jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Πάντως είναι κλασάτη γκόμενα, φιγουράτη και ψάχνεται.
ορμα φιλε
αν ειναι κ ωραια οπως λες θα σου προσφερι φοβερο σεξ αν την προσεξεις κ συ
Πάντως είναι κλασάτη γκόμενα, φιγουράτη και ψάχνεται.
γνωριμια του fb ητανε?kala κρασια.....Μάγκες το τέλειωσα το θέμα... δεν είναι για ρίσκα οι δύσκολες εποχές που ζούμε... ζύγισα τα πράγματα και είπα δεν αξίζει τον κόπο για ένα γκράνι να προσέχω το κινητό μου, να συζητώ στα μυστικά με μηνύματα, να ξενυχτώ στα chat του facebook κλπ...
Γιατι ρε τυπε αφησες το κοριτσι πανω στο ανθος της ηλικιας της :-Μάγκες το τέλειωσα το θέμα... δεν είναι για ρίσκα οι δύσκολες εποχές που ζούμε... ζύγισα τα πράγματα και είπα δεν αξίζει τον κόπο για ένα γκράνι να προσέχω το κινητό μου, να συζητώ στα μυστικά με μηνύματα, να ξενυχτώ στα chat του facebook κλπ...
τι ηλικια εχεις?Πάντως εγώ που γαμούσα πρόσφατα 55 άρα χωρίς ίχνος χαλάρωσης με εμφάνιση που την έκανες 40 το πολύ μπορώ να πω πως έκανα το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου΄. Ειδικά αν πουλήσεις και λίγο έρωτα τα κάνει όλα και συμφέρει. Όσο για το κωλαράκι που είναι και το φετίχ μου καθόταν υπομονετικά μέχρι να της δώσεις το κολάντερο στο χέρι ξεσκισμένο . Δεν άφηνε σταγόνα να πέσει ακόμα κι όταν έχυνα μέσα της τον έβγαζε τον γυάλιζε και τον ξανάπαιρνε μέσα μέχρι να ξαναχύσω. Έχασα δύο κιλά ιδρώτα κάθε φορά.
Μάγκες το τέλειωσα το θέμα... δεν είναι για ρίσκα οι δύσκολες εποχές που ζούμε... ζύγισα τα πράγματα και είπα δεν αξίζει τον κόπο για ένα γκράνι να προσέχω το κινητό μου, να συζητώ στα μυστικά με μηνύματα, να ξενυχτώ στα chat του facebook κλπ...
Μάγκες το τέλειωσα το θέμα... δεν είναι για ρίσκα οι δύσκολες εποχές που ζούμε... ζύγισα τα πράγματα και είπα δεν αξίζει τον κόπο για ένα γκράνι να προσέχω το κινητό μου, να συζητώ στα μυστικά με μηνύματα, να ξενυχτώ στα chat του facebook κλπ...
Πάντως εγώ που γαμούσα πρόσφατα 55 άρα χωρίς ίχνος χαλάρωσης με εμφάνιση που την έκανες 40 το πολύ μπορώ να πω πως έκανα το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου΄. Ειδικά αν πουλήσεις και λίγο έρωτα τα κάνει όλα και συμφέρει. Όσο για το κωλαράκι που είναι και το φετίχ μου καθόταν υπομονετικά μέχρι να της δώσεις το κολάντερο στο χέρι ξεσκισμένο . Δεν άφηνε σταγόνα να πέσει ακόμα κι όταν έχυνα μέσα της τον έβγαζε τον γυάλιζε και τον ξανάπαιρνε μέσα μέχρι να ξαναχύσω. Έχασα δύο κιλά ιδρώτα κάθε φορά.
Φίλε θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν υπάρχει ούτε μία 55άρα στον κόσμο που να μοιάζει με 40!
Ούτε καν η Σάρον Στόουν, αλλά περί ορέξεως...
τυπε μας γαμησες το ονειροΦίλε θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν υπάρχει ούτε μία 55άρα στον κόσμο που να μοιάζει με 40!
Φίλε θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν υπάρχει ούτε μία 55άρα στον κόσμο που να μοιάζει με 40!
.....Το ξεκαθαρίσαμε ότι θα πηδήξουμε...
Απλά... θα ήθελα να μάθω τι ζητά μια 50αρα ώστε να την ικανοποιήσω καλύτερα... πώς συμπεριφέρονται στο σεξ;