Νέα

Πρώτη φορά με 50αρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jimmy Jim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Jimmy Jim

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Μάγκες το τέλειωσα το θέμα... δεν είναι για ρίσκα οι δύσκολες εποχές που ζούμε... ζύγισα τα πράγματα και είπα δεν αξίζει τον κόπο για ένα γκράνι να προσέχω το κινητό μου, να συζητώ στα μυστικά με μηνύματα, να ξενυχτώ στα chat του facebook κλπ...

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Μάγκες το τέλειωσα το θέμα... δεν είναι για ρίσκα οι δύσκολες εποχές που ζούμε... ζύγισα τα πράγματα και είπα δεν αξίζει τον κόπο για ένα γκράνι να προσέχω το κινητό μου, να συζητώ στα μυστικά με μηνύματα, να ξενυχτώ στα chat του facebook κλπ...
γνωριμια του fb ητανε?kala κρασια.....

Επισκέπτης
Γιατι ρε τυπε αφησες το κοριτσι πανω στο ανθος της ηλικιας της  :-

kkaramich2015

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
Πάντως εγώ που γαμούσα πρόσφατα 55 άρα χωρίς ίχνος χαλάρωσης με εμφάνιση που την έκανες 40 το πολύ μπορώ να πω πως έκανα το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου΄. Ειδικά αν πουλήσεις και λίγο έρωτα τα κάνει όλα και συμφέρει. Όσο για το κωλαράκι που είναι και το φετίχ μου καθόταν υπομονετικά μέχρι να της δώσεις το κολάντερο στο χέρι ξεσκισμένο . Δεν άφηνε σταγόνα να πέσει ακόμα κι όταν έχυνα μέσα της τον έβγαζε τον γυάλιζε και τον ξανάπαιρνε μέσα μέχρι να ξαναχύσω. Έχασα δύο κιλά ιδρώτα κάθε φορά. 

rocco83

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
143
Πόντοι
6
Πάντως εγώ που γαμούσα πρόσφατα 55 άρα χωρίς ίχνος χαλάρωσης με εμφάνιση που την έκανες 40 το πολύ μπορώ να πω πως έκανα το καλύτερο γαμήσι της ζωής μου΄. Ειδικά αν πουλήσεις και λίγο έρωτα τα κάνει όλα και συμφέρει. Όσο για το κωλαράκι που είναι και το φετίχ μου καθόταν υπομονετικά μέχρι να της δώσεις το κολάντερο στο χέρι ξεσκισμένο . Δεν άφηνε σταγόνα να πέσει ακόμα κι όταν έχυνα μέσα της τον έβγαζε τον γυάλιζε και τον ξανάπαιρνε μέσα μέχρι να ξαναχύσω. Έχασα δύο κιλά ιδρώτα κάθε φορά. 
τι ηλικια εχεις?

dimmanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2015
Like
85
Πόντοι
1
θα της εχει κοπει και η περιοδος και θα χυνεις μεσα αβερτα !!!!!! :fuck2:

orelotsip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2015
Like
1
Πόντοι
0
είναι σίγουρο ότι θα σου πρότεινε ρομαντικό ακα γαμησι  :knockinb: το έχουν ανάγκη τα γκρανια :knockinb: με τη δικαιολογία φυσικά ότι είναι αλλεργική στο λατέξ :rockon:

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.282
Πόντοι
506
καμια φιλη εχει η ενλογο κορασιδα? :dancing:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.418
Πόντοι
12.756

λαχειο με τον πρωτο λαχνο πεταξες τυπε  :headbang:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

παρε δευτερο κινητο να σωστος μπουρδελιαρης :2funny: :2funny:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Φίλε θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν υπάρχει ούτε μία 55άρα στον κόσμο που να μοιάζει με 40!
Ούτε καν η Σάρον Στόουν, αλλά περί ορέξεως...

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Φίλε θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν υπάρχει ούτε μία 55άρα στον κόσμο που να μοιάζει με 40!

η τεχνολογια κ τα μποτοξ να ναι καλα φιλε κ ολο κ κατι γινεται

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.103
Πόντοι
1.406
:bottom: :bottom: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
Αυτα που λες τυπε μου φαινονται για επιστημονικη φαντασια...

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
θα το μετανιώσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

kkaramich2015

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
0
:pipa3:

Τις έχεις δει όλες και ξέρεις. Θα σε στεναχωρήσω αλλά υπάρχουν πολλές ! Τες αν εσύ τις βλέπεις 50άρες δικαίωμά σου.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
Το ξεκαθαρίσαμε ότι θα πηδήξουμε...

Απλά... θα ήθελα να μάθω τι ζητά μια 50αρα ώστε να την ικανοποιήσω καλύτερα... πώς συμπεριφέρονται στο σεξ;
.....

.....  :think:  Ένεός καί έμβρόντητος  :new_shocked:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom