Εγω παιδες τα ξαναειπα και σε αλλο thread...
Ο Βαζελος σε σχεση με περυσι ενισχυθηκε σε τερμα (Μαλαρτζ), αμυνα (ο Ενκαρατετοιος φαινεται καλος και πηρε και τον Βασκο), κεντρο (Ματος, Καραγκουνης και Δημουτσος), και επιθεση (αυτος ο Εντογιε φαινεται πολυ δυνατος), και το βασικοτερο, εκανε προετοιμασια και θα πορευτει με σοβαρο προπονητη - δεν λεω οτι ειναι ο Μουρινιο, αλλα σιγουρα δεν ειναι Μπακε.
Το Αρθρο 44 πηρε πολυ καλες μοναδες (Ριμπο, Αρουαμπαρενα, Ενσαλιβε), και αν εξαιρεσεις τα κενα σε τερμα και επιθεση εχει ενα δυνατο κορμο με πολυ μεγαλη εμπειρια - ειναι δε οι τελευταιες χρονιες για πολλους (Δελλας, Ζηκος, Λυμπε, Ριμπο) οποτε θα το παλεψουν...
Οσο για εμας:
1) ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΗΚΑΜΕ μπροστα χανοντας τον Ριμπο και τον Νερι (θυμιζω οτι εβαλαν πανω απο 40 γκολ μαζι περυσι)
2) Με εξαιρεση τον Γκαλεττι και τον Μπραβο πηραμε παικτες που ειναι ειτε απειροι (Νουνιεζ, Μητρογλου, Αρτσουμπι) ειτε απροβλεπτοι (Κοβασεβιτς, Λουα Λουα, Λεντεσμα)
3) Δειχνουμε να εχουμε σημαντικα κενα - στην αμυνα με Σεζαρ, Αντζα, καθως και στο κεντρο με την ελλειψη επιτελικου χαφ
4) Εχουμε σημαντικα μικροτερο ροστερ (23 εναντι 27 των αλλων) και μας λειπουν κρισιμοι αναπληρωματικοι (για Γκαλλετι, για Στοπερ) που θα πονεσει κατα την διαρκεια της χρονιας με τις πολλες υποχρεωσεις
5) Τελος, εμενα δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη ουτε ο Νικοπολιδης, ουτε ο Μπουτινα, ουτε ο Σηφακης - και θεωρω οτι ειναι το χειροτερο για μια ομαδα να εχει ασταθεις τερματοφυλακες (βλεπε Μαντσεστερ πριν τον Φαν Ντερ Σααρ)
6) Α ναι, και εχουμε στον παγκο τον Sir Takis...
Επισης, με χαλασαν οι υποσχεσεις και τα μεγαλα λογια για αστερια που θα ερθουν στην ομαδα. Θα μου πεις δεν τα ειχες συνηθησει? Ναι αλλα φετος το πραγμα παραεγινε: Μακελελε, Φιγκο, Ζουνινιο, Ρομπερτο Καρλος, Ρικελμε, Κολοτσινι, Μορφεο, Ντουντου, Λοβ, Τουντσαι, Νενε, Ντελγκαδο...
Φοβαμαι οτι θα πρεπει να δεχτουμε οτι φετος θα ειναι μια χρονια που θα την θυσιασουμε στο βωμο της ανανεωσης (καλο!) και του θετικου προϋπολογισμου (κακο!) της ομαδας. Ελπιζω η φετινη απωλεια του πρωταθληματος τουλαχιστον να ξυπνησει τους νεους κουμανταδορους της ομαδας (κυριως τον Ιβιτς) που και μπαλα ξερουν και λεφτα διαθετουν...