Νέα

Πρώτη φορά...βοήθεια !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα al capone
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 97
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Polpasa χειρουργος είσαι;;
Γνωρίζεις τέλεια τη χρήση του Betadin.

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Καραγκιοζάκο στον Χάρτινο ρε ;
Τι σαι συ ρε.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
8 Σεπτέμβρη σήμερα. Ιστορική ημέρα. Σαν σήμερα πριν κάποια χρόνια στο σπιτάκι της οδού Φυλής 65  το έντονα μεσογειακό και ηλιοκαμένο κορμί μου (  :cool2:  )  τυλιγόταν με το κάτασπρο κορμί της Ντέπυς δημιουργώντας μία φοβερή αντίθεση . Ένα σύμπλεγμα σμιλευμένο θαρρείς από κάποιον από τους έλληνες κλασικούς γλύπτες . Ήταν η ΠΡΩΤΗ μου κατάθεση! Είχα μπει στο σαλονάκι και έσκασε μύτη η Ντέπυ με τα κοτσιδάκια και με λεοπαρδαλέ μπικίνι! Δεν ήθελα και πολύ . Έδωσα το αντίτιμο και πέρασα στο δωμάτιο. Όπως μπαίνεις στο σπίτι το δωμάτιο αριστερά , αυτό που είναι απομονωμένο από τα άλλα δύο. Σημειωτέον ποτέ ξανά δεν μπήκα σε αυτό το δωμάτιο! Μπήκε η Ντέπυ , πήρε ΦΟΒΕΡΗ πίπα(η κοπέλα είχε φοβερά εκπαιδευμένο το στοματάκι της) και μετά πισωκολλητό και τέλος. Θυμάμαι φεύγοντας γέλαγα μόνος μου ενθυμούμενος τα λόγια της τσατσάς , «Πολύ ωραία περιποίηση» . Το «περιποίηση» μου είχε κάνει εντύπωση θυμάμαι. Η Ντέπυ είχε την τύχη να είναι η πρώτη ιερόδουλος που τίμησα. Η απαρχή μιας λίστας και μιας καριέρας με πολλές συγκινήσεις. Χθες κατέθεσα στη Σάρα από την Τσεχία. Αυτή η κοπέλα καταχωρήθηκε στη λίστα των ιερόδουλων με τον αριθμό 82! Πάμε ολοταχώς για να σπάσουμε την 100άρα. Θα ήθελα πεθαίνοντας να ξεπεράσω τον αριθμό 1000 του Ουίλτ Τσάμπερλεν και στην διαθήκη μου να γράψω τα φοβερά λόγια του Οδυσσέα,
«Στην κουρασμένη πούτσα μου να βάλετε στεφάνι
γιατί δεν άφησε μουνί και κώλο πριν πεθάνει
κλάφτε με κώλοι και μουνιά και μαυροφορεθείτε
τον πιο πιστό σας σύντροφο δεν θα τον ξαναδείτε»
Κάνοντας μια στατιστική καταγραφή , βλέπουμε την γεωγραφική κατανομή των ιερόδουλων που τίμησα.  Οι χώρες προέλευσής των (που θα έλεγε και ο Μπακάλης) είναι
Ρωσία :23
Ελλάδα:15
Ουκρανία:8
Βραζιλία:6
Τσεχία:5
Γερμανία:4
Γκάνα:3
Πολωνία:2
Γεωργία:2
Λευκορωσία:2
Καζακστάν:2
Ουγγαρία:2
Ρουμανία:2
Αργεντινή:1
Αλβανία:1
Νιγηρία:1
Σλοβενία:1
Λιθουανία:1
Βουλγαρία:1
Βεβαίως σαν χώρες δηλώνονται αυτές που δηλώνουν οι ιερόδουλες και γι’αυτό εμπεριέχεται και σφάλμα. Πάντως διόρθωσα την «Τζαμαϊκανή» Μπράντι κλπ. που είναι Γκανέζα. Οι κόκκινες αρκούδες είναι πρώτες .
Σε αριθμό καταθέσεων προηγείται με μεγάλη διαφορά η μαύρη Ισαβέλλα από το BRAZIL HOUSE με 34 καταθέσεις και με τεράστια διαφορά από την δεύτερη Κλάρα- Λέιλα με 18
Τρίτη η Ντενίζα με 10. Λογικά το ρεκόρ της Ισαβέλλας θα μείνει ακατάρριπτο
Αγαπημένη ιερόδουλη παραμένει το Μαράκι , έπεται η Ντενίζα και στην τρίτη θέση η Ισαβέλλα
Αυτά από την Germaon sports data!
Θα ήθελα σε αυτό το thread ο καθένας να γράψει την πρώτη του κατάθεση και ό,τι άλλο στοιχείο έχει  :)

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.072
Πόντοι
42.697
Και εγώ πρώτη κατάθεση είχα κάνει Σεπτεμβρη μήνα αλλά δεν θυμάμαι ημέρα.
Την έκανα στην οδό Καλύμνου σε αυτό το σπίτι που ανέβαινες μια ξύλινη σκάλα και τώρα εχει πλεον κλέισει. Ειχα πάρει μια χαμογελαστή κοπέλα ανατολικου μπλοκ με μεγαλα βυζια....
Κάποτε κράταγα και εγω στατιστικα (χωρα προελευσης, άυξων αριθμος τεμαχίου κτλ)
Κάποια στιγμή μετά το 300+ τεμάχιο έχασα τον λογαριασμο και τώρα τα εχω χαμένα...
Σεπτεμβρης λοιπον ο μήνας του μπουρδελιαρη!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
την πρωτη καταθεση σε ρδελο την εκανα την βραδυα του τελικου του παγκοσμιου κυπελλου του 1998 στη γαλλια...μετα τη φρικη του 3-0 και μετα απο μια βολτα στο σιροκο :grin: επι της γαμημενης λ.συγγρου πεταχτηκα μεχρι τη φυλης οπου τοτε ηταν ολονυχτια και τα εδωσα σε μια ουκρανεζα νταρντανα μελαχροινη με βυζι 8αρι(αν ζητηθει σε μαγαζι θα βρεθει? :cheesy: :grin:)γυρω στο 1,78 στην σωζοπολεως και αλκαμενους..καπου εκει ηταν...απι της αλκαμενους!καλη περιποιηση..πολυ καλη...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Οι χώρες προέλευσής των (που θα έλεγε και ο Μπακάλης) είναι
Ρωσία :23
[size=12pt]Ελλάδα:15[/size]
Ουκρανία:8
Βραζιλία:6
Τσεχία:5
Γερμανία:4
Γκάνα:3
Πολωνία:2
Γεωργία:2
Λευκορωσία:2
Καζακστάν:2
Ουγγαρία:2
Ρουμανία:2
Αργεντινή:1
Αλβανία:1
Νιγηρία:1
Σλοβενία:1
Λιθουανία:1
Βουλγαρία:1
Βεβαίως σαν χώρες δηλώνονται αυτές που δηλώνουν οι ιερόδουλες και γι’αυτό εμπεριέχεται και σφάλμα. Πάντως διόρθωσα την «Τζαμαϊκανή» Μπράντι κλπ. που είναι Γκανέζα. Οι κόκκινες αρκούδες είναι πρώτες .
Σε αριθμό καταθέσεων προηγείται με μεγάλη διαφορά η μαύρη Ισαβέλλα από το BRAZIL HOUSE με 34 καταθέσεις και με τεράστια διαφορά από την δεύτερη Κλάρα- Λέιλα με 18
Τρίτη η Ντενίζα με 10. Λογικά το ρεκόρ της Ισαβέλλας θα μείνει ακατάρριπτο
Αγαπημένη ιερόδουλη παραμένει το Μαράκι , έπεται η Ντενίζα και στην τρίτη θέση η Ισαβέλλα
Αυτά από την Germaon sports data!
Θα ήθελα σε αυτό το thread ο καθένας να γράψει την πρώτη του κατάθεση και ό,τι άλλο στοιχείο έχει  :)

Υπάρχουν 15 Ελληνίδες πουτάνες; :o

alex(1)

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
118
Πόντοι
0
Γεια σας παιδες. Ειμαι νεος στο forum και στο site γενικά. Αυριο με βλεπω να παω για πρωτη φορα να  :knockinb:
αλλα ακομα δεν μπορω να κατασταλαξω σε ενα μπουρδελο. ουσιαστικα μενω κοντα στους αγιους αναργυρους οποτε κοντα θηβων.
θα ηθελα μια γνωμη για καλη πρωτη φορα με 20-30 ευροπουλα. Επισης μερικα question αν δεν πειραζέι
1. δεν εχω παει ποτε οποτε οταν βρω το κτιριο καμια συμβουλη τι να πω στον τσατσο/τσατσα.επισης να πω οτι ειναι ι πρωτη μου φορα?
2.προφυλακτικο εχει το μπουρδελο ή φερνω εγω
3.τα 20 ευροπουλα ειναι μεχρι να χυσω ι μεχρι να γαμησω. γιατι αμα μου παρει πιπα με βλεπω να χυνω σε 1 λεπτο.επισης
τι μπορω να πιανω ι .. καταλαβαινετε τι θελω να πω. εχω ακουσει οτι ειναι μεχρι να χυσεις αλλα δεν κσερω. ι κοπελια με νοιαζει να ειναι απλα λιγο γλυκια. δεν θα με χαλαγε μαυρη. απλα να βοηθαει και λιγο.
πρωτη φορα βλεπετε οτι μπορειται να βοηθησεται θα ειναι πολυ χρησιμο.
sorry για το ατονικο συστημα.

edit AssFiller :τροποποίηση τίτλου.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Τι νεος ρε φιλε στο σαϊτ μας λες ???? / εσυ εισαι πιο παλιος και απο τον Alexxx τον ιδρυτη του σαϊτ / δε μας λες εσυ καλυτερα κανενα καλο μπορδελο ....

alex(1)

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
118
Πόντοι
0
αυτο το συμπερασμα απο που το βγαζεις ρε?
καλα το acc mou ok ειναι παλιο οταν βγικε το site πρωτη φορα αλλα το ειχα παρατισει το θεμα τοτε . ειμουνα πιο μικρος πες.

piplover

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
λοιπον..κατα τη δικη μου αποψη,και με βαση αυτη που δοκιμασα τελευταια,η καλυτερη ειναι η Μιλενα!βεβαια θα πρεπει να γνωριζεις οτι δε μιλαει καθολου ελληνικα,μονο Αγγλικα!Αν αυτο δε σε πειραζει παμε παρακατω!Ειναι ομορφουλα,στο προσωπο οχι και κανα μοντελο,αλλα ωραια!Απο σωμα ειναι παρα πολυ καλη...και κυριως...κωλαρα!Αυτη θα τη βρεις στη Φυλης 71α...δε ξερω κατα ποσο εισαι μακρια απο Αγ Αναργυρους,αλλα νομιζω ο ηλεκτρικος βολευει!Α..ναι και ειναι 20 ευρωπουλα!Στο κρεβατι η κοπελα δε παιζεται...ειδικα για πρωταρηδες ειναι οτι καλυτερο!Τωρα για της ωρες,νομιζω ππως ειναι μεχρι τιε 4 η 5 το μεσημερι,αλλα επειδη πολλες φορες δουλευει βραδυ,και για να μην την πατησεις με μια αλλη που μοιαζει,καλυτερα κοιταξε στο φορουμ στο θεμα που ειναι γι αυτην,θα παρεισ τις πληροφοριες που ζητας!

1.αποψη μου ειναι να πεις στην τσατσα οτι ειναιπρωτη φορα...σιγουρα θα σε προσεξουν παραπανω..ειναι και ευγενικη η συγκρκριμενη τσατσα!

2.εννοειται πως εχει το μπουρδελο...τα παιρνουν με το κιλο!

3.κανονικα ειναι μεχρι να χυσεις...αλλα αμα πεις οτι εισαι πρωταρης,αμα χυσεις στην πιπα πιστευω το Μιλενακι θα σε αφησει να γαμησεις για να δεις και πως ειναι!
Καλοθ κακου,τρβα και μια μαλακια πριν πας,για να αντεξεις περισσοτερο!

4.η συγκεκριμενη κοπελα αφηνει να πιανεις ελευθερα...και δαχτυλακι στο κωλο....και ολα!
και σιγουρα δε βιαζεται καθολου!!!

Απλα μια συμβουλη,επειδη παιζει να σου ρθει πολυ κοντα μη κανεις το λαθος και τη φιλισεις στο στομα!εχει γλυψει ενα σωρο αρχιδια πιο πριν!!!Λιγο βυζακι αν θες γλυψε...ζητησε το της δλδ!αφηνει...εμενα τουλαχιστον με αφησε!

Αντε και καλη επιτυχια αγορινα μου!!!
ποσο χρονων εισαι?

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Φίλε piplover ...σωστή ανταπόκριση .. :thumbsup:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
λοιπον φιλαρακο πεξτην 2-3 φορες πριν πας για να μην μπορεις να τελιωσεις ευκολα....!!τωρα αν δεν εχεις ξαναπηδηξει ποτε καλυτερα να το πεις γιατι κανει μπαμ στο χιλ ειδεικα σε μπορδελα..!!
να ξερει πως να σε χειρειστει...!
ασε που θα σε καταλαβει αν ξερεις η οχι...!!μεσα σε λιγα δευτερολεπτα...!
αυτο που ρωτας το σκεφτηκες πρωτα????

3.τα 20 ευροπουλα ειναι μεχρι να χυσω ι μεχρι να γαμησω.

γαμας μεχρι να χυσεις.....!!οχι και 10 ωρες αν και δεν νομιζ για να λες οτι θα χυσεις σε 1 λεπτο...!!!

alex(1)

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
118
Πόντοι
0
16 ειμαι φιλε και γιάυτο ρωταο. και επισης ι ωρες που παιζει να γινει το 8εμα ειναι πρωινες μεχρι απο απογευματινες. 
πες απο 9π.μ μεχρι 9.μμ οποτε οτιδηπωτε παραπανω θα βοηθησει
επισης μια καθοδηγηση απο πλατεια αττικης θα ιταν super.

piplover

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
να σαι καλα ρε assfiller!εμαι καιρο στο σαιτ,αλλα με αλλο λογαριασμο,αυτος ειναι νεος,για αυνοητους λογους...αλλα αν αγνωριζουμε κατι,καλο ειναι να βοηθαμε τους νεους μπουρδελιαρηδες...και κυριως τους νεους γαμιαδες γενικοτερα!!

alex(1)

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
118
Πόντοι
0
ευχαριστω και θανος θα λαβω υποπσην την μαλακια πριν παω.
αν και δεν με βλεπω να κρατιεμαι αν παει να με φιλησει εχω κατι καυλες σημερα. αν και αυτο με τα αρχιδια με ξενερωσε λιγο. (λογικο ηταν) but nvm.
περιμενω ακομα συμβουλες εχουμε χρονο μπροστα μας μεχρι το πρωι:P

piplover

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
απλα πηγαινε στον καταλογο με τα μπουρδελα και κανε ενα τσεκ στο συγκεκριμενο,και δες το στο χαρτη,υπαρχει επιλογη.αλλιως δες και το θεμα με τη συγκεκριμενη κοπελα!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ευχαριστω και θανος θα λαβω υποπσην την μαλακια πριν παω.
αν και δεν με βλεπω να κρατιεμαι αν παει να με φιλησει εχω κατι καυλες σημερα. αν και αυτο με τα αρχιδια με ξενερωσε λιγο. (λογικο ηταν) but nvm.
περιμενω ακομα συμβουλες εχουμε χρονο μπροστα μας μεχρι το πρωι:P
φιλε οτι το καλυτερο...!!
εγω αν θελω να κρατηθω λιγο παραπανω μπορει να πιω και μια δυο μπυριτσες αλλα μεχρι εκει...!!
χαλαρωνεις.....!!!
επισης εκει που βλεπεις οτι αρχιζεις να νιωθεις οτι σου ρχεται να τελιωσεις τραβηξου αλλαξε σταση π.χ.
μεχρι να ξαναμπεις θα σου χει φυγει λιγο....!!!ειναι διαφορα....
νερικα θα τα μαθεις στην πορεια...!!!
μονος και με πολυ practice

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
κυριοι moderateros κατατοπειστε το νεο μας καβλιαρη (χρηστη) και μελοντικο μπουρδελιαρη.....!!!!
πυ να ψαξει πληροφοριες για τα κοκινα σπιτακια.....!

alex(1)

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Like
118
Πόντοι
0
σημερα το πρωι λετε να ειναι απο κει? α επισης ειδα τον χαρτι αλλα αν μου λεγατε πως να παω απο πλατεια ατικης (με μετρο,λεωφορειο ,ηλεκτρικο θα ηταν οκ. επισης απο τι διαβασα κριτικες ενας που ειχα παει και του πηρε πιπα με το που εχησε τελειωσε.απλως θελω να ξερω μην παω για γαμησι και φυγω μονο με μια πιπα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom