Νέα

Πρωταθλητής στο ποδόσφαιρο 2007-2008

• Μέλος που άνοιξε το νήμα o-taf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα βγει πρωταθλητής ?

• ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

• ΑΕΚ

• ΠΑΟΚ

• ΑΡΗΣ

• ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

• ΞΑΝΘΗ

• ΟΦΗ

• ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Συμφωνω με τον Απολλο μακαρι να το σηκωσει ο Αρης για να γυρισει κι ο τροχος.....
Παντως στη Β' φετος θα το σηκωσει οΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ :dancing: :dancing: :rockon: :rockon:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Με συγχωρείτε αλλά ο Αρης δεν παίζει στη Β' Εθνική;  Τί σχέση έχει με τις μεγάλες ομάδες;

Burtoniac

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Ημαρτον ρε παίδες, διαβάζω μέχρι στιγμής το μακρύ και το κοντό του καθενός, τα οποία βεβαίως είναι απολύτως σεβαστά, αλλά νομίζω πως ΘΕΛΕΤΕ να πιστεύετε διάφορα - κυρίως οι φανατικοί - παρά χρησιμοποιείτε το μυαλό σας. Λοιπόν:

α) Ποιά ΑΕΚ; Πλάκα κάνουμε. Εγώ είμαι ΑΕΚτζης απο τότε που θυμάμαι. Αλλά η ομάδα σαν σύνολο είναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. Ανύπαρκτη άμυνα, που στην καλύτερη θα έχει κάποιες εκλάμψεις (όταν θα έχει όρεξη ο Δέλλας, όταν θα πάρει - αν πάρει - συμμετοχές ο Παπασταθόπουλος, όταν θα προσέχει ο Αλβες, όταν ο Ράμος δεν ξεχνιέται στην επίθεση, όταν, όταν...). Υπερήλικη μεσαία γραμμή, με εξαίρεση τον Ενσαλίβα. Ο Ριβάλντο; Τώρα πια πιστεύω πως μαζεύει τα ένσημα και η μπάλα δεν τον ενδιαφέρει. Ο Ζήκος; Τελειωμένη κατάσταση, ψυχικά και σωματικά, δεν αντέχει άλλο, το βλέπει πια και ο κάθε άσχετος. Και στην επίθεση, ο παίκτης-καρτούν Σέζαρ που δεν ξεκολλάει απο τη γραμμή και μονίμως βιάζεται λες και η επίθεση έχει χρόνο λήξης όπως στο μπάσκετ, ο φιλότιμος Μαντούκα που παίζει σε ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΗ και ο ηρωικός Λυμπερόπουλος που πλέον μετράει τις ανάσες του. Τι μένει λοιπόν; Ενας υπερόπτης προπονητής, που φέτος θα απογοητεύσει πολλούς, που δεν αναγνωρίζει τα λάθη του και ζεί με τις εμμονές του. Στην καλύτερη βλέπω τρίτη θέση, κι αυτό επειδή καλύτερες ομάδες όπως ο Αρης και ο Πανιώνιος δεν θα έχουν τη διαιτητική υποστήριξη που θα έχει η ΑΕΚ ως πιο εμπορικός σύλλογος.

β) Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μοιάζουν τρομερά ίδιοι φέτος. Αλλού ενισχυμένοι, αλλού ελλειπείς. Δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Πιστεύω πως το κλειδί βρίσκεται στη διάθεση του Σωκράτη. Την οικονομική εννοώ. Μην ξεχνάμε πως φέτος είναι η τελευταία χρονιά που ο πρωταθλητής βγαίνει απευθείας στους ομίλους του CL. Αρα, το κίνητρο για τον Σωκράτη είναι μεγάλο για να πάρει και φέτος τον τίτλο. Αν πάλι αισθάνεται καλυμμένος (κανείς δε θα του πεί τίποτα αν το χάσει), τότε τα λεφτά πάνε στον Παναθηναϊκό που φέτος έχει ενα τεράστιο αβαντάζ σε σχέση με πέρυσι: ΕΔΡΑ. Κανείς δεν το σχολίασε αυτό; Εκεί μέσα ματσάκια όπως με Ατρόμητο, Εργοτέλη κλπ δεν χάνονται φέτος. Αρά, ανάλογα με τις ορέξεις και τα σχέδια του Σωκράτη θα κινηθεί ο τίτλος παίδες.

γ) Μην τρελαίνεστε εκεί πάνω, καρντάσια. Η μιζέρια σας έχει μεταφερθεί προ πολλού στις ομάδες σας και τις έχει αρρωστήσει. Και είναι κρίμα για ομάδες σαν τον Αρη, που γουστάρεις να τις βλέπεις και απο κοντά, να χάνονται ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ. Και να μην διεκδικούν το κάτι παραπάνω. Οσο θα σας φταίει η Αθήνα και το ΠΟΚ, τόσο πιο χαμηλά θα ρίχνετε τους ιστορικούς συλλόγους σας. Το ίδιο βλέπω πως θα γίνει και φέτος. Συγχαρητήρια.

δ) Μόνο στη Γερμανία είναι σίγουρος ο τίτλος φέτος...

ΠΑΝΟS

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
527
Πόντοι
7.135
γ) Μην τρελαίνεστε εκεί πάνω, καρντάσια. Η μιζέρια σας έχει μεταφερθεί προ πολλού στις ομάδες σας και τις έχει αρρωστήσει. Και είναι κρίμα για ομάδες σαν τον Αρη, που γουστάρεις να τις βλέπεις και απο κοντά, να χάνονται ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ. Και να μην διεκδικούν το κάτι παραπάνω. Οσο θα σας φταίει η Αθήνα και το ΠΟΚ, τόσο πιο χαμηλά θα ρίχνετε τους ιστορικούς συλλόγους σας. Το ίδιο βλέπω πως θα γίνει και φέτος. Συγχαρητήρια.

Πια μιζέρια και πράσινα άλογα..όχι ότι δεν υπάρχει το complex, αλλά τι σχέση έχει με την απόδοση του Άρη ή του ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα είναι στη διαφορά του budget με τις αθηναϊκές ομάδες κυρίως, μετά έρχονται οι αβάντες που έχουν ο Ολυμπιακός ή ο Παναθηναϊκός σε κάποια πράγματα (που τις έχουν, μην τρελαινόμαστε). Ένα σωρό ομάδες θα πάνε να χάσουν στο Καραϊσκάκη με κατεβασμένα τα χέρια (με ανοιχτά τα πόδια θα έλεγα καλύτερα) για διάφορους λόγους, ενώ αυτές οι ίδιες ομάδες θα πάνε να κόψουν βαθμούς από Άρη στο Χαριλάου etc. και καλά θα κάνουν! Για να μην μιλήσουμε για διαιτησίες (θυμηθείτε Άρης-Ολυμπιακός αυτή την χρονιά)

δ) Μόνο στη Γερμανία είναι σίγουρος ο τίτλος φέτος...

Αυτό είναι σίγουρο, εκεί τελείωσε το πρωτάθλημα πριν αρχίσει!

GREY

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Like
5
Πόντοι
0
Ρε παιδιά δουλευόμαστε; Ποιός Ολυμπιακός; Εδώ έχει σήμερα 5 τερματοφύλακες και 2,5 στόπερ (Άντζας, Παπαδόπουλος κ το 0,5 ο Σέζαρ). Αγόρασε (έστω με όψιον για του χρόνου) αριστερό χαφ και έχει μόνο επαναλαμβάνω μόνο 4 δεξιά μπακ (Πάντος, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Πατσα). Άρα ο Τζόλε πίσω από τους 2 επιθετικούς και αν βγεί το σύστημα ο Λεμονής του χρόνου θα πάει στη Τσέλσι (ποιός Μουρίνιο τώρα κλπ).Ποια ομάδα κ αηδίες τώρα. Ο Γκαλέτι και ο Λεντέσμα δείχνουν καλοί παίκτες αλλά θέλουν πολύ χρόνο ακόμη να προσαρμοστούν. Ο Μπράβο νομίζω ότι μάλον θα φύγει νύχτα (μέχρι κ ο Ντομι καλύτερα πήγε). Ο Μήτρογλου με Μιχαλάκη μαζί δεν παίζει άρα πάλι πρόβλημα και πάμε λέγοντας. Του χρόνου με Ντελγκάδο και ότι άλλο έρθει θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερα.
Ο ΠΑΟ τουλάχιστον δείχνει να έχει μέλλον με Έκι και Ιβανσιτσ μαζί με τον Ν' Ντογε και τον Μάτος. Οι μόνες θέσεις που πονάει είναι ακραία μπακ με επιθετικές τάσεις που δεν έχει (πλην Δάρλα).
Η ΑΕΚ θα είναι πολύ χειρότερη από πέρισυ γιατί θα είναι πολύ αργή σαν ομάδα και όχι γιατί δεν έχει ποιότητα. Για Ευρώπη δεν μιλάμε οι 5αρες έρχονται για όλους.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
κοιτα τα χαλια της ομαδας σου και ασε μας εμας να χανουμε στην ευρωπη.οποιος κανει τις ακριβοτερες μεταγραφες αυτος το παιρνει.ποιος να το παρει;αυτος που πηρε πισω τον φυσα;η η αεκ που εχει μαζεψει ολη την σαβουρα.δεν λεω οτι εμεις εχουμε ομαδαρα αλλα δυστηχως για ολους σας με αυτα τα χαλια τερματιζουμε 6-7 βαθμους απο πανω σας και ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ.
Και ποιος σουπε ρε σπατουλα,οτι εγω ειμαι καποια ομαδα απο αυτες που νομιζεις? :idiot:
Νομιζεις οτι το σχολιο μου θιγει μια απο τις μεγαλυτερες της ελλαδας?
Μονο ενα fucked up κολλημενο και αρρωστο μυαλο θα πιστεψει κατι τετοιο. :headbang:
Διαβαζε τα ποστ μεχρι το τελος και μετα ασε το ντελιριο της δικαιολογιας για την οποια ομαδα υποστηριζεις.
Η απαντηση μου θιγει την ΟΛΗ ξεφτιλα του ελληνικου ποδοσφαιρου που δυστυχως λιγα μυαλα βλεπουν,τα περισστοτερα ειναι
κολλημενα και καταπινουν την καραμελα των φυλλαδων. :blahblah1:
Γιαυτο δεν εχει πλεον σημασια ποιος θα βγει πρωταθλητης φετος.
Η ξεφτιλα ξεκινησε με ΑΕΚ εχουν σειρα οι υπολοιποι στην Ευρωπη.
Οσο για αυτους που πιστευουν και πληρωνουν τις ΠΑΕ εστω και 1 ευρω για να κυκλοφορουν τα σαπακια της 11αδας με ττ και ferrari,κουραγιο παιδια σε λιγα χρονια θα υπαρξει λοβοτομη για ολους. :thumbsup:
Ο υγειης ελληνας οπαδος πρεπει να ειναι περηφανος γιατο πλουσιο πρωταθλημα του,τα μεγαλα ονοματα που ερχονται καθε χρονο σε αυτο και αισιοδοξος οτι καποια στιγμη απο τα πολλα τσιμπουκια που κανει σε ομαδιτσες 2ης κατηγοριας της ευρωπης ισως παρει και μια ευρωπαικη κουπα. :idiot:
Ειναι ωραια να ζουμε στο μικροκοσμο της ελλαδιτσας μας.. :smitten: :smitten: :smitten:

davmast

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Ειδήμονα, είσαι σωστός. Ελλάδα ο ομφαλός της γής, η υποκρισία που όλοι βλέπουμε και όλοι αγνοούμε προκειμένου να περάσουμε καλά και να κάνουμε χαβαλέ με τουσ φίλουσ μας. Δεν υπάρχει τίποτα που να στηρίζεται στην αξιοκρατεία γιατί λοιπόν να το περιμένουμε αυτό από την μπαλίτσα. Πάντα τα λεφτά μιλάνε, και ο κόσμος ειναι συνυπεύθυνος για αυτό το χάλι. Ακου 25000  διαρκείας η ΑΕΚ? Και δεν το λεω μόνο για την ΑΕΚ. Ολοι κοροιδευουν, δεν βλέπεις τι γινεται στις συνελέυσεις της  super ligas?

yannodm

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά δουλευόμαστε; Ποιός Ολυμπιακός; Εδώ έχει σήμερα 5 τερματοφύλακες και 2,5 στόπερ (Άντζας, Παπαδόπουλος κ το 0,5 ο Σέζαρ). Αγόρασε (έστω με όψιον για του χρόνου) αριστερό χαφ και έχει μόνο επαναλαμβάνω μόνο 4 δεξιά μπακ (Πάντος, Τοροσίδης, Ζεβλάκοφ, Πατσα). Άρα ο Τζόλε πίσω από τους 2 επιθετικούς και αν βγεί το σύστημα ο Λεμονής του χρόνου θα πάει στη Τσέλσι (ποιός Μουρίνιο τώρα κλπ).Ποια ομάδα κ αηδίες τώρα. Ο Γκαλέτι και ο Λεντέσμα δείχνουν καλοί παίκτες αλλά θέλουν πολύ χρόνο ακόμη να προσαρμοστούν. Ο Μπράβο νομίζω ότι μάλον θα φύγει νύχτα (μέχρι κ ο Ντομι καλύτερα πήγε). Ο Μήτρογλου με Μιχαλάκη μαζί δεν παίζει άρα πάλι πρόβλημα και πάμε λέγοντας. Του χρόνου με Ντελγκάδο και ότι άλλο έρθει θα είναι σίγουρα πολύ καλύτερα.
Ο ΠΑΟ τουλάχιστον δείχνει να έχει μέλλον με Έκι και Ιβανσιτσ μαζί με τον Ν' Ντογε και τον Μάτος. Οι μόνες θέσεις που πονάει είναι ακραία μπακ με επιθετικές τάσεις που δεν έχει (πλην Δάρλα).
Η ΑΕΚ θα είναι πολύ χειρότερη από πέρισυ γιατί θα είναι πολύ αργή σαν ομάδα και όχι γιατί δεν έχει ποιότητα. Για Ευρώπη δεν μιλάμε οι 5αρες έρχονται για όλους.
Αν εξαιρέσεις τον Ντογιέ όλοι οι άλλοι μα όλοι είναι για πέταμα σόρρυ βάλε και Μάλαρτζ από που να ξεκινήσω από τον δανεικό Ιβανσιτς από τον κύριο δηλώσεις Εκι από τον Σαλπιγγίδη που όλοι τον θυμάστε από την 1η αγωνιστική με Αιγάλεω και μετά τπτ για άμυνα με γκούμα τον Τζόε ή τον Βάσκο Καλλιτζάκη που πήρατε ή μήπως που πήρατε τον τυπάρα στα 31 διωγμένο από την Μεγάλη Μπενφίκα και μη μπορώντας να βρει άλλη ομάδα επέστρεψε στον ΠΑΟ? α ξέχασα πήρατε τον Τάκη Φύσσα οεοεοε στα 34 με 3ετές συμβόλαιο παρακαλώ να κάνει τι? και έχετε και το θράσσος ναλέτε ότι γύρισε η ομάδα των τίτλων που από αυτούς δεν έχει πάρει τίτλο κανείς και είναι αυτοί που ο ίδιος ο πρόεδρός σας τους είπε κότες και τους κυνηγάγατε στην Παιανία
Δεν λέω όλα θα φανούν στο γήπεδο αλλά άσε τουλάχιστον ο Ολυμπιακός να έχει προβάδισμα ασ συνετιστείς από το παρελθόν λίγο

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Με συγχωρείτε αλλά ο Αρης δεν παίζει στη Β' Εθνική;  Τί σχέση έχει με τις μεγάλες ομάδες;
Ναι...προβιβάστηκε φέτος από την...Γ'Εθνική....πήρε πρωτάθλημα εκεί.....σόρρυ αλλά εγώ αν δεν ξέρω κάποιο θέμα δεν ασχολούμαι...φιλικά....
ΥΓ---->Εκτός και εννοείς τον Άρη....Πετρούπολης που νομίζω βολοδέρνει Δ' Εθνική....

yannodm

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Αν εξαιρέσεις τον Ντογιέ όλοι οι άλλοι μα όλοι είναι για πέταμα σόρρυ βάλε και Μάλαρτζ από που να ξεκινήσω από τον δανεικό Ιβανσιτς από τον κύριο δηλώσεις Εκι από τον Σαλπιγγίδη που όλοι τον θυμάστε από την 1η αγωνιστική με Αιγάλεω και μετά τπτ για άμυνα με γκούμα τον Τζόε ή τον Βάσκο Καλλιτζάκη που πήρατε ή μήπως που πήρατε τον τυπάρα στα 31 διωγμένο από την Μεγάλη Μπενφίκα και μη μπορώντας να βρει άλλη ομάδα επέστρεψε στον ΠΑΟ? α ξέχασα πήρατε τον Τάκη Φύσσα οεοεοε στα 34 με 3ετές συμβόλαιο παρακαλώ να κάνει τι? και έχετε και το θράσσος ναλέτε ότι γύρισε η ομάδα των τίτλων που από αυτούς δεν έχει πάρει τίτλο κανείς και είναι αυτοί που ο ίδιος ο πρόεδρός σας τους είπε κότες και τους κυνηγάγατε στην Παιανία
Δεν λέω όλα θα φανούν στο γήπεδο αλλά άσε τουλάχιστον ο Ολυμπιακός να έχει προβάδισμα ασ συνετιστείς από το παρελθόν λίγο

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Θα συμφωνήσω με τον Burtoniac(Πάνο) με μία μικρή διαφορά....Ολυμπιακός και Παναθηναικός ίδιοι δεν είναι....ο Άντζας και ο (καλός) Σέζαρ είναι καλύτεροι από Ενακαρίκε και Γκούμα(Σαριέγκι δεν τον είδα ακόμα)....στα χάφ υπάρχουν Γκαλλέτι,Τζόλε,Αρτσούμπι(ομοίως με Σαριέγκι...δεν τον είδα),Λεντέσμα(εν ενεργεία διεθνής με την Αργεντινή,παίχτης που κλέβει μπάλλες με καλή πάσα),Τοροσίδη,Στολτίδη,Πάτσα(κατ' ανάγκη) και έχουν να αντιμετωπίσουν Μάτος(φαίνεται καλός αλλά όχι και...Λεντέσμα),Λεοντίου(αυτός μου αρέσει...τον θέλω στον Θρύλο...),Ρομέρο(ζεί αυτός???),Καραγκούνης(δεν ξέρω τί παραπάνω μπορεί να δώσει από την τελευταία φορά που ήταν...),επίθεση υπάρχουν φυσικά οι Σαλπιγγίδης-Παπαδόπουλος και ο Ν'Ντιογέ φαίνεται πολύ καλός....εμείς στην επίθεση έχουμε Ντάρκο(τυχαίος δεν είναι...θα πάρεο μπρός και θα βοήθησει....ελπίζω),Κωνσταντίνου,Λούα-Λούα(άντε να τον δούμε...),Νούνιες(ξέρει μπάλλα...αλλά μάλλον θέλει χρόνο...)...ο Γκονζάλες είναι τελειωμένος(για κάποιον που τον ανέφερε)ενώ ο Ίβανσιτς είναι πολύ καλός παίχτης...τώρα Φύσσα(δεν θα τον έπαιρνα αν ήμουν Βέλιτς),Βύντρα(είναι καλός αλλά παίζει σε λάθος θέση...ας παίξει σέντερ μπάκ ή αμυντικό χάφ),Νίλσον(όταν το θυμάται παίζει),Δάρλας(μάλλον φταίει το μυαλό του....γιατί είναι καλό παιχτάκι....)άφησα τελευταίους τους δύο μικρούς...Νίνης και Δημούτσος θα αφήσουν εποχή...με μία παράμετρο...αυτά τα ''κοράκια'' οι δημοσιογράφοι να τους αφήσουν ήσυχους...και να μην τους πάνε από την Ρεάλ στην Μπάρτσα και τούμπαλιν....έχουν καταστραφεί πολλοί παίχτες από τους δημοσιογράφους.....οι δικοί μας οι μικροί είναι καλοί...Ματσούκας,Μήτρογλου,(ισχύουν ότι με Νίνη και Δημούτσο),Παπαδόπουλος(είναι παιχταράς ο μικρός...),Φακίνος(δεν τον βλέπω για πολλά...άσε που δεν πατάει και στο έδαφος...),Μενδρινός(αυτός δεν είναι πλέον μικρός...αν δεν παίξει και φέτος μάλλον τον βλέπω να την κάνει...αν και μου αρέσει)...υπάρχουν διαφορές δλδ σε ποιότητα ποδοσφαιριστών....αν και εμείς αλλάξαμε φέτος πολλούς παίχτες και πρέπει να δέσουν....την ΑΕΚ μάγκες...δεν την βλέπω....και η προβλεψή μου είναι πως φέτος θα είναι κάτω από ΠΑΟ....Ο Άρης είναι δυνατός και μετά Ατρόμητος,Πανιώνιος και ίσως ΟΦΗ....Τρίπολη δεν πιστεύω να κινδυνεύσει,Ξάνθη μία από τα περσινά και Λάρισα μάλλον χειρότερη από πέρσι....ΠΑΟΚ και Ηρακλής δεν τους βλέπω να τα πηγαίνουν καλά.....
Αυτά από εμένα.....

α ξέχασα πήρατε τον Τάκη Φύσσα οεοεοε στα 34 με 3ετές συμβόλαιο παρακαλώ να κάνει τι?

Ένα χρόνο τον πήρε....

70Silencer

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εγω παιδες τα ξαναειπα και σε αλλο thread...

Ο Βαζελος σε σχεση με περυσι ενισχυθηκε σε τερμα (Μαλαρτζ), αμυνα (ο Ενκαρατετοιος φαινεται καλος και πηρε και τον Βασκο), κεντρο (Ματος, Καραγκουνης και Δημουτσος), και επιθεση (αυτος ο Εντογιε φαινεται πολυ δυνατος), και το βασικοτερο, εκανε προετοιμασια και θα πορευτει με σοβαρο προπονητη - δεν λεω οτι ειναι ο Μουρινιο, αλλα σιγουρα δεν ειναι Μπακε.

Το Αρθρο 44 πηρε πολυ καλες μοναδες (Ριμπο, Αρουαμπαρενα, Ενσαλιβε), και αν εξαιρεσεις τα κενα σε τερμα και επιθεση εχει ενα δυνατο κορμο με πολυ μεγαλη εμπειρια - ειναι δε οι τελευταιες χρονιες για πολλους (Δελλας, Ζηκος, Λυμπε, Ριμπο) οποτε θα το παλεψουν...

Οσο για εμας:
1) ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΗΚΑΜΕ μπροστα χανοντας τον Ριμπο και τον Νερι (θυμιζω οτι εβαλαν πανω απο 40 γκολ μαζι περυσι)
2) Με εξαιρεση τον Γκαλεττι και τον Μπραβο πηραμε παικτες που ειναι ειτε απειροι (Νουνιεζ, Μητρογλου, Αρτσουμπι) ειτε απροβλεπτοι (Κοβασεβιτς, Λουα Λουα, Λεντεσμα)
3) Δειχνουμε να εχουμε σημαντικα κενα - στην αμυνα με Σεζαρ, Αντζα, καθως και στο κεντρο με την ελλειψη επιτελικου χαφ
4) Εχουμε σημαντικα μικροτερο ροστερ (23 εναντι 27 των αλλων) και μας λειπουν κρισιμοι αναπληρωματικοι (για Γκαλλετι, για Στοπερ) που θα πονεσει κατα την διαρκεια της χρονιας με τις πολλες υποχρεωσεις
5) Τελος, εμενα δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη ουτε ο Νικοπολιδης, ουτε ο Μπουτινα, ουτε ο Σηφακης - και θεωρω οτι ειναι το χειροτερο για μια ομαδα να εχει ασταθεις τερματοφυλακες (βλεπε Μαντσεστερ πριν τον Φαν Ντερ Σααρ)
6) Α ναι, και εχουμε στον παγκο τον Sir Takis...

Επισης, με χαλασαν οι υποσχεσεις και τα μεγαλα λογια για αστερια που θα ερθουν στην ομαδα. Θα μου πεις δεν τα ειχες συνηθησει? Ναι αλλα φετος το πραγμα παραεγινε: Μακελελε, Φιγκο, Ζουνινιο, Ρομπερτο Καρλος, Ρικελμε, Κολοτσινι, Μορφεο, Ντουντου, Λοβ, Τουντσαι, Νενε, Ντελγκαδο...

Φοβαμαι οτι θα πρεπει να δεχτουμε οτι φετος θα ειναι μια χρονια που θα την θυσιασουμε στο βωμο της ανανεωσης (καλο!) και του θετικου προϋπολογισμου (κακο!) της ομαδας. Ελπιζω η φετινη απωλεια του πρωταθληματος τουλαχιστον να ξυπνησει τους νεους κουμανταδορους της ομαδας (κυριως τον Ιβιτς) που και μπαλα ξερουν και λεφτα διαθετουν...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Τώρα όταν ακούω:
1.Απρόβλεπτο τον Κοβάσεβιτς(από τους κορυφαίους σκόρερ στην Ισπανία με θητεία και στην Γιούβε)...
2.Λεντέσμα(εν ενεργεία διεθνή με την Αργεντινή)...
3.Προβλέψιμο τον Μάτος,τον Ενακαρίκε,τον Δημούτσο(ενώ ο Μήτρογλου και ο Νούνιες είναι άπειροι)...
4.Τον Δέλλα,Λύμπε,Ζήκο και Ρίμπο(32-33-34-35 αντίστοιχα)...
5.Σοβαρό προπονητή ο ''έχω 2 χρόνια να δουλέψω''...
6.Το ρόστερ να είναι μικρότερο(23 παίχτες) που δεν είναι τόσοι αλλά παραπάνω...αλλά όποιος ξέρει από μπάλλα ένας προπονητής θέλει να δουλεύει με 25-27 παίχτες...και όχι με 35-37 που είχαμε επί Σόλιντ και απο αυτός στηριζόμαστε στους 15 το πολύ....
7.Και ενώ έχουμε ακόμα Τζόλε,Τοροσίδη,Πάτσα,Κωνσταντίνου,Ζεβλάκοφ.....

Εμένα γιατί κάτι δεν μου κολλάει???? :think: :think: :think:

davmast

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Τελευταία χρονιά που ο πρωταθλητής βγαίνει απευθείας σε ομίλους. Λέτε ο Πρόεδρος να ρισκάρει? Του χρόνου βλέπουμε τα ξαναλεμε

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Στο τέλος θα ψάχνουν να βρούν που χάθηκαν οι 20 βαθμοί διαφοράς που θα έχουν από τον Θρύλο....αλλά:ψάξε-ψάξε-δεν θα το βρείς......

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
παιδια εγω πιστευω ο Ολυμπιακος εχει ενα μικρο προβλημα...στο επιτελικο χαφ και στο δεξιο χαφ,στην πρωτη θεση δεν εχει κανεναν(?) στην δευτερη εχει Γκαλετι απο πισω πιον εχει αν τραβματιστη ο Γκαλετι????ο Λουα Λουα πολυ καλος....

]{ING_J

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ναι μεν το πρωταθλημα θα ειναι πιο ανταγωνιστικο φετος καθως εκτος του πρωην ΠΟΚ και του Αρη φαινονται πολυ ενισχυμενοι και οι Πανιωνιος, Τριπολη, Ατρομητος αλλα και φετος τα τσιμπουκια σε ευρωπη θα συνεχιστουν ( δυστυχως απο ολους μας ) και οι μεγαλοι της αθηνας στα δυσκολα θα εχουν και την ευνοια των διαιτητων.. Κοινως το ελληνικο πρωταθλημα στη μπαλα ειναι εντελως αναξιοκρατικο εντος και αδιαφορο ως και θλιβερο στην ευρωπη :huh:.. Αυτο που δεν καταλαβαινω  :think: ειναι γιατι συνεχιζουμε ολοι μας να ασχολουμαστε τοσο φανατικα με τη μπαλα οταν στο μπασκετακι ( ή στη μπασκεταρα καλυτερα ) εχουμε μια απ τις τοπ-3 εθνικες στον ΚΟΣΜΟ , τον βαζελο 4ακις νικητη της Euroleague ( αντιστοιχο του Champinos League της μπαλας ) τα τελευταια 12 χρονια και σταθερα την τελευταια 5ετια στο τοπ - 5 των ευρωπαικων ομαδων, το γαυρο ακρως ανταγωνιστικο σε Ελλαδα κ Ευρωπη, τον Αρη κατι παραπανω απο αξιοπρεπη επισης σε ελλαδα κ ευρωπη συν την Αναγεννημενη ΑΕΚ με τον φιλοδοξο Δροσο που φετος θα κυνηγησει εξοδο στην Ευρωλιγκα ( σαν Αριανος ελπιζω να μην τα καταφερει αλλα σαν υγιης φιλαθλος χαιρομαι που αυξανεται ο ανταγωνισμος και αποκταει ακομα μεγαλυτερο κυρος το ελληνικο πρωταθλημα ) και εναν σταθερα δυνατο πανιωνιο.. Και καλως η κακως το ελληνικο πρωταθλημα στην υπολοιπη ευρωπη το σεβονται κ το φοβουνται αντιθετα με την μπαλα οπου ειμαστε ο περιγελος της Ευρωπης.. Αυτα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Aυτό δείχνει μοιρολατρεία.Δλδ ασχολείσαι με ένα σπορ επειδή απλά φέρνει επιτυχίες? Και όχι άμα σου αρέσει το σπορ? Άμα μου αρέσει η μπάλα χέστηκα τι κάνουν οι ελληνικές ομάδες, άμα δε παίζουν καλά, υπάρχουν και άλλες που παίζουν καλύτερα. Και άμα σου αρέσει συμβάλλεις με τον τρόπο σου στον να βελτιωθεί, δε πας - σα παιδάκι, εκεί που νικάς συνέχεια...

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Για μενα το πρωταθλημα θα παιχτει μεταξυ ΑΕΚ και ΟΣΦΠ

Stories