Νέα

Πρώτη φορά με 50αρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Jim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυπε θα σε στεναχωρησω λιγο. Βρηκες μια κυρια στο φβ καυλαντησες στο φβ μετα στο τηλεφωνο και τωρα θελεις να την ιππευσεις χωρις γυρισμο. Εσυ μιλησες μαζι της τα βρηκες ολα υπεροχα και ερχεσαι εδω μεσα και ρωτας τους αλλους τι ζηταει?  :think:
Εγω πιστευω οτι θελεις να ζηλέψουν τα  μελη και να λενε κοιτα τον κολοφαρδο!!
Αντε να ιππευσεις αν μπορεις και αστα λογια ;)

τρελάρας σαν κατι γκομενες που θέλουν να βγουν και μετα το ξανασκέφτονται μουρλές  :grin:

OP
OP
Jimmy Jim

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Αχ ρε ηλίθιε χρεοκοπημένε Ελληνάρα χούντα που σου χρειάζεται για να πιστέψεις κάποτε στα αυτονόητα. Να σου λέει ο άλλος κάτι απλό κι εσύ με την ηλίθια νοοτροπία σου αμέσως να τον κοροϊδεύεις.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μιλήσαμε δυο φορές στο τηλ. και λίγές ώρες μετά που έβαλα το θέμα στο φόρουμ μετάνιωσα. Ο λόγος ήταν τα μηνύματα που έρχονταν στο κινητό μου και ο φόβος ότι θα πιαστώ στη φάκα.

Η πραγματικότητα είναι ότι πρόκειται για ωραία κυρία που πλησιάζει τα 55, παντρεμένη, με κάποια κιλάκια παραπάνω. Στην ανάκρουση της είδησης ότι μετανιώνω ακολούθησαν βρισιές από μέρους της. Η οξύτερη ήταν: "αμφιβάλλω αν είσαι πραγματικός άνδρας".

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756
Αχ ρε ηλίθιε χρεοκοπημένε Ελληνάρα χούντα που σου χρειάζεται για να πιστέψεις κάποτε στα αυτονόητα. Να σου λέει ο άλλος κάτι απλό κι εσύ με την ηλίθια νοοτροπία σου αμέσως να τον κοροϊδεύεις.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μιλήσαμε δυο φορές στο τηλ. και λίγές ώρες μετά που έβαλα το θέμα στο φόρουμ μετάνιωσα. Ο λόγος ήταν τα μηνύματα που έρχονταν στο κινητό μου και ο φόβος ότι θα πιαστώ στη φάκα.

Η πραγματικότητα είναι ότι πρόκειται για ωραία κυρία που πλησιάζει τα 55, παντρεμένη, με κάποια κιλάκια παραπάνω. Στην ανάκρουση της είδησης ότι μετανιώνω ακολούθησαν βρισιές από μέρους της. Η οξύτερη ήταν: "αμφιβάλλω αν είσαι πραγματικός άνδρας".

τυπε θα στο πω με λιγα λογια.

αν δεν της δωσεις το κωλαντερο στο χερι , και μετα να ερθεις εδω και να περιγραψεις με την παραμικρη λεπτομερια τι εγινε πανω στον στιβο μαχης με την βετερανισα εισαι για kick ban απο ip και οτι αλλο υπαρχει στο μενου.

και μονο ο τροπος που σου απαντησε δειχνει οτι θελει γαμησι ξεφτίλισμα , με αγρια πουτσα , ξυλο , φτυσιματα , κατουρημα και μετα να την παρατησεις χυμενη με την κωλοτρυπα της να σταζει και να φυγεις απο το ρινγκ νικητης,μονο ετσι θα σε σεβαστει.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Την πρώτη φορά που πήδηξα 50άρα ήταν το καλοκαίρι του 2005, από γνωριμία ένα βράδυ που είχα βγει με φίλο, όπως πέρναγε έκατσε στο τραπέζι μιας και τον γνώριζε, είχα ανάγκη εκείνη την περίοδο να σκίσω μια μιλφ.
Η κυρία με κόκκινο κοντό καρέ,βυζάρες πύραυλοι  :tits:,σώμα όχι και fit αλλά και ούτε φακλάνα.
Την ξεκίνησα στην κουβέντα και την επόμενη μέρα, μύριζε ότι πάει για πούτσο το ραντεβού, πήγαμε για κρασί, στα μάτια της διάβαζα ότι δίψαγε για πούτσο από το ντύσιμο που είχε και το ότι από τη μία το έπαιζε κυρία και από την άλλη ήθελε να δείχνει απελευθερωμένη.
Αισθητικός στο επάγγελμα,χωρισμένη με 19άρα κόρη τότε,με τσιμπούκωσε σε κάτι σκοτεινές καβάτζες όπου και την πήδηξα στη θέση του συνοδηγού,μουνάκι γλόμπος,έσταζε,τσιμπούκι βαθύ μαζί με τις μπάλες. :pipa1:
Σε μια φάση πήρα χαμπάρι ότι υπήρχε ματάκιας μέσα σε κάτι δέντρα και έπεσα στο τιμόνι,άφησα χειρόφρενο και πήγα πιο κάτω, ψιλοξενερωμένος για να συνεχίσω και να της τα δώσω στο στοματάκι.
Τα έφτυσε αλλά το κλου ήταν όταν βγήκε από το αυτοκίνητο και περπατούσε για το σπίτι παρατήρησα στην γάμπα της πως είχε κολλήσει η καπότα. :boobies:
Της κόρναρα να της πω να πετάξει την καπότα, την καληνύχτισα και πάλι και από τότε δεν την ξαναείδα

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
τυπε θα στο πω με λιγα λογια.

αν δεν της δωσεις το κωλαντερο στο χερι , και μετα να ερθεις εδω και να περιγραψεις με την παραμικρη λεπτομερια τι εγινε πανω στον στιβο μαχης με την βετερανισα εισαι για kick ban απο ip και οτι αλλο υπαρχει στο μενου.

και μονο ο τροπος που σου απαντησε δειχνει οτι θελει γαμησι ξεφτίλισμα , με αγρια πουτσα , ξυλο , φτυσιματα , κατουρημα και μετα να την παρατησεις χυμενη με την κωλοτρυπα της να σταζει και να φυγεις απο το ρινγκ νικητης,μονο ετσι θα σε σεβαστει.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

arcans86

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2012
Like
467
Πόντοι
36
Έγινε κουβέντα με κλασάτη 50αρα στο ίντερνετ και μέχρι το τέλος της βδομάδας θα βρεθούμε...

Επειδή είναι η πρώτη φορά που θα έχω εμπειρία με μια τόσο μεγαλύτερή μου, εγώ είμαι 28, θα ήθελα κάποιες συμβουλές...

Τι πρέπει να προσέξω;
Ποια πρέπει να είναι γενικά η συμπεριφορά μου πριν το σεξ;
Τι αναζητεί μια 50αρα στο σεξ;
κλπ

μονο απο κωλο τυπε θα τις περνεις αυτες.

OP
OP
Jimmy Jim

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Νόμιζα πως έπραξα ορθά και ανάμενα την καθολική επιδοκιμασία.

:tooth: :tooth: :tooth:

giovanara

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2014
Like
21
Πόντοι
0
Φιλτατε πιστευω οτι εκανες ΜΕΓΑ λαθος που δεν δοκιμασες την 50αρα!!!!!
Προσωπικα σε ολη μου την ζωη, και ιδιως οταν ειμουν νεοτερος ΠΑΝΤΑ κυνηγουσα γυναικες ισης η μεγαλυτερες απο εμενα για εναν απλο λογο που ειχα πολλακις διαπιστωσει με τα ιδια μου τα....ματια¨οι μεγαλυτερες γυναικες ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ, και συνηθως δεν σε μπλεκουν σε ιστοριες που φοβασαι. Απο την αλλη παντα λενε οτι θελουν σχεση, γιατι απλουστατα δεν τις παιρνει να πουν οτι θελουν ενα πηδημα.
Τωρα ειμαι στα 55 μου και παλι δεν θα πηγαινα με καμμια γυναικα κατω απο τα 30 - 35, οχι γιατι δεν με παιρνει, αλλα γιατι ολα τα κανουν μαλακοδωςε, ακομα και το πηδημα. Και πιστεψε με εχω αρκετα χιλιομετρα στο κουρμπετι.
Αυτα θελω να σου, και να σε διαβεβαιωσω οτι ΔΕΝ θα το μετανοιωσεις με την 50αρα....
Καλη σου τυχη και καλα βολια!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom