε  :2funny:

Καλη φαση.

Ο,τι σου ειπαν παραπανω ειναι σωστο, με αυτα θα εισαι παραπανω απο ενταξει.

Παιξει και μερικες μαλακιες πριν να εισαι ανετος, αλλα οχι τοσες πολλες ωστε να μη μπορεις να χυσεις και ξενερωσεις.

Βεβαια γνωμη μου ειναι να μαζεψεις και αλλα φραγκα και ειτε να πας σε ενα studio ειτε να παρεις μια βιζιτα σε ενα ξενοδοχειο να περασεις χαρμα.

Στο μπουρδελο παιζει να αγχωθεις, παιζει να θελει να φυγει η πουτανα, και να τελειωσει αδοξα η πρωτη φορα που θα γαμησεις. Οχι οτι θα παθεις κατι αν γινει αυτο, αλλα δεν λεει  :rockon:

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316
Εγώ χωρίς να θέλω να σε τρομάξω θα σου έλεγα να μην πας σε μπορδέλο γιατί θα θέλεις τον χρόνο σου και εκεί είναι λίγο δύσκολο. Δοκίμασε ένα στουντιάκη που θα έχεις περισσότερο χρόνο.
Με πρόλαβε ο Κυνηγός της Πίσω πόρτας....

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
σημερα το πρωι λετε να ειναι απο κει? α επισης ειδα τον χαρτι αλλα αν μου λεγατε πως να παω απο πλατεια ατικης (με μετρο,λεωφορειο ,ηλεκτρικο θα ηταν οκ. επισης απο τι διαβασα κριτικες ενας που ειχα παει και του πηρε πιπα με το που εχησε τελειωσε.απλως θελω να ξερω μην παω για γαμησι και φυγω μονο με μια πιπα.
Eχε μαζι σου και αλλα 20 και ξανακαντο,καθολου αγχος επαγελματιας ειναι!
Αλλα καλυτερα studio θα σου στοιχισει κανα 50 αλλα ειναι πολυ καλυτερα!
Να σαι καλα και καλα γαμησια!!!

alex(1)

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
118
Πόντοι
0
1on πως ξερουν ολοι οτι ειμαι αρχαιο μελος? ειδικα με τον αριθμο τον post μου.
οσο για την κοπανα. τι λες ρε? σαββατο ειναι.
και επισης δεν με βλεπω για studio 50 ευρω για γαμησι ειναι πολλα σε αυτην την ηλικια :P
οσο για καμια βοηθεια πως να παω απο πλατεια αττικης θα παιξει???

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
και επισης δεν με βλεπω για studio 50 ευρω για γαμησι ειναι πολλα σε αυτην την ηλικια :P

απο τον αυγουστου του 2005 προσπαθεις να πηδηξεις !!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Απο το προφιλ σου φαινεται το ποτε γραφτηκες.

alex(1)

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
118
Πόντοι
0
ειδα εκεινο το thread αλλα και παλι ι ψηφος προς μελινα πεφτει. ξερετε τι ωρα θα ειναι σημερα? (σαββατο)
και επισης το πως θα παω απο πλατεια αττικης εκει?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ρε φίλε άμα δε μπορείς να πάρεις ένα ταξί από την πλατεία αττικής και να πας μήπως είσαι πολύ μικρός για τέτοια;

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
H πλατεια Αττικης εχει Ηλεκτρικο οποτε που το προβλημα...

alex(1)

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
118
Πόντοι
0
μηπως ειμαι μικρος και δεν εχουμε και πολυ χρημα για πολυτελειες? να φερω και λιμουζινα να με παρει απο το σπιτι?
να παιζει και ι μπαντα του δημου οταν μπαινω στο μπουρδελο?

alex(1)

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
118
Πόντοι
0
to problem is: πες οτι παιρνω ηλεκτρικο κατεβαινω φιλης. εγω δεν εχω παει απο εκει οποτε γιαυτο ρωταο

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Βρε Αλεχ αν αυτό που σε προβληματίζει τόσο πολύ είναι πως θα βρεις το μπουρδελο, και δεν μας δουλεύεις, σκέψου τότε, όταν πας στο μπουρδελο τι μπάχαλο θα τα κάνεις, πρόσεχε γιατί σε βλέπω να την κοπανάς από κανένα παράθυρο από το μπουρδελο ….. 

alex(1)

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
118
Πόντοι
0
ok ισως το παραχεσα με το πως θα παω. μην ειμαι και αχαριστος. τα reply sas einai asap.  μια λογικα τελευταια ερωτηση
ποση ωρα περιπου μπορεις να την γαμας. αμα παρει πολλη σε διωχνει? ευχαριστω και παλι για το help.

alex(1)

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
118
Πόντοι
0
επισης ειδα οτι και φυλης 65β πρωινη βαρδια παιζει κατι καλο λεει?

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Αν είναι η πρώτη σου φορά τράβα  ρίξε ένα και όση ώρα σου πάρει, αν είναι και λίγη δεν πειράζει, να πάρεις το κολαει, άντε και καλό ξεχαρμανιασμα ..  

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Κατεβαινεις στη σταση πλατεια βικτωριας στον ηλεκτρικο και ρωτας το πρωτο περιπτερο που ειναι η φυλης.

Τα υπολοιπα πρεπει να γραφτουν ΑΦΟΥ γαμησεις  :rockon:

alex(1)

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
118
Πόντοι
0
melina=truth το κοριτσακι ιτανε απεχτο. οπως ειπε και ο συντροφος με αφησε να χυσω 2 φορες και ακουωντας τιν συμβουλη του αλλου συντροφου εχωντας μαζι ενα αλλο 20ευρω δλδ χυνωντας 3 φορες. καλα μελινα ειναι τελειως απαιχτη αμα ιτανε ετσι ολες ι  :boobies: θα πρεπει να πηγαινω σε μπουρδελα επι 24ωρου βασεως :P

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
melina=truth το κοριτσακι ιτανε απεχτο. οπως ειπε και ο συντροφος με αφησε να χυσω 2 φορες και ακουωντας τιν συμβουλη του αλλου συντροφου εχωντας μαζι ενα αλλο 20ευρω δλδ χυνωντας 3 φορες. καλα μελινα ειναι τελειως απαιχτη αμα ιτανε ετσι ολες ι  :boobies: θα πρεπει να πηγαινω σε μπουρδελα επι 24ωρου βασεως :P
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom